Lidt status: Vuggestue, skriveri og en flabet computer

Jeg har været meget spændt på, hvordan Uma ville klare at komme tilbage i vuggestue efter næsten tre ugers pause. Særligt da hun som sagt har været meget plaget af jetlag og derfor ikke har sovet lige så godt som hun plejer. Faktisk har hun været vågen mellem to og fem timer hver nat, lige bortset fra i nat, hvor hun sov fra 19:30 til 7, uden så meget som et pip. SÅ nu siger vi at jetlag er slut.

I mandags startede hun i vuggestue igen. Vi nåede jo kun lige knap to ugers indkøring, inden vi rejste, den gik godt, men jeg var alligevel nervøs for om hun ville reagere negativt på at komme tilbage. Indtil videre er der intet at mærke på hende. Hun er glad, Har intet imod at vi går, og er stadigvæk glad når vi henter hende. Jeg er lettet.

Pædagogerne er glade for hende, hun er glad for dem. Alt er godt.

Vi er sgu til gengæld lidt matte herhjemme stadigvæk. Jeg sidder vågen om nætterne og skriver. Hverdagen puster mig i nakken og en masse planer og skriverier skal klappe. Det er muligvis taget ud på et lidt overdrevet niveau lige nu og eftersom at min computer ovenikøbet valgte at forråde mig, og med forråde mener jeg pisse mig i nakken, da den gik i sort, eller hvidt var det faktisk, i mandags og da den startede op igen var alt hvad jeg havde skrevet fra klokken 22 til 06 natten til mandag, hvor jeg slet ikke sov – Slettet. Væk for altid.
Om jeg græd? Nej, jeg hylede.

Der var ikke andet at gøre end at starte forfra. Så det gjorde jeg.
Jeg er med andre ord lidt træt og jeg har besluttet mig for at sove i nat. Har også lovet min mand det.

Så nu siger jeg godnat og lukker ned. Ingen computer, ingen telefon. Først i morgen.

Screen Shot 2016-03-02 at 22.55.42

4 replies
 1. rijaH says:

  Det er ikke megen trøst nu, men overvej at skrive i google docs, den gemmer næsten hvert 10 sekund og så er du sikker på intet går tabt, når det ligger i skyen 🙂 Dejligt at høre at Uma klare den i vuggeren trods jetlag 😀 Sov godt!

  Svar
 2. Mette H says:

  Jeg elsker at du personificerer din computer, når du skriver at den har forrådt dig. Lidt ligesom når ens støvsuger er en kæmpe nar, fordi den ikke vil med rundt on hjørnet ;-D

  Svar
 3. Maj says:

  Øv øv – siddende her på vej hjem fra arbejde efter flere nætter holdt vågen af en hostende søløve (aka min datter) – kan jeg kun forestille mig hvordan du har haft det.

  Hvor er de fine taburetter i øvrigt fra?

  Svar
 4. Marie says:

  Dropbox er også en mulighed – som jeg var glad for at have gjort brug af, da min computer blev stjålet for et par måneder siden… Grrrr

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *