Fredagsfølger #1

I går forsøgte jeg mig jo for første gang med førnævnte nye koncept: Fredagsfølger.
Det gik da meget godt! I var mange der fulgte med på Snapchat kan jeg se, så det bliver med garanti ikke sidste gang jeg gør det.
Jeg havde jer både med hjemme, på tur, på shopping, på kagejagt, på restaurant, på Sunday (!) og på køretur i Niholaen. Mega hyggeligt og sjovt, for mig i hvert fald.

Som lovet poster jeg også lige gårsdagens ‘Snap Story’ herinde. Den får I at se herunder, og næste gang husker jeg lige at vende telefonen, så filmen ser rigtig ud herinde også. Ha’ nu et fabelagtig lørdag!

https://www.youtube.com/watch?v=AWHiqp3qg4A

30 replies
 1. Jeanette Nielsen says:

  Det er et genialt koncept du har fundet på der 🙂 Jeg sad med smil på læben i går over ‘din historie’ på snapchat. Samtidig var jeg lidt på røven over jeres kageindtag … det var sejt gået! Jeg må give din mand ret. Den fastelavnsbolle, han satte tænderne i, er den mest autentiske fastelavnsbolle af de to. Sorry, men flødeskumsbollen bliver for meget flødeskum herhjemme 🙂

  Glæder mig til næste gang 🙂

  Svar
   • Mathilde H says:

    Tak for svar 🙂 Tillykke med dem, og endnu en gang tillykke med jer. Jeg er helt pjattet med jeres historie! Og så skriver du helt fantastisk. Ser frem til at læse din bog (forhåbentlig). KH en trofast læser 🙂

    Svar
 2. Lise-Lotte says:

  Det var alt for hyggeligt! Så sjovt et koncept 🙂 Tog også lige mig selv i at grine højt ved “Han stoppede i en ostebutik – jeg vil skilles”, haha 😀

  Svar
 3. Mia says:

  Jeg er fan af konceptet :).Det var nogle virkelig fine kjoler du prøvede/købte! Hvor er de fra hvis jeg må spørge?

  Svar
 4. Mette says:

  Yes, yes, yes! Mere af det! Er totalt vild med vloggere på YouTube, så det her er jo bare så fedt. Ser ud som om, I havde en hyggelig dag. Fede kjoler også!

  Svar
 5. Pia says:

  Fed idé! Det fungerede sgu 🙂
  P.s – en fastelavnsboller skal ALTID være af den slags med absurde mængder flødeskum i.

  Svar
 6. Sisse says:

  Jeg er MEGA fan af dine bollekommentarer. Især “Jeg stiller bollerne sådan her, så de ikke bliver våde …det sagde hun også i går” 😀

  Svar
 7. Pernille | MorMedHjertet says:

  Det var sjovt at følge med i. Ser frem til næste fredag. Har i øvrigt lige opdaget at jeg må være blevet mere amerikaniseret end jeg selv går og tror; blev mega forvirret over at I tilsyneladende havde tre næsten ens barnevogne stående, indtil det gik op for mig at det må være alle vogne i opgangen der holder samlet. Hvorefter jeg tænkte “jamen må de godt bare holde der??!!” Her hvor jeg bor, tager alle deres vogne med ind i lejlighederne og Gud forbyde det, at man skulle stille et sovende barn udenfor 🙂

  Svar
 8. Ursu says:

  Søde Cecilie, det er et fantastisk indslag på en fantastisk blog. Har fulgt med siden min datter blev født for tre år siden, og læst op på hele bagkataloget, mens jeg ammede – og gik gennem diverse store kriser med manden, jeg elskede.

  Bare du holder fast i dit nærvær og dit mod, så er jeg sikker på, at du finder den rigtige vej for dig selv og for bloggen. Tak fordi du deler så mange tanker og oplevelser med os andre.

  ❤️

  Svar
 9. Sarah says:

  Hej Cecilie

  Først tak for en dejlig blog, jeg elsker at følge med dig og din lille familie! 🙂

  Vil lige høre dig mht. kjolen du købte igår – synes du størrelsen er den samme som i alt mulig andet tøj?
  Vil nemlig bestille den fra nettet og bruger normalt str. 34, men er lidt usikker på om den er stor eller lille i størrelsen? 🙂

  Købte du sammen størrelse som du ellers bruger i andre kjoler/bluser?

  Forsat god søndag 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg ved ikke helt hvilken du mener? Men jeg synes at & Other Stories altid er ret true to size. Den sorte velourkjole købte jeg dog en størrelse større, da den var lidt kort ellers.

   Svar
 10. Kathrine says:

  Jeg var/er vild med det! Det reddede min fredag, som ellers bestod af en mut alene-aften, pga. aflyst date med min feberramte kæreste. Så tak Cille! 🙂 Mega hyggeligt koncept!

  Jeg gemmer tit læsningen af dine blogindlæg til en dag jeg har brug for at blive i bedre humør. Du er en inspirerende, sej, ærlig og skøn kvinde!

  Svar
 11. Klara says:

  Mega god idé! Minder mig om Casey Neistats videoer, bortset fra at det du vlogger om er mere relevant og spændende når man er kvinde i CPH og ikke mand i NYC 😉

  Svar
 12. Louise B. says:

  Er du gal en sild du er i den kjole med glimmer fra & Other Stories – håber virkelig for din mands skyld, at du købte den!! :O

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *