Søvn, mangel på samme og et bodegabryllup

Hold. Nu. Kjæft. Det trækker tænder ud det her jetlag. Uma og Otto er hårdest ramt. U er vågen mange timer hver nat, og det samme er O. Førstnævnte i et noget mere højt og brokkende gear end ældste, der bare kigger ud i luften og er tydeligt irriteret.
Godt nok sover de så også væsentlig længere om morgenen, men jeg ville faktisk hellere have at de sov om natten. Særligt fordi, at når der endelig er ro på dem, kan jeg ikke sove – Hvilket på den positive side har betydet end hel del natteskriverier fra min hånd, men på den virkelig negative side, betyder mere jetlag og næsten ingen søvn. Jeg satser, og håber på at det værste er overstået – og at alt bliver nemmere og bedre, så snart hverdagen for alvor starter, i morgen.

I vores jetlag-boble er det ikke meget vi har foretaget os. Det har været som en lang søndag siden vi kom hjem, med nattøj, kaffe, netflix, kalaha, lidt halvdårligt humør og alt for lidt frisk luft. Jeg har mukket en del over den her overskrift, på den bridezilla-agtige måde. Jeg, der ellers elsker bodegaer og alt hvad der dertil hører, men måske bare ikke som beskrivelse af mit bryllup, der til små 100.000 kroner og en helvedes masse planlægning, ikke lige er den association jeg får, også selvom det var afslappet og festligt. Og det er jo også det vigtigste kan man sige. Altså hvad jeg og mine gæster synes, men omvendt havde jeg måske ikke stillet op til artiklen, havde jeg vidst at det var den boks jeg skulle udfylde.
Pyt.

I dag er det rent faktisk søndag, og den bliver brugt som den bør, for halvdelen af familien i hvert fald – Min mand er på arbejde og har medbragt Leo, mens Otto og jeg i skrivende stund ligger på sofaen med sammenflettede ben og ser en pingvinfilm på Netflix. Uma sover og jeg kan høre kaffen brygge på komfuret. Senere skal vi spise søndagsmiddag hos mine forældre. Og som sagt starter hverdagen i morgen. Med vuggestue, skole og endt barsel. Mere om sidstnævnte ganske snart.

God søndag!

IMG_3841

Screendump fra ‘Fredagsfølger’ – Der kommer online senere i dag

 

13 replies
 1. Rebekka says:

  Jeg kan godt forstå at du er træt af fejlen – specielt fordi det jo er 2. gang den bliver lavet nu.

  Jeg synes jeres bryllup lyder SÅ fint og nede på jorden! Jeg havde slet ikke regnet med at det var oppe i den prisklasse budgetmæssigt – shit manner, jeg får jo aldrig råd til bryllup så! Haha

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det kan sagtens gøres billigere. Sagtens!
   Vi er absurd dårlige til at begrænse os. Bare mine sko kostede 5.000 kroner. Og så købte vi den dyre champagne og den dyre sprut og de dyre øl. Og ringene var hellere ikke billige. Ligesom at burgere til 50 mennesker løber op 😉 Vi kunne snildt have gjort det billigere.

   Svar
   • Rebekka says:

    Tak for dit svar 🙂 <3
    Det lyder altså som en dejlig fest! Og kan sagtens forstå man gerne vil prioritere det lidt lækkert. Ja, der er jo mange muligheder! I har i hvert fald inspireret mig til at tænke anderledes omkring bryllup, da jeg har det svært med for stive rammer, taler i hobevis og at skulle sidde ned i mange timer… 🙂

    Svar
 2. Ria says:

  Hej! Tak for en dejlig blog 🙂
  Du har sikkert hørt det – men husk lys lys lys og lys, det er den allerbedste måde at komme over jetlag på. Kroppen skal have genindstillet sit indre ur, og det fatter den bedst udenfor 🙂

  Svar
 3. Maj-Britt says:

  Man bliver kun gift en gang og det skal fejres med maner. Jeres kærlighedshistorie er noget helt særligt, jeg får tårer i øjnene hver gang. Jeres bryllup var da så langt fra bodega, det var personligt og noget helt specielt for jer. Kan godt forstå du bliver øv over titlen, den er jo helt misvisende. Jetlag skal man vist bare igennem har ingen tricks.

  Svar
 4. Simone says:

  Øv med artiklen, det kan jeg godt forstå.
  Hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg artiklen er dårligt skrevet 🙁 Det er sjældent jeg siger sådan noget..
  Det havde været meget bedre, hvis du selv havde beskrevet det! <3
  og 100.000… shit man! Jeg drømmer om et bryllup med langborde med ternet duge osv.. det kan nok hurtigt løbe op så 😀

  Svar
 5. Stine says:

  Øv med overskriften- uformelt havde været bedre.

  Men bortset fra det, så synes jeg egentlig artiklen meget beskriver festen ligesom du selv jar beskrevet den og jeg oofattede den. Det lyder som en god fest og wn herlig dag.

  Svar
 6. Louise says:

  Hold op hvor er I bare smukke pose bryllupsbilleder! WAOW altså! Til gengæld er dem titel da både tåbelig, upassende og misvisende?! Bodega? Der er da ikke meget bodega over jeres fine dag! Det’ altså en ommer, Alt for Damerne!
  //Louise

  Svar
 7. Lise Jørgensen says:

  Jeg synes virkelig ikke den artikel er skrevet særlig godt. Overskriften hænger jo slet ikke sammen med den måde de har beskrevet brylluppet på. Lækre øl, donuts og flødeboller og sliders – hvordan er det bodega? Hvis research havde været gjort ordentligt, havde du ikke bare haft et “par sorte frynsesko på” i artiklen! Ikke imponeret.. Kan godt forstå du var lidt træt af den overskrift med sådan et fantastisk bryllup 🙂

  Svar
 8. Mette Marie Lei Lange says:

  JEG TÆNKTE PRÆCIS DET SAMME!!
  Jeg ved fandme godt, hvordan en bodega ser ud, og som gæst til jeres bryllup vil jeg godt have lov at sige, at det virkede mere som en modeugefest end en bodegafest! Champagne, smukke mennesker, miniburgers og cool DJ! Og sågar på det, der for meget kort tid siden var en af byens mest populære natklubber!
  Ingen bodega dér!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *