Livet med Pelle #1

Vi har nu haft katten Pelle boende i en uges tid, så en foreløbig status er på sin plads, synes jeg.

Han er som katte nu er. Arrogant, legesyg og typen der snupper ens plads, hvis man rejser sig, men han er også en loyal kat, der følger os rundt. Hvis nogen står op om natten for at tisse, så går Pelle med, venter troligt ved ens fødder og går med tilbage. Han elsker at hapse børnene i tæerne, at ligge under min dyne og at lege med drengenes lego, som han gerne spiller en form for hockey med igennem lejligheden midt om natten. Han går med Freelancer i bad – den lille freak sidder og glor på ham, indtil hans pels (kattens) er for våd til at han gider det længere – og så vil han mega gerne op til Uma i junosengen, men lige det har vi indtil videre fået stoppet, mest for hans egen sikkerhed, da Uma gerne vil hive i ham, hvilket hun forsøger på et par gange om dagen mens hun hviner og siger ‘ae ae hoooov, ae ae hooov’. Det bliver hun forhåbentlig (også) snart træt af.

Image-1(3)

Selvom det gør nogle ting en anelse mere besværligt med sådan et firbenet pragteksemplar i huset, altså sådan noget som at tage på ferie, eller at have vandglas stående fremme, er det seriøst det bedste køb længe. Han er ret vidunderlig, og mit hjerte slår et ekstra slag, når jeg ser ham og Otto ligge arm i arm.
I er nogle stykker, der har spurgt ind til hvad han er for en kat. Pelle er en Kurilian Bobtail, som er en flokkat, der eftersigende er en af de mest intelligente katteracer, der findes. De er glade for børn, kan lære tricks (seriøst!) og er bare helt åndssvagt nuttede. Og detaljen med den korte hale, er bare en ekstra bonus, synes jeg. Deraf navnet i øvrigt, Pelle altså, som ham uden hale. For Pelles hale er bare to centimeter lang med en pjusket tot hår, der forlænger den en anelse.

Jeg glæder mig til at lære ham endnu bedre at kende. Og som sagt bliver det ikke sidste gang, at I hører om Pelle.

8 replies
 1. I says:

  Kan det på nogen måde lade sige gøre at tage et sobert billede af badesituationen? Det lyder simpelthen for sjovt!

  Jeg passer ham gerne mens i tager på ferie. Elsker at verdens bedste blog nu er blevet endnu bedre med et vaskeægte pelsdyr!

  Svar
 2. Emilie says:

  ….. Han er da bare for mega nuttet!!

  Er selv ejer til en sød sort-hvid kat.. Der er så vildt, hvad man kan ende med at føle for sådan en pelsklump, altså! Bare vent, glæden øges bare 😀

  Tillykke med lille Pelle!

  Svar
 3. Sisse Chri says:

  Åh.. Hvis jeg havde et ønske, ville det være, at jeg ikke havde den forbandede katteallergi. Hvor ville jeg gerne have en kat i min lejlighed, men det er desværre udelukket. Jeg er mega misundelig, hvor er han bare fin. Katte er bare noget af det mest fantastiske 🙂

  Sissechri.dk

  Svar
 4. mette p says:

  Årh. Min første kat var også en Pelle Haleløs (det skal alle katte uden hale vidst hedde ;)) og ligner din på en prik! Jeg ELSKER katte. Ville så gerne have en kat, men det vil min kæreste og de 45 kvm sgu nok ikke tillade 🙁

  Svar
 5. Marillumsen says:

  Katte er the shit. Det med ferier løser sig altid på den ene eller anden måde.
  Vores kat har altid været lidt skeptisk over for folk hun ikke kendte, men hun er simpelthen blevet så kærlig og selskabelig efter vi har fået barn. Sjovt at se sådan en forandring. Vores dreng er ellevild med hende, og har næsten lært at ae uden at rive pelsen af hende 😀

  Svar
 6. Caroline says:

  Katte rocks! Siger den skøre kattedame med to langhårede perserkatte i lejligheden OG to unger på vej.. Min kæreste ville egentlig ikke have kat og blev lidt chokeret da jeg kom slæbende hjem med den første.. Han var en rescue der kun var timer fra at blive aflivet (ingen gad have ham, fordi han var gammel), så nåede kun lige en heads up på sms.. Det tog ikke mange timer før han var så forelsket i katten så han forlangte, at vi fik en mere, så et par uger senere blev vi altså ejere af to.. Og det der med badet skal man altså bare vænne sig til, den ene af vores gør det også, hver eneste gang..

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *