V I D E O : 5 vinter favoritter

Så er det blevet videotid endnu engang. Jeg har længe gerne ville inkorporere mere beauty herinde, da det er noget der virkelig interesserer mig og ovenikøbet er noget af det mange af jer spørger en del ind til, men det har også været noget jeg har tøvet med. Men no more! I dag sparkede jeg en Freelance fotograf ud af vores køkken, stablede min telefon op i vindueskarmen og samlede fem ting fra min skønhedshylde som jeg har lyst til at dele med jer.
Hvad jeg ikke fik gjort, var at slukke for musikken i baggrunden, men jeg bilder mig ind, at man vænner sig til det. Fremover skal jeg nok lige skrue ned for violinerne, bogstavlig talt.

Produkterne jeg taler om er:
African Botanics Marula Firming botanical body oil – Kan købes i Magasin, lige HER
Purely Professional Hair Repair 2. Kan købes her, men vist også på apoteket
Shiseido Eye Zone Corrector (farve 501 Beige) – HER (reklamelink)
Øjenskygge MAC pro longwear eye shadow (A72 Always Sunny) – Jeg har ikke fundet den online, men den skulle gerne kunne findes i en MAC shop.
Tromborg Baked Minerals #Golden – HER (reklamelink)

Min jakke er fra Stine Goya.

IMG_1665

 

 

31 replies
 1. Mathilde H says:

  Jeg synes, det er så hyggeligt med video, og der er også, som du selv siger, noget fint over den uredigerede version 🙂 Keep it up! Og godt nytår til dig og familien.

  Svar
 2. Lærke says:

  Lækker video! Gerne flere af dem 😉 Den bronzer, må jeg da lige have fat i 🙂 nu siger du, at du også er glad for Highlighter – er der én eller flere du kan anbefale? Skal ud og finde en ny nemlig, men kan ikke rigtig bestemme mig 😉

  Kh

  Svar
  • Sneglcille says:

   Min all time favorit er Nars The Multiple i farven ‘Copacabana’.
   Estee Lauders Brush on glow er også god, men mere til hverdag, da den er meget diskret.

   Svar
 3. Marillumsen says:

  Tak for gode tips, og hyggelig video. Jeg har egentlig været lidt ligeglad med hvor træt og klasket jeg så ud her i løbet af min barsel, men nu starter jeg arbejde om en måned, og så er det egentlig rart med tips til et naturligt look, hvor jeg ser lidt friskere ud 😀

  Svar
 4. Mie says:

  Hvor ser du smuk og fin ud! Stemmer for flere videoer, meget gerne også endnu en med mere hudpleje 🙂

  Rigtig god aften!

  Svar
 5. Hanna M says:

  Super video, og du ser skøn ud! jeg synes også godt om den uredigerede version, men ikke min kat, som vågnede når oljen faldt på gulvet, hehe 😀

  Svar
 6. Katarina says:

  Skøn video og skønne tips!
  Du bliver simpelthen nødt til at fortælle hvad du har gjort ved dit hår, så der sker lidt, mit hår det nemlig også med at klaske., og dit er da bare for sexet!

  Svar
 7. Selma says:

  Yaaaay! Elsker dine vlogs og elsker især temaet i denne. Beauty favoritter a la Sneglcille en gang om måneden siger jeg JA TAK til 🙂

  Svar
 8. Louise says:

  Kære Cecilie!
  Du er skøn på video og så smuk at man får lyst til at købe ethvert produkt, som du anbefaler.Mere beauty!Mere mode!Og få aff.links, så du får noget ud af det. Du skriver fantastisk og din blog har tons af integritet og kan sagtens bære det. Som fast læser gennem flere år, vil jeg fortsat klikke dagligt ind og glæde mig over at aff.links eller reklamer, bidrager til dit smør på brødet – eller næste Goya kjole:-)

  Svar
   • Selma says:

    Helt enig med Louise! Giv den endelig gas med aff. links. Jeg støtter dig gerne. Jeg skal have bestilt Tromborg bronzeren. Får du noget ud af det hvis jeg bruger linket her? For så vil jeg bestille den her. Ellers kan jeg ligeså godt købe den i den lokale Matas.

    Svar
 9. Mette says:

  JAAAA flere af de videoer. Er det muligt eventuelt også at lave en video hvor vi kan se hvordan du lægger makeup når du skal i byen?

  Svar
 10. S says:

  Du virker så bedårende i videoer og naturlig, det er så fedt. Jeg ville høre, om du har overvejet at tage jern mod “hårtab”? Det er ganske bivirknings frit og gjorde underværker for både mit hår og energi niveau generelt 😉

  Svar
 11. Kathrine says:

  Tak for en dejlig video, du er simpelthen så smuk!
  Kan huske du engang lavede et indlæg om hvad du brugte til dit hår, er det stadig det samme?
  Ved. at du nævnte at du brugte meget purely proffessionel. Hvilken shampoo og balsam derfra er det, du bruger?
  Hav en dejlig aften!

  Svar
 12. Marie says:

  Vil viiildt gerne se en video om hvad du bruger i dit hår for fylde osv.
  Har også ‘ammetotter’ og vinterslasket hår.

  Svar
 13. Nina says:

  Klart flere videoer!! 🙂 jeg har i min graviditet brugt dit “nye beauty-rutiner” indlæg meget for at navigere rundt i den jungle af beauty produkter uden skidt kemi, og har været rigtigt glad for de ting du havde med der. Denne gang er det consealeren jeg MÅ ha fat i (barn der synes søvn er YT, suk) Så flere videoer med barsels beauty-rutiner, ku være fedt! 🙂

  Svar
 14. Mette says:

  Yayy. Elsker dine videoer. Flere vil være fantastisk. Og gerne noget om dit hår. Dit hår er så pænt!
  Og så vil jeg også lige tilføje at jeg E L S K E R din blog! Det er den eneste blog, hvor jeg altid læser nye indlæg. Du må aldrig stoppe med at blogge! 🙂

  Svar
 15. Nurten says:

  Hvor ser din makeup altså bare frisk “sunkissed” ud som du selv siger:) men er det kun den bronzer du har på i hele ansigtet? Ingen Foundation og rouge?

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg skal nok komme nærmere ind på det i et andet indlæg, men jeg bruger kun bronzer på kindben og over næsen, altså der hvor man naturligt er lidt brunere om sommeren. Derudover har jeg en farvet dagcreme fra Loreal (skin perfection hedder den vist) på huden og concealer om øjnene (den fra shiseido jeg taler om i videoen).

   Svar
 16. Charlotte says:

  Elsker virkelig dine vlogs – de er fantastiske. Og meget gerne flere videoer med dullegrej. Jeg bliver så inspireret. Og meget gerne et om dine yndlingsparfumer/dufte, hvis du bruger det? 🙂 Det synes jeg kunne være spændende at høre om, da jeg selv elsker parfumer.
  Du skriver fantastisk, men det er også så hyggeligt med dine videoer, så gerne flere af dem :-)<3

  Svar
   • Mathilde H says:

    Jeg stemmer også for en video med parfumer! Synes det er sjovt at høre, hvad andre går med, der er så mange holdninger til lige netop duft 🙂 Og som andre nævner det, ser du fin og solkysset ud i ansigtet. Og har noget åndssvagt lækkert garn. Er virkelig misundelig på det hår!

    Svar
 17. Maria says:

  Dejlig video!! Du er simpelthen skøøøn!

  Men vil også gerne vide, hvad du gør med dit hår? 😀
  Hvad er din rutine, for det er virkelig lækkert!!!!!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *