Rejsefeber: Florida Vs Californien Vs Portugal Vs Blank

Ligesom resten af landet har vi totalt rejsefeber pt. Mere end normalt føler jeg. Vi trænger til at komme væk, og til sol.
Som flere af jer måske bemærkede på Snapchat, brugte vi i går en hel aften på at søge efter rejser. Researche steder, tjekke flybilletter, nåhja og drikke rødvin. Jo mere vin, der kom indenbords jo mere rejsehungrende blev vi, og da vi trillede i seng langt over midnat, var det med tre destinationer i tankerne. Efter at have overvejet steder som Thailand, Mexico, Bali, Dubai og Maldiverne, der alle har vist sig at være aaaaalt for dyrt, særligt eftersom at vores budget er så godt som ikke eksisterende, begyndte vi at kigge på de åbenlyse og populære muligheder: De Kanariske øer. Jeg er en anelse anti Gran Canaria, ret meget uden at kunne forklare hvorfor, jeg har bare på fornemmelsen at det ikke er noget for mig – Til trods for at jeg kun har været der en enkelt gang, for 7-8 år siden, med Freelancer i øvrigt.
De resterende øer i samme kategori kender jeg intet til, og jeg synes det er vildt svært at skabe sig et overblik. Stille og roligt begyndte vi da også bevæge os lidt væk derfra, for at se på alternativer. Jeanett havde fortalt mig at de planlægger et getaway til Madeira, Portugal, så det undersøgte vi også nærmere, længe, og det ser skide smukt ud, så den er kommet på listen. Det eneste, der trækker ned er, at det åbenbart er ret regnfuldt lige nu og at der vist er lidt køligt, omvendt er alt over 15 grader virkelig tiltalende.

Frelancer kunne ikke helt slippe ideen om en bungalow på en strand i Thailand. En tanke jeg slap da jeg så priserne på flybilletterne i den periode vi kan tage afsted (mellem d. 10 og 21. feb – Vinterferietyperne lissom’), så vi kiggede lidt nærmere igen, men måtte endnu engang strege Thailand ud.

Efter tre glas rødvin tjekkede jeg lidt i sjov flybilletter til Los Angeles, og fandt ud af at vi kan komme afsted 12 dage, hele banden for det samme som hvis vi skulle til førnævnte Madeira. Vi har længe talt om at skulle til LA, da vi kender folk der, og da det er et sted Freelancer bruger meget tid – og gerne vil vise os. Også selvom han ikke er super begejstret for byen.

Et glas vin senere og pludselig fandt vi billetter til Miami, Florida, også til ‘billige’ penge, dog passer datoerne lidt åndssvagt, men hvor der er vilje er der vej.

Med de der 4 glas vin i blodet, var jeg så godt som på vej afsted til Miami (Welcome to Miami), men efter lidt snak i mørket, punkterede vi den også lidt igen og begyndte igen at tale Madeira.

Forvirret? Også mig.

Nu er status følgende: Omkring d. 10. februar smutter vi til…
Vi aner det ikke.
Hjæææælp.
Jeg så at den gode fru Lange bad sine læsere om hjælp til noget lignende, og nu gør jeg altså det samme. For jeg aner ikke hvad vi skal gøre. Erfaringer, ideer, tanker, forslag, alt, HIT me. Please.

Og jeg har sgu lavet en afstemning, for at holde det simpelt.
Kommentarer er også meget meget meget velkomne.

Hvor skal sneglefamilien hen?
Miami, for helvede!
Los Angeles, selvfølgelig.
Helt klart Madeira
Ingen af delene. Bliv dog hjemme.
Ingen af delene – Jeg ved hvor I skal hen! (Skriv kommentar)

Poll Maker

 

76 replies
 1. Cille says:

  Har stemt på LA – men mest fordi, at det er altid fint, når man gerne vil dele et sted med hinanden. Sådan at det ligesom er lettere at tale om – når man så ikke er der sammen. Og så er der ikke Såååååå langt til SF – og det ville ellers være mit bud.

  Svar
 2. Lika says:

  LA er fedt! Men ikke aalt for lang tid. Hvad med at starte i LA og så tage videre? Men okay, når I ikke har længere tid ville jeg vælge Miami. Vi er selv ved at planlægge en rejse til Florida, dog først henad sensommeren og det tror jeg er super super lækkert! Jeg har en søn på 7 måneder, men er bare ikke så meget til charter-halløj, selvom det kan være nemmere med børn. De gange jeg har været afsted har jeg siddet og dagdrømt om at tage længere væk, så det tror jeg vi skal holde os fra – ved ikke om du har det på samme måde? USA er bare fedt, godt shopping og masser at opleve – I skal klart vælge USA 🙂

  Svar
 3. Kirstine says:

  Åh lyder skønt med en ferie. Jeg læste den anden dag om den “glemte kanariske ø” Las Palmas, den skulle være virkelig smuk og uden alt for mange turister.

  Et lille hint, hvis i bruger norwegian, kan der til tider være penge at spare, ved at bestille gennem den norske side og ikke den danske. Vi har til tider sparet 20 % på billetterne, men er ikke altid det kan lade sig gøre.

  LA lyder dog skønt, så får da oplevet mere end en pool og 10.000 turister som på gran canaria

  Svar
 4. Yasmin says:

  Miami, for helvede 😉 Jeg var der for nogle år siden, og vejret er ganske anstændigt på nuværende tidspunkt. Dog kan der også komme nogle byger, men de forsvinder hurtigt igen. På plus siden så er det en kortere flyvetur end til L.A (som også er nice), du har everglades nationalpark i syd, og Orlando med Disney World i nord. Og Miami Beach ej at forglemme. Der er altså masser af muligheder for at få en spændende ferie i Miami! Og shopping i massevis selvfølgelig.

  Svar
 5. Julie says:

  Fuerteventura er en virkelig dejlig og ofte ganske varm ø med fabelagtige strande, der kalder på såvel badegæster som surfere fra hele verden (eyecandy!), foruden en skøn madkultur med friske lokale råvarer som fx skaldyr, og det er faktisk svært at ramme deciderede turistfælder, hvad restauranter angår, i hvert fald i Corralejo, hvor jeg har ferieret nu to gange. Dejlig by! Øen har da også en masse oplevelser at byde på og det kan anbefales at leje bil og køre ud på eventyr. I det hele taget: Varm anbefaling herfra! 🙂

  Svar
 6. Henriette Simonsen says:

  I skal flyve til Orlando….snuppe et par overnatninger, tage ungerne med i Disneyland og få shoppet i et par lækre Outlets.
  Derefter propper i bagage og børn i jeres lejede bil og kører til Fort Myers på vestkysten af Florida…der er sol, varme…hvidt sand, nærmest caribisk stemning! Jeg vil gerne anbefale The Pink Shell…..Go go go!!!
  PS Miami er osse fed…

  Svar
 7. Line says:

  Har ikke besøgt nogen af ovenstående destinationer, men jeg ville klart vælge Miami eller LA. Jeg har en fornemmelse af at Madeira kunne være lidt øv, når der ikke er særlig varmt. Har selv Madeira i tankerne, til næste gang jeg skal afsted, men det er først til sommer. Men skal selvfølgelig ikke gøre mig klog på noget af det, når jeg slet ikke har været der 🙂

  Svar
 8. Marisa says:

  Miami, men med børn tænker jeg dog ikke at lige netop dér er særlig børnevenligt…
  MEN I skal helt klart tage til Florida, fx. Fort Myers Beach har verdens bedste strande og shopping outlets en masse! Har selv været på roadtrip i Florida og afsted igen nogle år efter – det er så skønt!
  Og så rejser I uden for regn- og stormsæsonen 😉

  Svar
 9. Lea says:

  Jeg har stemt på LA! Jeg synes egentlig heller ik downtown LA er super fed, men til gengæld er jeg helt vild med Venice Beach og Santa Monica-delen. Vandet er godt nok ikke super børne-bade-venligt (!) men sandet er rimelig læks og indbyder til masser af sandslotte/vandkanaler/boldspil. Og så er stemningen bare virkelig nice og folk er pissesøde, der er megaflotte palmer og laid-back-stemning og samtidig bare virkelig meget gang i den (altså ikke på Sunny Beach-måden) med sjove og skæve eksistenser. Hold dog lige øje med den der El Niño, som jeg ik ved om har indvirkning på nedbøren i februar. Men det har din mand sikkert styr på. God tur hvor end I ender ❤️

  Svar
 10. Julie says:

  Jeg har været på Madeira to gange i januar. Det er, som du selv skriver, ikke varmt. Der er også flotteste hvis I tager på Vandreture og det er vel ikke så aktuelt med i hvert fald Uma.
  Så jeg har stemt LA, hvor jeg også har været. Synes heller ikke byen er sindssygt interessant, men der er da noget og se.
  Ellers så tjek lige Australien ud. Det er muligvis åndssvagt dyrt men til gengæld et helt fantastisk ‘land’ med masser at se lige gyldigt hvor I vælger at tage hen.

  Svar
 11. piakc says:

  Nu bliver jeg også helt rejselysten 😀 vil i afsted sådan lige nu her agtigt? hvis i kan vente et par måneder eller tre, så er jeg bare nødt til at nævne Cypern., Vi var dernede sidste år, og her får man de der hvide sandstrande med krystalklart vand,. Min kæreste og jeg var simpelthen så positiv overraskede, og vi har ellers fået os lidt fine vaner efter at have været i Thailand et par gange (hvilket i forøvrigt burde overveje når i engang får mere råd, thailand er en stor kulturel oplevelse hvis man vil det lidt, de har altid godt vejr og spændende madkulutr- jeg har boet der i 3 måneder i forbindelse med praktik som sygeplejerske.. )

  Svar
 12. Ingeborg says:

  Helt sikkert USA hvis man har ikke er helt hooked på charter og gerne bare vil se noget der er anderledes. Jeg ved ikke noget om Florida, men elsker elsker elsker Californien. Der er dog nogle ting der måske kunne tale for at gemme den til en anden gang – i har sikkert haft noget af det med i overvejelserne, men jeg nævner det alligevel… 1. +10 timer i fly med baby (kaldes det stadig en baby i den størrelse?). 2. Har i tid til at få planlagt og nå alt det i gerne vil mens i er der? Her tænker jeg også at der er nogle fuldstændig fantastiske oplevelser i ‘nær’-området – vinsmagning, hvalsafari og nationalparker i alle retninger. Hvis ikke det er noget problem for jer, så stemmer jeg for Cali!! Må i øvrigt lige tilføje at det er en rimelig syret problemstilling – jeg er SÅ misundelig, men for pokker hvor har i fortjent det! God tur 🙂

  Svar
 13. Heidi says:

  Hvad med La Gomera? Lille til dels uberørt Kanarie-ø. Fly til Tenerife og en times færge til La Gomera. Afslappet, roligt og smukt. Og ikke særlig dyrt.

  Svar
 14. Julie says:

  Miami kan anbefales. Kortere rejsetid end til LA, lækkert vejr, mad, shopping og strand.
  Vi bruger Airbnb og har boet på Flamingo resort, som ligger væk fra South Beach.

  Hvis du vil have flere råd, er du velkommen til at skrive.

  Hilsen Julie

  Svar
  • Annemette says:

   Miami var jeg faktisk selv ret skuffet over, da jeg var derovre for nogle år siden. Portugal besøgte jeg i sommers, dog kun fastlandet, og det var en rigtig god tur – jeg har desuden hørt meget godt om Madeira, men jeg kan godt forstå jeres bekymring omkring vejret.
   Jeg har stemt LA uden selv at have været der; men jeg synes idéen om, at resten af familien kan blive indforstået, er god! Og resten af Californien byder også på rigtig meget spændende! San Fransisco er virkelig en lækker by 😉

   Svar
 15. Sofie says:

  Jeg har været i Los Angeles, og er virkelig ikke fan. Det kan godt være, at jeg bare ikke vidste hvor jeg skulle gå hen, for at se noget spændende, men alt hvad jeg nåede at se var bare opblæste ting, med det ene formål at tjene penge, og der var ikke sådan hyggelige gader at gå i eller noget i den stil, men bare fyldt med biler og reklamer og bil-os.
  Resten af Californien er dog ret lækkert, og jeg tør godt anbefale San Francisco eller Santa Cruz. Men når nu det er småbørns-ferie, ville det måske være mere oplagt at tage til Madeira, som er mere solskin og bade-lækkert, så vidt jeg har forstået, end San Francisco (eller LA!), som ville være storbyferie. Miami ved jeg ingenting om.

  Men hvor ville jeg ønske, det var mig, der skulle på tur! God rejse til jer. 🙂

  Og af andre destinationer; jeg har selv nydt badeferier i Tyrkiet, hvor der både er virkelig lækre strande og spændende kultur, med store markeder, gamle bygninger og andet godt.

  Svar
 16. Miss Jeanett says:

  Jeg har selvfølgelig stemt på Madeira – primært fordi du har lovet mig øl, hvis vi er der samtidig, hahaha! 😉

  Ellers har vi selv kigget utrolig meget på The Keys, som I ville kunne køre til fra Miami 😉

  Svar
 17. Luna says:

  1. Vi har været i vietnam (phu quoc 1 times flyvetur fra ho chi minh er et sandt paradis) de sidste tre år. Der er billigere og mindre turister end thailand, men super god infrastruktur – jeg elsker hele landet! Kan kun anbefales.

  2. Hvad med Marrakech? 5 timer i fly, varme dage, kølige nætter så børnene sover godt 🙂 har hørt at der skulle være så smukt!

  Svar
 18. Astrid says:

  I skal tage til Marokko! Der er så smukt, og både mulighed for at bade, surfe, gå på markeder, klatre i bjerge mm. Både flytur og leveomkostninger er billige og det er nemt at komme omkring. Flyv til Marrakesh og tag med bus til kystbyerne Agadir og Essaouira.

  Svar
 19. Charlotte says:

  Prøv, at se på lidt andre destinationer, måske lidt mere uberørte og dermed meget billigere bolig, mad og andre aktiviteter. Zanzibar er helt fantastisk – også med børn og så flyver Emirates der til ret billigt. Sri Lanka og strandede på Sydkysten er også mega lækre og der kan du få privat bungalow for omkring 100kr.

  Svar
 20. Sophie says:

  I 2014 var vi med vores på søn på 3 år i Miami. Plejer at elske miami – men det var inden børn. South Beach var ikke super kidfriendly 🙁 i oktober sidste år valgte vi (søn på 4 år og Datter på 6 mdr) Orlando – og tog på Cabana Bay resort. Det var fantastisk og super kidfriendly med masse af pools og udendørs børnebio om aftenen. Hele resortet er lavet som i 50’erne, og der er tænkt på alt. Vi havde booket 3 nætter – men bookede en ekstra nat. Kan virkelig anbefales!!!! (Ganske fornuftige priser)

  Svar
 21. Stinne says:

  THAILAND!!
  Jeg er bare vild med Thailand. Jeg har dog ikke været der, men vil gerne inden vores lille pige bliver 2 år 🙂

  Svar
 22. J says:

  Jeg befinder mig i Thailand pt og her er så skønt, at det halve kunne være nok. 35 grader, varmt badevand, lækre pools og VIRKELIG billigt at leve! Man kan få det hele for det halve, og måske er det netop det, der giver ekstra plads i budgettet til flybilletterne?

  Svar
 23. Monica says:

  I skal til San Francisco. Jeg har selv boet der et år og den by er så undervurderet. Den er børnevenlig, vejret er godt men ikke for varmt med børn i februar. Kunne give jer den længste liste over ting, I skal se.
  Arbejdede som Au pair der, og byen gjorde kun mit job lettere, fordi der var så meget for børn at lave, og dejligt for mig fordi vejret var godt, specielt i slut februar og marts, samtidig med at det er så venlig en by.

  Svar
  • Cille says:

   Jeg er helt enig. San Francisco er usædvanlig børnevenlig. Der er legepladser, god kaffe og hurlumhej overalt. Og temperaturen i februar er bedre end om sommeren. Sig til hvis du vil have kontakter og råd. Mine svigerforældre bor der, så ind imellem har de gode tilbud på hånden.

   Svar
  • Ida says:

   Jeg kan kun være enig. Har boede i og omkring SF i 5 år, hvor jeg arbejdede som nanny og der er bare SÅ mange ting for børn. Og så er det bare den skønneste by jeg nogensinde har været i; smuk, VENLIG, lidt skæv/spøjs og fyldt med de lækreste spisesteder. Vi rejser derover til sommer og jeg kan slet slet ikke vente med at vise min kæreste og hans 7 årige datter alle mine favorit steder 🙂

   Svar
 24. Natascha says:

  Ta’ lige og smut ind på Facebook og giv ‘Rejsespejder’ et like. De smider nogle åndssvage god tips op om billige rejser til mange lækre destinationer!
  Selv smutter vi til Costa Rica med vores 9 måneder gamle datter lige om lidt! Hold nu op hvor jeg glæder mig!!

  Og lige til sidst; et highfive med på vejen for verdens bedste blog!

  Svar
 25. Pernille says:

  Lige et godt råd: hvis I søger fra den samme computer hele tiden, så slet cookies engang imellem.. Ellers bliver rejserne dyrere og dyrere jo mere I søger 😉

  Svar
 26. Pernille Ørskov says:

  Cap Verde – eller Tulum i Mexico. Har været i både Miami, Californien, Gran Canaria, Thailand osv. både vinter og sommer og med lille søn på nu 7 (vi har rejst bare os to), og selvom Thailand også er skønt, så vinder de to destinationer alligevel. Charter konceptet har jeg det mildt sagt også svært med, men må kapitulerer efter all inclusive på Cap Verde, Boa Vista, for 1 uge siden, der spillede max med søn. Vejret er knap 30 grader, der er super pool, ret god mad og masser af aktiviteter for børn – og meget lidt at se på øen. Vi rejste med Star Tours, og det var sgu en god deal. Er I trods alt kke til det. så kan jeg anbefale Tulum syd for Cancun i Mexico. Vi var 12 dage afsted på Dreams Resort og det var dreamy…. fantastisk mad, kultur at se og den smukkeste strand ever med koraller og fisk. God tur – ser frem til at høre hvor I ender 🙂

  Svar
 27. Anne says:

  Jeg forstår godt din aversion mod de kanariske øer. Der ER nemlig meget grisefest og prol turisme. MEN hør lige her, på 4 uge holder jeg barselsferie på La Gomera, som er en forholdsvis ukendt perle i det kanariske ølandskab. Vi huserer i Valle gran Rey. Her er vidunderligt! Børnevenligt på den cool og afslappede måde, lækker mad, 25 grader i skyggen, grønt og frodigt, hyggelig atmosfære OG billigt. Vi tog rute-flyveren til Tenerife (billigt!) og derefter 1 times færgetur. Nemt og bekvemt. Lejede lækkert hus via airbnb. Google evt selv hvor nizzle øen er 🙂

  Svar
 28. Kristina says:

  Både LA, Cali og Miami er skøøøønt, og jeg har rejst rigtig meget alle stederne. Men i øjeblikket er det desværre rimeligt dyrt at bo og rejse i USA pga den sky-høje dollarkurs… Ved godt jeg dræber drømme, men det hjælper ikke med billige billetter, hvis turen samlet set bliver dyrere… Hvis jeg var jer, ville jeg finde ud af hvilket budget i realistisk har, og så kontakte er rejsebureau… Min erfaring er, at det i sidste ende ofte er billigere end selv at finde billetter og hotel på diverse websites…. Og bare fordi man bruger et bureau behøver det ikke ende i en spansk grisefest… 🙂

  Svar
 29. Kristinna says:

  Vi har lige været tre uger på Bali med en på hhv 3 år og 6 måneder og kan kun sige: gør det for helvede! Bali er det fedeste sted vi har oplevetmed børn. Alle folk er søde og hjælpsomme og det er virkelig nemt at komme rundt dernede, hvis man vil rejse lidt rundt. Man hyrer bare en private driver for 150-200 kroner for en hel dag, og så er der tilmed virkeligt meget man kan foretage sig af aktiviteter og forskellige kultur-/naturoplevelser, HVIS man skulle blive træt af strand/pool/sol (?!). Flybilletterne er lidt i den dyre ende, til gengæld koster det vitterligt ‘ikke-en-skid’ at leve dernede. Vi brugte 10000 kroner i alt på tre uger, og det er inklusiv transporter til forskellige steder (også bådrejser til små øer), forskellige hotelophold og mad/drikke – vi levede ikke i luksus men heller ikke på nogen måde på budget. Derudover er der de vildeste airbnb oplevelser at hente på Bali. Jeg kan fx varmt anbefale Villa Pasir på den lille bountyø Nusa Lembongan, hvor vi seriøst boede midt på den hvideste smukkeste strand. Når det så er sagt, synes jeg også alle jeres egne overvejelser og forslag lyder upåklagelige (lige bortset fra forslaget om at blive hjemme) 🙂

  Svar
  • Rikke Ellegaard Rosendal says:

   Hej Kristinna. Vi overvejer Bali med 2 børn her til sommer – og det lyder jo som om I har haft en fantastisk tur. HVIS du har lyst til at dele ud af dine fif til os – så kunne du måske finde mig på FB – Rikke Ellegaard Rosendal? Hvis ikke så helt ok – fuld forståelse for det, men man skal jo spørge :O)

   Svar
 30. Christine says:

  Kan godt forstå valget er svært, det hele lyder lækkert! Men tror også at jeg ville vælge LA 🙂 I kan bl.a. tage i Disney World og Universal Studios, som jeg er sikker på vil være et hit for Otto, tage på en roadtrip op eller ned langs østkysten, til Las Vegas eller f.eks. til en national park som flotte Yosemite.
  Miami lyder også skønt! Men måske Orlando istedet ville være mere børne venligt? 🙂

  Svar
 31. Helena says:

  Jeg synes helt klart LA. Selvfølgelig nok fordi jeg bruger mine dage i Californien pt. Men her er så meget at opleve, så hvis muligheden er der, så tag afsted! Jeg ville dog ikke bruge alle dagene i Los Angrles, men enten tage op ad kysten eller ind mod Las Vegas. Vi var der i sommers, med børn, og det var virkelig sjovt! Temperatur er også fin nu.

  Svar
 32. Ditte says:

  Overvej Sri Lanka. Billige flybilletter og billigt at leve der. Masser at opleve. Dog er de virkelige fattige og du skal ikke regne med at få stillet dit shoppegen.

  Svar
 33. Christina says:

  Jeg elsker Miami. Vejret er lækkert og stranden endnu mere. Perfekt til afslapning med sol og varme, lidt shopping og lækker mad.
  Sidst jeg var der så vi at vi ville få 3 dage med regn og derfor bookede vi et Cruise til Bahamas og havde 2 overnatninger der. Vildt lækkert og kostede ingen ting. Det er værd at undersøge 🙂

  Svar
 34. Malene P says:

  Jeg tænker at Miami og LA er dyre at opholde sig i. Hvad med Mexico? Det er billigtat være der – jeg kan komme med anbefalinger til mindre turistede områder, hvis I bare vil være sammen og ikke vil være de fancy turistede steder.

  Ellers var min veninde på Bali i 3 uger. Flybilletterne kostede 9.000 av. Men de levede for 6.000 pr mand i de tre uger, og det var inkl nogle dage i Singapore og med et par fancy restaurantsteder. Jeg ved godt at Otto selvfølgelig er fuld pris på fly, men kan totalen alligevel ikke blive lav nok?

  Svar
 35. maria says:

  Miami har jeg stemt, mest fordi vejret er ret fint på denne tid. Hvis I ender der, vil jeg anbefale at leje en bil og køre til Key West for et par dage – det er en virkelig fin køretur. Føler nærmest man kører på vandet. Plus der er den fedeste stemning i byen, meget chill…
  Men igen hvis I kender nogle i L.A. ville det da også være en god plan, samt at lade din mand vise lidt rundt. Byen er dog ikke super interessant, men I kunne måske bruge noget tid i Santa Monica…

  Svar
 36. Trine Brunsvig says:

  Jeg kan ikke anbefale Lissabon varmt nok. Det er uden tvivl den bedste ferie jeg har været på. Den by er så smuk, så romantisk. Den er stadig lidt uberørt af turisme og derfor har den stadig den helt særlige sjæl og stemning. De snævre gader, de farvestålende huse, den ligger ud til havet, den har smukke pladser, udsigtsposter, kirker, klostre og en kort togtur derfra finder du Sintra som er fra en anden verden. Det er en tryg by, maden er fantastisk og så er det billigt.

  Jeg lavede en guide efter vi var afsted, med billeder og alt vi lavede, hvis det har interesse, kan du læse den på; mintankestroem.blogspot.dk

  Svar
  • Ditte says:

   Ja ja ja -endelig en, der også har opdaget Lissabon! Den er så undervurderet, når det kommer til storbyferie i Europa. Og man får så meget for pengene. Jeg vil så gerne til Lissabon igen. Snart.

   Svar
 37. Laura says:

  Vi landede i LA for halvanden uges tid siden, og selvom alt over 15 grader selvfølgelig er en forbedring fra derhjemme, syntes vi det var liiidt køligt for os. Vi kom dog også fra sommeren i Australien 😉 Det kan selvfølgelig godt være at vejret er bedre nu i LA. Vi er kørt videre og længere ind i landet, hvor der er mere vinter og mere natur, for LA er vi som sådan heller ikke vildt begejstret for.
  Miami lyder dog som et godt bud! Jeg har ikke selv været der, men deres højsæson er jo netop nu fra december til marts, mener jeg, så vejret burde være godt og knapt så fugtigt som det kan være andre tider af året. Til gengæld er priserne så sikkert også påvirket af højsæsonen 🙂
  Kan virkelig godt forstå jeres dilemma! Håber I finder en løsning og kan komme afsted og nyde noget tid sammen som familie 🙂

  Svar
 38. Maria says:

  Hvad med Kap Verde? Flyveturen er ikke så lang som fx Thailand (det ligger en del længere syd end de kanariske øer), tror ikke det er så dyrt, og det er langt mere eksotisk end de kanariske øer. Har været der med mine to børn i januar 2014, og vejret var skønt.

  Svar
 39. Sofie says:

  Miami, Miami, Miami og atter Miami! Florida er altid en god idé – jeg boede seks måneder på South Beach i Miami første halvår af 2013, og tog på ferie nøjagtig samme sted i sommer. Vejret er skønt og i februar er temperaturen behagelig. Flyveturen til Miami er overkommelig – hvorimod (jeg synes) der er virkelig langt til LA. Vi skal tre uger til Californien i juni, hvilket jeg glæder mig til – MEN var ikke taget helt derover, for kortere tid. Jeg deler gerne ud af gode råd og rejsevejledning hvis I tager til Miami!

  Svar
 40. Pernille says:

  I skal sgu til LA. Eller Californien i hvert fald. Freelancer kender vel nogle fede steder, men jeg er personligt aldrig faldet sådan helt for byen. Men Californien er virkelig sweet. Kør lidt rundt. Der er pænt og rart. Dog koster det jo rimelig meget med hotel, mad, osv. Her tænker jeg på dine tanker med USA vs diverse ture til Asien. Hvis budgettet er småt, forstår jeg ikke helt, hvorfor I ikke venter, til budgettet er større, så I kan rejse lige der hen, hvor I har lyst. Jeg er selv typen, der hele tiden kunne stikke af ét eller andet sted hen, men man skal jo heller ikke rejse bare for at rejse. Hvis du forstår, hvad jeg mener.

  Ellers rejser alle jo åbenbart til Sri Lanka pt. Sådan føles det næsten. Jeg har aldrig været der, men det ser lækkert ud. Og rejsetiden er vist nogenlunde det samme som til USA. Og tidsforskellen er mindre. Forestiller mig, det er fedt nok, når nu der er børn med 🙂

  (PS nu kommer jeg med en rigtig irriterende kommentar, fordi jeg selv arbejder i vuggestue. I rejser midt i Umas indkøring! Men what the heck. Rejs for fa’en. Det fortryder I helt sikkert ikke!)

  Svar
  • Sneglcille says:

   Du har ret i det hele. Tingen er at vi har 14 dage i februar uden jobs, uden planer, uden noget. Aka noget der aldrig sker (med en selvstændig mand i hytten). Og så trænger vi som aldrig før.

   I LA har vi et gæsteværelse hos gode venner, som vi betaler for i rødvin og dansk slik. Så vi sparer på den del, men du har ret, det bliver dyrt uanset.

   Og det med Uma. I know, I know. Det er da slet ikke irriterende at du pointerer det. Har selv tænkt det samme. Det er nok lidt optimistisk og knap så gennemtænkt. Omvendt er jeg overbevist om at det nok skal gå, hvis vi ender med at tage afsted. Så længe hun er sammen med os.

   Svar
   • Pernille says:

    Det var absolut heller ikke for at være lyseslukker med vuggestue-kommentaren. Det er ret uheldig timing, ja, men hun skal nok falde på plads i vuggestuen uanset. Det er jeg slet ikke i tvivl om 🙂

    Jeg har ikke lige fulgt op på ferieplanlægningen, men håber I kommer afsted og får en rigtig god tur 🙂

    Svar
 41. Matilde says:

  I SKAL til Thailand… Jeg elsker det land! Jeg kom hjem i tirsdags efter 3 uger derude med min kæreste og vores nu 4 mdr gamle baby (både jeg selv og min kæreste er studerende) 🙂

  Det var helt fantastisk! De ELSKER bare børn – især de helt små 😉

  For at presse prisen ned, havde vi taget en flyrute med et helt døgns transit i Dubai – det var vildt fedt, fordi vi faktisk havde tid til at komme ud og se byen!
  Vi fandt returbilletter (København – Phuket) til 8.800, – for to voksne og en baby hos Emirates (gennem tripmonster).

  Og så vil jeg bare anbefale den ø vi endte på: Koh Yao Noi. Den ligger i Phang Nga bugten, 30 minutter med båd fra Phuket og der er fantastisk smukt! Der er ikke mange af stederne med bungalows der er at finde på bookingsiderne, så man skal enten ringe til stedet eller satse på at der er plads!
  Tha Khao Bungalow har hytter med seaview til 240,- pr. nat.
  Hill House Bungalow til samme pris er i lidt flottere stand, men ligger lidt højt (god udsigt, men 5 min. til vandet).

  Det er det rarest, mest afslappede sted i Thailand jeg har besøgt, og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg besøger den ø!

  Rejsekarma fra en trofast læser!
  Matilde

  Svar
 42. Louise says:

  I skal SÅ meget til Miami og de omkring liggende destinationer. Vi var afsted i efteråret med en på 2,5 og 5,5 år- perfekt vejr, fede strande, gode shoppingmuligheder you name it! Vi boede 3 dage på Miami Beach med pool på hotellet, spiste lækkert mexi mad og besøgte diners. Tog videre til Orlando i 2 dage og til sidst var vi på Fort Meyers Beach, totalt boho!

  L.A er virkelig en lang flyvetur med børn og nej I gider ikke til Cran Canaria, Lanzerote og hvad det ellers hedder. Har gjort det én gabg i en rejsekuller og gør det ALDRIG igen- men er virkelig heller ikke meget for hoteller og all inclusive ;(

  Svar
 43. Nikkie says:

  Lanzarote! Jeg har egentlig også generelt spat af de kanariske øer, men da min mor en gang var gift med en dernede, har jeg været hevet med et par gange. Dog aldrig Lanzarote før for ca. 14 dage siden – altså vi er lige kommet hjem! Der er skide pænt! Det er en aktiv vulkan ø – den er ikke så stor som de andre kanariske øer, hvilket jeg egentlig rigtig godt kan lide. Der er ting at se, så man kan tage lidt ud også. Vi var afsted 14 dage med vores søn Theodor på 9 måneder (mener vist vi havde termin samme dag, men Theodor kom først den 21. april 🙂 ) Der er pt. 24 grader i skyggen og vi havde ikke en regnvejrsdag på de 14 dage. Det største plus er, at det ikke tager meget mere end 5 timer med fly og det er til at holde ud! Med en knægt, der helst vil stå på sine to ben og er pisse nysgerrig var 5 timer længe nok! Er ellers kæmpe USA elsker og har boet der af flere omgange, men ville nok fortrække en lidt kortere flyvetur med sådan en lille en. Vi boede i Puerto Calero, som ikke er særlig turistet, men dog ikke særlig langt væk fra Puerto del Carmen, som er turistet men har strand og shopping mm. Puerto Calero har en fin lille havn med butikker og en 7-8 restauranter.
  Anyhow! Mega god tur! Det er en fantastisk måde at slutte sin barsel på – sådan rigtigt 🙂

  Svar
 44. Jette Kristine Olsen says:

  I skal til Goa – Indien.
  Der er åndssvagt dejligt, billigt og børnevenligt!

  Har Thailands kvaliteter, men med kortere transporttid, billigere omkostninger på bolig og mad, færre turister og bare generelt mere awsome.

  Og så er Goa i øvrigt ret hinduistisk, hvilket betyder at de fleste lokale ikke drikker alkohol. Og det gør noget ved ens følelse af tryghed.

  Undersøg det i det mindste.

  Svar
 45. Louise says:

  Jeg har læst med lææænge, synes du er nice og bloggen ligeså! Forstår fuldt ud, når bloggere laver sponsorerede indlæg – men synes til gengæld også ofte man nemt kan spotte de der indlæg, hvor bloggeren i silence håber at sponsorerne læser med, og vupti bupti tilbyder sin hjælp efter det stille råb om sponsorater 🙂 Din reference til Twinpeaks, underbygger min pointe da det netop var det der skete efter hendes posts.
  Er normalt ikke en hater, but had to say it 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ej, prøv at hør. Jeg linker til dem jeg henter inspiration fra, fordi jeg selv bliver mega irriteret når jeg finder indlæg på andre blogs, der tydeligt er inspireret af mine.

   Jeg har aldrig tigget om sponsorater, og hvis du havde den mindste anelse om, hvad jeg siger nej til, så tror jeg faktisk du ville stikke mig en undskyldning på stedet.

   Hvis jeg nogensinde ville bede om et sponsorat, har jeg hjerne og pli nok til at gøre det direkte hos kunden. Sgu da ikke her.

   Øv.

   Svar
   • Anne says:

    Godt comeback. Du er så cool Cecilie. Blogging giver mening når man læser din. Substans og en stemme, som rent faktisk har noget at sige. Ignorer sådan en dum kommentar, du er cool og jeg nyder at følge med.
    God weekend!

    Svar
  • Emma says:

   Kære Louise,

   Jeg kan simpelthen ikke dy mig for lige at give dig et par ord med på vejen. På en af de mest personlige blogs jeg nogensinde har læst, tvivler jeg fuldt og fast på, at en så ærlig og dedikeret kvinde som du, Cecilie, nu engang er, skulle ligge inde med skjulte hensigter og bagtanker i forbindelse med de indlæg du skriver.

   Ærlig talt, hold nu op med at have så skide ondt i røven, over at nogen har formået at skabe noget så fint, som denne blog nu engang er gået hen og blevet. Pak jantelovsgejlet og den hævede pegefinger sammen, og glæd dig i stedet over, at nogen i det her lille land rent faktisk kan positionere sig selv på en sådan måde, at den slags tilbud, om det så er en rejse eller et par strømper, snildt kunne gå hen og blive aktuelle.

   Glæd dig i stedet over det faktum, at en super jordnær blogger aktivt har truffet et valg om at involvere en stor gruppe af læsere på aller fineste vis, og i denne sammenhæng egentlig blot beder om et råd til den rette destination.

   Helt ærligt, hvad så hvis den rejse rent faktisk blev sponsoreret? Det er da så velfortjent, hvis man kan høste bare lidt frugt af al den tid, dedikation og et minimeret filter for omverdenen, som der med garanti kræves, for at du, jeg og en masse andre kan læse tonsvis af gode blogindlæg, der underholder, rør os og får os til at tænke over livet.

   Og bare lige for at runde svadaen af, så er der vidst ikke noget at udsætte på, at man refererer til andre – det indikerer da bare god stil, at give credit til dem der måtte fortjene det.

   Hav en pissegod rejse Cecilie, og jeg håber I får hele molevitten betalt – for det ville sørme være fortjent!

   Svar
 46. cecil marie says:

  jeg var i miami m to små børn (1 og 4) i november fordi jeg skulle til en konference. Vi var afsted en uge og på sidstedagen var børnene ved at være synkroniserede ift florida-tid. Og da vi kom hjem gik der igen en uge inden de var på dansk tid. Vi boede ved Miami Beach, og der er mega lækkert, men alting er pissedyrt, hotel, mad, drikke, parkering (!) mv. Jeg har ikke et stort behov for at skulle tilbage dertil, må jeg sige – ikke et sted som gjorde stort indtryk på mig. Men HVIS jeg skulle tilbage ville jeg klart tage til Florida Keys og hænge ud ved vandet. Der er ret chillet. Men jeg kan ikke lade være med at tænke, at det så ville være mindst lige så sjovt at tage 50 km længere sydpå og holde ferie i Cuba, som har en helt masse at byde på. Lige nu bor vi i Californien, dog syd for San Fran så ikke i LA. Her er dejligt og forårsagtigt og dyrt og smukt. Klart en ferie værd, men overvej dét med jetlagget. Børn er fandme svære at få til at sove på kommando. Og nogle af de fede ting i Californien er nationalparkerne, som ikke er så nemme at komme på tur i med små børn (med mindre de gider sidde i en bæresele og en bil i lang tid. Min 1årige er ret utålmodig…). Tror klart jeg ville overveje at gøre det nemt for mig selv og rejse et sted hen som er tættere på, og hvor man ikke får så meget jetlag. Goa er et godt bud hvis man vil udenfor Europa. Dejlige strande, lækker mad (hvis man kan lide indisk mad), gode hoteller for billige penge osv osv. Og man kan lade ungerne være sent oppe og sove længe og dermed ikke rykke så meget på deres danske rytme. Sidste tip: Da vores ældste søn var lille var vi i Andalusien hvor vi lejede et (billigt!) hus i Gualchos et par timers kørsel fra Malaga (billigt at leje bil). Smukt og lunt og dejligt. Der er flere danskere som udlejer deres fine stenhuse i Gualchos.
  Roger & over

  Svar
 47. Simone says:

  Go’ aften! 🙂
  Nu har jeg kun lige skimtet dit indlæg..
  Så jeg ved ikke om det bare er en par tur eller om det er hele familien..
  Men hvis det er hele la familia, så har jeg en lille kommentar i kan tage med i overvejelserne eller ej 🙂
  Jeg er idag 19, snart 20 år. Jeg har været i både Californien og Miami. Jeg var “kun” 11 år da jeg var i California og jeg husker ikke turen til California ligeså godt som turen til Miami som lå nogle år senere. 🙂
  Min pointe er, at jeg ihvertfald ville ønske jeg måske havde været lidt ældre på sådan en tur for bedre at kunne huske alle de fede ting! 🙂 Dermed ikke sagt at jeres børn ikke vil finde det fedt alligevel for det tror jeg bestemt 🙂

  Udover det så er Thailand en helt speciel og fantastisk oplevelse. 🙂

  Hilsen Simone

  Svar
 48. Sissel says:

  Ih jeg vil altså også lige slå et slag for Sri Lanka! Var der sidste år (i påsken), et fantastisk land og vi fløj dertil tur/retur for 3800 kr. pr. prs. (var muligvis lidt heldige med billetterne). Godt vejr, god mad, smuk natur, søde mennesker.

  Svar
 49. Skalotteløg (Charlotte) says:

  Jeg har egentlig stemt på, at jeg bare ved allerbedst – men kan alligevel godt (som jeg kom igennem kommentarerne) se pointen i, at LA er fedt, fordi det er noget, I kan dele både på turen og senere, når Freelancer så er afsted. Så kan han bedre forklare om det, han ser og laver, og så føles han måske ikke såååå langt væk, når han er langt væk.

  Men vil alligevel lige slå et slag for Cypern. Byen Larnaca er fantastisk! Der er kridhvide strande og meget, meget stille og roligt. Måske lidt FOR roligt for sådan nogle kjøwenhawnere, men ellers er der også Agia Napa, hvor der er et kæææmpe vandland, som Otto (og Uma) sikkert ville synes, er fantastisk. Maden er skøn, og det er menneskerne også. Og så er der jo billigt pga. Grækenlands økonomiske status lige pt 😉

  Jeg forstår, i modsætning til andre, til gengæld ikke aversionen mod De Kanariske Øer. Jeg har måske været heldig, men synes slet, slet ikke, der er grisefest over dem. Min kærlighed blev sat i lys lue, da jeg besøgte Tenerife i 2009. Jeg boede dog ikke nede i den sydlige del, hvor der ER meget turistet, men på vestkysten oppe ved Los Gigantes, som har fantastisk flot natur. Inde i midten ligger vulkanen Teide, en kæmpe vandpark og en dyrepark med hvide tigre, og så er der garanti for at se vilde delfiner og hvaler på bådsafari. Og igen er maden fantastisk! Ganske særligt deres kanariske kartofler med mojo <3

  Jeg er næsten sikker på, I vil blive kede af Madeira i regntiden. I hvert fald hvis det er sol og sommer, I trænger til. Men der ER flot 🙂

  Men for pokker, hvor jeg håber, I kommer afsted, så der kan komme lidt solskinsbilleder på bloggen. Jeg trænger også, men har hverken tid eller råd til ferie… Såehm… Han må gerne tage nogle gode billeder 😉

  PS: Læste i øvrigt slet ikke det her indlæg som tiggeri om spons. Hvis man vitterligt har læst med længe, ved man sguda godt, du siger nej til rigtig meget. Og det er faktisk en af de ting, jeg så godt kan lide ved dig, selvom det jo så desværre ikke lige giver dig nogen indkomst. Jeg er glad for, du vægter det autentiske så højt. Bliv ved med det 🙂

  Svar
 50. Skalotteløg (Charlotte) says:

  PPS: Et generelt tip: Hvor I nu end ender henne, så kan det være helt vildt fedt at booke en taxachauffør for en hel dag og bede ham planlægge at se en masse lokale steder, som han sætter pris på. Det gjorde vi, da vi var på Gran Canaria.
  Vi fandt en chauffør en aften, da vi var på vej til en restaurant, som virkede rar. Vi spurgte, om han var med på den, og det var han. Så var han gået hjem og havde rådført sig med sin kone, havde tegnet ruten på et kort, og fungerede så som lokal guide. Vi kom en masse steder, hvor der absolut ingen turister var, og det var skønt!
  Han tog os med på sin yndlingsrestaurant, da vi skulle spise frokost, og der var kun et par lokale i restauranten. Vi fik også alting til lokale priser, hvilket er en hel del under turistpriser.

  Det kostede os i omegnen af 1000 kroner af have privatchauffør i en hel dag, hvilket vi syntes var fundet for de penge! En fed oplevelse, og så ser man miljøet på en helt anden måde.

  Svar
 51. Laura says:

  Jeg stemmer på LA, men det er kun fordi jeg bor her, og gir’ en is hvis I kigger forbi 🙂 men jeg vil samtidig nævne, at vejret har været ret utilregneligt og koldt i forhold til normalt (pga. el nino som en anden læser også nævner), så hvis I trænger til at blive varmet igennem, er det måske et sats..!?

  En læser foreslog Mexico.
  De har en begyndende udbrud af den der zika (?) virus/myg. Omend jeg ikke ved hvorvidt det er farligt for børn, er det helt sikkert noget I bør undersøge, før I klikker “køb”.

  Endeligt vil jeg foreslog grækenland. Har selv rejst i grækenland som barn i alle årstider, og husker det som værende varmt, lækkert, ikke for dyrt og dejligt badevand.

  Held og lykke med beslutningen!

  Svar
 52. Tilde says:

  Hej smukke familie, hvor er det bare en go plan!! Jeg syns faktisk at jo mindre børn er jo nemmere er det, ok vores søn er generelt ret nem men de små er bare glade når der er lidt sand og en skovl eller mor, en is. Så jeg ville nok rette lidt efter hvad jeg store dreng syns er sjovt. Og som flere andre siger så kan man osse overveje flyvetiden, vi var fx i Indien da Mikki var halvandet og der var jeg altså rimelig baldret efter rejsen derned hvor jeg bar og puttede osv og det er måske lidt ærgeligt hvis man kun har ti dage. jeg vil foreslå Fuerte ventura eller Essaouria, boho og afslappet og vanvittigt smukt! Rigtig go tur

  Svar
 53. C and the City says:

  Undskylder på forhånd på slå fejl. Er stiv og lige kommet hjem.
  Men.
  Med små børn ville jeg undgå jetlag. Det blir jo et bitch både ud og hjem

  Derfor tænker jeg; kap verde , syd Afrika , fuertevenrura

  Varmt. Uden jet lag og ok hygiejne.

  Tror ikke du orker to små børn med racer røv i Marokko ….

  Svar
 54. Omveje says:

  Fra min sidste aften (og de sidste 5% batteri) i Mexico ville jeg bare lige indskyde, at ja, Tulum er fedt, men hvis du ‘bare’ vil have lækker strand (som det altså mest af alt er, da det ligger nogle km fra byen) og mad, så er +12 timer i fly med små børn fandeme en lang tur. Plus der er ret mange regndage pt.
  L.A. downtown stinker, synes jeg, men meget st opleve omkring. Miami tror jeg på (evt. med afstikker). Marokko klart også er godt bud.
  God tur!

  Svar
 55. Camilla says:

  Altså nu ved jeg godt, at du skriver at I har udelukket Thailand pga de dyre flybilletter… Men det er værd at have med i overvejelserne, at det til gengæld er virkelig billigt at leve der. Vi har netop været i Thailand i 45 dage, og der er altså virkelig fantastik. Det er tilmed muligt at få et helt fint måltid mad til en 10’er, og vi boede i en okay bungalow for 40 kr. i døgnet i lavsæsonen 🙂

  Hvis I køber flybiletter gennem Norwegian, så har vi netop brugt koden “welcomehome”, som giver 5% rabat. Det bliver hurtigt en sjat når der er tale om flybilletter 🙂

  Rigtig god tur når I når så langt. Er spændt på at se hvor I ender 😉

  Svar
 56. Ida says:

  En kæmpe anbefaling til Sri Lanka herfra! Det smukkeste sted i kan forestille jer, og alt er SÅ billigt dernede 🙂
  Varme, sol og meget venlige mennesker.

  Svar
 57. Eva says:

  Jeg synes bestemt I skal tage til Marokko, fire timers flyvetur, ingen jetlag og ofte ganske billige billeter med Norwegian. Vi var der med tre børn for et par år siden, de elskede det og det gjorde vi voksne også. En god blanding af nye anderledes oplevelser og ren afslapning. Book feks dette fantastiske sted http://www.hotel-baoussala-essaouira.com/en/ og få dem til at hente Jer i lufthavnen -så nemt som charter, men betydeligt mere charmerende…. Børnene vil elske swimming poolen, haven, og æslerne der kommer forbi hver dag og kigger over muren for at tjekke om der falder lidt brød af, og I vil elsker stemningen og den skønne mad! Essaouira i nærheden er rigtig sjov by hvis man trænger til mere input. Marrakesh er også superfin, men måske lidt mindre velegnet til en i Umas størrelse.

  Vi faldt for billige flybilletter til Miami sidste år, og havde en skøn tur, men det blev lidt halvdyrt i sidste ende…

  Svar
 58. Molly says:

  Marrakech sgu da! Jordens mest eventyrlige sted. Billigt og smukt og god mad og dejlige mennesker og et STORT udvalg af både luksus og luset.

  Svar
 59. Laura says:

  Jeg var på Madeira sidste år i midten af januar, og der var vejr til at lufte min blege krop ved poolen! Hver dag! Området hed Ponta do Sol og skulle være det mest solrige. Der er smukt, men måske også lidt kedeligt, hvis man vil andet end en pool (not me, jeg klarede fint en uge).
  Jeg stemmer på Miami. Seriøst, sandet er næsten hvidt på South Beach. Og der er lidt mere liv og by. Hvis jeg kunne, ville jeg sponsorere sådan en tur til sneglefamilien <3 <3 <3 Du er altså pissesød.

  Svar
 60. Astrid says:

  Skriver fra vandkanten på Phu Quoc i Vietnam, skønt, varmt og anbefalelsesværdigt.

  Vi har været i Vietnam i en uge og har spist street food, frisk frugt og grønt x mange og ingen har fået det skidt. Og vi har to børn på hhv 2 og 4 med, og de vænnede sig til ny tidszone (+6 timer) på halvandet døgn.

  Så de ting ville jeg ikke være bekymret for.

  Og det med at børnene ikke kan huske det senere? Når ens børn er så små rejser man vel ikke for at de kan huske hvor man præcis har været, men for at være sammen og i øvrigt lære dem at rejse fra en tidlig alder. Det er hårdt og anderledes at rejse med børn, men man får super meget igen – og rigtig meget interaktion med lokalbefolkningen. Uanset om det er USA, Spanien, Vietnam eller et fjerde sted.

  Svar
  • Anne says:

   Hvordan gør I med børn i flyet? 🙂

   Jeg er nysgerrig, fordi vi selv overvejer en sådan tur, men samtidig er der også noget rationelt i mig, der banker mig i hovedet og siger, at det er mit behov ikke deres. Og ja, så er jeg pisse bange for, at børnene er umulige i flyet. Jeg har selv fløjet til Vietnam med en skrigende to-årig foran mig. Og jeg er fandeme bange for, at det sker for mig..

   Svar
   • Sneglcille says:

    Åh, det er vi (især jeg) virkelig også bekymrede for. Otto skal nok kunne tage det i stiv arm. Det bliver noget med en ipad og nogle gode film, bøger og malebøger. Uma er straks værre. Hun græder sjældent, så jeg håber håber håber, at det også gælder når hun flyver. Tænker at hun forhåbentlig sover noget af vejen. Jeg har hørt at det er en god ide at give dem sutteflaske (eller amme) når man letter og lander, for at trykudligne og derved undgå propper i ørerne. Og så tænker jeg bare det er noget med nogle voldsomme ja-hatte, legetøj og en masse kravleture op og ned af gangene, når man er i luften.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *