Fredagsfølger er tilbage

Nåhmen, min familie er fortsat ramt af den grumme influenza. De er dog i bedring og jeg har derfor beholdt mine fredagsplaner, deriblandt Fredagsfølger.

Det er på Snapchat det sker, mit brugernavn er Sneglcille. Kom med, og ellers deler jeg som altid den samlede ‘Story’ herinde i løbet af de næste par dage.

I dag har jeg allerede været ude af døren, det var for at drikke kaffe og spise morgenmad hos Auping, der er dem med sengene, nu er jeg lige hjemme og vende, inden turen går til K, eller bare midtbyen som mine venner fra fastlandet kalder det. Der skal vi til møde og måske kigge lidt i en butik eller to, jeg har som sagt kronisk tøjkrise pt.
Senere skal vi have vin.

God fredag!

IMG_4177

5 replies
  1. Freja says:

    Hvor er dine sko fra, som du har på på snappen? De er virkelig flotte! Og jeg elsker din blog, du må aldrig stoppe!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *