#SnegleneiLA dag 7

FullSizeRender(36)

Klokken er knap 9 om morgenen. Vi har været oppe i en del timer, og nu sover Uma sin første lur. Den første af tre. Der er endelig kommet en form for rytme, der minder en anelse om den derhjemme, bortset fra at døgnet selvfølgelig er vendt om på grund af tidsforskellen, og så det at hun sover tre lure i stedet for to. Det fungerer og jeg er i ekstase over at det endelig kører lidt mere som smurt i dags-maskineriet.

IMG_3001

Jeg bliver ramt af lykkeglimt et par gange hver dag, om det er solen, de glade familiemedlemmer, alle snacks’ne (jeg spiste en brownie i går, der pretty much bare var browniedej med chokoladestykker i, og senere en håndfuld chocolate chips cookies med browniefyld i midten), alle palmerne og lyset, de altid perfekte avocadoer eller en kombination af det hele ved jeg ikke, men lige nu har jeg slet ikke lyst til at skulle hjem. Der er heldigvis en uge tilbage, så jeg behøver ikke bekymre mig om hjemturen endnu.

Skærmbillede 2016-02-17 kl. 09.11.50

De sidste tre dage har det været over 30 grader, så vi har tilbragt størstedelen af vores vågne timer på stranden . I Santa Monica de første dage og i Malibu i går – Her fandt vi en næsten øde strand, som vi havde næsten for os selv. Uma sov sin ene lur i klapvognen, mens drengene lå i vandkanten, og jeg skrev bog i skyggen – Totalt idyllisk, totalt perfekt, næsten for godt til at være sandt – Virkelig tiltrængt følelse ovenpå de første mange dages turbulens, hvor intet klappede.

IMG_3365

IMG_3199

Som jeg beskrev den anden dag har jeg allerede nu et love/hate forhold til LA. Det vokser – Både den ene og den anden følelse.
I dag er vejret lidt køligere og der er lovet byger senere, så vi skipper stranden og tager til Melrose, for at shoppe.

Husk at I kan følge med på Snapchat og Instagram – Selvom jeg godt ved det er uudholdeligt med al den sol og lykke – Beklager (med løg på).

Skærmbillede 2016-02-17 kl. 09.17.35

22 replies
 1. Lisbeth Kiel Bjerrum says:

  Yes – elsker det hele. Lykken, chokoladen, solen, de fine billeder, den dejlige familie og ikke mindst felsie-stangen 😀

  Hvor er det dejligt, at I nyder det – vi får sne i København i nat, så slik lidt sol for alle os andre 😉

  Svar
 2. Vivi says:

  Jeg elsker at følge med i dit liv! Både på bloggen, insta og snappen 🙂 Det gør min dag lidt bedre, når du har været online! kh

  Svar
 3. Ane says:

  Jeg synes det er skønt at følge med (men er også lidt misundelig) 🙂 Håber resten af ferien fortsætter i samme dur.

  Svar
 4. Stinne says:

  Hvor ser det altså bare hyggeligt ud!
  Hot mana – jeg vil gerne se sådan ud ca 9 mdr efter jeg har født min datter, som kommer om ca 5 uger 🙂

  Svar
 5. Stine says:

  Nu bliver jeg simpelthen nødt til at høre, om du har landet en sponsoraftale med Stine Goya, siden du flasher hele SS16-kollektionen i LA? If so har du gaflet ultimativt den bedste aftale, jeg nogensinde er stødt på i blogland 😀

  Svar
 6. Julie says:

  Seriøøøøøøøst hvor bliver jeg misundelig altså!
  – Og hvor kan man da bare slet ikke se du har født to børn!!!!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *