En rodet uge og en aften på sofaen

Jeg er lige vågnet på sofaen. Der var ellers lagt op til den helt store aften – Rødvin, chokoladeskildpadder, Netflix og ro, helt alene. Otto er hos mine forældre, Uma bobler i sin seng og Freelancer er til den årlige drengejulefrokost, der altid stikker af, så ham ser jeg ikke lige foreløbigt. Men ak, jeg må være faldet i søvn omkring klokken 20, vågnede klokken 22, og nu er my moment på en eller anden måde passeret, og jeg har hældt rødvinen ud, fjernet makeup, børstet tænder og er på vej i seng, helt træt og mast.

Som jeg allerede har givet udtryk for, har det været en hård uge fyldt med sygdom, store følelser, søvnløshed og bekymringer, så der er ikke så meget at sige til mit kollaps. Otto har været ramt af feber, både han og Uma hoster helt vildt, hvilket i den grad er gået udover alles søvn.

Skærmbillede 2015-12-19 kl. 23.29.25

I går døde min veninde Rachels far efter længere tids sygdom, og selvom det ikke var et chok som sådan, at han fik fred, ramte det alligevel noget i os alle, og i det sekund min mand satte nøglen i døren herhjemme i går aftes, sprang jeg på cyklen og ilede afsted til Nørrebro for at kramme på hende, på Rachel.

Skærmbillede 2015-12-19 kl. 23.18.04

I morgen tager Uma og jeg over til mine forældre og joiner Otto i nogle timer, så den førnævnte julefrokostdeltager kan nå at blive et menneske, inden vi vender hjem og endelig kan få noget tid sammen alle fire, efter en hel uges mærkelig menneske puslespil, hvor den største af os, altså Freelancer, nærmest ikke har været til stede, og den næststørste, that would be me, nok mest bare har være en halvsur krampe halvdelen af tiden, eller lidt mere end halvdelen af tiden, syge børn og søvnmangel kan virkelig gøre noget ved ens humør.

På den måde har min lange sofalur helt sikkert været god for mig, selvom jeg skumler en anelse over at have misset en hel aften med alle de rare ting, dog betyder det måske at jeg bliver en anelse mildere at være sammen med, hvilket helt sikkert er en god prioritering.

Godnat herfra.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *