Top 10 indlæg i 2015

 photo sneglcille 2015_zps4cl58s1r.jpg

2015 mand! Sikke et år. Der er sket pænt meget i snegleland. Baby og bryllup for eksempel, og det er da også de indlæg der har været mest populære 2015, men hvad har ellers fået jer til at klikke? Det var jeg i hvert fald nysgerrig på og har derfor været forbi google analytics og lure lidt. Her kan jeg blandt andet konstatere at I er mange (!) og at I er nogle loyale typer, der kommer tilbage igen og igen, DET gør mig glad. Helt vildt faktisk. Skide meget tak for det, og for jer.

Top 10 på sneglcille.dk i 2015 ser således ud:

På en 10. plads kommer indlægget At smitte med egen usikkerhed. Et indlæg der blev taget meget bedre imod end jeg turde håbe på. Det handlede om mobning, om usikkerhed og om ikke at give ens egen angst og usikkerhed videre til sine børn. Det er klart det indlæg, der har fået flest af jer til tasterne for at sende mig mails. Jeg tudbrølede mig vej igennem jeres historier. I er seje.

På 9. pladsen er det Hvedebrødsdage og sikkerhed om det der sker når man er blevet gift. Et indlæg der vist blev så populært på grund af en enkelt dum og flabet kommentar i kommentarfeltet.

8. pladsen går til Hellere en sæk i loftet end ti på taget. Det undrede mig først at det lå så højt, men så kom jeg i tanke om at I var flere, der påstod at den måde lampen stod på i baggrunden, fik det til at ligne at plakaten bagerst i billedet var en pik. Med lidt god vilje kan jeg godt se det, men jeg kan huske at jeg synes det var pisse irriterende, at det var det der blev fokuseret på, istedet for det sjove i indlægget. Jeg var vist en anelse gravid og ramt af hormoner. Sækken er i øvrigt røget i kælderen.

7.  40+5 – alligevel ikke håbløs Da Uma kom! Jeg havde på dagen skrevet et brokkeindlæg, da jeg på det tidspunkt var gået fem dage over termin og bare overhovedet ikke gad være gravid mere. Det behøvede jeg så heller ikke, for kort inden midnat kom hun (endelig) ud!

6. Ja! Indlægget om da min Freelancer bad mig blive hans, sådan helt rigtigt.

5. Krop, fotos og remonce Her skrev jeg lidt om at være meget slank, og så pludselig ikke at være det mere. Og så viste jeg billeder af mig selv i en vældig ung og slank udgave, i bikini.

4. Snegllille starter med U Efter min føljeton om navne under graviditet havde jeg virkelig set frem til dette indlæg, hvor jeg endelig fortalte hvad vores datter, der på det tidspunkt kun var blevet omtalt SneglLille på bloggen, skulle hedde.

3. Da Uma blev født, min fødselsberetning. Et indlæg som jeg elskede at skrive, og som jeg glæder mig til at læse igen. Snart.

2. Parforholdsglimt. Et år senere. Et statusindlæg på hvordan det var gået med mig og Freelancer, efter vi var blevet kærester igen. Det der står i indlægget gælder sådan set stadigvæk, men det varer ikke længe, før jeg kan lave et lignende indlæg, nu med et ekstra efternavn.

Og nu kære damer, og måske mænd, det mest læste (og faktisk også det mest delte sneglcille indlæg på facebook, ikke bare i år, men nogensinde) er:

1. Når det ikke er det værd. Om mit ammestop. Det var lige dele svært og en kæmpe lettelse at skrive det her indlæg. Og jeg kan se at det stadigvæk bliver læst ret ofte og det gør mig både glad og stolt, at det måske kan hjælpe nogen derude, der sidder og føler sig mindre værd fordi de ikke kan få amningen til at virke.

Så der var de altså, de ti mest læste indlæg i 2015. Tak fordi I er med. Jeg er pjattet med jer. Husk at I kan følge bloggen og mig på Instagram @sneglcille, på Facebook og på snapchat (Sneglcille).

 

4 replies
 1. Louise says:

  Sneglcille… TAK!

  Tak for Danmarks fedeste blog – efterhånden én af de eneste jeg trofast vender tilbage til. Jeg bliver så glad, hver gang du poster, for jeg ved, at det ikke bare handler om instagram-korrekt-life-is-perfect, som så mange andre (og flere og flere, hvis du spørger mig) blog bærer præg af.

  Tak for at du er så pisse sej at turde stå ved dine egne mindre instagram-venlige sider, krydret med de sjoveste indlæg, som får mig til at grine højt! Som i “nu kan jeg ikke læse dine indlæg i smug på toilettet på arbejdet, for det virker sgu så mærkeligt, hvis man sidder derude og griner højlydt…”.

  Du er sej! Pisse sej faktisk! Jeg er kæmpe fan! Og jeg er forresten vild med dine video-indlæg.. Blev føljetonen nogensinde færdig med alle de spørgsmål egentlig?

  Er ked af at jeg er flyttet fra Vesterbro – for hvis jeg en dag rendte ind i dig, fik du en kæmpe krammer. Men i stedet får du denne kommentar – håber den føles som en virtuel krammer – den er i hvert fald ment sådan!

  Bliv ved og hæng i – det kan godt være du ikke selv synes du er den fedeste – men det synes vi altså herude på den anden side af skærmene.

  p.s. Jeg hader ikke instagram – synes sgu bare nogen gange det bliver bliver lidt for ensformigt.

  Svar
 2. Birgitte says:

  Det der ammestop-indlæg var altså også bare vildt godt. Jeg har læst alle kommentarerne flere gange, og det er dejligt at man ikke er den eneste i den båd (selvom jeg ikke ønsker brystbetændelse/sår/svamp/andre ammeproblemer for nogen).

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *