Damer

Jeg er bange for damer. Jamen, det er jeg altså. Særligt mange damer samlet. Gys!

Mange af os er så stride mod os selv, og det gør os af og til stride mod andre.
Vi konkurrerer, bagtaler og misunder hinanden i et væk, og som jeg tidligere har været inde på (det ville være tjekket med et link her, men jeg kan simpelthen ikke finde det indlæg jeg tænker på), ville jeg sådan ønske at vi kunne være endnu bedre til at hjælpes ad, have hinandens rygge og gå all in på solidaritet. For når vi gør det, er der eddermame noget ved det.

Egentlig er jeg blevet god til at styre uden om det værste fnidder, holde mig på afstand fra drama og konflikter. Jeg holder mig faktisk helst helt ude af grupper af kvinder. Møder dem helst solo eller måske i par, og når jeg er steder, hvor der er mange kvinder, holder jeg mig oftest lidt for mig selv, hvilket udadtil kan virke enten arrogant eller usikkert, og det har da også givet mig et par misforståede hak i tuden og et ry i enkelte kredse, for at være en, der synes hun er bedre end andre. Det er i øvrigt noget pjat. Men det tager jeg med mig, for jeg har jo selv aktivt valgt, at holde mig bevidst udenfor og så i stedet møde folk når de ikke er i deres gruppe, og forhåbentlig vil de der ændre mening om mig, og hvis ikke, har jeg næsten lært et udtryk, der hedder Pyt! Skal bare lige øve det lidt længere.

Gennem årene har jeg selvfølgelig lukket nogle damer helt tæt ind, dem kan jeg godt finde på at samle ind imellem i større grupper, og det går da også for det meste smaddergodt. Der bliver højest råbt lidt sjofelheder hen over bordet, der er sjældent decideret kurer på tråden. Men det er da sket, hvilket bare understreger min teori om at damer er farlige.
Dermed ikke sagt at jeg ikke kan lide damer. Jeg elsker dem! Især mine egne damer. Dem jeg har samlet sammen igennem de sidste mange år, som jeg ved vil stå på hovedet for mig, og jeg for dem, skulle det blive nødvendigt.

Lige præcis det der med at stå på hovedet, er især noget af de jeg virkelig godt kan lide ved damer, at de fleste af os er besiddere af netop den der søstersolidaritet og omsorg overfor hinanden, og ofte er vi mindst lige så gode til at rose og bakke hinanden op som vi er til det modsatte. Jeg ville bare virkelig ønske, at vi dyrkede det lidt mere, også over for dem, der virker til at have det lidt federe end os selv. Sandheden er nok i de fleste tilfælde, at vi i det store billede nok skal få et lige stort stykke af lagkagen, og hvis nogen får lidt mere flødeskum, så går det nok også.

Screen Shot 2016-03-05 at 22.37.12

55 replies
 1. Louise says:

  Du formulerer det meget godt. Kvinder kan være så fantastiske, og samtidig så modbydelige. Jeg frygter os, netop af den grund. Jeg elsker os, netop af samme grund. Jeg håber at jeg med tiden bliver stærk nok til at tage samme valg som dig. Jeg håber at jeg med tiden bliver stærk nok til at skille mig ud af mængden, og blive bedre til at rose andre for deres fremskridt, fremfor at hakke mig selv i hovedet over ikke selv at være kommet lige så langt. For jeg er enig med dig i, at i det store billede så gør de små forskelle nok ikke det store. Det betyder derimod meget at vi kan løfte hinanden op, i stedet for at pille hinanden (og os selv) ned. Tak fordi at du lige mindede mig om det!

  Svar
 2. C & the City says:

  Af samme grund har jeg faktisk flest mandevenner…… Kæft, jeg er dårlig til det med kvinder. Jeg er både for ærlig, for direkte, for lidt intrigant og har aldrig helt forstået at det skulle være en dårlig ting

  Det er virkelig noget af det, der har været svært ved at flytte herover. At skulle opdyrke nye venner og bekendtskaber, for hold da op, hvor har jeg fået nogle hak i næsen af alle de dramaqueens, der findes derude. (Ikke for noget, men wow, der er mange sure damer i København, der er heldigvis også mange skønne og hurra for det!!!)

  Men jeg kan virkelig mærke hvor meget det påvirker mig, når jeg i forvejen er bange for damer.
  Og nu har jeg konkluderet at jeg ikke behøver at kende flere nye, lige med det samme. Jeg kan simpelthen ikke overskue alt det (potentielle) drama, der følger med og det påvirker mig alt for meget, når nogen igen, igen, igen går amok i intriger og sladder på baggrund af noget, der højest er en misforståelse og mest sandsynligt: En uigennemtænkthed

  Jeg tænker tit over, hvad kvinderne i klanerne gjorde i gamle dage, når mændene var ude og jage? Bagtalte de hinanden omkring bålet, når nogen var ude at tisse eller?

  Svar
 3. JL says:

  Bingo – igen rammer du spot on. Jeg finder grupper af kvinder skræmmende og intimiderende. Det bringer skrækscener frem fra min spæde ungdom med mobning og drillerier – fra en gruppe bestående primært af piger. Jeg går helt kold i store kvindegrupper og det irriterer mig enormt at jeg ikke kan lægge det fra mig… Og alligevel kan jeg være misundelig på andre kvinder som er del af en venindeflok…. Gad jo godt 🙁

  Svar
 4. Lika says:

  Lige på det punkt er jeg ikke vild med mit eget køn og er heller ikke ret vild med, hvis jeg skulle få en pige en dag. For har oplevet at være til en fødselsdag med en 7-8 piger. Vi sad ved samme bord men jeg sad ved siden af alle drengene, de kendte alle hinanden og jeg kendte kun 2 ganske lidt. Ingen af dem snakkede til mig eller noget. Jeg kunne sidde der helt selv, mens drengene lavede sjov med alt muligt, men jeg var ligegyldig for dem. Hold op jeg følte mig så lille og alene…

  Svar
 5. Lotte says:

  Jeg har aldrig været gladere eller mere selvsikker end efter jeg blev ansat i en virksomhed hvor jeg er ene kvinde blandt lige knap 60 mænd.
  Der er nøgne damer på væggen, historier fra swingerklubben, sjolfe jokes osv, men det er jo bare ord. Kvinder bliver så snerpede og går glip af alt det sjove.

  Svar
 6. Tine says:

  Hmm, jeg bliver altid lidt ambivalent, når nogle fra mit eget køn sætter os i bås på den her måde. Fordi jeg har engang ytret de samme ting om mit køn. Men er det i virkeligheden ikke at gøre det, vi beskylder “de andre damer” for? Ja, nogle kvinder er nederen, men der er da mindst lige så mange nederen mænd. Hvis vi nu bare holdt lidt mere sammen, som Sneglen efterlyser. Jeg synes bare ikke det er særligt solidarisk at sige: “Ja, jeg ville gerne, men de andre damer er så intrigante og nederen.”

  Svar
  • Iben says:

   Enig med dig, Tine! Blev vildt ked af indlægget og følte mig påduttet en rolle fordi jeg i sagens natur må være “én af de andre”.
   Øv, tude hyle.
   Men for nu at practice what I preach, så var det nok ikke meningen med Sneglens indlæg. Og jeg synes altså også de fleste damer, langt, langt de fleste damer, er SÅ seje. Og gode. Og nogle gange lidt nogen strigler, ligesom jeg er, men jeg elsker jer alligevel. Peace out.

   Svar
   • Tine says:

    Tror du har ret i, at Sneglen ikke havde det som hensigt. Synes bare godt man kan se på koret af kommentarer, at det er blevet “moderne” at rynke på næsen af kvinder i flok. Og det synes jeg er så mega ærgerligt! For det er altså ikke noget, der skaber bedre stemning, at størstedelen af os står og siger, at vi ikke orker andre kvinder pga. alt det “pigefnidder”. Og gu’ er der damer derude, der er nogle kæmpe idioter og passer ned i den der skrækkelige “kvinder er kvinde værst”-kasse. Måske gør vi alle sammen det ind i mellem..? Især når vi “hader” på vores eget køn.
    Men. Jeg kender også flest dejlige damer. Også når der er mange af dem.

    Svar
    • Sneglcille says:

     Jeg tror I læser indlægget med nogle andre briller end dem jeg havde på da jeg skrev det. Jeg hader ikke på vores køn, men jeg er usikker på det. Jeg siger ikke at jeg er bedre end alle andre, eller at jeg aldrig selv er skyld i at andre føler sig utilpas. Bemærk at jeg skriver ‘vi ‘og ‘os’ igennem hele indlægget. Gu, findes der kvinder, der er intrigante og dramatiske med fuldt overlæg, men langt fra alle.
     Og det er faktisk slet ikke dem jeg hentyder til her. For de fleste kvinder er mega dejlige, men også eksperter i at være stride, overfor sig selv primært. I know I am, og det kommer helt sikkert til at smitte af på andre ind imellem. Hvilket er en skam.

     Min pointe er bare at vi, eller mange af os, gør hinanden usikre, særligt i flok, og engang imellem med god grund.

     Jeg færdes i en branche, der har en overflod af kvinder, og det er indtil videre lykkedes mig at styre uden om de værste konflikter, der har været, men jeg har set dem og jeg har oplevet dem – Både i magasinverdenen og her i blogland. Konflikter, som jeg vil vove at påstå aldrig ville opstå blandt mænd. Ikke de mænd jeg har mødt.
     Det er aldrig min mening at hænge nogen ud, eller at pege på nogen, ikke uden at pege på mig selv også.

     Svar
     • Tine says:

      Jeg har desperat forsøgt at svare dig siden kl. 2.30 i nat, men min besked bliver ved med at forsvinde. Det sker egentlig ofte, når jeg forsøger at kommentere. Så har et svar til dig, men kan ikke sende det…måske denne korte besked kommer igennem..?

     • Tine says:

      Det gjorde den. Måske jeg bare har for meget at sige. Jeg deler den op så, nå!
      Jeg tror hverken Iben eller jeg læser, at du hader nogen. Jeg er med på at det fra dit perspektiv kommer mest fra en usikkerhed og jeg synes også du prøver at være inkluderende. Men jeg synes at nogle af kommentarerne emmer lidt af “kvindehad/selvhad”: en vil ikke have en datter, en anden har flest mandevenner, da hun ikke er intrigant nok til damevenner og en tredje generaliserer at kvinder er for snerpede til sjofle jokes! Jeg er med på at “had” er et lidt for stærkt et ord, men jeg synes at det er at tale…

     • Tine says:

      …nedladende om sit eget køn og meget “kvinde er kvinde værst”. Og det synes jeg er trist. Man skal måske være opmærksom på, om man selv er med til at gøre problemet større.
      Jeg håber du forstår hvor jeg vil hen, for det kommer fra et godt sted. Hvis jeg var “Ønjø, idiot!”-uenig med dig, ville jeg aldrig skrive, det kommer der aldrig noget godt ud af…

     • Tine says:

      …Hvis vi vil sørge for at de af os, der bliver usikre når vi er mange, ikke har det sådan, så skal vi ikke styre udenom. Så skal vi samles noget mere og være søde ved hinanden. Jeg skal nok lægge hus til! 🙂

     • Tine says:

      Jeg tror hverken Iben eller jeg læser, at du hader nogen. Jeg er med på at det fra dit perspektiv kommer mest fra en usikkerhed og jeg synes også du prøver at være inkluderende. Men jeg synes at nogle af kommentarerne emmer lidt af “kvindehad/selvhad”: en vil ikke have en datter, en anden har flest mandevenner, da hun ikke er intrigant nok til damevenner og en tredje generaliserer at kvinder er for snerpede til sjofle jokes! Jeg er med på at “had” er et lidt for stærkt et ord, men jeg synes at det er at tale nedladende om sit eget køn og meget “kvinde er kvinde værst”. Og det synes jeg er trist. Man skal måske være opmærksom på, om man selv er med til at gøre problemet større.
      Jeg håber du forstår hvor jeg vil hen, for det kommer fra et godt sted. Hvis jeg var “Ønjø, idiot!”-uenig med dig, ville jeg aldrig skrive, det kommer der aldrig noget godt ud af.
      Hvis vi vil sørge for at de af os, der bliver usikre når vi er mange, ikke har det sådan, så skal vi ikke styre udenom. Så skal vi samles noget mere og være søde ved hinanden. Jeg skal nok lægge hus til! 🙂

     • Tine says:

      Noooo, det VAR smiley’en. Nu kom den sammenhængende tekst på, sikke noget rod. Beklager at jeg fucker med dit kommentarfelt. Hvis du føler for at slette de fragmenterede kommentarer, så gør det endelig! Måske inklusive den her… Sorry…

 7. Tenna says:

  Dejligt indlæg! Tak!

  Jeg er også selv mega bange for damer – og de misforstår mig altid. Det er ikke nemt. Men dejligt at høre, jeg ikke er alene. Søstersolidaritet, ja tak. Pyt med alt det andet.

  Ha’ en god søndag 🙂

  Svar
 8. Laura says:

  Hørt! Du har så evigt ret…igen! Ligesom dig er jeg også blevet ret god til at styre udenom og sige fra hvis jeg alligevel havner i en ubehagelig sladre/mobbe situation. Livet er simpelthen for kort og skønt til den slags bullhit!:-) God søndag til alle i sneglehuset:-)

  Svar
 9. Malene says:

  Jeg må sige, at jeg er glad for, at det så langt fra er min oplevelse. I stedet føler jeg, at jeg gang på gang på gang bliver mødt af rummelige, stærke, solidariske, skønne, kloge kvinder, der bakker op om hinanden og om mig. Dette både arbejdsmæssigt og privat 🙂 Selvfølgelig møder jeg også det modsatte, men måske er jeg blevet bedre til at styre uden om dem eller lukke ned for dem så de ikke fylder i min bevidsthed.

  Svar
 10. Fie says:

  Det må være nogle ærgerlige kvinder du kender, for det er godt ikke den oplevelse jeg har, eller nogen side har haft i min omgangskreds. Tværtimod…. Synd for dig at du har det sådan og at du føler det er nødvendigt.

  Svar
 11. Ania says:

  Kunne det tænkes at det var dig, der tiltrækker drama med din selvoptagede facon?
  Det er altid nemt at give andre skylden. Det må være hårdt at være så perfekt som dig altid. Ha! Ha!

  Svar
  • Tine says:

   Så synes du lige, at du skulle understrege, at hun har ret…suk… Hvis du bare skal være modbydelig og ukonstruktiv, så lad dog være med at skrive! Læs en anden blog eller løb en tur, hvis du bliver irriteret. Lad være med at spy din galde ud foran os andre, alle får en lidt dårligere dag af sådan nogle sure opstød.

   Svar
 12. Charlotte says:

  Spændende indlæg og vinkel, fordi det er noget, der ikke fylder hos mig. Først tænkte jeg, ja øv med det der pigefnidder. Men så efter at have læst det igen og tænkt over min egen situation, så kunne jeg ikke komme på et eneste bitchy pigefnidder moment Jeg har været med i. Det kan også være fordi jeg ikke har opfattet det. Men jeg kom frem til at jeg tit hører det samme som du skriver, men at jeg ikke selv har den oplevelse (men færdes heller ikke i særlige kvindemiljøer, er på en arbejdsplads hvor vi er ret ligeligt fordelt på køn og privat et det også en god blanding, er ikke en del af en stor venindegruppe etc, så måske derfor?) Jeg synes, det er fint med fokus, da jeg på kommentarer kan se, at for nogle fylder det meget og omvendt gjorde indlægget mig glad for at det ikke fylder.

  Svar
 13. Amanda says:

  Du har ret, men hvorfor kom denne mening ikke frem noget før, hvis det har irriteret dig så længe? du har jo haft utallige muligheder for, at ytre dig på din egen blog fx.
  Synes bare at det lidt kikset, at du skriver dette indlæg få dage efter Signe Molde udtrykker præcis samme ord og meninger i interview i euroman…

  Svar
  • Sneglcille says:

   Du mener, ligesom jeg gjorde her i 2014 for eksempel? 😉 : http://sneglcille.dk/da-jeg-blev-mor

   Jeg har ikke læst Euroman, men de præcis samme ord? Really? Det er jo altså heller ikke fordi, at det er banebrydende nyt, men det er da alligevel utroligt, hvis der er tale om præcis samme ord.
   Jeg går ud fra at du hentyder til, at jeg har kopieret en eksisterende artikel? Det har jeg ikke. Så havde jeg skrevet det. Det gør jeg altid, når jeg henter direkte inspiration.

   God aften.

   Svar
 14. Ditte says:

  Hej Cille,
  Jeg kommenterer normalt aldrig på blogs, men jeg har lige set din seneste snap (den med “boller”), og den gjorde mig i så godt humør! Du er og bliver min yndlingsblogger – det synes jeg bare lige du skulle vide 🙂 Rigtig god aften. Kh Ditte

  Svar
 15. Stine says:

  Nu ved jeg godt at indlægget er et par dage ‘gammelt’, men jeg får alligevel lyst til at knytte en kommentar.. Det kan godt være at det følgende er lidt ude af kontekst, men det handler alligevel om hvordan kvinder nogle gange behandler hinanden på en måde jeg simpelthen ikke kan forstå.. Sagen er den at jeg ganske fornylig sad i den dejlige situation at jeg (endelig efter flere års behandling) kunne fortælle nogle af mine veninder at min mand og jeg er gravide (jeg ved godt det er mig der er det, men når man har kæmpet sådan sammen føles det bare lidt som en fælles ‘vi’ bedrift;).. Nå, men hvad jeg tænkte ville være en dejlig situation, viste sig lynhurtigt at blive til noget meget negativt! Efter overbringelsen af nyheden blev jeg son det aller første spurgt om vi vidste hvad vi ville stille op hvis vores foster skulle ske at have Downs syndrom (vi skal først til NF i næste uge så den var svær at svare på), det næste var at en af pigerne valgte at ytre hvor mange hun kendte der havde født dødfødte børn, næste kommentar var at nu måtte jeg endelig ikke blive en spelt-mor.. Og sådan fortsatte det.. Hvad fanden sker der?! Jeg har også oplevet det i et utal af andre sammenhænge, hvor veninder eller piger/kvinder bare ikke glæder sig på hinandens vegne, men i stedet er formanende og ja undskyld, men vil sætte sig selv i centrum for andres historier.. Jeg endte med at gå hjem fra den middag og græde overfor min mand og blive helt panisk for alle de ting jeg pludselig havde fået præsenteret kunne være galt.. Og det er dælme da ærgerligt! Nu er det ikke fordi jeg forventer konfetti og kæmpe følelses-udbrud, men måske et lille tillykke eller ihvertfald bare lidt situationafornemmelse havde været rigtig rart.. Min konklusion på det er blevet at jeg ikke fortæller andre om vores lykkelige omstændigheder.. Så må det blive opdaget når maven vokser.. Igen: det er da øv!! Øv øv øv! Det var lige et lille surt opstød! Og når det er sagt, så tak for en dejlig blog! :-*

  Svar
  • Tine says:

   What what whaaaaat?!! Jeg kender dig ikke, og min første reaktion, da jeg læste starten af dit indlæg var “Neeeeeeejjjj, hvor dejligt!!”, mens jeg smilede for mig selv her under dynen. Øv, nogle ubetænksomme damer, du lige har fået fat i der. Nogle mennesker tænker sig bare ikke om! Har en veninde, der nogle uger inden termin blev konfronteret med “Nu skal du høre alt det skrækkelige, de ikke fortæller dig om fødsel!” af en bekendt, som tydeligvis heller ikke tænkte sig om. Jebus…
   Når nu dine veninder ikke fattede hvordan man opfører sig i din situation, så får du lige et KÆMPE tillykker fra mig! Hvor er det bare fantastisk at I er gravide og jeg krydser fingre for et drømmeforløb uden kvalme og bækkenløsning! Hurraaaa!!! 🙂

   Svar
   • Stine says:

    Kæmpe kæmpe tak for din besked, Tine! Det var da lige nøjagtigt den reaktion jeg nok havde håbet på at få – tusind tak for det! Det varmer faktisk noget mere end du måske lige ved! :-* Jeg har også hørt om veninder der stod over for at skulle føde og pludselig pibler alle skrækhistorierne frem! Det er altså helt underligt i min verden!! Suk! Men godt der er folk som opfører sig som du lige gjorde! Det gjorde lige min aften rigtig meget bedre – det tror jeg også min mand vil blive glad for (indsæt abe der har hænderne foran øjnene;) Stort knus til dig!

    Svar
    • Louise says:

     Da jeg læste denne kommentar, og hvor glad du blev for Tines, blev jeg simpelthen nødt til også at ønske dig tillykke! Det er da helt fantastisk at du er blevet gravid, og efter at have kæmpet for det er det da klart noget der skal fejres med konfetti og meget mere! Jeg har selv forsøgt i et stykke tid at blive gravid, så jeg kan da kun forestille mig hvor fantastisk det må være at du langt om længe kunne teste positivt. Jeg håber at du får en fantastisk graviditet og et sundt og raskt barn!

     Svar
     • Stine says:

      Tusind tusind tak, Louise! :-* Det var endnu en rigtig dejlig besked at få! Du kan tro det var skønt at der endelig var bonus – det skal nok komme for dig også.. Og når det endelig kommer er det fantastisk hvor hurigt man kan ‘glemme’ hvor træls tiden op til var! :-* Jeg sender al dejlig baby-trylle-støv i din retning!

    • B says:

     Kære Stine
     Da jeg læste din kommentar var min første tanke også at du skulle have et stort TILLYKKE med på vejen. Jeg bliver simpelthen så glad når det lykkes for folk efter lang tids kamp.
     Jeg ønsker dig en dejlig graviditet og fødsel for sådan ender de allerfleste ud. Husk det når andre fortæller skrækhistorier.
     //B

     Svar
     • Stine says:

      Tusind tusind tak, B!! :-* Det var simpelthen også bare en sød og dejlig besked at få! Jeg bliver helt glad indeni!

 16. Pernille says:

  Jeg har netop også set din snap (jeg gætter på det er dette indlæg du referere til). Jeg er rimelig ny læser (ca. 3 mdr.), men elsker simpelthen din blog med alle dine tanker, oplevelser og sjove kommentarer. Selvom jeg ikke helt kan genkende de damer du beskriver, i min egen omgangskreds, så er jeg glad for du vil dele dine tanker med os. Ikke mindst for at minde os om, at fortsætte med at støtte op om hinanden, og ikke falde i en grøft, hvor vi begynder at hakke på dem der har mere eller mindre end os selv. Bare fortsæt præcis som du gør, for det er det som gør vi læser med 🙂

  Svar
 17. Elisabeth says:

  Cille for fanden! Jeg har lige prøvet at sende dig en snap, men så gik det op for mig, at det kan man selvfølgelig ikke. Jeg føler bare, jeg kender dig så godt! Nå, jeg ville bare sige at du er min all time favorite blogger (og snapper for den sags skyld også) Alt godt til dig!

  Svar
 18. Camilla says:

  P y t med alle de negative kommentarer!
  Jeg er vild med din blog, din måde at fortælle samt formulere dig på, og så følger jeg også med på både Instagram og for nyligt Snapchat. Jeg er fan 🙂

  Svar
 19. Emilie says:

  Glædeligste kampdag, godt kæmpet allerede Cecilie!
  Er desuden en hund efter dine hyggelige snaps, du er altid så naturlig og ligetil. Og pissepæn.

  Svar
 20. Nina says:

  Kære Sneglcille

  Jeg blev som andre herinde nysgerrige efter dit “bolle snap” 🙂 . Jeg er godt nok forarget over tonen kan være så hård herinde.
  Derfor ville jeg også blot knytte en kommentar til, hvor meget jeg holder af at følge dig, dine snaps, instagram og blog. Jeg nyder din hudløse ærlige hverdag, hvor jeg får følelsen af, at der endelig er en, der viser sandheden på de sociale medier. Jeg kan eksempelvis hurtigt blive hård mod mig selv med mine mange krav, når jeg følger de “manipulerede og perfekte” instagrammere. Det er super hårdt at blive ved med at sige til sig selv “det er ikke hele sandheden jeg ser”. Du fortæller om både de sjove, gode og hyggelige stunder, men næsten vigtigere de stunder, hvor lejligheden roder, børnene er syge og date aftenen endte med “Zzzz” i sofaen. Både min kæreste og min mor kender efterhånden også dig, Uma, Otto og Freelancer ret godt, fordi jeg elsker at fortælle om dig og dine indlægs mm. Jeg har efterhånden også fået dig præsenteret til min lille venindeflok, og du bidrager til, at vi alle føler os godt skruk (vi er i starten af 20’erne og er vilde med Uma og Otto!). Mest af alt følger vi dig, fordi vi føler du er ærlig hele vejen igennem og tak for det!
  Tak for altid gode, tænksomme og sjove indlæg!

  Svar
 21. Ingeborg says:

  Som mange andre, blev jeg også lokket herind af den famøse bolle-snap. Men jeg er lidt forvirret. Jeg kan kun se én kommentar som er nederen? Der er selvfølgelig nogle kommentarer som er kritiske, men er det ikke hvad man kan forvente når man berører et emne som dette? Jeg synes nu, at folk – med undtagelse af Anja – udtrykker deres kritik/uenighed på en konstruktiv måde.

  Jeg er i øvrigt fuldkommen enig med dig. Den omtalte slags damer findes ikke i min nære omgangskreds, både fordi jeg er skideheldig, men også fordi jeg bevidst undgår mennesker der ikke vil mig det godt. Men derfor kan man jo ikke undgå dem i forbindelse med job/studie, familiesammenhænge eller i køen i Netto. Og jeg begriber dem ikke. Held og lykke med projekt ‘pyt’. Det bliver så meget federe når man kan dige pyt og rent faktisk mene det.

  Svar
   • Tine says:

    Jesus, er der værre indlæg end det fra Ania?! Hvem pokker er det, som bruger sin tid så ukonstruktivt?
    P.S. Hvad sker der i bolle-snap’en? Er det lige så saftigt, som det lyder? For så skal jeg da helt klart følge med der også!

    Svar
    • Sneglcille says:

     Meget værre. Især lige for tiden.
     Jeg siger bare på snappen, at jeg oplever mere had end normalt på bloggen, og så spørger jeg om det mon er på grund af vejret eller om folk ikke boller nok.

     Svar
     • Tine says:

      Hmm, det er da mærkeligt. Jeg har ellers altid tænkt at du havde sådan nogle skønne læsere, der ikke lukkede så meget lort ud som på andres blogs. Men så er det fordi du luger lidt ud..? Det er egentlig meget godt, så går der ikke “Nationen!” i dit kommentarfelt.
      Folk boller garanteret for lidt. Måske har de fået børn, der ikke sover.

     • Sneglcille says:

      Det plejer ikke at være så slemt. Men den sidste uges tid har det været voldsomt.
      Jeg har verdens bedste læsere, virkelig. Normalt er der langt imellem det idiotiske, men som sagt er der virkelig skruet op for lussingerne for tiden. Synes ellers ikke jeg har været specielt røvhulsagtig.

     • Tine says:

      Måske nogle fra “nationen!”, der har fundet ud af at der er andet end eb.dk, porno og candy crush saga på internettet? Godt du er blevet bedre til at sige “Pyt”.
      Jeg synes du gør det skide godt og din blog er den absolut bedste jeg har læst. Du virker som et rart menneske og slet ikke spor røvhulsagtig.

     • Ingeborg says:

      Havde slet ikke overvejet muligheden for at nogen kunne være mere ondskabsfulde… Men det bekræfter jo virkelig dit indlæg! Nogle kan simpelthen ikke rumme andre menneskers lykke og succes, kommentarerne har jo intet med dig at gøre, men er et udtryk for at de ikke hviler i sig selv. Jeg synes det er så ærgerligt og ikke mindst synd for dig at sådan en slags mennesker får lov at gå dig så meget på. Håber du med tiden ‘vænner’ dig til det. Imens vil jeg forsøge at sende god karma og glade tanker din vej, og håbe at det kan dræbe bare lidt af ondskaben!

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *