Jeg hader…

Jeg bryder mig egentlig ikke om ordet had, og slet ikke om følelsen. Den anden dag svarede jeg på spørgsmål ovre hos Mie, hvor jeg blandt andet skrev, at det eneste jeg lige komme i tanke om, at jeg ikke kan lide pt er nelliker og Inger S. Siden da har jeg bidt mærke i alle de andre ting, jeg heller ikke bryder mig om. Dem har jeg samlet her. Og så er det da meget passende, at indlægget her kommer lige efter et pladderromantisk et om kærlighed…

– At komme for sent. hader hader.
– Strømper der ikke passer sammen. Egentlig er jeg ikke ordensmenneske, med få undtagelser – Jeg kan slet ikke have når børnene får forskellige strømper på. Min mand går ikke så højt op i det, så hvis han ikke kan finde et par, får de bare en forskellig på hver fod. Jeg kan SLET ikke have det.
– Kattegrus under fødderne. – At tømme opvaskemaskine
– Gorgonzola
– Når der bliver serveret ost i stedet for dessert
– Tør ansigstshud
– Tina Dickow (Musikken altså. Kan ikke udtale mig om personen)
– Strømpebukser der sidder forkert.
– Træpinde i is. Jeg spiser aldrig is helt ind til pinden. Skulle mine tænder ramme træpinden har jeg kuldegysninger i timevis. Bare at skrive det her får nakkehårene til at rejse sig.
– Sorbet. Hold kæft noget pjat. Frossen vand med smag. Stop. Det.

Skærmbillede 2016-01-18 kl. 09.55.07

30 replies
 1. Mia says:

  Endelig en som heller ikke kan snuppe træpinde i is. Får kuldegysninger bare ved tanken. Det er jeg godt nok blevet drillet en del med 🙂 Kan heller ikke lide træbestik og vat, haha!

  Svar
 2. Louise Støy says:

  ahhh, får også kuldegysninger af, bare at læse om de lorte træpinde, det er dog mest at slikke på dem jeg ikke kan have. Får samme følelse når der bliver skrabet i bunden af at papbæger/krus med en ske. puuh, ad ad

  Svar
 3. Pernille says:

  Hader virkelig følelsen af velour!! og tænder…… HADER TÆNDER ikke at se på – men bare tanken om at min store dreng snart får rokketænder hyler mig ud af den!! og tandlæger……

  Svar
 4. Mette says:

  Jeg er helt og adeles med på at hade de satans træpinde. Jeg får det fysisk dårligt at tænke på den ru flade, mod min tænder !!!

  Svar
 5. C says:

  Får det fysisk dårligt bare af at læse om dit had til ispindene!!! Føj, altså! Ingen har nogensinde forstået, hvor forfærdelige ispinde er! Heldigvis ser der ud til at være enighed her 🙂

  Svar
 6. Mathilde H says:

  Mærker i tøjet – de der bløde, nussede nogle… æv. Og lyden af en kniv, der skraber hen over en tallerken! Bliver helt utilpas bare ved tanken. Og følelsen efter en mundtlig eksamen, mens lærer og censor bedømmer en. Ikke yndlingssituationen.

  Svar
 7. Cille says:

  Jeg elsker ost – men alligevel bliver jeg så top skuffet, når den erstatter dersserten. Hvorfor ikke begge dele?
  Og den der opfinder en opvaskemaskine, der ikke skal tømmes, bliver millioner – eller i det mindste stemmer jeg for at vedkommende får en eller anden pris – en Oscar, en Nobel eller lignende.

  Svar
 8. Nadja // drengemor.dk says:

  Åh hvor godt 😀 Bliver så glad over at læse det med strømperne!!! I drengenes institution har de nogle gange såkaldte “fjolle-fredage”. Så skal de have hat på, have noget gult på osv. … og nogle gange TO UENS STRØMPER!!! Jeg har faktisk altid “glemt” det de dage… med det resultat, at de så har taget en anden en på fra deres skiftetøj 😉 Og så kan jeg så have tics over det på hele hjemturen 😛

  Svar
 9. Louise S says:

  I hear ya, i forhold til de åndsbollede træpinde. Det eneste, der er værre end ispinde, det er når cafeer vælger at erstatte de lange skeer med de tynde, fesne træpinde. Og jeg glemmer HVER GANG, at jeg virkeligvirkelig ikke skal slikke den ren for mælkeskum. ADR!

  Svar
 10. Charlotte says:

  Uhhh får kuldegysninger bare af at tænke på træpinde i is. kan virkelig hverken lide at røre ved dem med hænderne eller munden. Troede jeg var den enetse der havde det sådan.

  Svar
 11. Kristine says:

  Jeg er med på at hade ispindene. Derudover kan jeg være skidt tilpas en hel dag, hvis jeg kommer til at røre ved en avis. Har det på samme måde med kridt og ubehandlet træ, føj!

  Svar
 12. Mette R says:

  Så meget med på det med Ost – DET ER IKKE DESSERT !!!! Det er pålæg !!!!!!
  Anyway, det der sorbet er sgut heller is.

  Jeg lever efter det princip at UANSET hvor mæt jeg er, så er der altid plads til dessert.
  Livet er bare sjovere sådan. 🙂

  Svar
  • Sine says:

   Jeg kunne ikke være mere enig.

   Til gengæld er jeg helt med på den med ost i stedet for dessert. Største skuffelse ever.

   Men had til Tina Dickow. Ah! Den kan jeg ikke helt komme videre fra.

   Svar
 13. Ida Rosenløv says:

  Jeg har lovet mig selv aldrig at være træt af at tømme min kommende opvaskemaskine som en hyldest til de år, jeg ikke har en. Og endelig en, der heller ikke bryder sig om Tina Dickows musik, sorbet eller ost fremfor dessert!!!
  Hvad med følelsen af varme våde negle skrabet mod en tallerken eller kanten af vasken? Prøv det! Men du vil nok dø en lille smule.

  Svar
 14. Teresa says:

  Hahaha! Jeg elsker at du hader Tina Dickow! Jeg synes det er noget af det kedeligste musik nogensinde og min kæreste elsket det.

  Svar
  • Lise says:

   Altså, hvad er det med de der mænd og Tina Dickow? De fleste af mine veninder, jeg selv inklusive, kan ikke holde hendes musik ud. Mændene elsker det. Jeg forstår det ikke

   Svar
 15. Julie says:

  Kunstfiberklude. Jeg kan slet ikke tåle at røre ved dem, eller lyden når de tørrer af over noget der er lidt ujævnt. Adr bvadr.

  Svar
 16. Signe says:

  Inger Støjberg kan jeg så godt tilslutte mig! Har det som hyænerne i løvernes konge når de hører navnet “mufassa” 🙂 hun er usympatisk og hendes meninger usaglige tak for en skøn blog iøvrigt

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *