Noget om sponsoreret indhold og tiggeri

Jeg er privilegeret af helvedes til. I livet ja, men også her i den virtuelle verden. Jeg skal helt ærligt sige, at jeg får mange tilbud om samarbejde, sponsorater, ambassadøraftaler, gaver, m.v. Nogle bedre end andre. Godt betalte indlæg, dårligt betalte indlæg. Firmaer der vil have gratis omtale. Firmaer der tilbyder mig deres produkter billigere, hvis jeg skriver om dem (hvilket jeg stadigvæk undrer mig over. Hvem vinder lige i sådan en aftale? Ikke mig i hvert fald, og heller ikke de +40.000 af jer).

Jeg siger nej til noget der minder om 90% af alt det. Jeg har sagt nej til hotelophold, til spaophold, til træningstøj, køkkensager, til retning af tænder, restylane, til babyudstyr, kattegear, barberingsgrej, biler, og måske hundredvis af andre ting, nogle gange ting hvor mine veninder og min mand har set til med måben og spørgsmålstegn i øjnene. Jeg har også sagt ja til ting. Mange ting. Til tøj, som jeg selv har valgt, til Umas barnevogn (hvorfor alle billeder af denne altid er markeret som sponsoreret), til chokolade og en tur til Fårup sommerland. Jeg har aldrig, og her mener jeg aldrig, ’silent tigget’ om noget i form af blogindlæg. Jeg har modtaget gaver som jeg har skrevet om inden, måske tre gange i bloggens historie, men det har aldrig været formålet med de indlæg. Aldrig.

Jeg går meget højt op i at være ægte og reel på bloggen, sådan at I ved, at når jeg takker ja til sponsoreret indhold, er det eddermame noget jeg kan stå inde for. Derfor rammer det mig også når jeg bliver beskyldt for andet. Når mine intentioner bliver betvivlet og når jeg som i mit indlæg fra tidligere mere eller mindre bliver kaldt en tigger.

For et halvt år siden var jeg i dialog med tre rejseselskaber – en dialog jeg selv havde startet, da jeg håbede at vi måske kunne lave et samarbejde i forhold til en fed bryllupsrejse. Ikke et blog-samarbejde som man kender som sådan, men en større deal, hvor min mand også var en del af det – Forstået på den måde at han jo tager nogle ret gode billeder, og ovenikøbet kan lave film. Så jeg var ude i noget meget større end bare et par indlæg og så var det fint.
Det ene selskab takkede pænt nej, det andet kom med et konkret tilbud, som jeg ikke kunne se mig selv i, og det tredje viste interesse, men vendte aldrig tilbage. – Det er den eneste gang jeg har forsøgt at ’score’ en gratis rejse, som jo så faktisk på ingen måde ville være gratis, da den ville indebære en del arbejde fra min mands og min side. Når det så er slået fast, vil jeg gerne sige med øjenkontakt og hånden på hjertet, at indlægget fra tidligere udelukkende var ment som et hyggeligt indblik i vores rejsetrang, og en oprigtig interesse i jeres erfaringer. For jeg ved det sgu ikke. Jeg har rejst med Otto og Freelancer EN gang og det var til Tyrkiet i vores eget hus.

Jeg håber at denne lange smøre, som er skrevet med en ikke så rar følelse i maven og varme kinder, kan give et billede af hvordan jeg tackler alt det her og en gang for alle slå fast, at selvom jeg er mange ting, er tigger altså ikke en af dem.

Skærmbillede 2016-01-29 kl. 22.52.02

34 replies
 1. Pernille says:

  Vil bare lige sige, at du er den mest jordnære og oprigtige blogger, jeg følger, og at jeg overhovedet ikke kan forstå, hvordan nogen kan kalde dig ‘tigger’. Jeg elsker at følge din blog, bl.a. fordi den ikke er overmalet med sponsorerede indlæg. Keep up the good work – jeg håber, I finder et godt feriested. Jeg kan varmt anbefale Californien, men ville nok overveje Florida i stedet, da vejret er meget bedre nu.

  Svar
 2. Maria says:

  Hej med dig:) Du skriver helt igennem fantastisk, men hvor gør det ondt på mig, at du er nødsaget til, at bruge din tid (tid, som kunne være brugt på endnu et fedt indlæg) på at forklare/forsvare dig.
  I den pågældende kommentar som har affødt dette indlæg skriver vedkommende også, at hun har læst med længe….tja, åbenbart ikke længe nok! Alle der har læst mere end tre af dine indlæg og som evt også har fuldt med på snappen, ved uden tvivl, at du er det mest reelle og ærlige menneske. Jeg føler, at jeg kender dig igennem bloggen og dine snaps og jeg bliver så led og ked af, at folk har behov for at skrive onde ting, fordi de selv har ondt i…
  Så jeg vil egentlig bare sige; op med hovedet – hvor der er én af hendes slags er der 10.000 af os andre…mindst:)
  Keep up the good work…og fredagsfølger<3

  Svar
 3. Line-Sofie says:

  Hvor er det trist, at du er nød til at skulle forklare dig i sådan et indlæg! Forstået på den måde, at os der læser med til dagligt da udemærket godt ved, at du ikke tigger om spons. rejse i forrige indlæg. 🙂
  Jeg håber virkelig for jer, at I finder den perfekte destination og får en helt fantastisk rejse!!
  Så må folk der har ondt i r***** eller andet for den sags skyld, pakke deres beskyldninger langt væk! (Undskyld mit lille vredes udbrud)..
  Jeg er så træt af folk der ikke under andre det godt..
  Tak for fredags-følger, det er skide hyggeligt 😉

  Svar
 4. Line Kirstine says:

  Kære søde C, jeg bliver simpelthen så ked af at læse dette. Jeg tror aldrig jeg har kommenteret på din blog før, men en gang skal jo være den første. Øv at sådan en ærgelig kommentar skal sætte en dæmper på rejseglæden og måske lysten til at dele. Din blog er en af mine yndlings og glæder mig hver gang du udgiver et nyt indlæg. Jeg håber at i får en fed rejse, spons eller ej, fordi det fortjener i! Det er fantastisk at rejse og endnu federe med sine børn ( taler kun lidt af erfaring, datter på samme aldrer som smukke Uma, og hun har allerede et stempel fra Indonesien i passet) og hvis jeg havde muligheden soonsorerede jeg med glæde, som tak fordi du deler! Din blog er ægte og “kommentatoren” kan ikke have været en fast læser! Op med humøret og korkproppen og igang med at undersøge alle de skønne rejsetips! Ved ikke om min kommentar er for lang, men jeg ville ikke tage til Indien med børn, goa eller ej! Bali, Thailand, Miami og ja stort set alle andre forslag no prob..:) ha en fantastisk tur når i når så langt! Ps. Fredagsfølger er så hyggeligt et koncept – mega god ide!

  Svar
 5. Charlotte says:

  Jeg har på ingen måde opfattet dit tidligere indlæg som tiggeri. Tværtimod er du en af de eneste bloggere hvor jeg netop HAR fornemmelsen af at du ikke er “til salg”. Og det elsker jeg. Din blog er altid ærlig og oprigtig og jeg ved også at når du nævner noget og laver et sponsoreret indlæg, så er jeg heller ikke i tvivl om at du virkelig kan lide produktet. Og det gør hele forskellen for mig. Du skriver en fantastisk blog og jeg har efterhånden fulgt med i rigtig mange år. Jeg sluger stadig glubsk dine indlæg og griner ofte også højt af din humor og måde at skrive på. Og er derudover kæmpe fan af dine snaps også – elsker fredage fra nu af. Så glem den dumme kommentar og vid at vi er mange der ikke tænker sådan. Om end jeg godt kunne unde dig nogle af de goder, jeg egentlig synes du fortjener. Fortsat god weekend 🙂 Jeg glæder mig til at følge med i hvor I ender på ferie 🙂

  Svar
 6. Kamilla says:

  Hej søde Cecilie,
  Jeg blev sgu så harm over den kommentar – kan godt forstå den ramte dig.

  Jeg må sige, som fast læser, at jeg overhovedet ikke så indlægget om rejsefeber som tiggeri, mere en lille brandert mellem mand og kone der taler drømme. Det lød som en skøn aften og jeg er glad for du delte det på bloggen!

  Der vil altid være nogle der har ondt i røven, tag dig ikke af dem – de er ikke det værd. <3

  KH Kamilla

  Ha' en vidunderlig weekend søde du.

  PS. Jeg er så MEGA glad for at alle sneglene drog afsted til Jylland og var med i Fårup! Jeg skylder vist stadig en kop kaffe, næste gang jeg kommer til Kbh, for mit lille jeg-tror-jeg-in-real-life-kender-Otto-så-jeg-kysser-ham-da-lige-i-håret-når-han-meget-velopdraget-giver-et-kram-og-siger-tak-for-i-dag. (Krummer stadig tæer over bare at skrive det.. haha!)

  Svar
 7. Lærke says:

  Det er nok lidt bagsiden ved at være blogger desværre… Folk føler at de “har ret til”/SKAL ytre sig om alting. Du må ikke lade én ødelægge den gode følelse du sikkert har fået af alle de velmenende kommentarer til indlægget:-)

  Svar
 8. Stine says:

  Har ikke læst kommentaren. Den var der ikke da jeg læste forgående indlæg. Men mon ikke den kom fordi mm’ indlæg (som du jo henviser til) endte med at blive en delvis spons. Men det var sgu da ikke derfor den blev det.

  Jeg har aldrig opfatter dig som en blogger der er til salg og faktisk undrer jeg mig nærmest til tider over hvor lidt spons mv der er på din blog når du du faktisk jar så mange følgere.

  Jeg synes ikke du tiggede- opfattede det udelukkende som et reelt spørgsmål (som jeg dog ikke svarede på fordi jeg ikke havde noget ar have mine svar i)

  Svar
 9. Josefine says:

  Er ikke helt klar over præcist hvorfor, men hold nu op hvor bliver jeg rasende over en sådan kommentar (som jeg, ærligt talt, slet ikke har læst selv). Alt hvad du gør ift din blog er så reelt og gemmensigtigt, og intet i dit tidligere indlæg virkede på mig som tiggeri. Helt øøørligt, hvem sidder ikke med rejsedrømme/planer/ønsker i denne kolde vintertid. Jeg glæder mig bare til at følge med på sidelinjen uanset hvor I ender med at tage hen. Kram, high-five og skål herfra!

  Svar
 10. Kathrine says:

  Jeg vil bare lige sige, at jeg synes det er skønt at du deler din hverdag og hverdagstanker.. Det føles næsten som om jeg kender dig 🙂
  Jeg tænker altid mange og lange tanker inden jeg vælger/køber en rejse – det er en stor beslutning, som jeg helt naturligt deler med venner og, hvem der ellers vil høre på mig 😉
  Derfor tænker jeg, at det er det naturlig (og iøvrigt rigtigt hyggeligt) du deler nogle af de tanker I gør jer om rejser 🙂 Så tak for det! Del endelig mere 🙂

  Svar
 11. Miranda says:

  Hej! Pyt med den dumme besked fra det andet indlæg – haters gonna hate. Og hey, HVIS du får tilbudt spons-rejse i fremtiden, så sig JA, og vær ligeglad med hvad haters’ne tænker. Det er så plain at de bare er misundelige.

  DOG vil jeg sige – har lige rejst rundt i Californien og lidt i Florida. Vi var VILDt heldige med vejret og havde på tre uger kun to dage med regn, men lige nu har de El Niño. Et sindssygt vejrfænomen som er svært at forudsige. Slå det lige op inden i booker til Californien, for så vidt jeg kan forstå var vi MEGET heldige.

  Udover det synes vi at Miami var ret usikkert, beskidt og poppet – i stedet kan man tage til Fort Lauderdale et times tid derfra i stedet (meget pænere og mere børnevenligt og sikrere). Som mange andre har skrevet var vi slet ikke vilde med LA som by, men et godt sted at lande for at se Californien. Vi var på en aktiv road-trip-ferie, men holdt mange lange pauser ved havet, fx Big Sur og nedad imod San Diego. Thailand er altid en vinder, men Vietnam kan faktisk lige så meget som Thailand. Halong Bay er fantastisk og lige nu er årstiden. I kan flyve til Bangkok og tage et AirAsia fly for ingen penge en times tid til Vietnam. Flyv til Hanoi eller nha Trang og tag en shuttle til Halong Bay.

  Svar
 12. Cecilie says:

  Ej altså!
  Unfair.
  Selvfølgelig var det ikke meningen med dit indlæg. Men altså helt ærligt, og hvad så hvis det var?
  Om du så fik betalt en rejse, ville jeg da bare synes, at det var virkelig lækkert for jer. Det er jo ikke fordi, du ellers vælter rundt i penge og luksusting af at være blogger. Det er dyrt med en familie på 4, hvis man skal rejse til et varmt sted alle sammen. Det kunne jeg sgu godt unde jer – sponsoreret eller ej. Det kan vi da som læsere være ligeglade med. Det her ER jo din forretning. Vi læser gratis med, vi får gratis underholdning af noget, du lægger hjerte, tid og energi i.
  Åha. Tænk at brokke sig over noget man frivilligt går ind og læser og ikke betaler for. Langt ude. Haters gonna hate.
  Afsted med jer! Til et virkelig frådern sted. Gerne gratis, hihi 😉

  Svar
 13. Maja says:

  NEMLIG!!!
  Jeg opfatter bloggen som et yderst ærlig og ægte sted. Det er to ting, jeg er så evigt glad for! Sammenlignet med fx twinpeaks, hvor man godt kan føle, det hele er for pengenes skyld en gang i mellem… Orker ikke at læse hendes sponsorerede indlæg mere. Dine indlæg kan man altid forvente, at være personlige og ægte. Tak for det, du kære snegleven!

  Svar
 14. Emilie says:

  Jeg synes du gør det rigtig godt, jeg bemærker meget sjældent at du har et indlæg der er sponsoreret og hvis det sker oplever jeg ikke at det på nogen måde er falsk eller at du gør det for penge. Det føles meget oprigtigt! Din blog er meget personlig og helt fantastisk!

  Noget helt andet, jeg klikkede på begge links og oplevede, at jeg blev redirected fra din mands side til noget shady “how to become a millionare” hejs. Jeg ville bare lige sige det, da jeg ikke tror at min mac har problemer. Og det skete med begge links, men da jeg klikkede igen virkede det helt normalt, haha.

  Svar
 15. Rikke says:

  Cille jeg kommenterer aldrig, men har fulgt med de sidste…. 2 år (what, tiden flyver)
  Du er så sej! Og skriver mindst lige så sejt! Elsker elsker elsker at du undgår (bevidst??) at være en del af klassisk sponser-blog Danmark. Har fuld respekt for hvis du en dag vil leve af bloggen, eller måske bare vil se hvad den kan blive til… Men ind til videre elsker jeg at følge med i den mest “ægte” blog i hele blogland 🙂 alle der mener otherwise er tydeligvis blevet for pessimistiske af at læse annonce-markerede indlæg alle steder.
  Mange kærlige hilsner til Otto, Uma og Freelancer (og dig self)
  P.s. Miami er for lækkert

  Svar
 16. Ingeborh says:

  Øv. Jeg tror det er et eksempel på at hun generelt er træt af at en del bloggere er til salg og det kom så til at gå ud over den helt forkerte. Det var i hvert fald det der lå til grund for en uheldig kommentar jeg selv skrev til dig om en kjole for nogle måneder siden, som jeg inderligt håber du ikke husker. Brug i stedet dit krudt på de mange mange mennesker som ikke har skænket det en tanke og under jer det allerbedste. Du kunne evt. tilføje to sætninger om emnet i din beskrivelse? Ikke at jeg synes det er nødvendigt, men måske er det det værd hvis du kan undgå at få sådan en kommentar en anden gang, som tydeligvis rammer dig hårdt?

  Svar
 17. Laura says:

  For det første osede dit indlæg ikke af tiggeri (det gør dine indlæg iøvrigt aldrig), og for det andet synes jeg det er værd at nævne, at selvtilrettelagte sponsorater er noget “man” gør (og har gjort længe) i USA, da der, udover ikke findes jantelov, er en mentalitet om at hvis man kan skabe et samarbejde og hjælpe hinanden – så gør man det!

  Svar
 18. S says:

  Det er så svært med skrevne ord frem for talte. Meget går tabt mellem linjerne og det man selv tror fremstår klart og tydeligt kan tolkes helt anderledes hos læseren. Jeg kan godt forstår at du føler dig truffet, men som du kan se i kommentarsporet, så er vi mange der er med dig. Jeg kan faktisk huske da du fik foræret dit bryllupsoutfit af Stine Goya, der tænkte jeg at de jo helt sikkert havde læst med på din blog og øjnet en marketingmulighed. Jeg tænkte et splitsekund at du måske havde haft bagtanker ved at nævne det, men det kan jo også være fuldstændig ligegyldigt – jeg nyder at læse med herinde og det gør kun ondt værre at klandre dig for noget jeg ikke aner noget om. Jeg kan jo netop have misforstået eller lagt en mening ned over dine ord, som du slet ikke havde tiltænkt.

  Svar
 19. Mette says:

  Ud af 66 kommentarer er 65 af dem søde, kærlige, interesserede og velmenende, og alligevel er det den ene tåbe du føler du skal gå i rette med, istedet for at lade dig indhylle i rejsefeber og forventningens glæde. Jeg forstår dig godt, og havde med garanti reageret på samme måde – man bliver så ramt når folk tvivler på, og misforstår ens intentioner, os’ selvom de (altså folk) er helt ved siden af. Havde du ikke henvist til MM’s blog var der jo en anden der havde gjort det, og med tanke på, at der ikke engang er “læs mere” knap på dine indlæg kan man vist ikke være i tvivl om, at bloggen er til tankeskrald (elsker det ord) og andre personlige betragtninger og ikke er lavet for at tjene penge. Nå det var bare et klap på skulderen, jeg HÅBER I får sponsoreret hele lortet og kommer et pissefedt sted hen, selvom jeg godt ved at det aldrig var intentionen!

  Svar
 20. Lika says:

  Jeg er meget enig med Maja. Jeg er også en af dem der vælger stortset al spons fra fordi det i 98% af tilfældene er kedeligt at læse om. Gid I dog kunne tjene noget på jeres blogs på anden vis, for det fortjener især du. Samtidig har jeg aldrig tvivlet på din ærlighed. Og hold op du er sej at sige nej til så meget! Det er dælme godt klaret.

  Svar
 21. Merete says:

  Vil bare lige sige, (som jeg gjorde i dit indlæg om fremtiden den anden dag) at du har en de absolut bedste blogs i dk. Og at det kun ville være naturligt med et sponsoreret indlæg her og der. Der er mange andre bloggere, som man med rette kan beskylde for at høste lige rigeligt spons (men de er jo i deres gode ret til at gøre det, de har også selv bygget deres blog op – og vi andre arbejder jo heller ikke gratis), men de de af os, der har fulgt med her på din blog i årevis, ved uden tvivl, at du ikke blogger for de gratis ting. Du har ALDRIG nogensinde givet indtryk af at ville prakke os læsere ting på. Du har ALDRIG været til salg. Og jeg kan simpelt hen ikke forstå dem, der kunne finde på at beskylde dig for at tigge. Det er bare så langt fra dit blogunivers. Det var bare lige det, jeg ville sige. Og så håber jeg, I finder en rigtig lækker ferie uanset hvordan den bliver skruet sammen;)

  Svar
 22. Mette says:

  Jeg har læst rejseindlægget men ikke kommentarerne og plejer mest at smide bemærkninger på. IG… Men jeg holder rigtig meget at din måde at skrive på og din ærlighed omkring sponsering/anbefalinger. Jeg gider nemlig ikke sidde og gætte, når jeg ser et billede på IG (eller læser en blog) om det mon ikke er (skjult) sponseret. Jeg har det fint med at man ind imellem kærer anbefalinger, bare ikke hele tiden og bare man er åben om det, så vi andre ser det med åbne øjne. Synes du balancerer det SÅ fint og synes dine kriterier er meget prisværdige. Og netop derfor blir man (du) naturligvis ramt, hvis folk er åndssvage i deres kommentarer… Keep ud The good work og skulle du vælge at gøre blogskriveriet mv til din levevej og dermed komme med lidt flere sponsorindlæg, så hænger vi ved knus

  Svar
 23. Marie says:

  WHAAAT, hvem kunne dog få sådan en tanke om dig. Det faldt mig slet ikke ind. Du som skriver så få sponsorerede indlæg. Jeg håber i får en dejlig rejse. Betalt af egen lomme eller ej.
  Du er den bedste blogger. Lyt ikke til dem der har ondt i popo’en, og fortsæt dit fantastiske bloggeri præcis som du gør det.

  Svar
 24. C says:

  Jeg føler mig overbevist om at jeg tidligere har kommenteret præcis det, jeg skal til at skrive igen.

  Du er så ærlig en blogger, du er ægte, du har dybde og skriver på en måde, så jeg aldrig er i tvivl om, at du skriver med dit bloggerhjerte og ikke din bloggerhjerne!

  Du må ikke lade ét indlæg ødelægge dit humør! Selvom jeg virkelig godt forstår følelserne. Desværre er blogging blevet et erhverv i Danmark på godt og ondt – og jeg har slået op med flere bloggere, fordi gnisten i deres indlæg er forsvundet. Det er ikke forsvundet hos dig! Fordi jeg kan mærke at du ikke blogger for penge – men for dig!

  En hyldest til dig 🙂

  Svar
 25. Karen says:

  Fraværen af spons er en af de primære grunde til at jeg stadig hænger ved, så jeg sætter stor pris på dine fravalg… 🙂

  Jeg er ved gå ud af mit gode skind over blogs som er 80% spons – uanset hvor personlige man prøver at gøre indlæggene.

  Svar
 26. Betina says:

  Jeg elsker din blog. Netop fordi det ikke er en stor reklamesøjle – og fordi integritet og ærlighed er grundlæggende.
  Hvis man ikke må skrive om sine drømme og ønsker fordi der er en håndfuld madammer der har for travlt med at finde noget at pege fingre efter – så bliver det sgu for småligt.
  Man kan ikke skrive om at træne – for det betyder man vil have en sponsoreret træner.
  Man må ikke skrive om at man drømmer om mere plads – for det betyder man vil have foræret et hus.
  Man må ikke skrive om nye møbler, tøj, job og uddannelsesdrømme – for så vil man springe kvoter over og have det hele foræret.
  Sikke da noget vrøvl. Hvor er det pinligt og sørgeligt nogle mennesker ikke har mere at gå op i.

  Jeg håber, I får en skøn rejse når I beslutter jer. Nyd det. Og FUCK the rest.

  Svar
 27. Rikke says:

  Jeg er rystet over, det er nødvendigt for dig, at sidde med varme kinder og skrive endnu et godt indlæg, men hvor du skal forsvare dig selv.
  Jeg synes du driver en eminent dejlig blog, du er ærlig, har humor og tør skrive om de ikke så rare ting. Det kan jeg virkelig godt lide. Virkelig godt. Jeg har ikke en eneste gang tænkt, at du drev rovdrift på sponsorerede indlæg, ikke engang i nærheden.
  Er glad for du åbent har skrevet om hvordan du har det, men håber virkelig ikke, du tager det tungt, for du er en total skøn blogger.
  Kærlig hilsen Rikke

  Svar
 28. Mie says:

  Ærgerligt at én lille kommentar skal tildeles så meget energi og tid.. Det fortjener den ikke.
  Men mon ikke hun bare var bange for at den blog i Danmark med mest integritet (altså, Sneglcille) skulle blive en sell-out ligesom så mange andre blogs.

  Du gør det så godt – fokusér på det gode.

  Svar
 29. Rikke says:

  Fuld opbakning herfra! Fatter slet ikke de ‘beskyldninger’, du har været udsat for. Din blog er en af de eneste (den eneste?), hvor man netop har lyst til at læse alle indlæg, fordi man ved, at det hele kommer fra hjertet, og du holder dig væk fra sponsorerede indlæg. Jeg har det i hvert fald sådan, at jeg ikke engang gider at åbne et indlæg, når det fremgår, at det er sponsoreret. Og det ser man desværre oftere og oftere hos dine kolleger – og heldigvis ikke hos dig.
  Keep up the good work 🙂

  Svar
 30. Julie says:

  Ej, jeg bliver simpelthen så edder rasende på dine vegne. Af alle de blogs jeg læser, så er din så ærlig og fin og meget lidt præget af sponsoreret indhold. Jeg er vild med alt, hvad du skriver! Og i øvrigt så ELSKER jeg fredags-følger. Det er simpelthen så hyggeligt! 🙂

  Svar
 31. Emilie says:

  Foruden dine dejlige skriblerier, så holder jeg netop af, at der stort set aldrig er sponsoreret indlæg eller give aways på din blog. Så TAK for det!

  Svar
 32. lise says:

  Det var da en voldsom reaktion, på een enkelt kommentar. Men fair nok så ved man at man kun må skrive noget pænt hvis ikke man vil hænges ud som læser. Synes det havde været mere passende bare at svare i kommentarfeltet.

  Svar
  • Sneglcille says:

   At du får ovenstående til, at jeg hænger nogen ud, kan jeg ikke se, tværtimod. Kommentatoren var anonym og havde ikke engang kommenteret i sit eget navn (ip adresse matchede i hvert fald op med en tidligere kommentator i et andet navn og mail). Det er jeg derimod ikke, anonym altså.

   Jeg modtager upæne og ubehøvlede kommentarer mange gange hver uge, som jeg undlader at gøre noget ved. Men jeg kan love dig for, at når jeg bliver sådan virkelig ramt af noget, så reagerer jeg. Det er mit gæt, at du gør det samme, særligt når det handler om integritet og personlige værdier.
   Og hvis jeg skal være helt ærlig, så forstår jeg faktisk ikke helt den mentalitet, der går på at bare fordi jeg er blogger, så er der frit slag for at skrive ikke pæne ting til mig og at jeg bare skal tage det og endelig ikke må reagere for ‘voldsomt’ på det.

   God søndag

   Svar
 33. Louise says:

  Jeg forstår godt at du føler dig ramt, og har behov for at tage til genmæle. Det er ikke i orden at du skal tage imod, bare fordi du er en offentlig person. Herregud, hvis ikke du kan skrive om hvor i overvejer at rejse hen eller hvilket tøj du godt kan lide, uden at det skal opfattes som tiggeri om spons, så begrænser det jo hvad du så rent faktisk kan skrive om. Jeg håber at i får en fantastisk ferie, uanset hvor i kommer hen og hvem der betaler! 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *