3 dage til afgang. Sommerfugle, pakkelister og det perfekte hashtag

Tre dage til vi tager afsted på ferie, og vi er simpelthen så spændte og klar. Mega klar.
Der er efterhånden ved at være sat flueben ved de fleste punkter på vores mentale to-do liste.
Vi har arrangeret katte og lejlighedspasning, fundet kufferterne frem, bestilt billeje, fået godkendt vores indrejsetilladelse, søgt om fri på Ottos skole, og lavet en laaaaaang liste over alt det vi skal, når vi er der, som nævnt, gælder det primært madoplevelser – Vi er faktisk klar. Mangler bare at pakke taskerne, både kufferter og håndbagage – Sidstnævnte er vist noget af det vigtigste, når man skal flyve med børn. Særligt en baby. I knap 12 timer. Synk. Detskalnokgådetskalnokgådetskalnokgå…
Og så mangler jeg at indkøbe lidt gaver til vores værter – Og at finde det perfekte hashtag til turen, Hvad? det er da vigtigt.
Vi er med andre ord klar.
Fik jeg sagt det? At vi er klar. Klar klar klar.
Onsdag morgen tager vi afsted, og hele familien er allerede ved at gå til af glædning. På nær den yngste, selvfølgelig – Hun er præcis som hun plejer. Men resten af os. Sommerfugle i maven, sommertøj i bunker, nedtælling, vejrudsigt-overvågning (25-31 grader), snak om forventninger, engelsklektioner til barnet (altså bare sådan noget, ‘hvad hedder bil’ ‘hvordan siger man tak’-noget) og store smil.
I morgen tager Freelancer til Stockholm og kommer først hjem få timer inden vi skal afsted.

Jeg. Glæder. Mig.
Nu er spørgsmålet så bare; Hvor fanden er mine sandaler?

Skærmbillede 2016-02-07 kl. 21.14.29

 

 

 

6 replies
 1. Laura says:

  Åh, hvor skønt at det hele faldt på plads! Vi kører selv rundt på den amerikanske veje for tiden og nyder godt af en hel del lækkert mad. Bl.a. Olive Garden, som er gået hen og blevet en favorit. Må jeg anbefale Braised Beef & Tortelloni? Så godt!!

  Svar
 2. Katrine says:

  Jeg har netop taget præcis samme tur med en baby på 7 måneder, og det gik over al forventning – men forventningerne var måske også i den lave ende af skalaen ☺. For nysgerrige babyer er der masser at kigge på i flyet, så legetøjet blev ikke brugt hos os. Der er børnevenlige film og stewardesserne vil hellere end gerne holde baby, når de har tid.

  Hvad angår jetlag, så havde vi den første nat lidt vågentid mellem 1 og 4, hvor vi legede og gav lidt mad. Anden nat stod vi lidt tidligere op end normalt og tredje nat var vi tilbage i vores hjemlige rytme. Mit bedste råd er at holde ambitionsniveauet lavt og afsætte god tid, så alting foregår på babys præmisser.

  Glæd jer – her er skønt! Vejret et perfekt og amerikanerne elsker babyer. Held og lykke med rejsen og rigtig god ferie.

  Svar
 3. Anna says:

  Jeg har hørt godt om at tage en voksipose med bæreplade i med til flyveturen, da den kan ligge enten henover armlænene eller på gulvet. Alternativt en blød lift på gulvet. Er selv lige fløjet til Thailand med min dreng på 8 mdr, og han var for stor til at få udleveret en krybbe til at sove i, så han slængede sig henover os hele vejen. Rimelig varmt og knap så optimalt for alles søvn. Googlede selvfølgelig først div løsninger, da vi var kommet frem (flot), men den her gad jeg godt have vidst inden 🙂

  Rigtig god tur, det lyder skønt!

  /A

  Svar
 4. Christina says:

  Jeg håber du giver grundig feedback ang. flyvning med baby. Overvejer at tage turen til Tokyo med 1-årig datter, men vil lige høre hvordan det gik jer før jeg bestiller! (og no way jeg ville kunne få frøken red bull ned i en lift, som ovenstående kommentar foreslår)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *