Status: Druknet telefon og chokoladeterapi

Midt i min ‘fokuser på det gode-øvelse’, her det lidt som om at en stribe af uheldige ting virkelig sætter motivationen for dette på prøve. En økonomisk mavepuster (og så i december, hvad sker der for det), et afslag på en jobmulighed jeg var sikker på ville gå i orden, noget forbandet rod i en jeg elskers familie, dumme spøgelser fra fortiden, og da min iPhone tog flugten ned i toilettet i forgårs, var jeg nærmest klar til at springe efter, med hovedet først. I stedet stak jeg labben i vandet, fiskede den op og gjorde alt det man ikke må. Trykkede på den, rystede den, lagde den på varmeapparatet, lige indtil jeg kom i tanke om, at den jo skal slukkes og begraves i ris, for helvede. Så det gjorde jeg. Den ligger stadigvæk i ris, og jeg håber inderligt at den overlever, det kunne jeg godt bruge. Et vaske ægte first world problem, men et af dem, der virkelig gerne må løse sig. Når det så er sagt, har det faktisk været meget rart at være telefonløs for en stund. Altså jeg har en ældre version som jeg bruger i disse dage, mens min toiletsvømmende iPhone 6 er på risferie, men den er simpelthen så langsom og latterlig, så alt hvad der hedder Snapchat og instagram sker ikke, og jeg har heller ingen numre, så det er begrænset hvor meget jeg kan bruge den til sit egentlige formål, yes kids, engang brugte man sin telefon til at ringe til folk, true story.

… Jeg har netop tændt den der telefon, ikk. Den virker ikke. Overhovedet.
Nu ligger den i ris igen, men jeg har faktisk mistet modet.

Jeg sørger tabet ved at spise en hel plade Marabou med saltede mandler i – Seriøst, det er en ting! –

Skærmbillede 2015-12-11 kl. 21.13.14

 

9 replies
 1. Camilla says:

  Hej Sneglcille
  Lort med din iPhone. Jeg lavede det samme nummer som dig, og var helt til rotterne. Men så gik jeg ned i my trendy phone i fiolstræde og afleverede den. De havde den i 24 timer og jeg skulle af med 250 kr. De kan ikke love noget 100 %, men har en teknik hvor se kan skille den ad og tørre den. Min overlevede (Troede virkelig den var død)

  Se mere info på deres hjemmeside: http://m.mytrendyphone.dk/shop/cms-pickupKBH.html
  Good luck IPhone!

  Svar
 2. Kiki Ahlstrøm says:

  Kære Cecilie, tak for en rigtig god blog, som jeg trofast følger med på 🙂 så almindelig og åben – virkelig rart!

  Mht din mobil og vand.. Vores katte væltede en vase med vand og blomster ud over min kærestes MacBook der lå på spisebordet. Jeg tænkte at forsikringen muligvis kunne dække.. Og ja det kunne den faktisk.. 🙂 når det er en vandskade dækker indboforsikringen – den skulle sendes til rep. og den kom tilbage som ny.. Dog skulle der betales selvrisiko på 1900kr men hellere det end en ny computer. Jeg synes du skal prøve at kontakte jeres indbo forsikring og fortælle om vandskaden og så høre hvad de kan tilbyde 🙂 hellere et nej end slet ingen info!

  Håber det lykkes! Kærlig hilsen Kiki

  Svar
 3. Anne Dahl says:

  Det lyder dælme træls! Jeg håber, at telefonen overlever i de magiske ris, og at alt går i orden inden Marabu kvalmen for alvor sætter ind.
  Indtil da…snup du bare en flaske rom og en plade Marabu mere. Chokoladen skal jo svømme i noget. Because you’re worth it:-)

  Svar
 4. Marie says:

  For Guds skyld, lad den ligge der i minimum en uge! Og husk, HELT dækket af ris så de kan trække væsken ud af den – så dit billede på insta, og det er ikke nok at den ligger ovenpå 🙂 min egen overlevede et selvmordsforsøg i toilet på den måde, bare ikke tænd den før ugen er gået, selvom det kan være svært! 🙂

  Svar
 5. Katrine says:

  My Trendy Phone i Fiolstræde er din redning!! De reddede min som også havde været en tur i en balje med vand – to andre steder havde ellers åbnet den og meldt den helt død. 24 timer, 300 kr. og den var så god som ny.

  Svar
 6. M says:

  Min kærestes iPhone 6, nåede at ligge 5 minutter på bunden af en sø, før den blev fisket op.
  Den lå i ris i tre uger, og den virker nu! Al elektronik kan tåle vand, hvis det bare ikke indeholder for meget salt eller sukker, og så længe det får lov til at tøre helt og aldeles! Jeg tror på din telefon! Den skal nok klare det.

  Og tak for din blog! Den er fabelagtig

  Svar
 7. Rie L says:

  Lige i starten af Nørrebrogade efter dronning Louise ligger en telefonmand. Han er det bedste, der kan ske for en tlf med vandskade. Og så er han rigtig flink. Afsted med dig!

  Svar
 8. Lisen says:

  Eg godt fif; hvis den overlever, så tag den alligevel forbi er rep. Min vågnede efter et par dage, efter en tur i havet e, dog var glæden kun kort, for 2 mdr. efter crashede den uden varsel igen og nu er den DØD. Den flinke reparatør fortalte mig, at de nok godt kunne have fikset vandskaden, hvis de havde fået den ind mens den stadig levede. 🙁

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *