Los Angeles dag 9: Can we stay, please?

IMG_3459

Tiden løber ud og jeg kan næsten ikke bære det. Onsdag eftermiddag er vi atter på vej hjem til kolde København.
Jeg har fantaseret en del om at blive, eller måske rejse videre. Men jeg ved også godt, at det ikke kan blive sådan – Hverken vores økonomi eller hverdag er gearet til at fortsætte lige nu. I nat ramte det mig også, at min barsel officielt er ovre om bare 13 dage, og selvom jeg glææææder mig til alt det nye, der venter på den anden side, er det som jeg tidligere har skrevet om her i butikken en anelse angstfremkaldende. For jeg ved stadigvæk ikke præcis hvad der skal ske rent professionelt for mig, men jeg er dog kommet lidt nærmere en plan. Som jeg nok skal indvie jer i, så snart jeg ved mere.

IMG_3452
I dag er det fredag, hvilket betyder at der allerede er gang i Fredagsfølger på Snapchat, der indtil nu er meget nede på jorden, da min søde mand i går aftes tog på bar med vores ven Kristian, som vi bor hos mens vi er her – De to tidligere partyboys var hjemme før midnat, og opfører sig som om at de har været ude en hel nat – Lidt nuttet og ret sølle. Jeg lader min mand sove den ud en times tid endnu, mens Uma gør det samme, og så planlægger jeg at lokke ham ud til en burgerfrokost et sted. Det er lunt i dag, men ikke strandvejr, så jeg tror den står på en lang gåtur, samt en masse pitstops, hvor vi tanker op på kaffe, juice og mad, inden vi i aften skal se film og spise is – Det ER jo fredag.

Skærmbillede 2016-02-19 kl. 10.03.06

Jeg brygger i øvrigt lidt på en slags guide til til Los Angeles med børn, da jeg selv har fundet det svært at finde – I hvert fald, hvis man ikke er til Disneyland og den slags – Hvilket vi har helt sprunget over – Men gerne vil chille rundt i parker, på cafeer og lignende. Den satser jeg på at have klar når jeg igen er hjemme på Vesterbro.

Skærmbillede 2016-02-19 kl. 10.04.06

Jeg kunne ikke bo her i LA permanent, men jeg kunne sagtens snuppe et par måneder. Sagtens. Det samme kunne de tre andre jeg har med, men på grund af en masse omstændigheder – såsom min bonussøn, Ottos skolegang, katten Pelle og alt det praktiske – Jeg har for eksempel ikke et kørekort, hvilket er uhørt herovre. Bliver det ikke en realitet. Men jeg afviser ikke at vi vender tilbage.

Skærmbillede 2016-02-19 kl. 10.04.22

 

7 replies
 1. Marina / cand.mor says:

  Min udrejsetrang bliver bare større og større, for hvert indlæg jeg læser her hos dig. Vi har lige planlagt sommerferie til Bornholm til sommer. Knaaaapt så LA-agtigt, men lidt kan også gøre det 🙂

  Svar
 2. Nadia D. says:

  Vi sidder lige nu og planlægger udlandsophold (på 2-3 år), og LA ligger i top 3. Jeg har heller ikke kørekort, og er ikke sådan vildt forelsket i byen, men vejret… Jeg savner det SÅ meget. Det eneste jeg kan tænke, når jeg ser alle dine lækre billeder, er hvor meget jeg gerne vil flytte tilbage til Californien.
  Jeg følger også trofast med på Snapchat! Det grænser sig til selvpineri, men jeg bilder mig ind, at jeg gør det for research’ens skyld 😉

  Svar
 3. Bjørg says:

  Fedt med en guide til LA med børn! Havde faktisk tænkt at spørge om du vil lave sådan en 🙂 Vi skal nemlig selv til LA og besøge nogle venner sammen med vores lille søn. Nyd de sidste dage.

  Svar
 4. Helena says:

  Kan godt forstå I ikke er til Disneyland, men kan anbefale Legoland, der ligger 1-2 timers kørsel sydpå. Der er rigtig rart og slet ikke så disney-kvalmende. Masser af plads og slet ikke så larmende. Skønt for også de helt små; der er masser af legepladser. Vi tar dertil ca en gang om året, vi var der lige og vores 4-årige elsker det.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *