Forhindringer

Hov, der er gået fem dage siden jeg sidst kiggede ind. Ikke fordi jeg ikke har haft lyst eller noget at dele, tværtimod, men simpelthen fordi der er kommet noget i vejen hver gang jeg har sat mig til at skrive noget, og så har ugen budt på en pyldret baby, der helst vil sidde på min arm dagen lang, en masse aftaler og praktiske gøremål, og sidst men ikke mindst internetproblemer. Der er nu langt om længe for alvor styr på det med internettet. I skrivende stund har jeg netop fået overbevist klynkebebsen om, at en lur var lige hvad hun trængte til, der er kaffe i min kop og en iskold dåsecola ved min side, begge dele er tiltrængt, eftersom at jeg i går drak væsentlig mere rom end hvad er fornuftigt på en hverdagsaften, særligt da jeg skulle tidligt op og aflevere Otto i skole.

Oooog speaking of forhindringer og et pakket program, kalder dronningen af powernaps på mig inde fra sin tremmeseng. Små 25 minutters lur har vel også ret Zzzzzzz… Jeg vender tilbage i aften, når der er faldet ro på baby, barn, og romkvalme.

 

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *