Klemmer det sidste ud af min barsel

… På mandag starter Uma i vuggestue. Hvilket vil sige, at i dag og i morgen er vores sidste barselsdage sammen, sådan helt rigtigt. Jeg tager mig selv i at mimre en smule over det. Snuse hende lidt ekstra i håret, og få lidt blanke øjne i tide og utide.

Jeg har virkelig nydt min barsel, helt vildt. Det er nok ikke sidste gang, at jeg skriver om den, da jeg jo har en lille måneds tid tilbage før den for alvor er slut og der går rigtig hverdag i den. Men jeg har virkelig fået det bedste ud af den. Det eneste jeg virkelig godt gad, at vi havde fundet tid og penge til, var en rejse. Men nu blev det til et bryllup i stedet for, og det er sgu også i orden.

Jeg har ikke været i mødregruppe, og jeg har heller ikke okset rundt til aktiviteter på samme måde som jeg gjorde med Otto. Selvfølgelig fordi at mit liv og situationen er en helt anden nu. Men også fordi at jeg virkelig har nydt bare at være.

Efter nogle hektiske år med fuldtidsarbejde (plus lidt ekstra) og run på, har det virkelig været fuldstændig fantastisk at trække stikket og bare skrue helt ned på laveste blus. Dermed ikke sagt, at der også har været rastløshed og kedsomhed, men det har været tåleligt hele vejen igennem, og det har været et bevidst ønske om at det skulle være sådan.

Mandag er første dag i vuggestue. I en vidunderlig institution jeg er vild med. På samme stue som Otto gik, og endda med samme pædagog i front for indkøringen. Jeg er helt tryg og slet ikke i tvivl om, at det bliver et hit for alle parter.

For nu nyder jeg lige lidt ekstra at det bare er mig og Uma.
Jeg har skrevet lidt om min barsel og det der med netop at tage den med ro ovre på Børn i byen, hvis I har lyst til at læse det.

Image-1(5)

9 replies
 1. Carina says:

  Er det samme instution hvor ottos udflytterbørnehave var tilknyttet?
  Der gik min dreng for 10 år siden, da den var nyåbnet.
  En af medhjælpere der var der dengang er der stadig – eller hun har været væk og er kommet tilbage. Hvis Uma får hende kan I ikke få det bedre. Hun er helt fantastisk. Jeg glemmer hende aldrig!

  Svar
 2. Tine Lildballe says:

  Jeg var helt sikker på at jeg var mega cool omkring det der institutions start osv. Jeg har endda ytret ordene “jeg glæder mig”. I mandags gik det op for mig, at det er på mandag han starter. Og så begyndte jeg ellers at tude. Lige indtil i eftermiddag hvor han har været mega besværlig og nægtet at sove. Nu er jeg klar igen :p

  Svar
 3. Stine says:

  Suk! Er det forkert at græde en smule over ikke at nå at få fat i den smukke kjole du tippede om i dag? 🙁 Havde lige set mig selv blive gift i den også, men den hoppede på mystisk vis ud af min indkøbskurv inden betaling. Har du nogen idé om hvor man ellers kan købe den? Har ledt overalt på nettet, men kan simpelthen ikke finde den nogen steder 🙂

  Svar
 4. Iben says:

  Vil du mon røbe hvilken vuggestue? Ellers havde du måske gjort det 🙂 Jeg er selv på vuggestue-jagt på Vesterbro. Skal til diverse rundvisninger – var faktisk til en i dag. Hmm dér skal min dreng ikke gå 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *