Nytårsaften og 2016 kuller

Gåååådt nytåååår!
Jeg havde den bedste nytårsaften til dato. Vi spiste dejlig mad, fyrede bordbomber af, truttede i nytårshorn og havde en fremragende nytårsfest på børnenes præmisser, helt nede på jorden.
Som jeg jokede med på instagram i en ‘Mit nytårslook, The Tutorial’, nåede jeg at hoppe i et par guldbukser, men derudover var jeg decideret casual, barfodet, makeupfri og meget lidt glam. Da børnene var puttet klokken 20, indtog de voksne sofaen med dyner, champagne, slik og netflix. Ved halv tolv tiden vågnede Otto og fik lov til at komme med ind i vores seng og se på fyrværkeri fra vinduet. Uma vågnede da det for alvor gik løs lidt over midnat, og sad vi der i mørket, mens raketterne udenfor lyste soveværelset op.
Vi forsøgte også at få liv i Leo for at invitere ham med til løjerne, men han var ikke til at vække, trods nytårsgalskab på begge sider af vores bygning.

Image-1(2)

Ved 1 tiden kom der ro på de vågne yngste, og jeg faldt i søvn med Otto i den ene armhule og katten Pelle i den anden. Min mand indtog køjesengen på grund af pladsmangel i dobbeltsengen, og da Uma meldte 1. januar som begyndt ved 6 tiden, stod han, min mand altså, op med hende og resten af børneholdet, og lod katten og jeg sove et par timer ekstra. Perfekt afsked til 2015, og ditto velkomst til 2016, hvilket bringer mig til det næste jeg har på hjerte.

For her små 20 timer inde i det nye år, må jeg erfare at sommerfuglene allerede er begyndt at baske. Sommerfugle forsaget af at 2016 bliver et år med en masse forandringer. Jeg skal finde et nyt job, Uma skal i vuggestue, min mand har fået en agent, hvilket betyder flere store jobs, og så bliver det også bare en tydelig kontrast til 2015, der trods kæmpestore begivenheder i den grad også har kørt på lavt blus i barselsboblen. Det er slut om to måneder, og så begynder vi, at skulle løbe stærkt igen. Noget jeg glæder mig til, selvom jeg endnu ikke ved præcis, hvor jeg ender. Samtidigt med at det er en anelse sorgmodigt – eftersom at min barsel er slut, den sidste barsel jeg skal holde. Ever.

Alt sammen er det noget, der kommer til at fylde en del herinde den næste periode, og jeg kan allerede nu love jer, at I kommer til at skulle læse indlæg fra mig med mange forskellige sindsstemninger. Håb, optimisme, naivitet, angst, sorg og panik, særligt i løbet af de næste par uger. Men jeg glæder mig faktisk, også til alt det nervepirrende. Når jeg tænker på, hvad de sidste 2-3 år har budt på, bliver jeg underligt rolig.

Der kan ske store ting på virkelig kort tid, og jeg er sulten efter at smage på, hvad det næste år byder mig, både professionelt og personligt.
2016, bring it bare on.

 

4 replies
 1. Charlotte says:

  Godt nytår! Meget lig vores nytår, og vi elskede det, hold op det er lige før jeg er nytårsaften fan. Vores lille familie hyggede totalt, og på en eller anden måske var det specielt, tæt og rørende at man fejrede nytåret med dem man elsker ubetinget og allermest, det gav sådan en fin stemning

  Svar
 2. Sofie Mayling says:

  Hej snegl,

  Jeg har fulgt dig på snappen, og det ligner, du ved, hvor man kan drikke sig et glas vin?
  Vil du ikke give nogle tips til sådanne steder, som du kan lide?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *