Opgivet flet og mere sygdomssnak

Ok, det der fletteri er så meget droppet igen. Det så ud af helvedes til. Både fordi, at jeg simpelthen ikke kunne få det rigtigt, men også fordi at jeg stadigvæk døjer med de der åndsvage ‘ammetotter’. I ved det der underlige korte fimrede pandehårsshow i mine tindinger, der enten er knækket hår, eller nyt hår efter alt det jeg tabte efter min graviditet. Med franske fletninger, ligner den slags endnu mere lort. Så, nok om det. Det bliver i et andet liv.

Og hvad så med sygdommen?
Altså. Jeg er stadigvæk i en begyndende fase, tror jeg, hvor jeg egentlig godt kan holde ud at foretage mig ting. Dog i et mindre omfang end normalt, og med feber, sidstnævnte en lille detalje, som jeg vælger at ignorere. I dag har jeg afleveret Uma og holdt møde i byen, men nu ligger jeg igen pakket ind i alle former for uld, på sofaen, med katten ved min side og alverdens helse remedier. Den får ikke for lidt med amerikamske vitaminer, spirulina, matcha, rød solhat, bio strath, hele balladen. Så i morgen er jeg sygdomsfri, har jeg besluttet. Det bliver godt.

Jeg har i øvrigt savnet at lave de her hverdagsindlæg, eller in-the-moment indlæg. De er røget lidt undervejs i takt med at Instagram og snapchat er kommet til, men jeg synes det er hyggeligt, så det skal jeg huske at gøre noget mere, ikke kun når jeg ligger i en uld-puppe og sjusser japanske alger.

FullSizeRender(42)

 

 

4 replies
  1. Mette says:

    Din blog er min yndlingsblog. Og det siger ikke så lidt, for jeg læser ok mange blogs… Især nu hvor jeg er på barsel… Og ammer. Kæft mand, hurra for blogs! Og smartphones!!

    Jeg er især vild med dine #iøvrigt og så de her ‘in the moment’-indlæg… Er generelt vild med, at du lægger noget op herinde så relativt ofte. Du skriver godt og grineren! Det var bare lige det – keep up the good work 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *