Adventskalender 2015 #4

Indlægget er sponsoreret af CPH lufthavn

Det er blevet den 4. søndag i advent, og det betyder, udover at det er juleaften lige om et øjeblik, at det er den allersidste adventskonkurrence fra mig i denne omgang, og faktisk er det en af de præmier jeg har glædet mig mest til at dele med jer. Jeg har nemlig selv haft fornøjelsen af selvsamme i nogle uger nu, og jeg kan derfor skrive under på, at den af jer der vinder, bliver ornli’ glad.

Se bare!!!

IMG_0768
Der er tale om de her virkelig pæne ankelstøvler fra skobutikken A Pair, fra deres eget mærke af samme navn, ‘altså A Pair’. Ikke nok med at de er pæne, faktisk perfekte, de er også fabelagtige at have på.- De smørbløde, spidse, høje ankelstøvler har siddet på mine fødder flere gange i løbet af de sidste par uger, og de bliver  bedre og bedre at have på. I denne uge kan du vinde et par magen til.

IMG_0767

Perfekt med en skobutik i lufthavnen i øvrigt, til når man skal på solskinsferie og har glemt sandalerne, eller omvendt, hvis man kommer hjem fra ferie og ikke har passende fodtøj på til det danske vejr (nåhja, eller man bare har lyst til nye sko – det sker jo!), for du kan faktisk sagtens shoppe selvom du er på vej ud af lufthavnen. I alle butikkerne, også Taxfree.

Du kan vinde støvlerne i en størrelse 39 (de er helt normale i størrelsen, men kan godt føles lidt stramme den første times tid – de giver sig lynhurtigt).

For at deltage skal du herunder fortælle mig noget om sko, hvad som helst. At du har udtrådt et par favoritsko og nægter at skille dig af med dem, at du har gået i for små sko for at skjule dine store fødder, at du er faldet på snotten i et par alt for høje stilletter, eller at du kun ejer sneaks, et eller andet (og ja, alle eksempler på nær sidstnævnte er mine).

Jeg trækker en vinder om en uge.
Vinderen af sidste uges konkurrence har modtaget en mail… Så deltog du i den, er det bare med at tjekke din mail. Nu!

 

 

258 replies
 1. Rose says:

  Jeg ejer rent faktisk kun flade sko. Jeg er ikke engang sikker på, at jeg kan gå i ovenstående ankelstøvler, men de er virkelig pæne!

  Svar
 2. Lise says:

  Jeg ejer et par converse sko i sort, som jeg købte da jeg blev student i sommeren 2003. De er brugt sporadisk i løbet af årene, og holder stadig. Tror ikke der er mange der har converse i 12 år. De reddede mig og mine hævede fusser under min første graviditet, og satser på det samme denne gang, hvor jeg er gravid med nr to. Elsker at de bare holder og holder 🙂

  Svar
 3. Line says:

  Jeg har ikke så mange sko… Men jeg kan godt lide dem! Jeg har altid været en del højere end mine veninder fra folkeskolen, så jeg har aldrig lært at gå i hæle!?
  Derfor har jeg nu købt et par Yvonne Koné stilletter for at lære det, og der er julen jo en kærkommen lejlighed! De smukke ankelstøvler kan også være med til at hjælpe mig, jeg synes, at kvinder i høje hæle er så smukt og sexet – det vil jeg også gerne være mere (selvom jeg rocker mine kondisko 🙂 )

  Svar
 4. Monica says:

  Jeg hader at gå sko til så meget, at jeg betaler mig fra det ved at få dem blokket ud. Så hellere spise havregrød, så der er plads i mit su budget til at bruge penge på det.

  Svar
 5. Anette H says:

  Under første graviditet skulle jeg til sommerbryllup – højgravid og med mega meget vand i kroppen. Måtte købe et par billige sandaler i str. 43! I Føtex. Under anden graviditet var jeg velsignet med køligt vejr og kom kun op i str. 41. Nu er jeg landet i egne fødder – helt tilfældigvis i str. 39 🙂

  Svar
 6. Charlotte says:

  Jeg har kun sneakers da jeg er højgravid og i et oprydnings flip smed alt med hæl ud. Så kunne i den grad godt bruge sådan et par så flotte sko til mine fede bamsefødder (der forhåbentligt taber et par liter væske efter fødslen 😉 )

  Svar
 7. maria says:

  De er mega fede!!! But… desværre for store til mig…

  Men men men, jeg har en god sko-historie ang. min veninde, der, som du skriver, altid har presset hendes fod ned i en str 37 og derfor har fået alvorlige og meget ubehagelige knyster, som for et par år siden fik hende til en fod-terapeut, som konstaterede, at hun minimum var en str 38 og nok nærmere en str 39.!Nu er alle hendes fod-problemer væk.

  Hun fortjerner SÅ meget disse stilettos 😀

  God jul.

  Kærlig hilsen Maria

  Svar
 8. Cecilia V says:

  Jeg har én enkelt gang måttet have et par sko i 38, fordi de var lidt store i størrelsen (jeg bruger 39). Denne (succes)oplevelse har dog betydet, at jeg i lang tid efter (og stadig sommetider) har bildt med selv ind at jeg er en 38 og derfor nu er indehaver af flere par sko, der gør mine tæer følelsesløse, fordi jeg ikke vil erkende mine fødders virkelige størrelse. Og de er ikke engang specielt store…

  Svar
 9. Josefine says:

  Jeg har op til flere gange sovet i ske med mine stiletter efter en våd aften i byen… Lidt skarpere fornemmelse end hvad der ellers kunne ligge ved siden af;)

  Svar
 10. Trine Borup says:

  Jeg går lige nu i et par sneaks der er for små. De er faktisk købt i lufthavnen 🙂 Anyways, de er sindssygt flotte, men eftersom jeg bor i Aalborg kunne jeg ikke lige komme til at bytte dem. De blev købt fordi mine støvler på det tidspunkt fuldstændig ødelagde mine fødder, så jeg tror det er derfor jeg ikke opdagede de var for små! Men flotte, det er de…

  Svar
 11. Katrine says:

  Jeg har aldrig gået særlig meget i høje sko, men da jeg begyndte at komme kærester med ham den lækre mand, jeg nu kan kalde min, fik jeg en lyst til at være lidt ekstra feminin – det er gået op for mig, at man får sådan en god røv og holdning af de hæle dér, og så er vi bare et hammer sassy par, når jeg kommer op i højderne (hvis jeg selv så ydmygt skal sige det).

  Svar
 12. Katja says:

  Jeg er gravid og skal snart føde. Har ikke gået i høje sko i laaang tid, så mine fødder fortjener disse sko både når barnevognen skal trilles og når jeg skal score min mand igen 😀

  Svar
 13. Nynne says:

  Jeg ejer KUN hvide sneakers. Uden undtagelse. Og med det danske vejr, så er der faktisk ingen af dem, der er hvide længere. Ikke altid (faktisk aldrig) særligt fikst til en pæn nytårskjole..

  Svar
 14. Marie S says:

  Jeg har engang i mine unge dage taget den på røveren ned af trapperne på Out of Juice ved Nørreport og derved knækket hælen på min ene sko. Resten af byturen foregik i bare fødder – ak ja, hvem der bare var ung og ubekymret!

  Svar
 15. Mia says:

  Jeg har et par der minder om dem her, bare så pinligt slidte, og med nogle hæle der har fået hakker, som ikke kan laves. Men jeg elsker dem. Jeg lover at smide dem ud, hvis jeg vinder disse her.

  Svar
 16. Sara says:

  Jeg har besluttet mig for, at når jeg bliver færdiguddannet til februar, så fortjener jeg et par louboutin stilletter! Basta!

  Svar
 17. Sarah says:

  Jeg ejede et par Spice Girls sko, da jeg var 12 år.
  De var sølvfarvede og havde hvide plateuhæle. Damerne selv (Jeg var Scary Spice) figurerede på lukningen som bestod af et gigantisk velcrobånd henover foden. Jeg var for en kort stund i 1998 personificeringen af 90’erne. Det var ømt og det var smukt.

  Svar
 18. Emma Vester says:

  Jeg har et par jeffrey campell sko, som jeg kun har haft på 1 gang! De er simpelthen for små – øv! Men nænner ikke at skille mig af med dem, så de står som pynt på mit værelse! Omendt lidt dumt, mem de pynter! 😀 glædelig 4. Advendt! <3.

  Svar
 19. Rikke says:

  Jeg har mistet noget af følelsen i mine fødder grundet en nytårsaften i åbne stilletter, en voldsom mængde malibu og et snedækket landskab……………….. Den følelse jeg ikke mistede den aften, mistede jeg så i flere omganges pinsler på byture i herre ubehagelige fødder og et stædigt sind, vandreture m/ igler samt på festivaller der indeholdt mine fødder boende i et par vandfyldte gummirøjser fire dage i streg………..

  Svar
 20. Liv Hedgaard says:

  Jeg ejede engang et par klipklappet.. som havde såler som træsko…med USAflag på…lavet af pallietter(!!). De passede perfekt til denforvirrede 13årige jeg var på daværende tidspunkt omend de vist ikke kom på mere end en enkelt gang. Jeg glemmer dem aldrig. 🙂 ps øj nogle smukke apair-sko! 🙂

  Svar
 21. Karen says:

  Jeg har engang tisset i en af min mors stiletter (jeg var omkring 3-4 år) fordi min kusine og jeg lige var midt i en god leg… Hun blev virkelig vred. Forståeligt nok eftersom hun vel var lige så glad for de stiletter som jeg ville være for at vinde ovenstående! Waauu de er flotte og de vil passe perfekt til mine fødder, som er en str 39. Ville elske at spankulere ind i 2016 i pæne sko!

  Svar
 22. cecilia cb says:

  Jeg skulle flyve til Venedig og holde jul med min familie for fire år siden. Fordi kanalerne i Venedig ofte flyder over, havde min mor bedt mig medbringe gummistøvler – og det nemmeste var jo at tage dem på, så de ikke skulle fylde hele kufferten. Turen skulle også kun vare et par timer eller tre alt i alt. Det var i hvert fald planen indtil det blev snestorm, og flyet blev forsinket fem timer (vel at mærke efter jeg var tjekket ind). Allerede i Kastrup, måtte jeg købe nye (tørre) strømper fordi – surprise – gummistøvler ikke just er det mest åndbare fodtøj, man kan iføre sig. Jeg nåede ikke mit connecting fly og måtte vente yderligere tre timer (andet par nye sokker indkøbt i en lufthavn på en dag). Jeg har stort set ikke iført mig gummistøvler siden.

  Svar
 23. Katja Astrup says:

  De er bare så fine :0)
  Altså jeg er typen der altid har brugt str. 39 i sko indtil jeg fik børn, så nu hedder det str. 40 så de lækre støvler skulle min datter have hvis jeg blev den heldige ;0)

  Svar
 24. Cecilie Skarvig says:

  Jeg er sygeplejerske og er blevet lidt for komfortabel ift. At gå med flade sko. Jeg kan godt lide at tage pænt tøj/kjole på, når jeg har fri, men har ikke nogle høje sko at fuldende outfittet med. Det vil jeg gerne gøre noget ved! Derfor vil jeg rigtig gerne vinde : )
  Glædelig 4. Søndag i advent! : )

  Svar
 25. Signe sahlgreen says:

  Sådan et par ville jeg elske!
  Jeg er faktisk rigtig dårlig til at købe sko, da jeg er meget kræsen og skoen skal sidde perfekt ellers får jeg spat 🙂

  Svar
 26. Nathalie Bidstrup Nielsen says:

  Det startede en kold vindermorgen tilbage i 2000, min mor havde endelig givet mig lov til at få nogle sko, der ku hjælpe på min petite størrelse – selvom det ikke var årets mode i form af et par toplækre buffalo sko i sort og lyserød, så var jeg i en alder af 12 år ovenud lykkelig for mine efterligninger – et par sorte “HOT” støvler! 🙂

  Der gik nøjagtig én uge, så havde jeg vrikket om så tilpas mange gange, at jeg måtte droppe fodbolden i nogle uger pga af de skader, som HOT støvlerne havde forvoldt. Der gik mange år, før jeg turde at slippe de gode sneaks til fordel en smule mere højde til mine 163 cm.

  Jeg kæmper stadig for at holde balancen – men de A pair sko sr godt nok fine ud 🙂 !!

  Glædelige julehilsener

  Nathalie

  Svar
 27. miss.sunflower says:

  Jeg har ikke gået i hæle før sidste år, pga knæproblemer. Men sidste november købte jeg mine første ankelstøvler ever (fra Gábor). Og er så glade for dem. Men ejer kun det ene par sko med hæl, da jeg først ville være sikker på jeg overhovedet län gå med hæl. Her et år efter kan jeg konstatere at det kan jeg – dog kun indimellem. Så nu må de hæle gerne komme denne vej.

  Svar
 28. Anne says:

  Sorte ankelstøvler i str. 39? Det må være meant-to-be!

  Jeg har efterhånden mistet flere par sko til smukke, men voldsomt irriterende brosten i Aarhus midtby i såvel ædru som beruset tilstand. Jeg besidder bare ikke den elegance som brosten nødvendiggør;)

  Svar
 29. Line says:

  Jeg ejer ikke kun sneaks, men faktisk et bredt udvalg. Alligevel går jeg sjældent i andet end sneakers! Men ville elske et par med hæl, særligt et par smørbløde af slagsen der kunne lokke mig ud af sneaks’ene!

  Svar
 30. Meliha Turan says:

  Hej! Jeg fik købt nogle fede sko da jeg var i London. Modellen fandtes ikke i DK. Da jeg kom hjem til DK og ville vise skoene frem fandt jeg ud af at begge sko var venstre fodet. Siden da tjekker jeg altid skoene før jeg går ud fra en forhandler.

  Svar
 31. Julie Holst Pedersen says:

  Sko…butik. Den bliver lidt anderledes den her. Jeg kører mine konkurrencechancer ind med mit første skobutiks-minde.
  Vi befinder os i provinsen, jeg skal have nye sko. Jeg har selv forestillet mig Buffalo, min mor har helt sikkert noget andet i tankerne.. Inden vores tanker når at forenes – og lige udenfor skobutikken – træder jeg i en hundelort. Det er så dumt; at træde i en lort, inden man skal ind i en skobutik, hvor alles opmærksomhed er rettet mod ens fødder. Jeg var så pisse flov. Og fik ikke engang et par Buffalo, men en kopi. Som var meget lavere…..

  Svar
 32. Stine Kirkeby Langholz says:

  Jeg er ret lille (159 cm) og har derfor en perfekt højde til at gå i høje hæle, hvilket jeg også gjorde en del i, da jeg var yngre. Nu er jeg bare så magelig og praktisk at jeg ofte bare tager et par flade sko på. Jeg vil gerne til at gøre noget mere ud af mig selv og min garderobe, når jeg bliver færdig med uddannelse til februar og disse støvler vil da være den perfekte start! 😀

  Svar
 33. Desiree says:

  Jeg sad netop tidligere i dag, og kiggede efter støvler, lignende disse! Uden held.. Jeg bruger 39, så det ville være perfekt, hvis de havnede hos mig! En ekstra julegave er aldrig dårligt 🙂

  Svar
 34. maja says:

  Jeg havde for nogle år siden investeret i et par ultra lækre (og ultra høje) Jeffrey Campbell støvler. Første aften jeg havde dem på, faldt jeg, stiv som jeg var, ned ad en trappe og ødelagde godt og grundigt støvlerne og mit ene ben. Ikke brugt siden grundet traumer…

  Svar
 35. Sofie R says:

  Jeg har lige fået nyt job på et advokatkontor, og har haft en del tøjkriser over det allerede. Jeg vil jo gerne se professionel ud, men helst ikke være kedelig… Den evigt tilbagevendende kilde til min usikkerhed hver morgen, er hvilke sko jeg skal tage på. Som selvudnævnt smart københavner, ejer jeg en del par sneaks, og knapt så mange flotte par støvler. Men jeg er bare ikke sikker på, at sneakers passer særlig godt ind i en arbejdsgarderobe (desværre!). Derfor ville jeg virkelig værdsætte at stikke mine fusser i sådan et eksemplar her hver morgen – de passer jo lige ind i min garderobe! Krydser finge for jeg er heldig 😉

  Svar
 36. Maria says:

  Det er nemmere at ‘få den lille død’ med lækre sko på. Og julen ville sikkert være sjovere med de lækre støvler;-) Ja, there i said it!

  Svar
 37. Sofie says:

  Jeg fik for nogle år siden et par mega lækre håndlavet bikerboots i gave. De var så tykke i læderet og krævede en del gåen til, at jeg efter alle de mange timer er lidt følelsesløs i spidsen af højre stortå den dag i dag 😀

  Svar
 38. Asta Thomsen says:

  Nogle somre siden stod jeg klar kl 7 om morgenen til et Filippa K lagersalg, hvor jeg fik fat i et par lækre stilet-støvler til den nette sum af 200 kr. Har l-e-v-e-t i dem til alle fester siden, og nu er de godt slidte – IH hvor gad jeg godt skifte dem ud med de flotte A Pair støvler (og oven i købet i min størrelse!)

  Svar
 39. Ida says:

  Jeg ejer et utal af sko og har altid elsket dem! Desværre har en knæskade gjort at det for tiden kun er sneakers, som der bliver udvidet med…
  Mit knæ er i bedring og jeg kan nu langsomt bruge støvletter igen til hverdag.
  Derfor kunne det være så lækkert at have et par så flotte og gode støvler at gå i!

  Svar
 40. Pernille Kristiansen says:

  Jeg har et par ankelstøvler, som jeg ALTID har på, når anledningen byder på høje hæle. Jeg har limet sålen på to gange – de trænger til en udskiftning! De her er den perfekte løsning.

  Svar
 41. Karina says:

  Jeg elsker Apair så meget, at jeg engang købte et par sko et nummer for store – skoene var så smukke, og det sidste par i butikken. Jeg kunne selvfølgelig ikke bruge dem, men endte med at sælge dem :/ Nu er jeg klar på Apair igen,og jeg er sikker på at en 39 vil passe helt perfekt!
  <3

  Svar
 42. Tina Luise says:

  Jeg lever efter min klodset hed og højde, så derfor ejer jeg ikke noget med hæl. Min mand er ikke meget højere end mig, så det ville også se sjovt ud, men han elsker når jeg hopper i en lækker kjole, og så mangler jeg sku lige sko detaljen. Min sorte Nikes gør det bar ikke fuldendt for ham, og efter jeg trådte ind i 30erne så er min hjerne også ved at være der hvor den tænker mere som en voksen. Plus jeg bruger 39, så de skal til Jylland at bo.

  Svar
 43. Malene says:

  Jeg har et par ankel støvler nogenlunde magen til disse, der er hælen dog så ødelagt af de dumme mellemrum mellem fliserne til og fra p pladsen på job. De er blevet limet, lappet og sprayet med farve i min hælebar.
  Såååååå nu duer de kun hvis jeg har virkelig lange bukser på : )
  Jeg træner til nye, så jeg ikke ligner en hjemløs…

  Svar
 44. Jane lucas says:

  Jamen jeg elsker sko. Elsker også støvler, ja fodtøj generelt. Jeg vil næsten gå så langt som at kalde mig en skofetichist, og jeg er stolt af det. De støvler ville klart klæde min samling af primært flade støvler… Ig de vil blive brugt 🙂

  Svar
 45. Mette J M says:

  Mine fødder er en smule forskellige i størrelsen, så sko er stort set altid enten for løse på den ene fød eller for stramme på den anden, alt efter hvordan de er i størrelsen. Vildt irriterende! Men ikke desto mindre elsker jeg sko og især støvletter 😀

  Svar
 46. Diar says:

  Jeg er sådan en overtroisk type, der tror på lykkesko. Mine lykkesko har sågar været med til eksaminer, samtaler, dates mm. (Og det har altså virket ;))Og de er fuldstændigt døde efter flere års forbrug – så et par nye ville ikke være dårligt 🙂

  Svar
 47. Jeannette W says:

  Altså det der med høje sko sluttede brat for mig for to år siden, da min ene fod (ok så begge) udviklede en knyst som bare gjorde nas… Har ALTID gået på høje hæle, men det var faktisk efter en sommer i Paris, hvor jeg havde travet byen tynd i klipklappere, at det gik galt.. tror storetåen må have klemt for meget for at holde skoen på… anyway.. det betød ned på de flade sko for alvor, og næsten uanset hvad jeg havde på var jeg ved at tude af smerter… så var ved lægen nogen gange og hun henviste mig til en kirurg, som med det samme sagde, at jeg skulle have den knyst fjernet. Som sagt så gjort, og AV FOR DÆLEN! Til februar er det to år siden operationen fandt sted.. det er lavet på pænt og arret heler fint… jeg går nu kun i høje hæle når jeg skal ud, og det er derfor MEGET vigtigt, at jeg finder støvler, stilletter der er behagelige at have på… ellers bliver aftenen ikk til at holde ud.. og mine fødder brænder næste morgen… SÅ jeg ville blive ellevild, hvis jeg vandt et så par lækre støvletter som føles som smør på fødderne… det er lige noget mine fusser ville kunne li’ og jeg behøver ikk være LAV LAV LAV hver gang jeg skal ud… Rigtig god jul og tak for en skøn blog som jeg har fulgt i en del år nu..

  Svar
 48. Maj says:

  Jeg har 9 par Converse – elsker dem. Har altid syntes, at hæle ikke klædte mig, men her i mit 42. år er jeg bådebegyndt at gå med hæle og røde negle:-)

  Svar
 49. Ditte says:

  Min kæreste joker altid med at jeg kun køber sko der skarver – jeg får seriøst ALTID vabler i nye sko. Og det er uden undtagelse. Også selvom jeg køber smørbløde Angulus sko.
  Jeg ville elske at hoppe i ovenstående – også selvom de skulle give en vabel eller to 😉

  Svar
 50. Gitte says:

  Hej
  Jeg deltager aldrig i konkurrencer men her kunne jeg ikke lade være.
  Min datter på 9 læste med og hendes kommentar var “mor de sko vil gøre dig endnu smukkere”
  Det kunne jeg ikke stå for så måtte melde mig til.
  Glædelig jul til dig og din familie.
  Med venlig hilsen
  Gitte 🙂

  Svar
 51. Amanda S. says:

  Da jeg var yngre havde jeg et par guld-ballerinaer, som var mine lykkesko. Jeg havde dem altid på til mdt. eksamen i folkeskolen og gymnasiet, og hvis jeg ikke havde dem på, følte jeg mig utilpas og uheldig.
  Det er lidt ligesom historien med Dumbo og den magiske fjer. En dag smed min mor dem ud, for de var alt for slidte. Først var jeg ulykkelig og følte mig forbandet. Jeg ledte længe efter nogle magen til – uden held.
  Men jeg indså, at jeg sagtens kunne med andre sko. Så det endte lykkeligt alligevel. Men… hvis jeg en dag falder over dem eller det, der ligner, så er jeg ikke i tvivl om, at jeg køber dem på stedet!

  Svar
 52. Trine Jespersen says:

  Sko kan blive for gamle – ja, jeg taler af pinlig erfaring. Da jeg var 15 år fik jeg mit første arbejde som hjælpepige I en matas forretning. Min mor var sød at købe nogle virkelig grimme scholl sundhedssandaler til mig, da det er et job hvor jeg skulle stå meget op. Mange år efter rejste jeg til USA på udvekslingsophold og da opholdet sluttede, bad jeg min kæreste om, at tage de grimme fornuftige sandaler med til USA, da vi skulle rejse rundt I USA i ca. en måned efterfølgende, så jeg tænkte, at de ville være gode at have med, når vi skulle gå en hel del. Jeg får sandalerne og tager dem på i San Diego Zoo, og oplever, at jeg lige pludselig træder anderledes end normalt. Skoene er simpelthen blevet for gamle og møre! Der er faldet et godt stykke af sålen af under sandalen og resten af sandalen kan jeg pille fra hinanden + de dryssede, så efterlod spor overalt i San Diego Zoo. Det var SÅ flovt, jeg har aldrig haft sko som er så gamle og møre, at de ligefrem falder fra hinanden. Til sidst endte jeg med at måtte gå udelukkende på flade lædersåler fordi resten var faldet af skoen!! Min storbror og kæreste synes, at jeg var pinlig at følges med – og når jeg fortæller historien bliver jeg faktisk også lidt pinligt berørt igen.

  Jeg krydser fingrer for at du vælger mig. Så lover jeg at disse vil blive brugt flittigt!

  Svar
 53. Malene says:

  Åhhh sko <3 og så lige dette smukke par!!!

  Da jeg var i starten af 20'erne arbejdede jeg en overgang som butikschef i en skobutik, hvilket selvfølgelig betød, at min lejlighed flød med sko i alle former og farver. Jeg har ikke tal på hvor mange sko, jeg mon ejede dengang, men jeg tror umiddelbart, at jeg havde haft nok til at kunne have taget et nyt par dagligt på 2-3 måneder frem.

  Det ændrede sig dog gevaldigt, da jeg i midt 20'erne fik en gigantisk identitetskrise. Den medførte, at jeg stoppede på mit studie, sagde min lejlighed og job op, solgte stort set alt, jeg ejede bortset fra to kufferter, hvori mit bedst tøj og få sko kom i.

  Herefter begyndte jeg en noget vild rejse, hvor jeg i et par år boede rundt omkring ved venner og familie. Jeg arbejdede freelance og spekulerede over, hvad jeg ville med livet. Tog bl.a. til Spanien (fordi en clairvoyant fupdame havde sagt, at min skæbne lå der og at jeg ville skrive den bog, jeg altid havde drømt om) og sad der 3 måneder uden at forstå et muk af, hvad nogen sagde.

  Selvsagt var der ikke mange sko tilbage i mit liv efter den livsrejse. Og siden da har jeg forsøgt at holde den mere feng shui-agtige tilgang til mine ejendele ved kun at købe kvalitet og dermed ikke så meget (arbejder deltid og bruger de fleste af mine penge på mad – og hus).

  Derfor ville disse skønheder være et kærkomment, smukt supplement til min beskedne sko-samling. Og hvor ville de få mig til at føle mig pæn efter i temmelig, væmmelig lang tid at have gået rundt i kæmpe bamestøvler og joggingtøj pga. en kæmpestor, gravid mave og dertilhørende bækkenløsning.

  Krydser fingre for, at de finder vej til mig 🙂

  Rigtig glædelig jul herfra.

  Malene

  Svar
 54. Kathrine says:

  Jeg har et par sko som jeg brugte rigtig meget, da jeg arbejdede på en skole for gadebørn i Sydafrika i 2008.. En af drengene i min klasse flettede mine snørebånd på samme måde som han selv havde flettet snørrebåndene på sine sko.. (De er flettet i tern).
  Jeg har ikke kunne få min selv til at binde det op, og selvom skoene nu er slidte, så kan jeg ikke smide dem ud – de er blevet til et godt minde 🙂

  Svar
 55. Marianne Christensen says:

  Jeg har (som mange andre kvinder) en svaghed for sko og bruger alt for mange penge på den konto! Derfor vil det være perfekt at vinde sådan et lækkert par og så er de endda lige min størrelse! Krydser fingre for en ekstra julegave! 🙂 Glædelig jul og tak for en dejlig ærlig blog!

  Svar
 56. Laura Kjær says:

  Da jeg var seks år gammel var min søster otte. Hun var altid så meget sejere end mig, og hun kunne alt. Hun kunne tegne diddler, slå vejrmøller og havde tabt syv tænder. En dag klatrede hun i et træ, som jeg ikke kunne nå op i. Hun bandt et sjippetov om den nederste gren, så jeg kunne træde i det og komme op. (Hun var en god storesøster) problemet var bare, at min fod faldt igennem rebet og ud på den anden side. Min fod sad fast og kunne ikke komme ud. Min søster kunne ikke komme ned og hjælpe mig, fordi jeg blokerede vejen. Efter en halv time skulle jeg tisse… Jeg havde gummistøvler på… Jeg tissede i bukserne og lige ned i gummistøvlen, der var super vandtæt. Øv. Kort tid derefter kom min mor og hjalp os ned, og ugen efter fik jeg nye gummistøvler!

  Svar
 57. Johanne says:

  Jeg har aldrig været en sko-person. Men de dér, de er altså virkelig pæne. Mon ikke de vil kunne lave om på det?

  Svar
 58. Randi Danielsen says:

  Elsker sko men både min mand og vores søn på 8 år har flere par end mig! Prioriterer kvalitet højt og leve efter – lidt men godt.

  Svar
 59. Trine T says:

  Pink pels!! Jep – den er god nok! For en del år tilbage var jeg i London i en periode. Her købte jeg et par ultra høje
  stiletter i pink pony-skind (fake naturligvis). De var så usle, billige og plastic-agtige. Og tilmed umulige at gå i! Jeg faldt simpelthen lige så lang jeg var, hver gang jeg bare tog to skridt i dem. Sjiiit, et fejlkøb! :-)) Måske meget godt at jeg blot holdt mig til de Buffalos som ellers var mine foretrukne (på det tidspunkt!)

  Svar
 60. Anna says:

  Jeg ELSKER sko, og det er det i min garderobe jeg bruger aller flest penge på. Og denne konkurrence falder på et meget belejligt tidspunkt for mig. Jeg har nemlig været så f*%#ing dum at ødelægge et par af mine yndlings støvler, der minder ret så meget om ovenstående, i en brandert igår, og har været sur og tvær over det lige siden jeg opdagede det i formiddags, de da skulle tilbage på deres plads i skohylden.. Så et par nye ville være et stort plaster på såret.

  Svar
 61. Kirstine says:

  Jeg ejer kun sorte støvler – ingen i andre farver. Ikke af nogen bestemt grund, det er bare sådan det er blevet 🙂

  Svar
 62. Bodil says:

  Ikke om mine egne sko, men om min søns: Han elsker lyserød og vil helst kun have røde eller lyserøde sko. Gummistøvlerne er et ok sted at gå med og min 3-åriges støvler er derfor smukt lyserøde. Vinterstøvlerne er sorte og kom kun med hjem, fordi han blev lokket med lækre varme lyserøde sokker.
  De sorte sko er er perfekt feminine selvom de ikke er lyserøde.

  Svar
 63. Nikoline Henningsen says:

  Efter at have erhvervet mig et par sko i sommers er jeg blevet så glad for dem at jeg fuldstændig har forsømt mine andre fire par og nu KUN går i det ene par.

  Jeg har brug for en pendant til disse sko!

  PS. Jeg bruger str. 39, juhuuu.

  Svar
 64. Christina says:

  knækkede engang en hæl…. -på vej til bryllup. Så ankom til bryllup iført flot flot kjole og bare tæer. Det blev en sjov fest med masser dans. -bare tæer er trods alt det bedsre danseudstyr.

  Svar
 65. Anne Dahl says:

  Jeg ejer et par virkelig spidse brune slip ons med patina fra Bruno og Joel, som jeg nægter at skille mig af med, til trods for, at jeg har haft dem på i sammenlagt 7 min. fordi de flåede mine fødder op på grummeste vis. De er totalt umoderne, men jeg husker, hvordan jeg sparede op til dem i evigheder, og kan ikke slippe dem. Dumt, JA! Men altså….helt ærlig, de var så fine.

  Svar
 66. Sarah says:

  Smukke smukke sko – mine fødder ville elske dem! Min ting om sko er, jeg gør rent i stiletter. Det gir bare lidt lækkerhed til noget hverdagsøv 😉

  Svar
 67. Line Nielsen says:

  Jeg har en tendens med altid at købe sko og støvler i et nummer for små – uden en egentlig grund. Tror altid at se udvider sig, men ak ve – skomageren har blokket en del sko for mig, men ikkealtid nok… Men str 39 bør virkelig være rette størrelse for mig 😉

  Svar
 68. Pernille S says:

  39 – det er jo lige min størrelse 🙂 !!!
  Jeg har arvet de sejeste sko fra min farmor. Det er et par sneakers er i sort lak, med skind på siderne som ligner en mørkebrun leopard og sort pels i kanten.
  Det er den sko jeg har fået allerflest komplimenter for, og folk bliver altid så ærgerlige, når jeg fortæller de er et arvestykke, og at de så er et nummer for små er en helt anden sag 🙂

  Svar
 69. Lene Aarup says:

  Wauw de er flotte!!!!
  jeg elsker sko og støvler, men er en skovl til at bestemme mig, når jeg er ude for at købe nogle..

  Svar
 70. Pernilleac says:

  Jeg er lidt platfodet og slider helt vildt meget på mit fodtøj. Min søster kan have er par sko i flere år, men mine (afhængig af kvali self) holder nærmest kun en enkelt sæson.

  Svar
 71. Helle says:

  Jeg ejer ikke særlig mange par sko og sidst jeg købte mit første par “dyre” stiletter formåede jeg at ødelægge hælen på dem allerførste gang de var på. Ruskind kan åbenbart ikke holde til at man sidder og gnider fødderne op ad hinanden og går på brosten 🙁 Så jeg kunne helt sikkert godt bruge dette par sko til vinterens fester 😀

  Svar
 72. Maria says:

  Efter min 1. Graviditet voksede jeg en skostørrelse, hvilket vil sige at jeg ikke kunne bruge nogen af min sko. Har fået indhentet det forsømte i sneakers, da det er det jeg har gået i efter jeg har fået børn. Til gengæld har jeg ikke fået skiftet ud i dem med hæle, så disse ville falde på et tørt sted:)

  Svar
 73. Berit C says:

  Jeg har det bedst uden sko. Med sand mellem tæerne. Men når jeg har dem på, skal de sat’me være pæne.

  Har aldrig råd til højkvalitets sko. Slet ikke A Pair, så de vil være så velkomne her.

  Svar
 74. Emilie says:

  Jeg ville elske at vinde støvletter til min post-graviditet-og-fødsels-fødder, der åbenbart ikke har tænkt sig at svuppe tilbage til normal størrelse, så skogarderoben må udskiftes.

  Svar
 75. Louise EP says:

  For 2 år siden gik jeg aldrig i flade sko, kun på stranden, og måske enkelte dage hvis jeg var på storbysferie og gerne ville “spare” på fødderne. Jeg er ikke så høj, så føler mig bare mere elegant, slankere og også slagkraftig med hæle. Efter jeg fødte min smukke søn for et år siden måtte jeg indse at stiletter og barsel ikke går hånd i hånd hver dag. Det føltes ret forkert at traske rundt på Assistensen med barnevognen i joggingbukser og med uglet hår (og for 100 kr blandet sukkerdej i pusletasken) iført Versace heels. Så nu har jeg en god samling sneakers som nok gør mig lidt lavstammet, men jeg kan eddermame gå hurtigt. Hvilket man også helst skal for at nå det hele i dag med job, socialt liv, mand og barn:-). Men nyder da at komme 10 cm over jorden engang i mellem. Disse ville være super anvendelige, også til hverdag med barn i cykelsæde og Føtexposer på cykelstyret:-).

  Svar
 76. Marie says:

  Jeg ejer ikke et par stilletter, da jeg altid har fået at vide “det kan du SIMPELTHEN ikke finde ud af..”. Men det ønsker jeg så inderligt, at gøre op med, og NU har jeg muligheden. Hvis disse skønheder bliver mine, så forlader de IKKE mine fødder før jeg har lært “to walk like a lady”.

  Svar
 77. Sofie says:

  Jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg manglede sko! Men mit skoelskende hjerte ville virkelig sætte pris på disse! 🙂

  Svar
 78. Emma says:

  jeg har aldrig gået i høje sko eller støvler men efter at jeg for nyligt er blevet mor har jeg pludselig fået rigtig meget lyst på det 🙂 disse kunne være helt perfekte som de første sko i mit nye liv som højhælet mor

  Svar
 79. Helle says:

  Hvor smukt er det, at du udlodder de perfekte støvler til min garderobe i lige netop min størrelse?! Og at det så falder sammen med, at mine yndlingsstøvler lige er flækket (flækket, ja…) på tværs af sålen, gør det bare endnu finere! Mine fingre er krydsede… 🙂

  Svar
 80. Astrid says:

  Jeg blev inviteret på date på Lousiana, og jeg klædte mig farvestrålende på, så mine mangefarvede gummistøvler matchede perfekt. Lidt surt daten dukkede op i skjorte og slips 🙂 Han blev ikke min mand 🙂

  Svar
 81. Julie says:

  Mine fødder voksede under graviditeten. Meget mærkeligt, men jeg gik en halv til hel størrelse op. Det har selvfølgelig resulteret i at jeg ikke kan passe nogle af mine gamle sko! Så disse smukke ankelstøvler vil derfor virkelig pynte i min ikke-eksisterende skosamling! 🙂

  Svar
 82. Denise Andersen says:

  Kvinder begyndte i 1600-tallet at gå med høje sko for at føle sig mere maskuline… Idag kan det ikke være mere feminint! Det lækre par ville passe perfekt på mine fødder! 😉

  Svar
 83. Fie Schou says:

  Kære Sneglcille
  Først og fremmest tak for en skøn blog, hvor jeg ofte genkender mig selv, mine egne følelser og mit moderskab (et altid lidt klamt ord, ikke?)
  Skoene der er på højkant er gudesmukke og vil passe perfekt til den Goya-kjole jeg har tilsnusket mig til juleaften!
  Jeg mangler virkelig et par små lækre støvler, hvis man altså kan mangle støvler, når man som jeg, har to gange grimme ikeaplastikrækker i hjemmet. (- Jeg håber også på en mirakuløs løsning til opbevaring af sko – Mest fordi nogle af dem er SÅ pæne, at de bør stå fremme).
  Jeg går som regel med høje sko – og gerne de perfekte. Jeg betaler gerne ekstra for at de sidder godt og jeg køber aldrig sko, der ikke virker med det samme. Alligevel cykler jeg som regel hjem fra byen i strømpesokker! – Når jeg går ud fra en bar, lister jeg rundt om hjørnet, smider stiletterne i cykelkurven og stikker af! Følelsen af at træde ud af et par høje sko og ned på flad fod, er næsten mere pinefuld end at beholde stiletterne på hjem, men der er intet så skønt som at følelsen af at cykle hjem uden sko på og vide at man har set toplækker ud! Når jeg kommer hjem, stikker jeg altid fødderne i mine strikkede garnsutter – og jeg sover gerne med dem på! For lige så meget som jeg elsker lækre sko, ligeså meget elsker jeg garnsutter!
  <3 Fie

  Svar
 84. mara says:

  Jeg lider af en sygdom der hedder cerebral parese som desværre har haft den bivirkning i mit nu efterhånden 25 årige liv at jeg har skulle bruge to forskellige størrelser da mine ben aldrig har været helt lige lange, lige store samt aldrig lige store fødder. Jeg har derfor altid som barn måtte købe en str 39 til den højre og en str 37 til den venstre.. det har altid været et kæmpe cirkus med at købe to par og finde to par hvor forskellen ikke så for stor ud. For nogle år siden besluttede hospitalet at nu var jeg udvokset nok til at lave en fodforlængelse og det har betyder jeg idag kan bruge 39 på begge fødder! (det betyder så godt nok også at der er ret meget kaos i mine gamle sko 🙂 )

  Ha en skøn jul

  Svar
 85. maria says:

  Jeg lider af en sygdom der hedder cerebral parese som desværre har haft den bivirkning i mit nu efterhånden 25 årige liv at jeg har skulle bruge to forskellige størrelser i sko, da mine ben aldrig har været helt lige lange, lige store samt jeg har aldrig haft lige store fødder. Jeg har derfor altid som barn måtte købe en str 39 til den højre og en str 37 til den venstre.. det har altid været et kæmpe cirkus med at købe to par og finde to par hvor forskellen ikke så for stor ud. For nogle år siden besluttede hospitalet at nu var jeg udvokset nok til at lave en fodforlængelse og det har betyder jeg idag kan bruge 39 på begge fødder (dog skal der stadig en sål i den venstre) men jeg kan faktisk nøjes med et par sko! (det betyder så godt nok også at der er ret meget kaos i mine gamle sko 🙂 )

  Ha en skøn jul

  Svar
 86. Ninna says:

  Jeg elsker faktisk mest af alt at gå i bare fødder…. Om vinteren selvfølgelig kun indenfor. Men når jeg så tager sko på, er det 9 ud af 10 gange pumps, stiletter, ankelstøvler eller ja… Noget med hæl. Det er faktisk pisse upraktisk med to børn på henholdsvis 3 og 6 …specielt til den årlige skovtur i børnehaven 😉
  De top lækre ankelstøvler fra A Pair vil klæde mine fødder perfekt og fuldende stilen, når jeg starter på mit nye job efter nytår 🙂
  Tak for en fantastisk blog!! Og rigtig glædelig 4.søndag i advent.

  Svar
 87. Emma Goul says:

  Jeg ville elske at vinde dem til min søster! Jeg arbejder selv i en skoforrretning, men kan ikke gøre mere, for at redde hendes slidte støvletter. Skosværte og superlim kan ikke klare det mere! Derfor ville disse sko passe perfekt til hende!

  Svar
 88. Anne Gade says:

  Jeg har altid været lidt “bange” for spidse sko, men er på det seneste blevet helt vild med dem! Disse støvler ville jo bare være helt perfekte, som mit første par 🙂

  Glædelig jul!

  Svar
 89. Karina says:

  Jeg er sådan en af de der uheldige mennesker, hvis fødder voksede under min graviditet og ligesom “glemte” at skrumpe tilbage til størrelse 38 igen. Så der står man, lige midt i sin barselsboble, med gylp langt ned af nakken, i for små sko (ja alle sammen) og med en baby som kun ville sove når barnevognen trillede – nedgroede tånegle much?! Der har kun været økonomi til “praktiske” gå-tur-sko, så jeg kunne i dén grad bruge sådan et par spidse skønherligheder 🙂

  Svar
 90. Katrine J says:

  Jeg havde mange sko. Efter to graviditeter er jeg dog nu gået en størrelse op 🙁 Farvel skosamling… Det ville derfor være perfekt med et par støvler…

  Svar
 91. Ditte says:

  Jeg har virkelig små fødder! Vi snakker str 35,5, hvilket gør det der med sko og især de højhælede af slagsen til en ret stor udfordring, hvorfor jeg indtil for nylig kun har haft flade sko. Og ja, det er måske lidt skørt ar jeg deltager i konkurrencen men søster bruger str 39, og jeg mangler stadig en julegave til hende. Tror hun ville være ret vild med dem der!

  Svar
 92. Helene says:

  Har ét par sneaks som altid ryger med på storbyferier. Tog en taxa direkte fra hotellet til adidas-butikken på en tur til Paris hvor vi havde trasket byen rundt dagen før i de helt forkerte sko. Det gør jeg ikke igen.
  Til hverdag er det dog ofte høje hæle og der gør mit eneste par A Pairs det altså godt, så ville ikke have noget imod at udvide med disse støvler.

  Svar
 93. Martha says:

  Jeg har lært på den trælse måde, at man aldrig skal købe sko, der ikke sidder perfekt på ens fod. Jeg er blevet opereret to gange for nedgroede negle, og jeg har stadig problemer med mine tæer. Heldigvis er jeg en størrelse 39, støvlerne her er skide flotte og jeg mangler nogle pæne sko 🙂

  Svar
 94. Kirstine H says:

  De er desværre for små til mig, men hvis jeg er den heldige, så vil jeg give dem til min lillesøster 🙂
  Jeg elsker sko, og jeg har nok de først 50-60 par sko, men det må du ikke fortælle min kæreste – han ved det dog helt sikkert godt, fordi der står sko på en reol inde i stuen bag en dør 😛

  Svar
 95. Pernille says:

  Jeg har flere gange købt et par sko så flotte, at jeg blev nødt til at købe et ekstra par fuldstændig magen til, bare lige i tilfælde af at det første par gik i stykker

  Svar
 96. Anne says:

  For små 12 år siden, i de glade og fulde gymnasiedage, vandrede jeg fra bar til bar på hælene med en veninde. Spørg mig ikke hvorfor vi skulle gå på hælene, men der var uden tvivl tequila på spil. Jeg havde nogle sorte, bløde, semi-lak støvler fra Bianco på. Sådan nogle uden lynlås og med en ordentlig klods af en hæl. Det gik hverken værre eller bedre end at den ene hæl knækkede af, og vi gaffa-tapede den på nærmeste værtshus. Det holdte selvsagt ikke, så vi hamrede den anden af på en fortovskant, hvorefter jeg fortsatte byturen i lakstøvler uden hæl. Og scorede faktisk min gymnasiekæreste, Jonas, den aften. Ømt.

  Rigtig god jul herfra! Kærlig hilsen Anne

  Svar
 97. Anne Dall says:

  I går aftes da jeg var til julefrokost med min klasse ødelagde jeg mit YNDLINGS par sko… For at gøre en lang (fuld) historie kort, så var der mudder, en svævebane og en lettere beruset mig der faldt af svævebanen og NED i mudderet… Øvøvøv

  Svar
 98. Signe Poulsen says:

  For nogle år siden skulle jeg bo i Boston i nogle måneder hen over vinteren. Jeg købte mig derfor et par Duckfeet støvler, så jeg havde nogle lækre, flade støvler at klare mig igennem vinteren med derovre. Jeg købte dem en uge inden jeg skulle rejse og gik i dem hver dag op til rejsen for at læderet kunne tilpasse sig min fod. På afrejsedagen var mine fødder tapet ind i vabelplaster, fordi det tog lidt længere tid at gå støvlerne til end hvad jeg havde regnet med. Jeg var derfor alt andet end tilfreds, da jeg skulle tage mine støvler af ved security (der var ikke plads til dem i kufferten). Heldigvis blev de gået til og de klarede at holde mine fødder varme de måneder det var nødvendigt.
  De her ankelstøvler er super lækre, og efter primært at have gået rundt i nike free gennem graviditet og barsel vil de her fuldende mit tilbage-på-arbejde look.

  Svar
 99. Maria says:

  Mine fødder er ikke ens. Langt fra! Den ene er størrelse 39 den anden størrelse 37. Da jeg var teenager i 90’erne gik alle i Doctor Martins. Min højre støvle var altid blank fordi det var en damestørrelse. Den venstre mat fordi det var en herre støvle. Jeg lærte Med tiden at se charmen ved det. Da jeg blev ældre mødte jeg tilfældigt min modsatte fod, som jeg bytter sko med : o) hvis pengene er små polstrer jeg den lille fod med tykke sokker og sniger med ned i et par størrelse 39. For man skal ikke gå ned på fodtøj! Tak for en skøn blog. Hilsen Maria

  Svar
 100. Maiken Nøddekær says:

  Da jeg havde fødselsdag sidste år fik jeg et par perfekte Louboutin sko af min mand. De skulle da prøves da jeg skulle på bytur med mit arbejde. Jeg blev desværre så fuld, at jeg blev nødt til at komme med en taxa nogle timer senere og glemte fuldstændig at de skønne sko lå i den pose, jeg febrilsk tog ud efter da jeg skulle knække mig i taxaen. (Havde været så forudseende at tage skiftesko med).
  Så 1 stk Louboutin sko der stod “til tørre” da min mand vågnede næste morgen…. Ups!!!

  Svar
 101. Marianne Luna says:

  Jeg er en and til at gå i stiletter, fordi jeg kun ejer pumps, som jeg sjovt nok falder ud af, så snart jeg gerne vil danse lidt. Og det vil jeg som regel gerne, når jeg har stiletter på. Og uden at lyde som en, der svinger violinen alt for kraftigt, så har jeg faktisk længe ønsket mig et par lækre, klassiske stiletter, der bliver siddende på foden – præcis som ovenstående.
  Og så er jeg i øvrigt en heldig størrelse 39. 🙂
  Glædelig jul!
  Bedste hilsner Marianne Luna

  Svar
 102. Ingeborg says:

  Jeg havde også sådan et par sko, som jeg nægtede at smide ud for et par år siden. Det var mit første par converse, og de var så hullede og slidte at det var et under at de stadig hang sammen. Da jeg trådte i en menneskelort på Roskilde Festival, måtte jeg dog sande at det var på tide at sige farvel. Det var den sidste dag, hvor butikkerne var lukket og jeg havde ikke andre sko med, så jeg måtte hele vejen hjem til Jylland i min venindes alt for store gummistøvler. Således lærte jeg at have ekstra sko med på festival.

  Svar
 103. Randi says:

  Fordi jeg virkelig gerne vil have et par sko med hæl på jeg rent faktisk kan gå i. Det vil altså være en stor ting!

  Svar
 104. Mie says:

  Jeg må simpelthen have tabt mig på fødderne eller mine fødder må være krympet, for jeg har altid passet en størrelse 40 indtil for et par år siden, hvor jeg så pludselig kun kunne passe størrelse 39… Nu bruger jeg konsekvent kun størrelse 39. Jeg har måske lidt skoproducenterne mistænkt for at have rykket skalaen for skostørrelser, sådan at kvinder med store fødder ikke skal føle sig så pinlige og ufeminine. Andre der har oplevet samme scenarie?? 🙂

  Svar
 105. Stine Normark says:

  Min kæreste og jeg er lige høje men jeg elsker høje sko – altid høje sko, han er vel mand nok til det 🙂

  Svar
 106. pia sroka says:

  Jeg har et par støvler som jeg næsten altid har på, de er snart slidt helt ned,men jeg kan slet ikke nænne at smide dem ud,jeg er så glad for dem. 🙂

  Svar
 107. Ninna Bjernø says:

  I gymnasiet sad jeg til en fest fast i risten udenfor døren med min meget tynde stilethæl – jeg kunne ikke komme fri og måtte have en veninde eller to til at hjælpe… virkelig pinligt når man er 17 skal jeg hilse at sige!

  Svar
 108. Charlotte says:

  Er typen der stadig går i flade sko fordu det bare er mest praktisk når man har små børn (de er 6 og 8, så små…not so much)
  Håber at vinde, så lover jeg at gå i hæle hver dag!

  Svar
 109. Anne W. says:

  Jeg kan ikke finde ud af at gå med høje hæle, så hvis jeg bliver den heldige vinder, så skal jeg igang med at øve mig! (Har du egentlig nogle gode fif? Hvad er teknikken?)

  KH Anne W.

  Svar
 110. Ulla says:

  Shit det er de fedeste sko i verden! Ser ud til at have den perfekte form og en højde, man kan arbejde med i hverdagen. Og nu vi er ved sko og højde, så er min ting nok, at jeg simpelthen ikke kan få sko høje nok, særligt stilletter. Det betyder, at jeg har flere par sko, der modarbejder enhver form for gang. Og derfor bliver nødt til at øve mig, lang tid, før en fest – fx ved at stavre op og ned ad vejen, så jeg ikke falder over mine egne ben, når jeg endelig hopper op på hælene. Det må se så dumt ud.

  Svar
 111. Mille says:

  Jeg er in lååååve i disse sko! Årh for satan – må man ikke godt have lov til at vinde sådan et par, bare fordi man elsker sko?
  Det sidste halve år er gået i et par oldgamle converse som har det hele: sålen der er gået op, hælen som er flænset og de snavsede snørrebånd.
  Ikke at jeg ikke elsker mine gamle converse… men efter folks halv-gustne blikke at bedømme, kan jeg godt se at det ser fattigt og nedslidt ud. Og det er fattigt. Sko har ikke været på min højest-prioriteret liste, på grund af en økonomi der har været… ja so so. Det har dog også kostet. Forkølelser. Skamfuldhed ude i byen, for det har totalt ødelagt ethvert decent outfit.
  Skoene fra A Pair ser fantastiske ud… kan lige se mig selv gå ind til jobsamtale, og se top-seriøs ud. Eller ude i byen, hvor jeg ikke længere behøver at gemme mine slidte converse. Nytår. Efter det dårligste år, uden råd til sko, ville det glæde mig at vinde.
  Hilsen en trofast læser

  Svar
 112. Musse says:

  Jeg har altid haft et problem med høje hæle. Ikke fordi de klemmer og er svære at gå i ( jo også det), men pga lyden. Klak, Klak, Klak. Den slags opmærksom har jeg det virkelig svært med! Men hvor ville jeg ønske at jeg ikke havde. For det ville være sundt hvis jeg kunne tænke: her kommer jeg, I kigger bare, jeg har ikke noget at skjule! Jeg kan godt lide at forestille mig det:)

  Svar
 113. Maria Jensen says:

  Jeg elsker fine stilletter, men er blevet alt for doven til at få dem brugt. Så sådan et par fine støvletter, der ser ok behagelige ud, må være lige noget for mig 🙂

  Svar
 114. Anna says:

  I de otte måneder, jeg har været på barsel, har jeg kun haft hæle på én gang, og det var i går. I går, hvor jeg en-de-lig skulle ud at spise med gode venner, drikke noget rødvin og komme bare lidt sent hjem. I går var så også aftenen, hvor min dreng valgte at få tænder, have mavepine og eksem på samme tid, så jeg fik lov at have skoene på i ca 1,5 time, før jeg blev ringet hjem for at akut-trøste. Måske kunne jeg få lov at have de her støvler på bare lidt længere.

  /A

  Svar
 115. Katrine O. says:

  Jeg ville ELSKE at vinde sådan nogle flotte støvler! Fedt at bruge str. 39 🙂

  Jeg elsker vinter fordi man stort set kun har lukkede sko på! Har virkelig ikke særligt kønne tæer mere efter at have fået dem trampet på flere gange af heste dengang jeg var teenager og brugte al min fritid på den lokale rideskole. Har faktisk kun ét par “sko” med åbent til tæerne. Dem måtte jeg købe i sommer pga. højgravid krop og dermed også vandoppustede fødder!

  Svar
 116. Eva C. says:

  De støvler ser simpelthen perfekte ud! Efter jeg har fået mine to børn er mine fødder vokset?! så nu klemmer alle mine sko lidt… jeg er nok en str 39 på nuværende tidspunkt – krydser virkeligt fingre;))

  Svar
 117. Ann-Sofie says:

  Jeg skulle på Roskilde, og ville have et par nye sneaks. Jeg forestillede mig, hvor sygt godt det ville se ud med hvide Superstars til afklippede denimshorts og brune ben, så jeg brugte halvdelen af mit SU-madbudget på et par lækre nogle af slagsen med sorte striber (og lignede af samme grund resten af pigerne på festivalen, ja ja.) Første aften lokkes jeg af en omvandrende flaske teqiula og drikker mig en solid kæp i øret. Så solid at jeg ender med at stavre ind i teltet for at sove. Vågner herefter for at ørle, åbner teltdugen og tømmer mavesækken for 7-8 timers alkoholindtag med dertilhørende gringo nachos. Vågner næsten morgen i 45 graders telt, åbner teltdugen og ser at jeg åbenbart har spuleørlet ud over de nye adidas. Fuck.hvor.klamt. Ps. Havde ikke andre sko med. Pps. mine ben blev heller aldrig rigtig brune.

  Svar
 118. Line says:

  Jeg havde længe sukket efter en par klassiske sorte (med rød sål selvfølgelig) Louboutins, og da jeg afsluttede min uddannelse for 2 år siden gav jeg mig selv dem i “Godt gået” gave, og de betyder derfor rigtig meget, og jeg elsker, når jeg har dem på 🙂

  Svar
 119. Pernille says:

  Jeg eeeeelsker nye og flotte sko, men jeg ender faktisk ofte med at rende rundt unden sko. der er mindst 3 par under mit skrivebord på kontoret, hvor jeg oftest ender i strømpefødder. Men man kan altid finde nye flotte sko, som jeg kan have på lidt af dagen.

  Svar
 120. Caroline says:

  Puha. Det er svært at vælge ét par sko at tale om.. Men blandt alle mine, ellers ret så fine, sko. Så er det nok mine 8 år gamle Docter Martins som skiller sig mest ud! Ingen jeg kender kan lide dem. De er både hadet og elsket. Jeg bliver kaldt for en BZ’er hver gang jeg har dem på – nok fordi at jeg altid parre dem med en hættetrøje. Men de går aldrig i stykker! Selv efter 4 festivaller er de stadig lige fantastiske! Og så er det som om, at de også bare bliver lidt pænere med tiden…

  Svar
 121. Silke says:

  I min graviditet for to år siden gik jeg TO sko str. op. Jeg står nu her 1,5 år efter min fødsel, med en sko str. Større end hvad jeg plejer. Jeg har altså ikke kunne gå i alle mine “gamle” lækre sko, støvler og stilletter, siden jeg blev gravid med min søn, og da jeg stadig ikke har imdfundet mig med situationen og solgt/smidt mine sko ud og købe en masse nye mangler jeg VIRKELIG en lækker støvle som denne så jeg kan føle mig mor lækker igen, i min str. 39 som jeg er i dag! 😉

  Svar
 122. Christina S says:

  Jeg er typen, der synes at livet er for kort til at gå i sko, som gør ondt. Har derfor i mange år sværget til at købe sko fra Vagabond, som jeg altid er sikker på sidder godt på mine fødder – tror at jeg ejer 11 par. De her støvler er dog så fantastisk smukke og lige i min størrelse.
  De ville virkelig være et lyspunkt her i eksamensperioden! 🙂

  Svar
 123. Anne says:

  Jeg har et anstrengt forhold til sandaler. Jeg kan simpelthen ikke klare de klassiske Ecco sandaler. De er måske praktiske, men jeg synes det er så grimt!
  Og jeg gider slet ikke at begynde at fortælle om crocs (What are those?)

  Svar
 124. Ida says:

  Mine fødder ville elske dem! Mine sko SKAL være komfortable, og ja, jeg slider dem op. Mine Nike Roshe Run har altid flere huller, når de bliver smidt ud… :’)

  Svar
 125. Michelle K says:

  Det bliver en lidt gammel historie så 🙂 Om sko… Gummistøvler er vel også sko? Da jeg var lille, en 7 år tror jeg, det har været… Der ejede jeg et på røde gummistøvler. Normalt var jeg ikke særlig stor fan af gummistøvler, men så hørte jeg en gammel børnesang, som handler om en pige der ikke vil gå i andet end sine røde gummistøvler. Fra den ene dag til den anden boede jeg i de røde gummistøvler. De nåede at revne, at blive for små, at blive virkelig slidte.. Før jeg smed dem ud som 13-årig, da mine forældre blev skilt, og jeg blev sur på alt og alle! De røde gummistøvler og jeg har haft mange gode minder!

  Svar
 126. Trine says:

  Jeg elsker nye fine sko – og synes selvfølgelig altid at de skal flashes i byen. Men en ordentlig vin brandert og nye flotte sko ender oftest med sko-skrammer! Men sådan et par nye flotte sko ville jeg passe meget godt på 😉

  Svar
 127. Betina says:

  Efter sprængt achillesene og alvorlig bækkenløsning har hæle og jeg ikke just været bedste venner. Nu er jeg begyndt at øve mig lidt igen og disse ville jeg med glæde lære at bruge hæle i igen.

  Svar
 128. Anne says:

  Jeg købte engang et par lædersandaler i Thailand til 25 kr. Temmelig crappy kavlitet men jeg elskede dem. Jeg fik dem lappet og små-repareret 5 gange hos min lokale sko- og hælebar. 6 gang jeg lagde vejen forbi til akut-reperation nægtede sko-manden at reparere. Jeg lavede en dramatisk scene og skældte og smældte. Tog mine sandaler under armen og gik hjem og pakkede dem ned til ferie. Jeg nåede dog aldrig at få dem på under ferien, for karma sørgede for at min bagage forsvandt. Sådan pist forsvandt. Aldrig dukket op igen. Jeg har kun denne ene gang i mit liv grædt (virkelig meget) over et par mistede sko…

  Svar
 129. Sofie Mayling says:

  Årh, jeg har et par sorte pumps, som jeg købte til 129 kr på Zaras udsalg på studietur til Barcelona i 2013. Jeg ELSKER dem, og alle kender dem som Barcelona-skoene. De er legendariske. Så smukke og klassiske, og jeg har gået dem fuldstændig ned. Jeg kan gå med dem i timevis nu, men hold op, hvor har jeg ødelagt mine fødder ad flere omgange. Det hele værd hver gang! Jeg elsker dem!

  Svar
 130. Maria Baldus says:

  Jeg plejede at elske sko. Høje sko. Nu har min mand givet mig et par valgfri stiletter i barselsgave og jeg aner ikke hvilke.

  Svar
 131. Nanna Benedictus says:

  Jeg købte et par Jimmy Choo sandaler til 3000kr til min 16-års fødselsdagsfest, hvor jeg til mine forældres overraskelse havde inviteret 80 mennesker, ups! Brugte dem en halv time, til at tage imod gæsterne og så røg de af til fordel for flade sko.
  Sagen var Nemlig den, at de var frygtelige af gå i og man ligner en vraltende gås iført disse. De er meget smukke og står stadig i mit skab. Ind i mellem tager jeg dem på går en runde i lejligheden og placerer dem pænt i skabet igen. Ligner stadig en gås. Øv!

  Svar
 132. Maja says:

  Som teenager ejede jeg – som så enormt mange andre – et par virkelig gule Dr Martens støvler..
  Komplet med rund hippie-perle i snørebåndene, og så løst bundne at man bare kunne stikke i dem, og traske teenage-hippie-agtigt afsted..
  Jeg ELSKEDE de støvler..!!
  De voksede bogstaveligt talt med mig.. Fik dem i en str 37, og de var så dejligt udtrådte at jeg stadig kunne bruge dem da jeg var vokset ind i en str 39..
  Min mor – der ikke var fan af nedslidte udtrådte gule Dr Martens- smed dem ud en dag jeg ikke var hjemme..!
  Og nej, 20 år senere, er jeg stadig ikke kommet mig helt..
  Sender dem en kærlig tanke mindst et par gange om året..
  Og mindes dem helt sikkert federe, end de egentlig var..

  Svar
 133. Anitta B says:

  Som ung rebel med dread-looks og hippieklæder svor jeg, at jeg aldrig nogen sinde ville træde ned i et par høje hæle. Nu, ca. 15 år senere, går jeg nærmest ikke i andet. Ville elske at spæde a Pair til samlingen.

  Svar
 134. Mai O. says:

  Jeg har engang tisset ned i mine sko. Altså, ikke med vilje. Jeg prøvede virkelig på at holde mig, men nok forDI at jeg var ved at vride en klud i nogle gulvvaskevand, så ku’ jeg VIRKELIG ikke. Jeg var på arbejde et sted, hvor toilettet var så skummelt, at jeg hellere ville holde mig til jeg kom hjem; men DEN går altså ikke, når man skal vaske gulv med larmende klude. NØJ, mine sko blev gennemblødte. Ja, det gjorde bukserne selvfølgelig også, men de var sådan nogle løse nogen i kunststof, så de gad sgu’ ikke suge. Det gjorde mine sneaks til gengæld. Fee’.

  A Pair er VELKOMNE hos mig! Jeg lover, at jeg er stoppet med at holde mig alt for længe. Så’n da.

  Svar
 135. Josefine says:

  Min flotte høje kæreste og jeg blev forældre tre dage før din Uma kom til verden. Jeg scrollede i dag gennem mine billeder og så, at sidst jeg tog et kærestebilllede af os, var d. 19/6. Jeg ville derfor elske at hoppe i disse smukke sko og hive ham ud i byen og kysse på ham.

  Svar
 136. Lotte says:

  Jeg har verdens bredeste fødder (føles det som), så har næsten altid betænkeligheder ved nye sko. Tænk hvis nu jeg får vabler af dem? Især på hælen får jeg det nemt. For et par år siden købte jeg 2 par virkelig fine ballerinaer hos & other stories, men de gnaver mine hæle op inden jeg har nået at gå herfra og ned for enden af min egen gade. Øv øv øv. Til gengæld har jeg luret en butik med sko der passer til min fod nu – og nu danser jeg på gaden istedet.

  Svar
 137. Cecilie says:

  Jeg elsker, elsker, elsker højhælede sko og især højhælede støvler. Men min kæreste er kun et par centimeter højere end mig, og jeg ved godt, at jeg burde være ligeglad, men jeg hader at være højere end ham. Så nu er jeg begyndt at samle på billeder af lækre par, hvor kvinden i stiletter er højere end manden, og hvor de begge ser ud til at give nul fucks, så jeg kan holde op med at lade mig gå på af den slags ligegyldigheder. Op på den høje hæl igen!

  Svar
 138. Marlene Høj says:

  Jeg har store fødder i forhold til min højde – Jeg takker min farfar for lange tæer 😉 Og så elsker jeg at gå i sandaler eller bare tæer…

  Svar
 139. Malene says:

  Jeg har kommenteret tidligere, men pludselig kom jeg i tanke om en anden sko-historie, som jeg også lige måtte dele (det er en god ide med den her vinkel 😀 ).

  Jeg arbejdede engang i en bistro i et stormagasin (lige da jeg var blevet student) og her skulle vi have verdens grimmeste, fladformede, sorte sikkerhedssko på, hvilket IKKE var særligt fedt! Især ikke for en som mig, der gik pænt meget op i sko, tøj mm. Men ok, tøjet var også herregrimt og vi stank alle af friture, så hvorfor ikke toppe det af med sikkerhedsskoene.

  Anyways – disse såkaldte sikkerhedssko var åbenbart ikke så skidesikre alligevel. Jeg tog den således på røven ned af personaletrappen foran alle de pæne mennesker fra parfumen, herrafdelingen mm. Og de kom fandme ikke i sikkerhedssko nogen af dem. Næh det gjorde hende, den lange, der sad på røven og stank af friture.

  Blev hentet af en ambulance (til min store skræk og rædsel) og blev kørt på hospitalet, da der kunne være tale om en arbejdsskade. Her lå stinkedamen så i sine sikkerhedssko med ondt i røven og ventede et par timer indtil verdens pæneste lægestuderende fik æren af at undersøge min b-hind…. Var ved at dø. Især fordi jeg lige den dag havde valgt at tage mine ældste g-strengs-trusser på, som ikke bare var totalt forvaskede. Næh nej de var også sprunget i alle elastikkerne, så det lignede da simpelthen, at der voksede lange, tynde orme ud af røven på mig.

  Den pæne lægestuderende sagde ikke et ord, da han undersøgte mig og holdte også blikket rettet forholdsvist stift på sin computerskærm, da han, efter undersøgelsen af min numse, kort og kontant konstaterede, at jeg havde fået “et alvorligt blåt mærke”. (tak for, at du i det mindste kaldte det alvorligt nu, hvor jeg er blevet kørt herind med ambulance og har ligget og ventet et par timer på at blive udsat for jordens mest ydmygende undersøgelse).

  Da min mor og jeg efterfølgende kom ud i bilen, var det første, hun sagde: “De der trusser, de ryger ud, når du kommer hjem!” (tror hun var pænt bitter over ikke at have håb om en pæn lægemand som svigersøn efter den fadæse).

  Trusserne røg ud, det samme gjorde de falske sikkerhedssko og siden da har jeg altid tænkt over, at det måtte være mere sikkert med stiletter eftersom alle parfumedamerne stadig stod, da jeg var nede og ligge…

  Svar
 140. Isabella B. Pedersen says:

  Jeg ejer virkelig ikke særlig mange par sko. Det er sådan noget med et par Converse, et par sandaler og nogle stilletter. Jeg var i mange år efter min efterskole en rigtig Kawasaki pige med helt udtrådte kawasaki sko med mange huller i, og så var de selvfølgelig i hver sin farve. Jeg gik ikke i andet, selvom det var regn- og snevejr og mine fødder var helt gennemblødte. Nu er jeg blevet lidt bedre 🙂 Disse sko ser godt nok virkelig flotte ud og jeg kunne virkelig godt tænke mig at udvide min skosamling lidt 🙂 Krydser fingre!

  Svar
 141. Helene hvid says:

  Ude i min entré står et par sko. Det ene par er store, lidt trådt skævt i hælen og sikkert et par sæsoner gamle allerede. Det er min mands sko. Det andet par er mine – brune ankelstøvler uden hæl – lidt for dyre dengang men stadig flotte. Det tredje par er lidt mindre. De er lyserøde og fuld af mudder og sand fra legepladsen. Det er min datters. Ved siden af står et par meget små vinterstøvler. Det er min søns. De er endnu ikke slidt inder bunden og har kun nået at samle et par sandkorn på toppen, for han har kun lige lært at gå. De fire par sko repræsenterer min familie. Med hver deres særpræg. Og jeg elsker at vores allesammens sko står dér, side om side.

  Svar
 142. Anne-Sofie nelson says:

  Jeg bor i en et-værelses og har efterhånden så mange sko at jeg rent faktisk opbevarer nogle af dem i ovnen – meget carrie style 🙂 men der er altid plads til et par til, og dem der er jo mega flotte og lige min str!

  Svar
 143. Helle S. says:

  Har et dybt ar på venstre knæ, fordi jeg i gymnasiet insisterede på at gå til 18-års fødselsdag (halbal) i et par alt for høje plateau sko – jeg faldt på en grussti i en lårkort kjole, blev tvunget på skadestuen i den største brandert, hvor jeg underholdte hele hytten med, at jeg bare skulle have et plaster på og tilbage til festen! Fik 8 sting i knæet, min mor var super cool og tog det med ophøjet ro, men for helvede det gjorde ondt i lang tid efter! Man må lide for (sko)skønheden ; )

  Svar
 144. Louise J says:

  Jeg er åbenbart typen, der lider af sure tæer. Et seriøst problem i mit liv, som går ud over alle mine elskede sko!! For nu er jeg jo også typen, der – selvom jeg har totalt rene tæer – stinker af sure tæer efter bare et par minutter i mine sko. For det sidder simpelthen i dem alle sammen! Hvis jeg vinder disse fantastiske støvler, vil jeg sætte alt ind, på at komme mit ulækre problem til livs! 😀

  Svar
 145. Sofia says:

  Jeg beholder stadig mine mors fine, røde, stilet-sandaler, som hun havde på til mormor og morfars sølvbryllup, selvom jeg sidenhen har haft dem på i byen så mange gange gange at de næsten ikke kan hænge sammen længere. Synes skoenes historie er så fin, at jeg ikke kan få mig selv til at smide dem ud.
  Støvlerne er skønne og jeg ville elske at starte første arbejdsdag til januar med dem på 🙂
  Rigtig glædelig jul <3

  Svar
 146. Sidse Pedersen says:

  Må anerkende at de sorte støvler jeg købte for mange år siden simpelthen er for store, så et par der passer mangler i min sko garderobe

  Svar
 147. Freja says:

  De eneste nye sko jeg hsr fået det sidste år er et par klip klappere fra HM. Jeg ville elske at føre mig frem i dem her!

  Svar
 148. Marianne says:

  Jeg har altid elsket at gå i stilletter, og i mine “unge” dage betød det ikke så meget om det gjorde ondt eller ej. I dag betyder komforten dog mere, hvilket jo (desværre) også tit hænger sammen med prisen. Så sådan et par fede ankelstøvler ville falde godt på et tørt sted 😉

  Svar
 149. Cecilie Henriksen says:

  Jeg trænger sådan til et par nye høje sko – det er flere år siden jeg har købt nye sidst, da jeg blev lidt for tilbøjelig til at følge ’sneaker tendensen’ til festligt tøj og hverdag. Om en måned bliver jeg sygeplejerske, så ud over at det ville være fantastisk med er par lækre sko i eksamensgave, så ville de også passe godt ind i min nye indstilling: jeg vil købe mere festligt og lækkert tøj, så jeg rigtig kan vise mig frem, når jeg går ud, når nu jeg ikke kan style uniformen så meget til hverdag 😉
  Og min str er helt perfekt – nemlig en 39!

  Svar
 150. Henriette Hermann says:

  Jeg har lige født og er gået en halv størrelse op i sko under min graviditet. Det betyder sat min smukke skosamling er komplet kaput. De sidste tre måneder har jeg ikke gået i andet end sneaks fra adidas, og mine fødder trænger altså efterhånden alvorligt til noget lækkert skind at gå i.

  Svar
 151. Ida K says:

  Jeg har altid været ked af størrelsen på mine fødder… Jeg er ikke særlig høj og jeg brugte engang 41. Nu bruger jeg 39/40. Det siger nok noget om, at jeg har tvunget mig selv ned i alt for små sko i mange år……. Alle mine veninder og især min mor synes, det er så dumt og åndssvagt! og det synes jeg egentlig også selv, meeeen mine fødder ser bare så store ud! Nå men blev simpelthen så glad, da jeg læste for noget tid siden, at du selv synes du havde store fødder, fordi har aldrig tænkt over, at du havde store fødder, når jeg har set bileder af dig, og du ser jo godt ud! 🙂
  En lille bonus ved de her sko, er at hvis de udhvider sig, kan man komme ned i en størrelse mindre 🙂
  God jul til dig og din søde og smukke familie!

  Svar
 152. Frederikke Lund says:

  Jeg har faktisk altid haft en eller anden idé om at jeg ikke ejer ret mange sko og at de jeg har, dem bruger jeg til de falder af mine fødder af sig selv. Det er også delvist sandt, men i forbindelse med en flytning fandt jeg de her smukke stilletter jeg købte for 7 år siden, men aldrig, som i seriøst aldrig har haft på, men som jeg knuselsker fordi… Altså.. De er af silke. Leopardmønstret silke. Mere skulle og skal der ikke til for at jeg faldt for dem. Og selvom jeg aldrig har haft dem på, så bliver de aet ofte når jeg lige har behov for at kigge på noget fint.

  Svar
 153. Marie says:

  Åh, det må blive historien om den ferie, jeg var på med 7 veninder, hvor jeg første aften tog mine smukke vintage stiletter på. De passede så åbenbart ikke, og stak mig en led vabel. Vabler gik der naturligvis betændelse i – som spredte sig til en betændelse i hele mit ben. Needless to say: det var en fed ferie, hvor jeg havde syv par ubrugte sko med hjem – men til gengæld en meget slidt pose, jeg havde haft om benet hver dag på stranden…hvor jeg selvfølgelig heller ikke havde badet, for det må man lig’som ikke, når man har betændelse helt op i låret…. Men hvem har også lyst til at bade på en strandferie med veninderne….

  Svar
 154. Ditte Mehner Kristiansen says:

  Jeg KNUS-elsker mine spidse støvletter i ruskind fra et billigt mærke, jeg ikke husker navnet på, de er fuldkommen fantastiske – men også i fuldkommen elendig kvalitet, desværre… De kan snart ikke mere og det er virkelig ren held, at hælen endnu ikke er knækket, så meget jeg elsker at danse rundt med mine veninder i byen. ;-P

  Det ville være fantastisk at vinde et nyt par i ordentlig kvalitet og jeg er sikker på, at disse læderbasser vil få en lige så stor plads i mit hjerte som de gamle ruskindsbasser.

  Jeg er klar til at skifte ud og elske på ny… ❤️

  Svar
 155. Mette Bjørn says:

  Da jeg skiftede min City lejlighed i indre Århus ud med en større udkantslejlighed, startede mit største skomareridt!

  Jeg havde allieret mig med et par stærke mandevenner, hvilket var skidesmart! Dels var jeg højgravid og derudover boede jeg på anden sal og havde verdens SMALLESTE trappe!
  Nå! Men jeg havde samlet alle mine sko, sneakers, sandaler etc i to store sække! Der var ikke tid til at være snart, og flytning fra det ene til det andet sted varede kun 15 min. Så jeg kunne hurtigt flå dem ud af poserne igen. Eller dvs det ville jeg have gjort, hvis ikke to mænd havde taget fejl af affald & sko!!!!
  Da jeg opdager det, står jeg i mine flade badesandaler med vand i fødderne og konstaterer i en form for chokpanik!! At de nu er det ENESTE jeg nu ejer af fodtøj! Jeg ringer rundt til samtlige renovationssteder i Århus, men for sent!! Mange mange tusinde kroners sko, støvler & sneakers, ligger nu og roder rundt imellem markreldåser og gamle bleer. Jeg så dem aldrig igen, og siden da, har jeg altid selv pakket og flyttet mit fodtøj! Kh Mette May

  Svar
 156. Regitze Jensen says:

  Jeg har altid kun gået i sneakers, fordi jeg følte mig som en kæmpe, bare ved tanken om at proppe mine 176 cm oven på nogle hæle… Men, med de der lækre sko, ser det ud som om, at den slags fjollede ideer endelig kan blive slået ud af hovedet! 🙂

  Svar
 157. Anna says:

  Jeg havde engang en arbejdssko, hvor sålen til sidst var så løs, at jeg “fangede” hvad som helst som lå løst på jorden. Det blev nærmest farligt til sidst.
  Et smukt par sko – sådan nogle ville jeg gerne spankulere rundt i!

  Svar
 158. Lene Elnegaard says:

  Jeg drømmer om at gå meget mere i hæle; synes det gør så meget godt for holdning og udstråling. Men må desværre erkende at jeg er blevet for gammel og doven – men jeg burde virkelig stramme op.
  Den grimmere sko-sandhed er nok, at jeg har aaaalt for mange par ubrugte sko; købt i et øjebliks “dem skal jeg da nok kunne passe” eller “de er sat så meget ned, at det er dumt at lade være”…
  God dag,
  Kh Lene

  Svar
 159. Loa says:

  Da jeg var gravid første gang og var gået 17 (!) dage over tid, var jeg så træt af situationen, at jeg nægtede flere dage i udtrådte flade sko.

  Så da jeg skulle til fødselsdagsfest hos en veninde og skulle afsted med kæmpe vandfyldt krop i stedet for lille ny lækker baby, besluttede jeg at tage stiletter på. Fandme om jeg gad være ufiks og gravid mere. Det viste sig at være en dårlig plan.

  Allerede da jeg ankom til hendes hus og steg ud af bilen, væltede jeg. Og så lå jeg der og rodede. Jeg skal hilse at sige, at når man er i uge 43, er det sgu ikke nemt at komme op fra jorden i forvejen. I stilletter er det nærmest umuligt. Jeg tumlede rundt desperat for ingen skulle se mig. Ingen gjorde det heldigvis. Jeg smed skoene og gik med bare fødder og fik to dage senere en skøn dreng.

  Svar
 160. Lene says:

  Min mor har hele min barndom sørget for at jeg gik i gode sko -gerne eccos fodformede. Jeg har derfor som voksen skulle vænne mig til at gå i knap så behagelige, pæne sko. Det er svært og gør ondt. Men dem her ville gøre det hele værd. Red mig fra dette fodformede helvede og indvi mig i det elegante.

  Svar
 161. Rikke D says:

  Jeg ejer kun sorte sko og støvler. Men lige præcis sådan et par sorte, spidse læderankelstøvler mangler i min samling <3 <3 <3

  Svar
 162. Sarah says:

  Jeg er lidt uheldig med sko, når jeg er til fest. Jeg er fx kommet hjem fra en fest uden mine snørebånd, har mistet min ene (!) højhælede ankelstøvle ligeledes til en fest og til sidste nytår var mine skiftestøvler væk, da jeg skulle hjem. De der ankelstøvler ville jeg passe godt på, men jeg kan selvfølgelig ikke love noget 🙂

  Svar
 163. Maria says:

  Jeg ELSKER sko, jeg kan næsten ikke gå forbi en skobutik uden at købe et par, hvilket er fjollet, når jeg virkelig har mange sko i forvejen. Jeg går gerne i mine yndlingssko til de er helt tyndslidte og andre får jeg aldrig på og ender med at give til genbrugsbutikker ..

  Svar
 164. Mia says:

  Da jeg gik meget i byen var det altid i MEGET høje og MEGET spidse sko – som selvfølgelig blev smidt på vejen hjem fordi de ikke var egnede til menneske fødder… Det betød også at fulde Mia altid kunne finde dem uden for hoveddøren dagen efter – for de måtte naturligvis ikke komme med ind når de sådan havde været dumme 😉

  Svar
 165. Lærke says:

  Jeg kan stadig ikke få mig selv til at smide mine (knap så kønne) blå-mandags-sko ud, selvom jeg aldrig ville tage dem på ud i offentligheden. Skal lige siges at jeg nu er 24 og mom-to-be, så måske jeg skulle komme videre og smide dem ud 😉 Glædelig jul!

  Svar
 166. Ann says:

  Jeg er egentlig mest en sneaker-pige – men hver gang har høje hæle på, får jeg så mange komplimenter. Så ville elske et nyt par. 🙂

  Svar
 167. Camilla boel says:

  Jeg har et par plateausko, som er mine go-to festsko, og som jeg mener jeg kan have på for evigt. Det blev dog modbevist efter en vild fest, hvor der blev stået, gået og danset med skoene i 9 timer – hvorefter jeg fik en overbelastningsskade, og ikke kunne gå i 14 dage uden sindssyge smerter i min venstre fod. Flot. Jeg vil være mere forsigtig med de pæne ankelstøvler, tænker jeg 😉

  Svar
 168. Amalie Møller says:

  Damn… De er flotte!! Dem gad jeg sørme godt vinde!
  Tilbage i gymnasiet da jeg endelig havde lært at rocke et par høje stilletter faldt jeg ned af trappen på det lokale diskotek, hvilket resulterede i at den ene hæl faldt af 🙁 Grundet min stædighed forsatte jeg aftenen og humpede rundt på dansegulvet – er sikker på det var et ømt syn!

  Svar
 169. katrine søgaard says:

  jeg har det med at gå mine sko ned, så jeg har altid kun to par som jeg bruger, når de så er trådt ned, så er jeg altid i vildrede for synes det er svært at finde erstatningsskoene, der er lige så gode som de gamle. lidt unødvendigt, for jeg ender altid med at finde nogle sko, der ender med at blive endnu bedre, he he 🙂

  Svar
 170. Katja says:

  Jeg har et varmt forhold til sko, sammen med kage er de nært forbundet med lykke. Men sandaler derimod, I don’t get it. Det er en opslidende kamp hvert år, at finde et par som jeg ikke decideret hader.

  Svar
 171. Laura says:

  Jeg har lige, for et par dage siden, vundet min første giveaway, hvor jeg vandt et par NLY Sneak. Jeg håber at heldet fortsætter!

  Svar
 172. Tine says:

  Jeg har mange sko….faktisk så mange at det er lidt pinligt. Jeg er begyndt at “gemme” flere af mine nyindkøbte stiletter og pumps på arbejdet så min mand ikke mobber mig 😀

  Svar
 173. Emilie says:

  Min mor tvang mig til at gå i fodformede rapsko, til jeg var omkring 14 år. Og selvom det er lang tid siden nu, så føler jeg altid, at jeg tager lidt revanche, hvis jeg går i spidse, høje sko

  Svar
 174. Anne Kathrine says:

  Jeg har haft et par løbesko til at stå i gangen, fordi min tidligere roomie troede jeg løb. Nogen gange flyttede jeg lidt rundt på dem, for at få det til at ligne at jeg brugte dem. Nu insisterer jeg på at jeg ikke har nogen løbesko, hver gang jeg siger til min mand at jeg godt kunne tænke mig at være sådan en der løber. I virkeligheden ved jeg godt at de ligger nede i kælderrummet.

  Svar
 175. Christina Lambert says:

  Jeg har en gang hørt at trykket fra en stilet-hæl svarer til at blive trådt over foden af en 600kg “baby”elefant, fordi at alt vægt er koncentreret på så lille en flade.
  Jeg ved ikke om det er rigtigt, men jeg ved det gør tosset ondt at få boret en stilethæl ned i foden, især hvis en eller anden har skoen på. Så jeg er tilbøjelig til at tro på det!

  Glædelig jul og godt nytår, til jer alle fem 🙂 Jeg glæder mig til at følge med næste år også.

  Svar
 176. Helle says:

  Min mand driller mig med at jeg har “baby-fødder”! Jeg bruger en størrelse 37/38, men han bruger 45 så når vores sko står ved siden af hinanden i gangen, ser mine umådeligt små ud i forhold til hans! Det hjælper ikke at nevøen på knap 8 snart har lige så store fødder som mig 🙂

  Svar
 177. Ann-Katrine F says:

  Mit absolutte par yndlingssko – et par fine, fine Ahler herreinsp. af slagsen – købte jeg på et kræmmermarked i Odder blandt alskins skrammel og ragelse! 😉

  Svar
 178. Anne R says:

  Efter at være blevet mor til to er jeg blevet lidt for komfortabel sneakers kone agtig. DET MÅ OG SKAL STOPPES!! Det ville disse flotte stilletter klart bidrage til! Wow de er fine!

  Svar
 179. Maria says:

  Jeg har et par ’score-sko’. De var på da jeg scorede min mand (og et par stykker før ham… ahem…), mit job og min perfekte lejlighed på Vesterbro.
  Det er et par burgundy russkinds-ankelstøvler, som i dag er skamslidt. Men jeg nægter at smide dem ud før jeg har erstattet dem med et fuldstændig identisk par. Svært når nu de er gået ud af produktion (øh ja, jeg har kontaktet producenten direkte)…

  Svar
 180. Louise Svane says:

  Jeg elsker sko, som i jeg kan lugte et skoudsalg på flere kilometers afstand, og jeg er stadig igang med at lede efter det helt rigtige par støvler…
  Da kæreste og jeg flyttede sammen fornylig, der skulle der reduceres i en af vores skosamlinger, hvilket desværre blev min, kæreste har mange, men pæne, sko!
  De støvler ville klæde mine fødder, give mig nødvendig selvtillid når jeg påbegynder nyt studie, og de ville være en kærkommen udvidelse til slunken samling af sko

  Svar
 181. Ida says:

  Ikke nok med at du og jeg Cecilie deler fødselsdato, så deler vi også skammen over store fødder.. Jeg har haft min del af vabler pga. for små sko, men nu har jeg endelig sluttet fred med at være en 39/40 for jeg har også højden og benene derefter 😉

  Svar
 182. Nastassja says:

  Jeg havde for en del år siden de fineste stilletter med en smuk sløjfe foran. Problemet var vare at jeg næsten hvergang jeg havde dem på, formåede at få den modsatte hæl ind i sløjfen, når jeg gik og derved totalt spændte ben for mig selv. Jeg er den dag idag stadig imponeret over at jeg kunne det.. tsk tsk

  Svar
 183. Mette says:

  Mine yndlingssko døde på en ferie til New York. Vi boede i China Town og på vej hjem fra en våd aften på Manhattan trådte jeg på en død rotte. Jeg vil ikke komme ind på de nærmere detaljer (primært fordi jeg stadig kaster lidt op i munden ved tanken), men de blev smidt direkte ud, så snart vi ramte hotellets lobby. Fy. For. Satan! Jeg lover at se mig bedre for, når jeg går i gennem mørke gyder, hvis jeg vinder disse skønheder!

  Svar
 184. Anette says:

  Under min kærestes og min første ferie sammen i Barcelona gik mine sandaler i stykker midt under vores sightseeing på en eller anden borg. Altså ikke bare sådan gik lidt i stykker, men hele overdelen røg simpelthen af den ene sandal, så den ikke kunne side på min fod mere! Jeg kunne dø af flovhed over at skulle trippe barfodet rundt på de varme sten. Min kæreste hoppede galant ud af sine klip-klappere, som jeg stavrede rundt i inden vi fandt en souvenirbutik hvor jeg kunne erhverve mig et par neonfarvede plastik klip-klappere der reddede dagen. Et virkelig tåkrummende øjeblik!
  Nu 5 år efter er jeg helt nygravid med vores første barn, og ville elske at trisse rundt i de smukke støvletter fra A Pair og føle mig lækker vinteren over inden jeg sikkert kan se frem til hævede fødder og vand i kroppen til sommer. Og str. 39 er lige min størrelse!

  Svar
 185. Nanna says:

  Jeg er virkelig dårlig til at smide ud, hvorfor jeg har flere par sko, som er totalt udslidte og ubrugeligt. Jeg kan stadig ikke få mig til at smide mine meget yndige konfirmationssko ud, selvom de både er for små og i virkeligheden ikke særlig pæne – det er jo egentlig temmelig fjollet… 🙂

  Svar
 186. Finurligt says:

  Jeg er virkelig dårlig til at købe sko! Crazy, som det lyder, men det er jeg. Jeg har som regel 2-3 forskellige par, som jeg bruger rigtig meget og så supplerer jeg op med et par sneaks og lidt sommerligt. Fx så ejer jeg ikke et par pæne, gode vinterstøvler – men hvem har også brug for dem, når nu vinteren byder på 10 grader?!

  Svar
 187. Leahsephira says:

  Jeg havde et par hvide støvler med en lille hæl da jeg var 13 år. Jeg syntes de var SÅ fede og mega smarte. De var hvide, havde sådan nogle små sorte huller allesteder og der stod vidst ’74’ på siden. Så de mindede lidt om sneakers bare som støvler. Og hold da KÆFT de var grimme og kiksede set i bakspejlet, men gud hvor jeg dog elskede dem. Shoe-mistake!

  x

  Svar
 188. Julia says:

  Mine fødder er altid vokset lidt hurtigere end resten af min krop, så da jeg var lille faldt jeg altid over mine egne fødder. Af samme grund har jeg heller aldrig været så pjattet med at gå med spidste sko (da de godt kan få ens fødder til at se lidt længere ud). Med årene er jeg dog vokset mere i højden og mindre i fødderne, og nu kunne jeg vildt godt tænke mig et par lækre, spidse ankelstøvler som dem der 🙂

  Svar
 189. Caroline Una Henningsen says:

  Da jeg gik i fjerde klasse skulle vi flytte til en ny by i Jylland, hvor jeg skulle starte i 4. klasse. Mine forældre var skilt, og weekenden inden brugte jeg hos min far i København, hvor jeg fik manipuleret ham til at give mig nogle nye støvler, så jeg kunne se sej ud på den første skoledag i den nye klasse. Vi fandt det perfekte par, et par brune snørestøvler med en lillebitte hæl (måske 3 cm, men de var afgjort højhælede sko for mig!)
  Første skoledag oprandt, og jeg trådte ind i mine nye støvler – og en Minnie Mouse trøje. Så var jeg altså heller ikke mere cool.. 🙂
  I lokalet sad der 50 børn fra min nye klasse og parallelklasse, som alle gav mig elevatorblikket. Eller sådan føltes det i hvert fald. Jeg så hvordan de populære piger i klassen begyndte at hviske. De sagde aldrig noget om støvlerne til mig dengang, og jeg skulle i den grad kæmpe for at få mig en plads i klassen og nogle nye venner, men hele 10 år efter fortalte klassens dronning mig, hvor misundelig hun var blevet, og at støvlerne aftvang respekt. For det gør flotte støvler nemlig.

  De bedste julehilsner Caroline Una – som i øvrigt er VILD med at din datter hedder Uma!

  Svar
 190. Pernille B says:

  Åh – nogle smukke støvler i min størrelse….
  Jeg har de bedste minder om mine yndlingssandaler købt i Paris med en ex-kæreste den dag Bjarne Riis vandt Touren på Chanps Elysee. Jeg mistede kæresten og Riis mistede trofæet – men jeg har stadig de smukke sandaler !!!!!!

  Svar
 191. Signe says:

  Jeg elsker sko, men ikke på den der “jeg-har-100-par-derhjemme”-måde. Jeg er nemlig åndsvagt kræsen når det kommer til at købe sko. De skal nemlig være helt perfekte, og det er der meget få sko der er.
  Men disse fine sko er noget nær perfekte, og åhh hvor gad jeg godt have dem på mine fødder i 2016 <3
  Tak for en fantastisk blog med sproglige finurligheder og ægte indhold!

  Svar
 192. Amanda says:

  Jeg er ved at være træt af at blive afvist af diverse pickere på natklubber med kommentaren at jeg ikke liiige passer ind. Er næsten sikker på det er mine Air Max som gør det.. Havde ellers pæn glimmer kjole på til.
  Men med mine 175 bliver man bare hurtige højere end alle andre (inkl. Mændene) når man hopper i et par hæle. Men nøøøj, hvor er det praktisk. Man kan altid se toilettet og udgangen trods menneskemængden.

  Svar
 193. Julie Bech says:

  Jeg er højgravid og mine væskefyldte elefantfødder kan efterhånden kun være i et par udtrådte sneakers.. Nøj hvor jeg glæder mig til at mine fødder igen kan være i et par lækre støvler!

  Svar
 194. Signe O W says:

  Mine sidste vinterstøvler var fra Ghana. Jeg var der i 4 måneder sidste år, og skulle hjem i november, så synes det var passende at have nogle støvler til vinteren hjemme… Det var dog lidt surrealistisk at stå der i Ghana og købe varme sko i 30 graders varme. Globaliseringen er all around us! 😀

  Svar
 195. Marianne says:

  Jeg var engang den lykkelige ejer af et par alt for praktiske Ecco Cosmo sandaler. Jeg hyggede mig, min kæreste hadede dem. På solskinsferie i Sydfrankrig søsatte han skoene da jeg lige var optaget af vin måske? Strømmen tog dem og livet blev aldrig det samme igen…

  Svar
 196. Ninette says:

  Vild præmie! Jeg har for første gang, siden jeg var barn, købt mig en hverdagsstøvle her i efteråret fremfor mine sneakers – og jeg er tosset med dem! Og jeg er vild efter at få fingrene i nogle med hæl så mine ben ser ekstra flotte ud 🙂 god jul! Knus

  Svar
 197. Rikke says:

  Shit, de er pæne. Da jeg var noget yngre end nu, blev jeg så forelsket i Carries silver sedaraby (the stolen shoe!), at jeg arbejdede overtid på fritidsjobbet og tvang mine forældre ind i alverdens skobutikker i jagten på den sko, som jeg måtte eje. Til sidst fandt jeg den. Siden har jeg brugt den ved to lejligheder… Det har min privatøkonomi så heldigvis liiiige lært lidt af! 😉 Men jeg finder den stadig frem engang imellem og kigger med et godt minde på den. Og måske kan jeg engang bruge den som brudesko? Så er pengene vel lidt tjent hjem igen…? 🙂

  Svar
 198. Sandra says:

  Som studerende vægter praktik over lækkerhed, da der ikke er råd til begge dele – og jeg ville elske at have disse pææææne sko som supplement til min slukne skosamling. Og jeg er en str 39!

  Svar
 199. Line says:

  Jeg fik mit første par sko i str. 39, da jeg gik i 2. eller 3. klasse (kan huske de blev indviet på SFO’ens legeplads). De var til drenge, var grålige, med velcro og vildt fantastiske at have på! Jeg er nu 24, er stoppet med at få/købe drengesko, men fødderne er gudskelov ikke blevet større siden da! Ret vigtigt, når man kun er 1,60 høj, hvorfor nogle feminine sko med høje hæle (og ikke mindst i str. 39) vil pynte 😉

  Svar
 200. Tine says:

  Min mor faar stadig stjerner i oejnene naar hun fortaeller om min foerste oplevelse med hoeje sko som 13-aarig.
  Finder et par flotte stoevler i Bianco, proever dem begge (foerste gang – det var noget af et syn da jeg var ved at rive hylden ned, men det slog mig ikke ud!). Spankulerer stolt rundt i dem og er sikker paa at dem skal jeg have med hjem. Spoerger paa prisen da jeg ikke kan se den, men ekspedienten kigger meget maerkeligt paa mig og tilkalder en kollega. Imens prikker en anden kunde mig paa skulderen og spoerger om hun maa faa sine stoevler tilbage… 13 aar – jeg kunne vaere sunket i et musehul…

  Svar
 201. Camilla H says:

  Mine trætte fødder kunne godt have brug for noget lækkert at gå i. Jeg har lige knækket den ene hæl på mine flotteste støvler, på ægte Carrie-vis, det var så kikset! Så et par (pun intended) nye, flotte(!), støvler ville gøre mig ekstremt glad! og så endda lige her op til jul.

  Svar
 202. Loa says:

  Det er næsten 5 år siden at jeg sidst har købt et par lækre sko med hæl. Den gang var jeg gravid med vores den ældest. Jeg tænkte: høje sko, det kan jeg da godt som gravid. Det gik også. Men efter det med at være gravid, kom de høje sko bare rigtigt på til amning, barsel, løbe efter småbørn, spille fodbold. Men nu hvor den yngste snart er to, er det som om at nye høje sko begynder at lokke igen.

  Svar
 203. Karla Henriksen says:

  Det må være julens konkurrence! Og så en rar størelse 39, der lige passer mig, hvor heldig må man være. Jeg elsker sko, men er en eller anden grund slem til at smide dem væk på underlige måder. En aldeles festlig julefrokost for et par år siden tager prisen som bedste skohistorie, da jeg formåede kun at komme hjem med en enkelt sko. Mysteriet om sko nummer to er aldrig opklaret, men jeg lover, at hvis jeg vinder, vil jeg prøve at beholde begge to på fødderne hele aftenen!

  Svar
 204. Lærke says:

  Forrige weekend lagde jeg hus til en rigtig tøsejulefrokost! Menuen stod på sushi og champagne efterfulgt af flotte lyserøde drinks og gin&tonics. Vi beslutter at vi skal ud i byen og danse og skal til at gøre os klar til at gå ud af døren. Promillen er helt i vejret og den skal bare have gas! Pludselig opdager jeg at én af mine veninder er blevet en kende skidt, der er opkast i gangen og hun ligger nu med hovedet ude i toilettet. Jeg priser mig lykkelig over gangens laminatgulve og får det klaret, veninden bliver sat i en taxa hjem og så er vi ellers klar til byen. Næste dag, da jeg vågner lugter der virkelig fælt ude på badeværelset. Jeg åbner lågen til det store skab og dér ligger mine relativt nye støvletter indsmurt i bræk… Åhr dér blev jeg også dårlig!! Min veninde havde i sin kæmpe brandert desperat prøvet at skjule sine spor, og det havde i første omgang lykkes, da jeg tog i byen i stiletter. Støvletterne kunne ikke reddes, lugten sad ligesom bare fast… Til gengæld kom der en stor buket blomster og en stor undskyldning:-)

  Svar
 205. Ida says:

  Jeg ville i mine teenageår ikke kendes ved min str. 39, og har derfor i alt for mage år gået i alt for små sko. Nu har jeg endelig lært, hvor rart det faktisk kan være at have sko på, der passer, og går hellere i for store end for små sko nu.

  Svar
 206. Johanne B says:

  Det er temlig mærkeligt, men jeg har engang købt et par sort/orange “alfe-sko” i en kælder under et teater. De solgte ud af deres kostumer, og jeg lod mig rive med af stemningen.. Jeg har aldrig haft dem på. Hvis jeg vinder de sprøde støvler, så lover jeg altså, at jeg brænder alfeskoene..!
  – glædelig jul og tak for en skøn blog

  Svar
 207. Mie says:

  Åhhh, jeg har en svaghed for ankelstøvler både med og uden hæl, men ender mest i flade, for det er mest praktisk… Men det andet langt mere sexet 😉

  Svar
 208. Jeanne says:

  Jeg købte engang to par alt for dyre (i forhold til mit budget) sko, som var helt magen til hinanden. Årsagen vat, at jeg havde forelsket mig i disse sko, et par høje støvler med nitter, som på daværende tidspunkt ikke kunne købes i Danmark. Jeg fandt dem på en amerikansk webshop og skulle selvfølgelig betale told og alt mulig andet skidt. Pisse dyre sko for en studerende som jeg selv, men ak – de sko var jo perfekte i mine øjne! Da jeg endelig modtager skoene, viser det sig at de er ret meget for store. Så store at jeg må lægge en sål i, gå med tykke sokker OG binde dem helt stramt sammen. Men de er på og det set kun lidt sjovt ud når jeg går. Desuden var der ikke flere tilbage i den størrelse, jeg nok burde have haft og at sende dem retur ville alligevel blive en kostelig affære. Så jeg beholdt dem, selvom jeg ikke fik brugt dem ret meget. Da jeg ey halvt år senere så dem i en butik herhjemme og uheldigvis kom til at prøve dem i en (mere eller mindre) rigtig størrelse, kunne jeg simpelthen ikke dy mig og købte nu dette par. Dog i en størrelse 38, som er en tand mindre end den 39 jeg sædvanligvis bruger, for nu skulle jeg åbenbart kompensere for at de var for store første gang – har altid gerne villet have mindre fødder, så bildte mig selv ind at det var en god idé. Det er nok mit største sko-kiks og jeg føler mig som en komplet idiot når jeg tænker på de to par sko, som jeg slet ikke har brugt nok. Så hvis jeg vandt dette par, tænker jeg lidt at det udligner den bommert og den dårlige samvittighed? Kvindelogik, eller hvad? 😉

  Svar
 209. Sandra says:

  Jeg har kun eget et par converse i mit liv, men de har haft tre farver. Lyseblå = købsfarve. Grønne = grundet uheldig vask med en omgang lidt for nye gule håndklæder. Til slutningen mørkeblå, fordi den grønne farve ikke var mig så vaskefarvede dem mørkeblå.
  God jul

  Svar
 210. Julie Lillegaard says:

  Jeg blev født med en skævhed i hoften og skulle have sådan en metalskinne på det ene ben fra hofte til fod som spæd. Det hidsede jeg mig angivelig ret meget op over, da den ikke var så behagelig. Mine forældre nænnede ikke at ødelægge deres bette babys nattesøvn og gode humør med den der skinne, så det blev ikke til så meget med den. Jeg gik hos en ortopædkirurg, som sagde, at det ikke ville få den store betydning for mig fremover. Men at jeg aldrig ville komme til at gå i højhælede sko. Som 14-årig købte jeg mine første højhælede sko, og i dag går jeg i høje hæle stort set hver dag – undtagen på legepladsen med mine børn og den slags. Jeg har i tidens løb gået med så høje og spidse sko. at jeg har ødelagt mine lilletånegle for good. De er underligt små, skæve og meget tykkere end negle plejer at være. Mine børn betragter dem som lidt af et kuriosum og studerer og diskuterer interesseret mine lilletånegle, når de kan komme til det.

  Svar
 211. Anna Liva says:

  I sommers købte jeg nogle helt fantastiske lædersandaler med plateau på Mallorca, som jeg blev fuldstændigt forelsket i. Efter hjemkomst røg de straks på til en tur på Papirøen med efterfølgende shopping i Magasin. På cykelturen mod Magasin vred jeg om i et lyskryds, og remmen, der forbandt den ene sko med min hæl og ankel, “smuttede” ud af skoen. Bevæbnet med kun en sandal og en bar fod gik jeg i Magasin for at komme til skomageren i kælderen – alt i mens min søster gik på jagt for at købe mig en hovsa-løsning. På vej mod trapperne til kælderen blev jeg stoppet af en Magasin-vagt, der fortalte, at jeg altså ikke måtte have bare, beskidte fødder i Magasin. Jeg forklarede, at det altså ikke var med min gode vilje, at jeg vraltede afsted i en plateau og en, pludselig meget flad fod. Han ville have mig til at forlade butikken – lige på kanten af redningsplanken i form af skomageren. Så jeg stod og argumenterede mod min udsmidelse (rimelig ydmyget), da min søster kom løbende med et par Mao-sutsko. Så smilende skiftede jeg til sutsko, og spurgte den fine vagt, om han kunne godkende mit valg af fodtøj, så jeg kunne nå hele vejen til det forjættede skoland i kælderen.

  Svar
 212. Maren says:

  Min sko-historie handler i fede fødder. Er simpelthen gået en skostørrelse op under graviditet (fødte i oktober) og fødderne lader sig ikke slanke igen. De er blevet lidt brede i det og passer ikke længere str 38.. Lige nu render jeg rundt i det samme par snikkers som i min graviditet, fortsat med fede fødder… Så en lille støvle ville helt sikkert være velkommen her:)
  Har fået den fineste lille pige, som jo er 2 mdr nu. Vi har i forvejen en datter på 8 år, men har været fra hinanden i 4 år inden vi for ca et år siden besluttede os for at prøve igen… Det gik stærkt det hele, på en dejlig måde. Vores store smukke Lilli er blevet storesøster, vi er blevet forældre til endnu en pige… Føler mig så heldig så heldig ( Også på trods af de fede fødder;))
  Tak for den fineste blog og glædelig jul

  Svar
 213. Anja says:

  Min bedste veninde og jeg, var for nogle år tilbage, fulde og på vej hjem fra byen. Hun havde et par ankelstøvler med kilehæl på fra H&M, som hun virkelig havde beklaget sig over hele aftenen. De var vildt dårlige at have på, klemte, skarvede og gjorde hvad et par dårlige sko, nu gør værst. Kort inden vi var hjemme, blev hun sur og arrig over de dumme støvler. Tog dem af i protest, og smed dem i sin fuldhed over et hegn til en-eller-anden have. Bare tæer var meget bedre end de dumme støvler..
  Men, jeg kunne altså ikke lade et par støvler gå sådan til. Så, i min brandert, kravlede jeg over hegnet, og hentede støvlerne tilbage igen. Hun kunne jo ikke bare sådan smide et par helt nye støvler ud! Jeg måtte få dem, sagde min veninde. Så den dag i dag, har jeg stadigvæk disse støvler til at stå i mit skab. En gang i mellem, er jeg vild og tager dem på i byen…. Og fortryder det lige så hurtigt igen!
  Men har aldrig nogensinde smidt dem ud – heller ikke i en brandert!
  Hvis jeg vinder støvlerne fra A pair, så skal min veninde have dem i julegave. Tror hendes fødder bliver gladere for disse, end dem fra H&M.

  Svar
 214. Sára says:

  Hurra for størrelse 39!
  Jeg ønsker mig stadig lidt de buffalo sko jeg aldrig fik som barn (Yes, 90’er barn her!). Jeg kunne nok aldrig finde på at tage dem på, men for fanden, det gør altså stadig ondt i mit hjerte at jeg i stedet for at få de buffalo sko jeg ønskede mig, fik et par grimme grimme wannabe plateau sko fra den lokale skoforretning!

  Svar
 215. Sara says:

  Har arvet min mors vildt flotte 80’er skindstøvler med lidt hæl og slangeskind, har ikke brugt dem mere end 4 gange – og senest for 6 år siden. Men de bliver aldrig smidt ud!

  Svar
 216. Sisi says:

  Jeg har engang – da jeg lige havde fået mit første fuldtidsjob og dermed første rigtige løn – købt de smukkeste smukkeste støvler – blankt læder, virkelig høje hæle, rødt fór og pissedyre! Da de skulle indvies på en tur i byen, præsterede jeg så at knække den ene hæl MIDT på Rådhuspladsen! Jeg var så sur og ærgerlig…. De blev dog fikset og var siden med til mange gode byture og fester 🙂

  Svar
 217. Klara says:

  For en måned siden faldt jeg pladask ned af stentrappen lige ved Frb bibliotek. Jeg havde mine yndlingsbukser (skræddersyet i Vietnam), og mine støvler som jeg havde købt for længe siden i str 38 (hvilket IKKE er min størrelse) på. Bukserne gik i stykker, og mine ben var helt smadrede. Så sad jeg der og tudede, imens det – tro det eller ej – regnede! Grunden til styrtet var helt sikkert mine støvler. De har altid drillet mig, jeg vrikker om i dem hele tiden, og det må have været det der skete da jeg faldt på den trappe. PT tænker jeg virkelig meget på at jeg skal have mig et par nye GODE og SMUKKE støvler i den RIGTIGE størrelse!
  God jul 🙂

  Svar
 218. Nattalie says:

  Jeg faldt over et par støvler på Instagram – opdagede de kun kunne købes i USA… Så jeg hev fat i en af min mands venner, fik OK på at jeg måtte få dem sendt dertil. De var så længe undervejs at de endte med at blive leveret på hans job – som han lige havde sagt op, fordi han skulle flytte tilbage til DK. Så nu skulle jeg have receptionisten til at sende dem til DK… Alt dette for et par støvler… Som viste sig at være lidt for højhælede. Prøver lykken her i stedet 😉

  Svar
 219. Sissel says:

  Jeg købte i mine tidlige teenageår nogle virkelig grimme sølv-sneakers med plateauhæl. Jeg har aldrig haft dem på, for de er også en smule for små, men af en eller anden grund kan jeg ikke få mig selv til at smide dem ud. Måske har jeg en ide om, at jeg skal have dem på en gang som udklædning. Som om det nogensinde bliver 😉 de må ryge ud, hvis jeg er så heldig at vinde disse flotte støvler!

  Svar
 220. Sara B. says:

  Snappede tidligere i dag et par Reebok Insta Pump til mine veninde og spurgte, om jeg skulle købe dem til mig selv i julegave — det skulle jeg så ikke, de blev stemplet som “for konfetti”. Tror egentlig også stiletterne vil falde i bedre jord hos både mig og dem!

  Svar
 221. Rikke Jensen says:

  Jeg har vidst lidt for mange sneakers, så det ville falde i god jord hos min kæreste, hvis jeg vandt sådan nogle fine støvler

  Svar
 222. Johanna says:

  Lidt af undersiden af min sko er brændt af, fordi jeg kom til at sidde for tæt på et bål og derfor havde en glød under min sko. Jeg opdagede først at der var gået ild i min sko da mine tæer pludselig fik det lidt varmt – ups! Jeg går stadig med dem da jeg er så glad for dem, men jeg kunne da godt bruge et par nye sko 😉

  Svar
 223. Charlotte says:

  En sommer gik jeg på et HF-kursus. I samme periode mente min daværende kæreste, at jeg havde for mange sko, så han talte dem. Der var 52 par. Det svarede nogenlunde til det antal dage, jeg skulle bruge min sommer på at lære tysk. Derfor lavede vi et væddemål, jeg skulle have et nyt par sko på hver dag. Jeg vandt, flere af skoene røg – og det gjorde ham kæresten også. I dag har jeg altså ikke 52 par. Jeg har lært at sætte pris på kvalitet frem for kvantitet.

  Svar
 224. Line says:

  Jeg går rundt i min mors udtrådte New balance sko, som hun købte for 25 år siden. Dengang var de hendes løbesko. Jeg kan ikke nænne at smide dem ud.

  Svar
 225. Josephine says:

  Jeg ejer næsten kun hvide sneakers, dem har jeg så til gengæld også rigtig mange af, men ville da være så skønt, hvis jeg kunne iføre mig disse smækre støvler til min kærestes brors bryllup til maj <3

  Svar
 226. Trine says:

  Min mor fik nogle nye fede støvler. Så fik jeg hendes gamle. De er så gennemgået (?), og gamle. Så bløde. Grimme og alt for brugt. Nu har jeg brugt dem i et halvt år, og skiftet snørrebånd. Mine venner, og min mor skammer sig stadig når jeg går rundt i dem. Jeg har BRUG for de her dejlige boots. Så kan de holde deres …. JA mand!

  Svar
 227. Camilla says:

  Jeg synes sko med høje hæle er så pæne, men jeg ejer ikke et eneste par – overhovedet! Ender altid med at tænke alt for praktisk og har derfor kun flade sko.
  Glædelig jul!

  Svar
 228. Ida says:

  Smukke sko! Jeg har engang lynet et par høje støvler fast i strømpebukserne så den fyr jeg datede (ret nyt) måtte klippe dem af med en tang.. Not so sexy…

  Svar
 229. Anne L S says:

  Jeg tror, at mange kender til det der med ømme fødder efter en lang dag i stiletter. Med tiden er det som om at ømheden af mine fødder efter en aften ude med pigerne i stiletter er en ret god indikator på hvor vild aftenen har været
  Let ømme fødder: hyggelig, men rimelig rolig aften og kun lidt hygge i baren
  Ømme fødder, hvor fodtøj til næste dag overvejes en ekstra gang for st skåne fødderne: Sjov aften med (masser af) dans
  Sorte og super ømme fødder (vabler under fødder kan forekomme): Aftenen, der stak af. Vi skulle formentlig alle have været hjemme i ordentlig tid alligevel ender vi med at vandre hjem i solopgangen med skoene i hånden og det største smil (og rimelig trætte)

  Svar
 230. Caroline B says:

  Jeg har haft et par sorte Nike free på stort set hver dag hele dette år, da jeg arbejder i en H&M mens jeg sparer det sidste op til, at jeg flytter til Australien og læser min kandidat. Mine fødder skriger efter at have nogle andre sko på, at blive forkælet lidt. Om 4 uger har jeg min sidste vagt i H&M, så dér ryger de slidte Nike ud, og så ville det ikke være dårligt, at have sådan et par flotte støvler at kunne pakke med i kufferten. Fingers crossed. God jul!

  Svar
 231. dot says:

  Jeg er 37. Begyndte at gå i høje sko for et år siden og lignede en person der havde skidt i bukserne. I lang tid. Men så købte jeg præcis disse sko fra a pair. Og så ku jeg! Tak mormor.

  Svar
 232. Mille marie says:

  15 – centimeters stiletter, en halv flaske Martini og cykel var intet problem, da jeg var 18 år.
  Kunne endda lave en spurter efter natbussen.

  Nu er jeg 38 år, har to unger og piver når jeg har haft hje hæle på i et par timer.
  Men de her er dæleme lækre, så måske de kan blive på en hel nat;-)

  Svar
 233. Maria says:

  Jeg har haft det samme par converse siden jeg var 15. Nu er jeg 29, og jeg går stadig i dem en gang imellem. De har stor affektionsværdi!

  Svar
 234. Ellen Bek Hansen says:

  Da jeg fyldte fire fik jeg et par orange sko. Det var sådan nogle lærredsko, der nærmest var en hybridmodel mellem sandaler og sko. De havde en rem, der gik hen over foden foroven. I den rem var der nogle små, runde nitter med hul i midten.
  Af en eller anden årsag syntes jeg, de mindede og Casper Christensens “tequila-sko” fra Husk lige Tandbørsten. Det gjorde de i virkeligheden slet ikke. Ikke desto mindre var det mine bedste sko, og jeg mindes ikke, at jeg sidenhen har haft sko, der har stået mit hjerte så kær, som mine elskede tequilasko.

  Svar
 235. Maja says:

  Min mand er skoafhængig, I kid you not. Han kan slet ikke lade vær med at købe sko. Derfor prøver jeg ikke at købe så mange. Men de der er jo alt for lækre! Jeg krydser fingre for at det er mig og ikke ham, der har nye sko til nytår. Haha

  Svar
 236. Sarah G says:

  Jeg har ikke mange sko og har altid svært ved at bruge for mange penge på et par, såmænd ikke fordi jeg ikke kan lide sko, men er nok lidt pratisk anlagt på det område. Jeg håber på at vinde, så jeg endelig kan få nogle virkelig smukke sko!

  Svar
 237. Mette Engstrøm Mathiesen says:

  ..
  I oktober iår sku vi til min mormor bisættelsen og jeg skulle have mine nye korte støvler på. Vi er virkelig tidspresset da vi lavede bårerbuket selv. Vi kommer ud af døren og jeg når kun 50m, så knækker hælen fandme 😮
  Nejnejnej. Virkelig dårligt tidspunkt. Tilbage igen og på med de første sko jeg møder og endte i et par hvide converse til mit ellers fine sorte tøj ..
  Hmm.
  Er ret sikker på min mormor har siddet og grint sin popo i laser et sted deroppe 😉

  Svar
 238. Emma S says:

  Jeg er 22 år og har aldrig ejet et par stiletter. Eller lånt et par. Faktisk har jeg slet ikke haft nogen på. Har ingen god undskyldning :O

  Svar
 239. Ellen says:

  Siden jeg blev gravid sidste efterår har jeg hver dag haft de samme Nike sneakers på. De er efterhånden pænt slidte.

  Svar
 240. Lisa says:

  Elsker sko som de fleste andre…særligt i denne tid, hvor alt tøj strammer, men hvor skoene stadig passer, som de skal. Ikke underligt, at sko er kvindes bedste ven;-)
  Str. 39 er dog for store til mig, men så vil jeg forære dem til min svigerinde som ekstra julegave.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *