Caaalifornia love

Vi er fremme! Klokken er lidt i 04 hos jer, men her er den ikke engang 19. Jeg er træt. Vi er alle trætte. Uma gik omkuld for kort tid siden, efter at jeg i mindst et par timer har forsøgt at holde hende kørende, til sidst kiggede hun på mig med skelende blanke øjne og nedadvendte mundvige komplet med bævrende underlæbe, og jeg besluttede at det måtte være bedst at putte hende for natten. Nu er jeg bare ekstra spændt på at se, hvornår hun vågner.
Drengene er kørt i Whole Foods for at shoppe lidt fornødenheder, altså chokolade, cereal, øl og kaffe primært. Jeg har indtaget sofaen med computer, espresso og svimmelhed ? tildels på grund af begyndende jetlag, men også følelsen af at sidde i en flyver fortsat. Ak ja, flyveturen. Den gik? Godt. Otto var eksemplarisk som forventet. Uma vågnede med feber i morges, så vi fik heldigvis pakket børnepanodil i håndbagagen ? Og den fik vi brug for. Hun var pjevset, varm og irritabel det meste af turen. Og hun sov kun tre gange a 20-40 minutter. Men det gik, og hun var sej. Græd kun et par gange og brokkede sig kun en smule. Selv efter en lille time i kø til paskontrol og en times ventetid hos biludlejningen, der ikke havde vores bil alligevel, var hun sej. Det var de begge to.
Jeg er glad for at det er overstået, og at der går et par uger før vi skal gøre det igen, men alt i alt var det en succes.

En halv times tid er gået siden jeg skrev ovenstående. Drengene er kommet hjem, Otto er puttet, og Uma har været vågen ? helt ked af det. Jeg håbede sådan at hun ville sove et langt stræk nu her, men den afbrudte søvn, feber og tidsforskellen har vist indhentet hende.

Nu sover de begge, og min mand er netop trådt ind i stuen med kolde øl. Nu skal vi bare lige holde ud et par timer endnu.

Jeg ved ikke, hvor meget jeg kommer til at være på bloggen, men som altid er der rimelig godt gang i Snapchat, og sikkert også på Instagram @sneglcille.

Godaften, eller godnat, eller godmorgen.

Skærmbillede 2016-02-10 kl. 19.19.22

6 replies
 1. Laura says:

  Velkommen til Pacific time 😉 Vi er dog i Las Vegas pt. Håber ikke I bliver for hårdt ramt af jetlag og i stedet kan nyde tiden sammen i LA!

  Svar
 2. Lotte says:

  Pyha – godt I er vel fremme. Og så har I jo heldigvis Umas middagslur at “gøre godt med” – den var vi i hvert fald glad for da vi vendte hjem fra Kina med vores dengang 9 mdr gl. datter. Men morgenerne startede midt nat og flyttede sig ca. 1 1/2 time pr nat. Til gengæld gik hun i nattesøvn midt eftermiddag…. Det tog en lille uge at komme helt på plads. Til gengæld var det uproblematisk den anden vej. God ferie.

  Svar
 3. Cille says:

  Et lufthavnsbillede – jeg får i den grad rejsekriller af den slags billeder – næsten mere end af palmebilleder. Det er sært, ikk?

  Rigtig god tur. Jetlag skal I lige over – køb melatonin (det kan man nemlig i håndkøb i USA) – det hjælper.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *