Julemæt

Det eneste jeg har lyst til i dag, er friskpresset juice, blødt tøj, frisk mad der knaser og en masse ro. Efter 3 dage proppet med planer, tung julemad, marcipan og familiebesøg forskellige steder på Sjælland, er jeg lykkelig for igen at være hjemme i lejligheden på 2. sal, med børnenes julegaver spredt alle steder, et nyvasket køkkengulv, og ditto hår, lyden af regn og meget snart veggie thaimad fra rundt om hjørnet. Senere skal der flettes tæer med ham jeg deler efternavn med og ses film på netflix, mens det sidste juleskum spises.

I morgen får vi gæster fra USA, men i dag er blusset skruet ned, helt ned.

Jeg håber I har nogle fabelagtige juledage. Snart gælder det nytår, som jeg jo virkelig hader, men jeg forsøger at folde en ja-hat til når jeg skal planlægge, og ikke mindst skrive om den modbydelige aften, herinde.

Glædelig 2. juledag til alle jer.

FullSizeRender(29)

 

12 replies
 1. Line says:

  Altså, sovs bliver jeg aldrig træt af (det var en mangelvare i min barndom 😉 )
  Hvor er jeg GLAD for, at der findes andre, som ikke gider nytår! Da vores planer blev ændret, og jeg igen sad med sådan en meh-følelse, proklamerede jeg til min kæreste, at jeg ikke gider holde nytår næste år (Jeg kan nok lokkes til god mad og champagne, men jeg vil kun tosomhed og tidligt i seng 🙂 )

  Glædelig jul!

  Svar
 2. Trine says:

  Jeg har det meget ambivalent mht nytår. Jeg vil gerne have en god, sjov og festlig aften med lækker mad, musik og kolde drinks, men den aften ender som ofres altid lidt flad og halv depressiv. Så de sidste par år har min mand og jeg pakket vores kuffert og stukket af – i år til Lyon. Så kommer jeg hjem
  Når det nye år er begyndt 🙂

  Svar
 3. Pernille says:

  Jeg kan heller ikke fordrage nytår! Jeg går altid i seng inden kl 12 – forstår simpelt hen ikke hvorfor man skal sidde og holde sig vågen for … ingenting(?!) … når man er skide træt!..

  Svar
 4. Louise says:

  Jeg er godt nok heller ikke nede med nytår! Jeg er 24 år og gider det virkelig ikke. For mig er det bare en helt almindelig fest, men folk kører helt op til noget den aldrig kan leve op til og så bliver alle skuffede. Jeg har kun haft to-tre okay nytårs aftner siden jeg begyndte at holde med venner og veninder. Den bedste var for et par år siden hvor jeg kastede håndklædet i ringen og hold med mine forældre igen! Vi spiste god mad og så tog jeg hjem og sov ved en ét-tiden. Den aften gentager jeg i år og jeg glæder mig.

  Svar
 5. Anne says:

  Jeg har læst din blog sådan cirka altid, og jeg har altid elsket dit hade forhold til nytår, fordi jeg har det på præcis samme måde! Men må din familie og dig få en dejlig jul og nytår (selvom de sidste er lidt en streg i regningen af årets dage ;))

  Svar
 6. Sisse Chri says:

  Frisk mad der knaser.. Kun ikke sige det bedre selv 🙂 PUHA, hvor bliver jeg hurtigt træt af den tunge julemad – og jeg mangler stadig én julefrokost.

  Sissechri.dk

  Svar
 7. Bodil S says:

  Ih, hvor er det skønt at læse med her! Så er jeg ikke den eneste, der ofte har været lidt presset over nytårsaften. Og ikke har planer i år men altid drømmer om den perfekte aften.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *