Cravings, juicekur og hvedelår

Skærmbillede 2016-01-06 kl. 14.52.52

Jeg tabte jo som bekendt alle mine graviditetskilo inden vores bryllup i september. Jeg har også holdt dem nogenlunde på afstand tror jeg, på trods af store portioner pasta, masser chokolade og godt med smør på det hvide brød, men jeg er sgu blevet lidt blød i det igen. Selvfølgelig fordi jeg ikke rigtig får trænet i samme omfang, som inden det store JA på rådhuset. Særligt mine lår bølger lidt ekstra, og jeg kunne faktisk ikke så godt lukke mine jeans i morges. Og det føles ærlig talt ikke super fedt, så derfor er det tilbage på træningshesten. Jeg overvejer også at forsøge mig med en af de der juicekure, der er så populære. Mest bare for at få styr på mine cravings, der her efter juleferien er fuldstændig ustyrlige. Jeg har skam prøvet at gå kold tyrker på den. Det holdt i 9 timer, og i fem af den sov jeg altså. Såååeh. Jeg er blevet en endnu større svækling, hvad den slags angår. Jeg tror det er efter jeg er blevet gift.

Om noget tid kunne jeg godt tænke mig at hoppe med på PT bølgen (det der PT er bare en forkortelse for Personlig træner, eller Peeersønal Trainer), men det bliver lige når barselsdagpengene er blevet byttet ud med en rigtig løn. Indtil videre hedder den hjemmetræning, præcis som før brylluppet, lidt mindre portioner af det sjove og så måske en tur i et fitness center ind imellem.

Jeg skriver det her, fordi jeg tænker, at jeg så ikke helt så nemt kan slippe udenom. Så ser I mig stå nede i Brød på Enghave plads og savle over andet end de flotte unge mænd bag disken, så stik mig lige en lammer og en smoothie. Tak.

Skærmbillede 2016-01-06 kl. 14.54.27

6 replies
 1. Tine says:

  Den der kage-ting på billedet, what is it?!?? Jeg er godt nok lidt på kur (eller jeg er på kur, men hvis nu jeg siger “lidt”, så må jeg godt få kagen) og det er et lidt strengt billede at lægge op, men jeg må vide hvad det er! For research purposes…

  Svar
 2. Marie says:

  Jeg kan anbefale ingefærshots mod cravings. Efter jeg begyndte at drikke dem om morgenen, synes jeg de er blevet meget mindre. og det er let at lave 🙂

  Svar
 3. Marie says:

  Selvom du overhovedet ikke har bedt om det, så skal du da have vores gode råd 😉 Har du prøvet med olieshot om morgenen? Ikke nødvendigvis den der absurd dyre MK olie som instagram i perioder flyder over af, men sådan en gang koldpresset hørolie? Tag en spiseske før morgenmaden. Smager skidt (efter min mening, andre synes det er knap så slemt) men jeg har virkelig oplevet at min hud blev blødere og at sukkertrangen forsvandt af det. Det koster et par og tredive kroner flasken i helsebutikker, så det er ok billigt selvom du finder ud af det ikke er noget for dig. Og ja, køb dem fra helsebutikker, hvor det er på køl – den fra supermarkedet er tit blevet ret hårdhændet behandlet hvilket vist skader nogle af de gode ting i olien. Fik en gang en lang forklaring, husker den ikke så godt, men tog med mig at jeg skal vælge det på køl.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *