Mandagsshopping

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE LINKS

Jeg vil så fandens gerne shoppe, så det kommer jeg til. Meget mere end jeg burde, men lad nu det være. Som jeg før har været inde på nulstillede jeg nærmest mit klædeskab for ikke så længe siden, hvilket har gjort plads til nyt. Lige for tiden drømmer jeg især om forårslækre sager, samt lækkert hverdagstøj. Sådan noget man kan tage på til møder og den slags og føle sig skide lækker og cool og sej. Hvis jeg skulle tvinges ud i at købe syv ting lige nu og her, ville det blive følgende ting:

Screen Shot 2016-03-21 at 21.33.37

Sort kjole, Jeg er fuldstændig syg med ideen om denne her sorte bindekjole fra By Malene Birger. Forestiller mig at den vil se vanvittigt eksklusiv ud på den tilbagelænede måde med bare ben og høje sko. Find den her
Stribet kjole, Elsker både snit, print og farvekombination på den stribede sag fra Baum Und Pferdgarten. Synes den er så fin og jeg er pjattet med den slags kjoler, der fungerer til det hele. Vil bruge den med sorte strømpebukser og flade støvler, bare ben og sandaler, og selvfølgelig med hæle til fest. Find den her. – Neglelak, Mine negle skal så meget males i denne her nuance, når jeg får taget mig sammen. Elsker at den er en blanding af lyserød og nude uden at blive for nuttet og bubblegum. Find den her.
Hvid top, Denne type bluser har virkelig vundet mig over. Jeg synes de er pisse sofistikerede og et virkelig fint alternativ til en klassisk skjorte. Find den her.
Sort taske, Jeg mangler egentlig mest en mellemstørrelse taske og slet ikke en på denne størrele, for dem har jeg mange af, men lige denne her tror jeg faktisk at jeg mangler. Den er pæn! Find den her.
Sort støvlet, Billi Bi er gode til mine fødder og jeg tror at støvletten (lorteord, men det er vist hvad det er, en støvlet) med den ikke for høje, chunky hæl vil være genial som en heldagssko. Nååhja, og jeg elsker peeptoe og ruskind, så der er ikke så meget at tabe. Find dem her.
Stribet top, Jamen den skal jeg have. Striber, peplum, ærmeløs, jeg elsker den allerede. Find den her.

 

6 replies
  1. Ditte K says:

    Links’ne virker hos mig! Desværre, kind of. Det er lidt farligt for mig, at du er begyndt med denne slags indlæg. Normalt rammer collager mig ikke rigtigt, men her vil jeg godt bare have det hele!

    Svar
  2. Anja says:

    Helt perfekt timing! Den taske der -den har jeg drømt om og let efter hvor der liiige var lidt at spare. Det var der nu! Yeah

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *