Decemberønsker #1

Indlægget indeholder adlinks, hvilket betyder at jeg får en procentdel, hvis I køber noget via linket.

Det er jul om et øjeblik! Familiemedlemmer er begyndt at spørge til, hvad vi ønsker os, og imens min 6 årige snildt kan liste et imponerende antal ønsker op, kniber det lidt for os andre. Dog er det lykkedes mig at samle en god håndfuld af nogle af de ting jeg går og drømmer om for tiden. Måske nogen kan blive inspireret.

Skærmbillede 2015-11-29 kl. 20.10.34

Kjole i det fineste kraftige guldstof fra Ganni. Jeg vil så gerne have den på til nytår, også selvom vi bare skal holde lowkey nytår i en hytte (mere om det snart i øvrigt) Køb den her (adlink) .
Kalenderen fra verdens bedste Maren skal jeg have fingrene i, hvis du også vil, kan den købes her .
Ankelstøvler fra Yvonne Kone. Jeg har allerede hendes pumps, og de er virkelige gode at gå i, så er sikker på at støvlerne også er, og så er de jo åndssvagt pæne, køb dem her .
Basisstrik i uld er et must, jeg er helt pjattet med det som Cos laver, og har faktisk allerede klikket denne hjem, køb den her .
Bobbi Brown Foundation stick har jeg altid i tasken. Den er nem at bruge og rar at have på. Min er næsten brugt op, så en ny skal der til, køb den her .
Jeg har allerede vist natmasken fra REN, der virkelig er genial, man smører den på inden man går i seng under sin natcreme, og dagen efter er ens hud så fin og glowy. Jeg bruger den mindst to gange om ugen, så det er snart tid til en ny, køb den her (Adlink)
Tasken fra Boyy har været på min ønskeliste længe, den hedder Slash og passer perfekt til alt hvad jeg ejer, og en eller anden dag skal den nok blive min- Køb den her.

Jeg håber I kunne bruge ovenstående til et eller andet, personligt elsker jeg i hvert fald at snage i andres ønskelister.

2 replies
  1. A+K/Venterpaavin says:

    Åh, jeg er vild med den taske der – min egen Liebskind bliver ved med at gå i stykker i lynlåsen, så ved ikke om jeg må give fortabt, eller sende den til syresken nok igen. Ellers må jeg da sige, at den der er et svært fristende bud på en erstatning. Hvis jeg da vinder i lotto – for julegaverne er i følge de fleste givere, vist allerede i hus 😉

    – Anne
    http://www.venterpaavin.blogspot.com

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *