Kærlighedstatoveringer

Otto og jeg lå på sofaen i går. Mit maveskind var blottet og Otto bemærkede mine strækmærker og spurgte hvad det var for nogle ridser jeg havde på maven?
Jeg sagde det som det var, at det hedder strækmærker og at de er kommet fordi at huden har været strakt ud – Af to omgange. Jeg viste ham så, hvilke jeg fik da han lå i min mave og hvilke jeg fik da Uma lå samme sted. Han lyttede smilende og da jeg var færdig med at tale,  kiggede han på mig og sagde noget jeg aldrig glemmer og som har fået mig til totalt at ændre syn på mine strækmærker.

‘Mor! Det er jo tatoveringer som mig og Uma har lavet på din mave – Det er kærlighedstatoveringer!’

Ikke at jeg hadede dem før, eller var ked af dem som sådan. Der er jo en grund til at de er der, og de er desuden så utydelige at det ikke generer mig, men der har da været situationer, hvor jeg har savnet mit gode gamle ensartede maveskind. Det gør jeg ikke længere. Overhovedet faktisk.

Screen Shot 2016-03-24 at 08.52.19

13 replies
 1. ME says:

  Otto er klog. Og han bliver den bedste kæreste, en kvinde kunne ønske sig. Det har I gjort godt *smileymedtåreriøjnene*

  Svar
 2. Mira says:

  Hvor fint!!! Jeg elsker at du er begyndt at blogge mere, igen. Og at du er glad og stadig sjov – mere Sneglcille! På bog og turné

  Svar
 3. Sidsel says:

  Tak Otto! Det er lige præcis dét man har brug for at høre når man selv er indehaver af sådan nogle mærker. Skøn knægt du har dig Sneglcille! Nyd ham og god påske til jer alle.

  Svar
 4. Gitte says:

  Årrrhhh <3 Man bliver da pludselig meget mere glad for sine strækmærker, når man tænker sådan på dem!!

  Svar
 5. Louise says:

  Årh! Han er en fantastisk lille gut ham Otto!
  Hvor er det bare så fint og rigtigt. Det går lige i hjertet. Og specielt når det kommer fra sådan et lille menneske.
  Selvom jeg egentlig også er okay med de strækmærker Ava har efterladt på min numse, så har de pludselig fået en helt ny betydning. Kærlighedstatoveringer. Nu er de altså endnu mere okay.
  Tak til Otto <3

  Svar
 6. Kristina says:

  Sidder faktisk nu og er helt ked af jeg ikke fik strækmærker fra mine 2. Jeg vil også ha kærlighedstatoveringer!

  Svar
 7. Marie says:

  Otto for fanden – det er fandeme sødt sagt! Nu elsker jeg også mine lidt! Var jævnt ligeglad med dem før men ja mand! Wear them proudly!

  Min store datter betragtede dem forleden (mine er stadig røde endnu efter lillesøsters ankomst for 2 mdr siden) og sagde forarget “hvorfor har far kradset dig på maven?”…

  Svar
 8. Christine says:

  Jeg er selv indehaver af flere strækmærker, og de rør mig egentlig ikke. Dog er jeg ikke så glad for det ekstra vægt, der aldrig er forsvundet… men det er jeg jo, i sidste ende, selv herre over (jeg er aktiv og elsker at træne – elsker dog god mad højere). Nu er jeg er i 5. måned med barn nummer 2, og håber at jeg efter denne omgang, kan tage mig lidt mere sammen og komme tilbage i form (hvor maven egentlig, er den eneste rigtige udfordring).
  I hvert fald vil jeg sige at, med sådan en lille basse som din på armen, er din mave smuk og misundelsesværdig:)

  Svar
 9. Stine says:

  Jeg har aldrig mødt Otto, men for Søren, jeg er vild med ham! Det er så smukt sagt. Fik tårer i øjnene, da jeg så det på Instagram, men det blev da lige dobbelt så smukt med hele fortællingen her.

  Svar
 10. josephine says:

  Otto er da den bedste….Det er simpelthen det sødeste og klogeste jeg har hørt længe. Det og hjemmelavet kokosmælk er helt sikkert højdepunket i min uge….nåh ja og mørk pålægschokolade sendt hele vejen fra DK til NZ:)

  Jeg har læst din blog næsten siden begyndelsen, og jeg elsker den. Du virker som den fineste, sjoveste og normalmærkelige person lige som alle os andre.
  Glæder mig til at læse endnu mere fremover. God søndag.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *