Afbrudt fredagsfølger

Desværre blev denne uges Fredagsfølger afbrudt, da Otto i går eftermiddags fik meget høj feber, der bare steg og steg henad aftenen, og jeg måtte derfor aflyse alle fredagens planer, og i stedet snakke med akuttelefonen og agere menneskelig pude for et på et tidspunkt næsten 42 grader varmt barn. Sjældent har jeg været så bekymret for min dreng, der var slatten, men som alligevel tog det hele i stiv arm. Seje unge.

Vi prøver en ny omgang Fredagsfølger igen næste fredag og satser på at undgå vagtlæger og den slags kedelige ting.

Otto er i bedring, han har fået sig en grim influenza, der gør rigtig ondt i hans krop og tærer på appetit og energi, men vi har fået styr på den høje feber, der i dag kun lige har været oppe og besøge de 40 grader et par gange, men ellers holder sig pænt under.
Jeg satser på at han er på benene igen inden for et par dage. Og så gad jeg faktisk godt bare, at vi snart slap for febersyge børn. Uma behøver for eksempel ikke at blive syg igen. Tak.

Screen Shot 2016-03-05 at 15.44.18

2 replies
 1. Tilde says:

  Øv den har min to-årige også lige haft. Eller han har den stadig. På 8. døgn. De første 6 med 40 i feber og ingen appetit. Lorteinfluenza.

  God bedring med Otto!

  Svar
 2. Helenr says:

  Min pige på 3 har været syg i fem dage med 40 i feber (på panpdil!), snot, hoste og spiser intet. Dumme influenza! Det vigtigste er at se drikker og tisser og er klare i kontakten når de er vågne. God bedring!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *