Fredagsfølger #3

Min lørdag har været en tåget en af slagsen  – Jeg har nemlig tømmermænd, sådan nogle grumme af slagsen, som jeg ikke har haft længe. Som I måske allerede har set, eller kommer til at se herunder, var jeg nemlig først hjemme klokken halv fem i morges.
Der var vin, der var øl, der var shots. Av.
Gudskelov er jeg godt gift, og min mand har både haft børnene hele dagen, har ryddet op, gjort rent, lavet sliders og sweet potato pomfritter til aftensmad, OG indkøbt slik og chips til mig, uden så meget som at ryste på hovedet af sin sølle kone eller lugten af røg og fadøl.

Otto er hos mine forældre til i morgen, Uma sover og resten af lørdagen bliver brugt i sofaen med mand og kat, og X-factor fra i går.

Hvis du vil se eller gense min fredag, er det herunder. God aften.

https://www.youtube.com/watch?v=F2KYs–tB-A

11 replies
 1. Stine says:

  Ih, jeg er VILD med fredagsfølger!! Jeg er bare en hat til snapchat. Tak fordi man også kan følge med her og tak for Umas grin – SÅ skønt!

  Svar
 2. Maia says:

  Okay, nu kan det godt være jeg spørger totalt dumt….. Men skal man tilføje dig som ven på snapchat, eller kan man bare følge dig derinde? Tænker at hvis man er venner, så får du vel også snaps fra mig, hvis jeg smider dem i min historie?
  Pæn kjole du har på forresten. Har også selv lige købt den!

  Svar
 3. Ida says:

  Det her er måske et totalt underligt spørgsmål. Men hvor er den der kage fra – og hvad er der i? Den ser SÅ lækker ud! Eftersom undertegnede snart selv har fødselsdag, er idé-jagten sat ind!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Lagkagen? Den har min veninde lavet. Det er vist bare flødeskum og kagecreme vendt med hindbær og makroner i lag med lagkagebunde. Og så glasur og flødeskum på toppen 🙂

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *