I 2016 …

Jeg har lavet denne type indlæg et par gange. Normalt falder de i begyndelsen af året, men denne gang kommer det altså nu. Vi er kun tre måneder inde og jeg har allerede nået en del. Jeg har været i USA, jeg har været på barsel, holdt 1/2-års bryllupsdag, er begyndt at træne og så har jeg nærmest spist min egen vægt i marcipanæg. Men der er meget mere jeg vil nå. Selvom det bliver pænt svært for 2016 at tæve 2015 i awesome-hed – For det var jo det år jeg fik Uma, og det år jeg blev gift. Men dermed ikke sagt at 2016 ikke også kan være en lækker satan. Det satser jeg på at det bliver også selvom det lige nu er en lidt skræmmende periode – For vi er jo som sagt nu to selvstændige herhjemme, og selvom det er både spændende og nok skal blive godt, er det en usikker fremtid, med en noget skræmmende opstart. Både økonomisk og følelsesmæssigt. Derfor har jeg også brug for lige at se lidt frem, sætte nogle delmål og glæde mig til en masse, også små first world agtige ting.
Så here goes, i 2016:

 • Fylder Uma 1 år.
 • Lærer jeg forhåbentlig at blive oprigtigt glad for at træne og ikke bare irritabel mens det står på – Seriøst, jeg hader det lidt lige nu.
 • Skal vi have styr på vores soveværelse, der lige nu er mere praktisk end pænt. Fik jeg sagt at der står en tørretumbler derinde pt?
 • Vil jeg rejse så meget som muligt
 • Finder nogen ud af hvordan fanden vi får indstillet vores fjernsyn. Vi har ingen kanaler haft siden de blev digitale.
 • Starter Otto i 1. klasse. Det er vanvittigt!
 • Skal jeg holde endnu mere telefonfri, og fri i det hele taget. Noget som jeg ved er en disciplin i sig selv, når man kører egen business.
 • Tager jeg min krop og mit helbred alvorligt, og går til lægen i stedet for at finde på undskyldninger
 • Vil jeg gerne mere gå mere i biografen. Især sammen med Otto.
 • Bliver jeg bedre til at lytte til min fornuft, fremfor usikkerheden.
 • Finder jeg de perfekte flade ankelstøvler. Hvorfor er det så svært?
 • Holder jeg 1-års bryllupsdag med min mand
 • Lægger jeg pessimismen på hylden og går all in på positivitet
 • Betaler jeg min kassekredit ud, en gang for alle.
 • Tager jeg på blogtour og hilser på jer.

… Det bliver skide godt.

 photo Screen Shot 2016-03-28 at 10.06.27_zps1u7uiwfr.png

7 replies
 1. Jannie says:

  Sådan Cille!
  Det lyder SÅ spændende!!!
  På med Jahatten! Du er så vild til det du laver!
  Jeg er fan!

  Svar
 2. Camilla Førby says:

  Halløj. 🙂

  Well, jeg har et lille fif, du kan afprøve ift. at blive glad for at træne. Det er ikke sikkert, du kan bruge det til noget, men det har virkelig hjulpet mig MEGET, så måske kan andre også prøve den taktik. 😀

  Jeg har altid været meget resultatorienteret og haft målsætninger for nærmest alt, jeg har foretaget mig. Så ift. træning har jeg altid gået ind til det med en: “Jeg SKAL!! løbe 10 km i dag” eller “Jeg skal i hvert fald løfte tungere end sidste gang”.

  Og jeg har fundet ud af at alt det der piskeri bare ikke er særlig rart, ligesom mine øjne også sidder klistret fast på hvert eneste sekund eller hver eneste meter i håb om snart for helvede (sorry…) at nå målet.

  Så nu tager jeg et blad med. Ikke for at læse i det. Men for at jeg ikke kan se, hvad der står på skærmen. Og så er målet med træningen bare at “være” – at have en hel time for mig selv, hvor jeg forkæler min krop. Dvs. føler jeg den, så giver jeg den gas. Føler jeg den ikke, så får den 50%. Det er trods alt bedre end at blive hjemme. Og bare den frihed har gjort, at jeg for det første kommer oftere afsted, og at jeg faktisk godt kan “nyde” processen, fordi jeg ikke behøver sidde på cyklen og blæse mine lunger ud af kroppen på mig selv. Jeg er jo altså ikke elitesportsudøver..

  Så i mit tilfælde har det været noget med at give slip på mine forventninger om at præstere hele tiden og hver gang, der har gjort en KÆMPE forskel. Og jeg bliver nødt til at sige, at jeg altid har HADET at træne – jeg hader at svede, jeg synes, det tager lang tid, jeg synes, FW er et meget voyeuristisk sted, og så har jeg bare alle mine talenter samlet i min hjerne og IKKE i min krop, så jeg har lige skullet vænne mig til at synes, at det også er vigtigt at træne den. 😉

  Anyway. Jeg har ingen anelse om, om du kan bruge det til noget. Men det er altså bare en mere rar omgang at køre det i det tempo, man har overskud til. Og i sidste ende har det for mig betydet, at jeg får mere ud af min træning. Pisse lækkert. Min krop er f.eks. fuldstændig smadder-øm lige nu, kan næsten ikke nå tastaturet… Av av.

  God mandag til jer allesammen. 🙂

  Svar
 3. Ida says:

  Vil du gerne være glad for at træne? Så prøv yoga. Giv det 10 gange.
  Jeg ELSKER, at det handler om at samarbejde med kroppen og give den omsorg. Der er intet endemål, og det føles SÅ naturligt og sundt. Elsker det! Og jeg har ellers altid været pissedoven.

  Svar
 4. MulleF says:

  Puha den med træning kæmper jeg også med. Ville ØNSKE jeg elskede det, for så ville det ikke være noget problem at komme af med den oldemorrøv jeg har siddende på maven (SERIØST, den ligner en oldemorrøv!).

  Jeg er sikker på at dit 2016 bliver SUPER godt!

  Svar
 5. Emma says:

  Du er så skøn at følge. Glæder mig til at følge dig i hele 16′ også!
  Jeg vil også gerne give en thumps up for angulus sko! Fine og lækre at gå i!
  Du skal lige vide, at du altså er en blogger som vi i min vennekreds snakker meget om og elsker! Så keep up the good work og tak for en dejlig blog 🙂

  Svar
 6. Sara says:

  Du siger bare til hvis du skal have hjælp til det med fjernsynskanalerne – har netop hjulpet min kære mormor med nøjagtig det samme problem. 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *