Tomme løfter, slik-koma og datenight

Ej, for fanden, det blev ikke til meget blogging i går alligevel. Jeg gik kold på sofaen med et kilo slik i favnen og The Strain på skærmen, kravlede i seng omkring midnat, da min mand vækkede mig, og sov så helt til klokken 5.30, da Uma vågnede (natteroderiet er stoppet, for nu). Hun fik mad og faldt i søvn igen, og da min seng var fyldt med både mand, ældstebarn og dennes klassebamse, I ved sådan en rundebamse der kommer med hjem på skift hos alle i klassen, så jeg mit snit til at liste ind på børneværelset for at sove videre i køjesengen.

Jeg vågnede klokken 8, til en meget vågen lejlighed. Jeg kan seriøst ikke huske, hvornår jeg sidst har fået lov til at sove, til jeg vågnede af mig selv, da det næsten altid er mig, der står op med børnene, fordi jeg klart er mere et morgenmenneske end ham, der har sat to ringe på min finger. Jeg var nærmest høj af overskud og taknemlighed, da jeg helt udhvilet trådte ud i køkkenet lidt over 8 til en mand, der havde sat kaffe over, en glad baby og en julehypet dreng, der speedsnakkede om den julefest han skal til i dag. Om en time afleverer vi ham nemlig hos mormor og morfar, og så drager morfar, moster og Otto til julefrokost i Rødovre. Min mor bliver hjemme, og gør klar til at tage imod Uma i eftermiddag, da Freelancer og jeg skal være kærester, eller ægtefolk selvfølgelig, helt uden børn. Vi skal spise tapas og drikke rødvin, og så skal vi i Forum (eller Fona, som jeg bliver ved med at kalde det) og se Freelancers lillebror spille koncert. Derefter drager jeg videre til en fødselsdagsfest og Freelancer tager hjem til mine forældre og sover med børnene. En rimelig i orden lørdag for alle parter.

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *