Et nyt medlem af familien

Efter mange overvejelser. Mange! Tog vi for noget tid siden en beslutning om, at det var på tide at udvide vores ellers allerede store familie. Det har været på tale før, men har aldrig rigtig før føltes rigtigt. Og nej, for fanden, jeg er ikke gravid, vel. Selvom der var flere, der gættede på lige præcis det på Instagram i dag.

Nejnej, ikke flere babyer lige nu, Vi tog derimod en beslutning om, at der skulle flytte noget firbenet ind.
En større proces gik i gang, hvor jeg researchede på livet løs, læste om kæledyr, googlede diverse racer, ledte efter et match. Og så! Skete det sgu. Skæbnen ville det, at vores nye familiemedlem befandt sig 13 minutter væk i bil.
Så for få timer siden lokkede jeg min veninde til at køre mig ud for at hente ham. Det nyeste medlem af Falgren Rubini familien. Der lige nu ligger og sover i vores stue.

Århmand, udtrykket i drengenes ansigter da jeg kom hjem med deres nye ven, og de så ham, var ikke til at tage fejl af. En blanding af lykke, overraskelse og skepsis. De anede nemlig ikke at det var det der skulle ske. Ville gerne overraske dem, og jeg skulle også selv være helt sikker, inden jeg muligvis kom til at love noget, jeg ikke kunne holde.

Jeg glæder mig til at vise ham frem til jer også. Men lige nu får han lov til at få ro til lige at se sneglehuset lidt an.

… Og ja, jeg er også beyond excited!!! Kattedamen fik sin vilje.

Skærmbillede 2015-12-29 kl. 21.28.52

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *