Kvalmelukket

Jeg har så meget kvalme på nu andet døgn, at jeg i går havde få øjeblikke, hvor jeg nåede at tænke, om jeg mon kunne være gravid.
For nogle timer siden begyndte Freelancer at kaste op. Og han er vist ikke gravid, så vi er nok bare ramt af det der hedder bræksyge.
Selv er jeg (for nu) sluppet med kvalme og svimmelhed, men nok til at jeg ikke helt kan finde skrivegejsten frem – indtil videre er det eneste der står på det ‘I øvrigt’ indlæg jeg ville skrive til jer i aften, at jeg synes Mikkel Hansen ligner Chewbacca.
Så jeg lukker ned for computeren og satser på at gøre det samme med mine øjne. Har på fornemmelsen at søvn er en god ide, da det ikke skulle undre mig, at de yngste medlemmer af familien også begynder at løbe over indenfor det næste døgns tid, og med min mands tilstand taget i betragtning, er det mig der er den.

Vi ses på den anden side…

design

6 replies
 1. Cille says:

  Rigtig god bedring. Vi har samme situation her. Heldigvis nåede vi en HEL skøn weekenden inden det hele startede kl 3 i nat. Nu drikker (jeg) kaffe og vaskemaskinen kører sin fjerde vask siden i nat!

  Svar
 2. Nm3 says:

  Er det egentlig hårdere at være mor nu, hvor der ikke er en weekend, hvor barnet eller børnene er hos den anden?
  Håber børnene ikke bliver for syge:)

  Svar
  • Sneglcille says:

   Overhovedet ikke. Tværtimod. Det mest modbydelige ved at være delemor var faktisk, at skulle tvangsundvære sit barn så ofte. Syntes jeg.

   Nu er det et aktivt valg, når vi ind i mellem vælger at få dem passet.

   Og underskuddet er sjældnere, da der jo ovenikøbet et par ekstra voksenarme det meste af tiden.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *