Ej.

Fuck nu af, hvor er I søde. Seriøst. Jeg har både været ildrød i hovedet, og det bliver jeg ellers kun når jeg er fuld, og tudet af optur over jeres kommentarer og mails til indlægget, hvor jeg forsigtigt lufter mine tanker om fremtiden.

Alt hvad jeg skrev er jo stadigvæk på tegnebrættet. Så jeg aner ikke hvilken retning jeg går, men jeg ved at det bliver med oprejst pande og tydeligvis med en hær af seje mennesker i ryggen, jer. Jeg er fuldstændig på røven over, at der sidder mennesker som jer derude, der ønsker så mange gode ting for mig, og som kan lide det jeg laver. Det betyder mere end jeg kan formulere i et enkelt indlæg. I er de bedste og jeg er dybt taknemmelig for jer, hver og en. Tak fordi I gider følge med, i godt, skidt og midt i mellem. Jeg er pjattet med jer, det er jeg. T A K.

Skærmbillede 2016-01-21 kl. 10.04.36

 

3 replies
 1. Christina says:

  Hej søde Cecilie
  Nu har du jo flere gange nævnt hvordan du kan være din egen værste fjerne, fordi du ofte er så selvkritisk overfor de ting du laver. Jeg ønsker for alt i verden for dig, at du fører alle dine skrivedrømme ud i livet – hvad enten det bliver i bogform, med blog eller noget helt tredje. Jeg BEUNDRER din skrivestil. Den er noget helt særligt og du er mange tusinde skridt foran resten af Danmarks bloggere når det kommer til at skrive. Du er noget helt særligt og har uden tvivl Danmarks bedste blog!
  Knus Christina

  Svar
 2. AnnaLiva says:

  Har kun fulgt din blog i et par måneder – ville dog ønske jeg havde kendt til den i de seneste 6 år. Jeg er på røven over din ærlighed og humor – og så synes jeg bare, at du skriver vanvittigt godt. Vil glæde mig til at læse din bog!!!

  Svar
 3. Josefine says:

  Jeg håber virkelig, at du får din bog udgivet! Du skriver virkelig godt, og jeg har flere gange grint højlydt i tog/metro over dine indlæg. Men folk må gerne kigge, de kan jo selv læse og grine med 🙂
  Jeg tænker faktisk også på dig, når jeg tænker på tilgivelse. I forhold til dig har jeg kun oplevet små ting, som man kan komme sig over med tiden. Men du har virkelig vist en kæmpe styrke i at kunne tilgive, og det har også givet mig en tro på, at man med tiden faktisk kan tilgive (næsten) alt under de rette omstændigheder og en vilje til at arbejde sig derhen. Otto og Uma har en virkelig sej mor, og du kan lære dem rigtig meget, så ingen tvivl om, at de er og bliver seje mennesker 🙂
  De bedste ønsker herfra og tak for god, interessant og ikke mindst underholdende læsning 🙂 Dine “i øvrigt” får mig ALTID til at grine 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *