Fremtid, endt barsel og jern i ilden

Slut med barsel, start på hverdag.
Vi lægger hårdt ud med en omgang influenza. Ikke mig! Alle de andre. Selv min store stærke mand har lagt sig med rysteture, feber og ondt over alt. Jeg agerer supermor imens, og rister krydderboller, juicer appelsiner og siger at det er synd for dem. I går aftes lagde jeg dem alle til at sove og cyklede ud på et brunt værtshus, hvor jeg drak et par øl i selskab med Fru Buttenschøn, hvilket var et perfekt afbræk fra sløje typer og krøllede kleenex (fucking over det hele).

I dag deltog jeg i et event, noget jeg ellers har holdt mig en anelse fra mens jeg har været på barsel, men som jeg langsomt begynder at gøre mere og mere. Jeg synes det er fedt at møde både andre bloggere og mine gamle kollegaer fra Aller, der ofte også deltager i de samme arrangementer. Og så er det klart, at det er interessant, at vise omverdenen også, at barselsknolden er blevet løsnet og at jeg igen er på vej ud i den virkelige verden, dog i fortsat søvnunderskud og oftest med banan/havregrød/andres snot/smoothie på bukserne, nobodys perfect, vel.

Hvad jeg skal?
Altså. Jeg har en helvedes masse jern i ilden, både i eget bål og i andres, og jeg skal bruge den næste uges tid på, at finde ud af om det er nu, at jeg skal springe ud i fuldtids-bloggerlivet, måske bare for en periode, og i hvilket format det i så fald skal være, eller om jeg skal forsøge mig i en kombination af blogging og freelance (skrive-)opgaver eller noget helt tredje. Jeg har tre sideprojekter, som jeg brænder helt vildt for, det ene er selvfølgelig bogen, som der lige nu også sker ting og sager med, de to andre ting holder jeg lige i lommen lidt endnu, da jeg ikke engang ved, hvordan jeg ville skulle kunne forklare det her, når jeg ikke engang selv har fået færdig-defineret det.
Jeg ved tilgengæld, at jeg har blod på tanden og mod på livet som sjældent før, og at jeg glæder mig helt vildt til, hvad resten af 2016 byder på, men jeg har på fornemmelsen at det bliver både spændende, sjovt og ikke mindst hårdt.

Nåhja, og som I måske så på Instagram (@sneglcille) den anden dag var jeg jo ude og svinge hår og lemmer foran et kamera i mandags. Det var billeder til blandt andet bloggen, der ligegyldigt hvad fremtiden bringer, trænger til en makeover, så det får den i løbet af den næste måneds tid.

FullSizeRender(38)

4 replies
 1. Josephine says:

  Jeg HÅBER, at din bog udkommer, når du er færdig med den. Jeg ville helt sikkert læse den! ☺️ Du har jo et talent for at skrive!

  Kan du løfte sløret for, hvad det er for en slags bog?

  I hvert fald, held og lykke med det hele! ☺️

  Svar
 2. Cille says:

  Det lyder spændende – og godt at du er glad. Sådanne perioder fyldt med usikkerhed kan nemlig også være svære. Men det lyder som om, at det er det (heldigvis) ikke :-). Held og lykke.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *