Til jer: Gratis lydbøger i en måned

Kan I huske, at jeg spurgte ind til lydbøger den anden dag? Det så menneskerne hos Storytel, der er en tjeneste, hvor man kan streame lydbøger fra sin telefon (fuldstændig ligesom Spotify eller Netflix, men med bøger, smart), og de tilbyder derfor alle jer, der ikke allerede er medlem, 30 dages gratis medlemskab. Tilmeld jer her: https://www.storytel.dk/dksneglcille 
(bemærk at I selv skal sørge for at afmelde jer når de 30 dage er gået, hvis I ikke ønsker at fortsætte abonnementet derefterr)

Jeg er selv blevet medlem og indtil videre har Otto afprøvet appen, da han i går aftes fik læst sin godnathistorie højt af Jesper Klein, mens jeg puttede en småhysterisk baby i rummet ved siden af. I dag er det min tur. Jeg overvejer pt om jeg tør give mig i kast med Lars Keplers bøger, eller om jeg skal starte mildere, med Linse Kessler for eksempel.

Skærmbillede 2015-12-09 kl. 14.16.49

 

13 replies
 1. Line says:

  Kepplers bøger er fantastiske! Jeg har hørt et par stykker på lydbog – og man bliver ret skræmt (mest fordi man ikke kan bladre frem og smuglæse!)
  Gør det (og husk rækkefølgen, ting fra nr 1 – Hypnotisøren og 4 – Sandmanden dukker op i bog nr. 5!)

  Svar
 2. Laura Christine says:

  Kombineret med de høretelefoner kan det kun gå godt 😉 så dejlige at have på, og god lyd ikke mindst!

  Svar
 3. Alexandra says:

  Jeg må slå et slag for Lars Kepler! Jeg har aldrig været den store læsehest, men de bøger er noget nær geniale krimier. Go go go.
  Og så må jeg lige tilføje, at din blog er så fab! Du er fantastisk dygtig til at trylle med det danske sprog. God fornøjelse med “læsningen” 🙂

  Svar
 4. Sofie Bindslev says:

  Jeg brugte min gratis storytel måned i selskab med Linse Kessler og Ole Henriksen, det var et hit! Jeg har liiidt svært ved at koncentrere mig om de tungere sager, når jeg ikke selv læser teksten, men biografierne var skønne og sjove, perfekt “lytte-læsning” til rengøring og gåture 🙂

  Svar
 5. Kristina says:

  Må jeg lige smide Harry Potter-serien på banen? Læst af ingen ringere end Jesper Christensen og på ingen måder kun en børnebog! Måske for langt hvis du kun har 30 dage, men åhhh… det er godt på samtlige områder 🙂

  /Kristina.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ah! Har aldrig læst Harry Potter, men er en anelse forelsket i Jesper Christensen, så det kan da godt være. Tak for tippet.

   Svar
 6. Therese says:

  Åh ja, Lars Keplers bøger er FANTASTISKE! Uden tvivl de bedste krimier, jeg nogensinde har læst (bortset fra 2’eren, som var lidt øv…). Jeg vil dog også sige, at jeg er blevet godt og grundigt bange efterfølgende og mega paranoid! Og jeg er ellers ret hardcore, når det kommer til fx gyserfilm – og det her er jo “bare” en bog… Men uha de er skrevet godt! Men tænk hvis de er endnu mere uhyggelige som lydbøger 😉

  Svar
 7. Lotte says:

  Må jeg have lov at anbefale Mofibo også? Der er en skøn blanding af både bøger, lydbøger og lyt/læs bøger. Det nyder jeg. Jeg har det med at falde i søvn når der er nogen der læser højt for mig, og så tager det altså utroooolig lang tid at komme igennem en bog

  Svar
 8. Emilie says:

  Fed december-treat. Har dog tekniske issues.
  Jeg er muligvis ikke helt skarp, men kan ikke greje hvordan det fungerer med de 30 dage. Klikkede mig ind via linket på computeren, men kan kun prøvelytte? Hentede app’en til iphone og loggede ind med samme info som på mac.
  Forsøgte at lytte til bog; Snup et abonnement, siger den. Øv. Andre med samme problem?

  Svar
 9. stine says:

  Må jeg have lov at anbefale e-reolen. Bibliotekernes helt gratis tilsvarende tilbud? Det er forskelligt hvor mange titler man kan få lov til at låne afhængig af ens kommune, i vores er det 4 titler og hvis det er lange bøger rækker det rigeligt. Skal man også låne Rasmus Klump kniber det lidt mere..
  Der skal man hverken afmelde eller aflevere, hvilket kan være en stor fordel for de af os der er lidt distræte..

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *