Julesnegl

Julestemningen lader vente på sig, i hvert fald i mit tilfælde. Det skyldes tildels at jeg er i barselsland og derfor knap nok kan nævne hvilken dag det er, og da slet ikke hvilken dato. Heldigvis har min søn styr på den slags i denne måned, og der er faktisk kun en enkelt uge til juleaften. Derudover føles det ikke så julet uden sne, med syge børn – og en mand, der knokler derudaf for at kunne holde fri i julen.

I et forsøg på at lokke lidt jule-spirit frem har jeg lavet en playliste på Spotify, der skamhøres, mens vi spiser de kager vi i går bagte og pyntede. Find listen her, men be warned, der er knald på poppen og fløden.

Skærmbillede 2015-12-17 kl. 11.32.15

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *