I øvrigt #38

 

 • Har WordPress lige slettet hele dette indlæg, eller det oprindelige. Hvilket fik mig til at råbe din store idiot af min computer.
 • Tænker jeg altid på Chewbacca når jeg ser Mikkel Hansen. De ligner på en eller anden måde hinanden.
 • Tilbragte de voksne i huset størstedelen af i går med at sukke om kap og slupre saftevand i os.
 • Er kvalmen nu aftaget, hvilket jeg fejrede ved at inhalere en halv pose krydderboller med pålægschokolade til morgenmad
 • Starter Uma i vuggestue på tirsdag. Altså om seks dage. Altså fuck.
 • Havde jeg det ret vildt over lyssætningen på toiletterne på Geist i fredags. Og med to drinks i blodet fik jeg taget pinligt mange selfies.
 • Skal folk holde kæft med frikadeller nu.
 • Ønsker jeg mig brændende Den spanske stol af Børge Mogensen, men også en ferie. Og det er lidt enten eller. Eller faktisk bare slet ikke pt. Hvem har set mine penge?
 • Forstår jeg ikke hvorfor der ikke findes pæne(re) kattebakker?!
 • Burde jeg virkelig gå ned og træne. Især efter at jeg i går kom til at kigge på Mathilde Gøhlers instagramprofil.
 • Sover vores kat som et menneske. – På ryggen eller siden, hvilket ser både absurd og virkelig nuttet ud.
 • Har jeg flere gange tænkt, apropos de der frikadeller folk skal holde kæft med, at jeg personligt synes at institutioner skulle servere vegetarisk mad for børnene, så man som forældre selv kunne justere deres kødindtag. Lidt ligesom med sukker. Men den slags skal man ikke sige for højt, i hvert fald ikke, hvis man ikke er super pjattet med at diskutere. Det er jeg ikke. Er mest bare træt.
 • Glemte jeg forældremødet på skolen i torsdags. Og kom først i tanke om det da referatet blev sendt ud dagen efter. Helt ærligt. Kommer der snart nogle voksne?

Skærmbillede 2016-01-26 kl. 10.08.03

43 replies
 1. Cæcilie says:

  Enig med frikadellerne, som folk skal holde kæft om. Endnu mere enig i, at institutionerne burde servere vegetarisk. Men det må man ikke sige, når man ikke selv har børn, og slet ikke når man er veganer, for så bliver man beskyldt for at ville trække holdninger ned over hovedet på folk. Hvilket slet ikke er ironisk taget førnævnte frikadeller i betragtning. *host*jo det er*host*

  Svar
  • Anne says:

   Jeg er enig i, at folk skal holde kæft om frikadeller, da det er dybt godnat, men jeg vil dog mene, at vegetarisk i børnehaver og institutioner ville være langt værre!

   Svar
   • Cæcilie says:

    Hvorfor vil du mene det, Anne? De fleste børn kan spise de ting, som en vegetarisk kost indebærer, så det vil da spare institutionerne for en masse bureaukrati og særbehandling.

    Svar
   • Thea says:

    Min søns vuggestue var vegetarisk. Det var super godt. Alle kunne spise det samme, køkkenpersonalet skulle ikke lave en masse forskellige retter. Og børnene fik masser af grønt – og da de var vant til det, spiste de det med glæde.

    Svar
 2. Cille says:

  Apropos det vigtige – katten. Vores sover på samme måde – måske det er sådan noget by-katte gør ;-). Og hvis du finder en pæn (eller bare ikke afskyelig grim) kattebakke så gir jeg en middag. På Geist.

  Svar
 3. Maria S. says:

  Prøv at søge på kattebakkeskjulere! Der kan du i hvert fald få lidt inspiration til hvad du kan gøre for at skjule Pelles private pølse plads.

  Kh.
  Hende der har 10 tommelfingre og aldrig får lavet en kattebakkeskjuler

  Svar
 4. Laura says:

  Hvordan kan det være du ligger op til diskussion hvis du ikke ønsker at diskutere? 🙂
  Jeg er kæmpe fan af din blog, men når man ytre sig omkring politik som du jo gør. bl.a. med DF og Inger S, så kommer der jo en form for debat. Bare nysgerrig over hvad tanken bag dette er 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   I see your point, men. Jeg er ikke enig i at have en holdning eller en mening om noget og at ytre denne er lig med diskussion. Tværtimod. At jeg synes Inger Støjberg og Tulle er åndssvage, er ikke det samme som at jeg ønsker at debattere politik. Ikke her i hvert fald, måske over et glas rødvin 😉

   Svar
   • Anne says:

    Jeg har også tænkt over det samme, for mig er du én af de eneste mødre-livsstilsbloggere, som ytrer sig politisk. Jeg er selv enig i dine tanker og holdninger, men det har altid undret mig, at du skriver så “ofte” om det, når du aldrig vil tage en diskussion op med de læsere, som evt. vil være uenige.

    Personligt synes jeg, at en bemærkning om det med frikadeller osv. ligger voldsomt meget op til debat, for de der uenige, i modsætning til os som er enige, vi tænker nok ikke så meget over det.

    Svar
    • Cæcilie says:

     Jeg tror det er en dårlig vane, vi har fået, at vi absolut føler vi skal diskutere alt vi ser, som vi er uenige i. At Cecilie ytrer sig om Støjberg og frikadeller, kan man jo let og elegant hoppe hen over, hvis man føler sig stødt af det, og hvis man ellers sædvanligvis er enig med hende i mange andre ting. Selvfølgelig skal det ikke gå op i rygklapperi og nikkedukker det hele, og selvfølgelig må man sige “jeg er ikke enig med dig i dit synspunkt”, men at man ligefrem forventer at Cecilie lukker op for en diskussion med sine mange tusinde læsere, det synes jeg måske er vildt nok. Hvad skulle hun/vi få ud af det? Jeg ved da i hvert fald, at jeg ikke ændrer min holdning, bare fordi jeg deltager i en (højst sandsynligt uoverskuelig) diskussion på en bloggers blog.

     Svar
    • Sofie says:

     Kan du ikke høre det? 🙂 At DU synes (!), at det lægger op til debat. Det er dig, det kommer fra – eller lægger op til den, ikke Cecilie. Det er en spændende debat, men da ikke en man nødvendigvis har lyst til at tage, selvom man godt kan have lyst til at sige, hvad man mener 🙂

     Svar
    • Sneglcille says:

     Først og fremmest må jeg lige understrege at punkterne i disse indlæg er strøtanker, med glimt i øjet.

     For det andet har jeg så vidt jeg husker aldrig sagt, at jeg aldrig ville tage en diskussion op med en læser, Anne. Så det ved jeg ikke hvor du har fra.
     Desuden er jeg ikke enig i at jeg ofte ytre mig politisk, tværtimod faktisk. Ja, jeg synes Inger S og Martin H er nogle skiderikker. Jeg tvivler på jeg er den eneste. Skulle der være nogen, der vil diskutere den holdning med mig, skal de være velkomne. Men der er faktisk ikke så meget at diskutere.

     Omvendt mange andre har jeg intet problem med at trække på skuldrene af andres holdninger, så længe folk ikke er racister eller homofober, her diskuterer jeg til gengæld glædeligt.

     Man må hjertens gerne være uenig i mine holdninger, men jeg forventer også at det respekteres når jeg er uenig i andres. Uden at jeg nødvendigvis behøver at finde argumenter og debattørhatten frem.

     Tak for din kommentar og god aften.

     Svar
 5. Camille says:

  Atter engang tak tak tak for at få mig til at grine – højt!

  Så enig i ønsket om vegetariske institutioner – præcis som det med sukker!

  Jeg vil også ha’ kat – NU. Pis at familien er allergisk…

  Svar
 6. Helle Dannemand says:

  Han er dælme sød, ham Pelle!

  Når en kat sover på ryggen, er det fordi, den føler sig helt og aldeles tryg, så det, synes jeg, er noget at være stolt over som katteejer 🙂

  Svar
 7. Marie says:

  Jeg spiser ikke svinekød, synes det er så klamt, især svinekød fra konventionelt landbrug. HELDIGVIS er køkkendamen i min søns børnehave muslim, så hun serverer det aldrig. Er helt enig i, at vegetarmad i instituionerne ville være så godt – både for børn og miljø! Sød kat (:

  Svar
 8. Emili says:

  Jeg skal også træne..

  Jeg er måske ude i noget yoga fremfor at svede i et fitness center. Tror det er meget mere mig. Hvad siger du.. Skal vi gøre det sammen? : )

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg haaaaader yoga.

   Jeg er begyndt at træne i fysisk form på Vesterbrogade. Der er stortset kun gamle mennesker og ingen musik. Kæmpe hit! Kom med?! (Der er også yogahold 🙂 )

   Svar
 9. Denise says:

  Jeg synes det er skønt med de her iøvrigt indlæg!
  Man behøver jo ikke debattere hver gang, at man KAN debattere.

  Elsker, at du også ytrer dig om politik osv. Havde jeg været uenig med dig, så har jeg jo altid muligheden for at klikke videre og ikke bruge mere tid på det.

  Og jeg ville slet ikke kommentere, for jeg orker sgu heller ikke at debattere det, bare fordi jeg mener det. Men nu gjorde jeg det alligevel.

  Svar
 10. Maria says:

  Please lov mig at tage ud at rejse i stedet for at købe en stol 🙂 Er lige kommet hjem fra længere udlandseventyr og det er simpelthen en livsinvestering at opleve verden sammen med dem man elsker.
  Mange af vores venner kommer undervejs i vores rejseri med misundelige kommentarer, men det er svært at tage seriøst når folk så køber Wegner-stole og AJ lamper på stribe. Priorities…. 🙂

  Svar
 11. Ida says:

  Vores vugger har eget køkken, 1 vegetardag, 1 grød/suppe dag, resten kød/fisk/rugbrød:)
  Dejlig løsning synes jeg!
  I øvrigt er den også sukkerfri, med nogle få undtag, så kan man også nemmere selv styre sit barns sukkerindtag:)

  Svar
  • Sneglcille says:

   Tror faktisk det er det samme i Umas vuggestue. Perfekt.
   Egentlig synes jeg længe at sukkerpolitik var latterligt, men efter en del år med barn i institution, er jeg totalt til det.
   Med undtagelser, ja.
   En pebernød i december, en is til sommerfesten og så videre. Fint.

   Svar
 12. Liselotte says:

  Den spanske stol er pæn, og den eneste, der virker, hvis man har seriøs støvmideallergi ( som jeg har).

  Men lad være med at drømme videre. For det første får man ondt bag i, hvis man sidder længe i den. For det andet former den sig efter den, der bruger stolen mest og kaster nærmest alle andre ud af den. Et problem, der løses ved at have to stole i vores tilfælde.

  Dvs. to stole eller to rejser:-)

  Svar
 13. Pernille says:

  Pelle skal da bare have en CitiKitty. Googl det lige. Det her er naturligvis sagt halvt i sjovt, halvt seriøst, men det kan man jo ikke rigtigt høre på nettet.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Haha. DET er fandeme det mærkeligste jeg har set længe.
   Hvis det virker, er det tilgengæld ret smart. Men det er simpelthen for underligt til at jeg ville orke prøve.

   Svar
 14. Malene says:

  Vi har valgt en vuggestue, der serverer økologisk/biodynamisk vegetarmad dagligt, og kan derved netop selv justere kødindtaget herhjemme. Du er den første, jeg har mødt, der ellers har tænkt de tanker 🙂 Så det var helt dejligt, for ja, det må man sørme helst ikke sige højt da.

  Svar
 15. Sophie says:

  Ha ha fantastisk indlæg at læse kl 1 om natten – når ens barn ikke gider at sove! Tak for en dejlig ærlig og nede på jorden blog – love it!!!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *