Fredagsfølger #2

I går var der hverken cocktails eller makeup på programmet. Tværtimod, faktisk. Jeg vågnede med et kuldeudslæt i ansigtet, der blev værre i løbet af dagen, og jeg var i det hele taget lidt underdrejet. SÅ en meget lidt glam fredag, hvilket jo faktisk også er ret realistisk her i firmaet.

Der var en hel del glade tilråb på Instagram, hvor I roste konceptet endnu engang. Tusind tak. Det er også sjovt for mig, men hvis I synes det var noget lort, så gad jeg nok ikke blive ved.

Sidste uges fredagsfølger kan I se HER. Og gårsdagens herunder – Komplet med rødt ansigt, en balladebaby og sofastener.
Og så kan jo kun sige virkelig meget tak til youtube for at vælge denne Thumbnail til videoen. Den er jeg glad for.

 

11 replies
 1. Randi says:

  Hvor er det et fint koncept, og fedt du bare favner hverdagens trivialitet så herligt:) man bliver helt glad af det, håber der bliver produceret flere små klip!

  Svar
 2. Josefine says:

  Prøv nu at hør – du er så skide lækker, at det kun er befriende med et halvrødligt fjæs:) kan så virkelig godt forstå frustrationen og det grænseoverskridende i at skulle vise det frem på “fredagsfølger”, men det er jo lige netop det der gør det naturligt og usminket, og derfor også herligt at følge med i! Det er super fedt med fredagsfølger så bliv endeligt ved med det:)

  Svar
 3. Sara says:

  Bruger du altid kokosolie mod rødmen i dit ansigt? Og får du det kun pga. kulde? Jeg døjer meget samme slags irriteret hud – især ved kulde, eller når jeg sveder.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Faktisk døjer jeg jeg sjældent med det, det er fire år siden sidst, fordi jeg virkelig har hiver den gas med at passe på min hud og give den en masse fugt.
   Det er også første gang, jeg prøvede at lindre med kokosolie. Det virkede så fint. Jeg har også gode erfaringer med Homeoplasmine.

   Svar
 4. Sara Julie says:

  Jeg ELSKER fredagsfølger 😀
  Har fulgt din blog i et par år efterhånden og din snapchat er totalt yndlings! Er det Iorden at jeg tjekker snap flere gange dagligt for at se om du har lagt noget op? Haha
  Lidt stalker agtig
  Men jeg synes du og dine børn ( og mand hehe) er så skønne og sjove (!)
  Selvom jeg ikke kommenterer skal du vide at jeg altid læser og snapper med

  Knus en stalkerfan (okay lyder klamt, bare fan så :-)))

  Svar
 5. Josephine says:

  Ville bare lige anbefale Weledas Calendula (morgenfrue) nappy cream til rød ansigtshud i kulden.. egentlig er den til røde babynumser, men den virker altså super godt. Homeoplasmine er jeg også ret glad for ellers.

  Svar
 6. Annimaniac says:

  Jeg vil bare lige fortælle dig, at jeg er totalt vild med dine fredage. Du virker bare så tiltalende og ærlig, og jeg havde slet ikke forventet at jeg som 41+ og jyde ville falde så meget for dig. 1000 tak fordi jeg må følge med i dit liv.

  Svar
 7. Louise says:

  Jeg ELSKER dette koncept!!! Det er så hyggeligt, og utrolig befriende at det er oprigtigt, naturligt og helt normalt – det kan godt blive for meget engang imellem med et poleret glansbillede på de sociale medier.. Og btw, så ser du skøn ud – med eller uden et rødt ansigt 😉 Jeg GLÆDER mig til næste fredagsfølger!!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *