I øvrigt #42

 • Spiste vi frokost så sent i dag, at børnene er kommet i seng uden aftensmad. Noget vi først er kommet i tanke om nu. Hov.
 • Har jeg hele dagen været fast besluttet på, at jeg skulle op og træne når børnene sov. Men nu kan jeg kun tænke på glasur.
 • Sov jeg til klokken 11 i dag, hvilket vist ikke er sket før, i hvert fald ikke i dette årti.
 • Er min familie langt om længe feberfri og alle klar til vuggestue, skole og arbejde i morgen.
 • Havde jeg i går været nogens kone i præcis et halvt år.
 • Har jeg brugt de sidste mange aftener på at overtænke diverse scenarier for min professionelle fremtid, da jeg jo nu altså ikke længere er på barsel, men derimod står på en skillevej med meget mere end to retninger at vælge imellem. Privilligeret, men også fucking skræmmende altså.
 • Er det egentlig utroligt at ham jeg er gift med ikke har fundet sit nem-id frem og søgt om skilsmisse, eftersom at jeg selvfølgelig hiver ham og hans indtil i dag influenzatæskede legeme igennem mine mange mange (!) overvejelser.
 • Spiste jeg mad og drak drinks på BOB på Halmtorvet i fredags, hvilket I kommer til at se på min Fredagsfølger, når den kommer op i morgen. Kæmpe anbefaling herfra, og det er altså ikke kun fordi at min lillebror står bag gryderne. Det er virkelig et dejligt sted.
 • Kan jeg holde ud at høre to, måske tre Jack Johnson numre i træk uden at blive tosset, alt derefter lyder som skabet pjevseri.
 • Har vi haft vores Nihola-kassecykel siden dagen før Uma blev født og jeg har endnu ikke turde køre på den. Nu er den så gået i stykker, hvilket passer mig alletiders, da jeg snart ikke kan finde på flere undskyldninger for at ikke hoppe på den.
 • Går det mere og mere op for os, at vores lejlighed, som vi jo gjorde voksenlækker med åbne rum, murstensvægge og ingen døre, overhovedet ikke egner sig til at have en kravlende, næsten gående baby i. Hvad jeg ikke ville give for at kunne lukke en dør engang imellem og derved afgrænse hendes færden bare en lille smule.
 • Skal vi snart i Ikea.

Screen Shot 2016-03-13 at 21.54.02

1 svar
 1. Skalotteløg says:

  Åhja, døre! De er nu rare at kunne lukke (ikke for at vade i det, sorry), men jeg fornemmer, at I har planer om at købe en røvfuld børnegitre? 😉
  Vi havde også gjort vores stue voksenlækker, og jeg havde endelig fået plads til mit elskede sofabord, som jeg købte i ILVA, dengang det stadig stod for kvalitet. Sådan et møbel, jeg har elsket i otte år, men ikke haft plads til.
  Ja, nu står det igen pakket væk. Vi har købt et midlertidigt, grimt bord, som jeg til gengæld ikke får ondt i maven over, når han hamrer sin hånd/bil/noget af hård plast ned i. Ro i sjælen, selvom det er grimt. Det er forhåbentlig også en af de tendenser, der går over igen (ligesom søvnmangel)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *