Fredagsfølger #5

Skærmbillede 2016-02-21 kl. 16.56.16

Fredag var en af de mest rolige dage mens vi har været her i Los Angeles, med undtagelse af den dag jeg var hjemme med syge Uma i starten af ferien, og i dag, hvor det var Ottos tur til at være syg. Fredag var min mand nemlig syg – Eller det vil sige at der var nogle tequila shots, der var hoppet på den stakkels mand aftenen før – Hvilket gjorde ham en anelse sølle. Men vi kom da ud, da rusen var sovet ud og han følte sig tryg bag et rat. Vi kørte til kanalerne i Venice og trillede en lang tur der, hvor vi kiggede på huse, inden vi rundede stranden og … Ja, se selv hvad vi ellers lavede herunder – I denne uges Fredagsfølger. Næste gang bliver det fra Vesterbro med jetlag.

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *