Adventskalender 2015 #3

Indlægget er sponsoreret af CPH Lufthavn

3. søndag i advent og det er blevet tid til den næstsidste gave i den adventskalender jeg sammen med Københavns Lufthavn og fire af deres butikker, har stablet på benene. Jeg tror muligvis at Københavns lufthavn er en af de bedste lufthavne, når det kommer til udvalget af butikker, og selvom det efterhånden nu er mit tredje samarbejde med dem, bliver jeg fortsat overrasket over både hvor mange butikker der er, og ikke mindst hvor mange gode. Hvis man alligevel skal ud og rejse, kan det altså godt betale sig at få ordnet sin shopping i samme omgang. Gider man ikke slæbe sine indkøb med til Mallorca eller hvor turen går til, kan man bare afhente dem i Taxfree skranken, der hvor du alligevel står og venter på din kuffert, når du igen lander i CPH. Det er også muligt at bytte sine varer, selv hvis du ikke skal forbi lufthavnen igen foreløbigt, du kan nemlig bytte i en tilsvarende butik, hvilket vil sige, at hvis du for eksempel får købt noget Lego, der skal byttes, kan dette gøres i en hvilken som helst anden Lego butik, og er det en vare fra en butik, der ikke eksisterer andre steder end i CPH er det heller ikke noget problem, for så ringer du bare til dem, og aftaler en bytteløsning. Det vidste jeg for eksempel ikke, hverken at man kunne vente med at hente sine indkøb, eller det med at bytte, og det har faktisk nok været en af grundende til, at jeg tidligere har holdt mine lufthavnsindkøb til lidt kosmetik og slik.

I dag er det lige præcis førnævnte eksempel, der står for adventsgaven, nemlig Lego.
Det er ingen hemmelighed at Lego er en vinder herhjemme. Altid. I år har jeg valgt nedenstående Avengers sæt, med Hulk og de andre, og jeg glæder mig til at se Ottos lille pæne fjæs, når han pakker den op juleaften.

 photo lego_zpsjxyfd7u5.jpg

Vil du også glæde en fidus i dit liv med sådan en god raslende pakke under træet, skal du smide en kommentar herunder. Fortæl mig hvem du vil forære pakken til, hvis du vinder, inden søndag om en uge, så sender jeg den afsted til vinderen mandag, sådan at den forhåbentlig når frem inden den vigtige aften. Held og lykke.

Vinderen af sidste uges konkurrence har modtaget en mail… Så deltog du i den, er det bare med at tjekke din mail. Nu!

 

206 replies
 1. Majken says:

  Jeg burde egentlig give den til sønnike, men han er slet ikke gammel nok endnu. Så hvis jeg er den heldige, får min mand den. Og så er jeg sikker på at hele familien kommer til at få glæde af den med tiden 🙂

  PS: godt tip, det med at hente tingene på vej hjem. Så skal der shoppes næste gang!

  Svar
 2. Charlotte says:

  Det er lige i skabet til min nevø Sigurd! Eneste ulempe ved at vinde, mosteren er der ikke juleaften til samle det. Elsker også LEGO, man bliver (åbenbart) aldrig for gammel – heldigvis

  Svar
 3. AlberteW says:

  Jeg ville elske at kunne give den til min lillebror, Emil!
  Emil er 7 år og den vildeste jeg kender til at bygge lego! Han begraver sig gerne i LEGO’s største kasser og bare bygger. Derfor ville han være den gladeste dreng, hvis lige præcis den pakke lå under juletræet 😀

  Svar
 4. Anne says:

  Åh, jeg ville give den til min nevø Albert på 7, som eeeeeeeeeeeeeeeelsker LEGO! Jeg er sikker på, at den ville vække stor, stor lykke under træet 😉

  Svar
 5. Line says:

  Den ville jeg give til min nevø Jonas! Vi leger meget med Lego sammen, og superheltene vil være en kærkommen variation til det politi-tema der ellers hersker for tiden 🙂

  Svar
 6. Sif svendsen says:

  Dejlig advent konkurrence. Jeg vil give den til mine to nevøer Anton og Emil på 4 – de elsker LEGO.
  God jul og tak for en super god blog.

  Svar
 7. Marie-Louise says:

  Jeg ville give den til min nevø Oscar. Han elsker LEGO! Og jeg ville elske at give ham sådan en sej gave 🙂

  Svar
 8. Loa Worm says:

  Min ældste søn Viktor som er så god og sej. Han er autist og ELSKER LEGO. Det er hans ultimative afkoblingslegetøj, når han kommer hjem fra skole efter at have brugt en hel dag på at regne de sociale regler i denne komplicerede verden ud. For han lærer dem nemlig ikke ligesom os andre. Han må ræsonnere sig frem til dem. Og så er det godt at kunne trække sig tilbage med lidt LEGO og få lov at være alene. Det ville være skønt at give ham et avengers sæt til jul.

  Svar
 9. Maria Pham says:

  Mine to elskede banditter af nogle nevøer skulle helt klart forkæles lidt ekstra, hvis jeg blev den heldige vinder! Fingers crossed!

  Svar
 10. Mia HB says:

  Jeg vil forære den til min voldsomt seje veninde Maja. Okay nærmere hendes søn 😉
  Maja er den første (og eneste) i vores vennegruppe der har turde at kaste sig ud i projekt barn – selvom det var uplanlagt, hun er studerende og hende og kæresten ikke havde været sammen i mere end 4 måneder. De har klaret det så fantastisk og nu er der bryllup på vej.
  Og så sidder jeg og tænker at tiden slet ikke er til baby for jeg ikke er færdig med uddannelse, vi ikke bor i et stort børnevenligt hus og 100 andre ting – ligesom alle mine andre venner og veninder (selvom vi alle lever i langvarige stabile forhold med stabile indkomster og andre kedelige hverdagsting)
  Der kunne vi sgu godt lære lidt, springe ud i det og nyde at livet er lige nu. Maja fik verdens lækreste dreng ud af at gøre det og er gladere end nogensinde.
  In you face perfektionisme lige der…

  Svar
 11. Karina says:

  Ååååhhh min søn Kalle ville elske den! Han er i superheltefasen og lever i sine hulk, Iron Man, superman og batman dragter. Og så elsker han lego – perfekt!!!

  Svar
 12. Josephine says:

  Jeg ville give pakken til min sejeste søn som fylder 6 år d. 19 dec. Jeg synes han fortjener pakken fordi han er verdens sejeste storebror! Lillesøster Er lungesyg og kræver en del ekstra opmærksomhed i form af masker hver dag og sygehusbesøg lige i tiden er hun delvis indlagt og vi er på sygehuset til drop- 3-6 t om dagen. Alt imens Storebror må blive hjemme, han klager aldrig og trøster og puster på lillesøster. Så jeg sys om nogen min seje dreng, som er fuld af kærlighed, fortjener lidt ekstra opmærksomhed ❤️❤️❤️

  Svar
 13. Heidi says:

  Hvis jeg blev den heldige vinder , ville jeg give den til min dejlige søn på 8 år. Han er vild med LEGO, og jeg ville simpelthen elske at kunne forkæle ham med en ekstra pakke under juletræet.

  Svar
 14. Laura says:

  Vores Charlie er stor Batman og LEGO fan, så sådan en pakke vil helt sikkert falde i god jord:-) Hav en dejlig (tømmermands?) søndag i sneglehuset:-) kh. En trofast følger, Laura

  Svar
 15. Dorte says:

  Min ældste nevø på 7 – der ville blive julelys i øjnene med sådan en fin pakke LEGO. Han er samler, og sparer altid op til mere LEGO.

  Svar
 16. katrine kf says:

  Min lillebror Andreas er vild med LEGO og ville elske den gave. Og det ville give mig den vildeste storesøster-julegave-credit overfor ham, uden at skulle smadre mit SU budget helt.

  Svar
 17. Line says:

  Hvor er det en fed præmie. Den skulle min søn Markus helt klart have. Han er på alder med Otto og LEGO er også et kæmpe hit herhjemme. Og i juledagene hvor der er tid til at sidde og fordybe sig i at samle det, ville det være fedt!

  Svar
 18. Therese says:

  Til min søn på snart 7 år fordi han egentlig er en lidt alvorlig legetype der fungerer godt når der er rammer for legen, og som han selv siger ” jeg elsker bare ting med instruktionsbog”. Og lego er jo perfekt til dem der gerne vil have instruktion og dem der gerne vil “lege frit”, lillebror kan overtage legoet bagefter, han er mere lege/bygge frit typen.

  Svar
 19. Julie says:

  Jeg vil give den til min dejlige nevø. Han er den største legofan, og fortjener i den grad en fantastisk legogave, og som studerende er det ikke de store gaver der er budget til.

  Svar
 20. Helene says:

  Den ville jeg rigitg gerne give til min 10-årige lillebror! Han elsker – som i virkelig elsker – LEGO, og selvom han allerede har en del, bliver han altid overlykkelig hver gang han får nyt.

  Svar
 21. Cecilia says:

  Jeg vil faktisk give den til min kæreste. Han og hans tre søskende er store Lego-legebørn.
  Jeg skal i år for første gang fejre jul med min kærestes familie, og dér kunne det være oplagt at give ham/dem Legosættet.

  Svar
 22. Anne W. says:

  Det skal min “lille” Philip på 9 år da have! Vi var for første gang i USA i efterårsferien, og hvad tror du Philip forelskede sig i og brugte sine souvenir-sparepenge på… LEGO selvfølgelig!!!

  KH Anne W.

  Svar
 23. Heidi Kjeldgaard says:

  Jeg ville skynde mig at sende pakken til.min søde nevø i Frederikshavn. Hvor han bor sammen med hans far ( min bror) de bor så langt fra os alle sammen og jeg ville ønske jeg kunne forkæle min nevø med en ekstra julegave. Han elsker lege, og vil elske mig endnu højere hvis pakkenblev hans.

  Svar
 24. Maiken Nøddekær says:

  Min datter på 5 eeeelsker Lego og har lige fortalt mig, at hun faktisk synes at superheltene er sejere end lego friends… Thats My Girl – kapow!!!

  Svar
 25. Louise EP says:

  Min søn er kun 1 år så han får LEGO Duplo juleaften. Heldigvis er min niece Molly på 6 år mere Pippi end prinsesse og elsker LEGO. Så hun ville blive så glad for sådan en æske!

  Svar
 26. Katrine says:

  Jeg vil give den til min dejlige bonussøn Isak på snart 5 år 🙂 Han er en hund efter LEGO og har alle dage været det. Hulk er hans favorit 🙂

  Svar
 27. Janne Nielsen says:

  Jeg ville elske at give den til min søn August på snart 7 år – han har arvet LEGO – genet fra sin far. Jeg har aldrig selv forstået fascinationen, men min mand og søn har de bedste stunder sammen, når de sidder og rasler i Legokasserne.

  Svar
 28. Louise FB says:

  Min datter er vild med LEGO og selvom Friends og Disney Princess serierne sidder lige i skabet hos hende, så er hun (heldigvis) også vild med pirater, Star Wars og Marvels superhelte. Så hvis jeg vinder går æsken til hende og så vil jeg glæde mig til at se de scenarier der kommer til at udspille sig mellem superheltene og alle tøzerne 😉 Rigtig glædelig 3. søndag i advent og Lucia-dag til dig og dine 🙂

  Svar
 29. Pernille Jensen says:

  Hej Sneglcille
  Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg forære det til min mini nevø. Han elsker LEGO og jeg vil virkelig gerne overraske ham med denne seje præmie. Hep hey
  Glædelig 3. søndag i advent.
  Kærlig hilsen Pernille 🙂

  Svar
 30. Nanna C. J. says:

  Jeg ville elske at give den til min venindes søn, der deler kærligheden for både lego og avengers med sin far.

  Svar
 31. Karen says:

  Den raslepakke vil jeg meget gerne kunne give min søde nevø, som jeg holder så meget af, og som til gengæld holder så meget af LEGO …

  Svar
 32. Pernille says:

  Min 6 1/2 årige vil gå helt i selvsving over sådan en gave! Jeg har også lige opdaget, at han ikke får noget LEGO i år – jeg overvejer, om jeg skal købe en ekstra gave til ham bare for at have noget at samle!

  Svar
 33. Anne Kathrine Hvass says:

  Min søn Bertil skal helt sikkert have denne lego gave, hvis den bliver min. Bertil er vild med lego, hulk og alle de andre legofigurer. 2015 blev året, hvor min mand eller eksmand og jeg gik fra hinanden, så jeg skal for første gang ikke fejre jul med mine børn!!! Det gør ondt, men denne gave vil bringe et stort smil og glæde frem d23., hvor jeg skal være sammen med mine to børn…Kh Anne Kathrine

  Svar
 34. Astrid says:

  Jeg tillader mig at bruge på 5,5 mnd gamle datter som undskyldning (i mangel af ældre børn), men i virkeligheden vil jeg bare selv lege med den 🙂

  Svar
 35. Lene says:

  Min 7-årge søn ønsker sig følgende: drone, robot, mus og LEGO (!). Jeg satser på det sidste – og dette sæt ville være meget populært.

  Svar
 36. Matilde says:

  Min kæreste skal have den! Vores søn er kun 2 måneder gammel (men kan jo heldigvis få glæde af den med tiden) men min kæreste var ved at dø over præcis dette sæt, sidst vi kiggede på LEGO 😉

  Svar
 37. Astrid says:

  Jeg burde skrive mine børn, men helt ærligt. Nu har jeg givet dem Lego i årevis og været dybt misunderlig over deres byggeri. Denne gang beholder jeg det selv og så må de få det bagefter 🙂

  Svar
 38. Fie says:

  Min søn Elias elsker Lego, så det skal selvfølgelig være ham der får sådan en fin kasse, hvis jeg skulle være så heldig at vinde 🙂

  Svar
 39. Nanna says:

  Jeg vil give gaven til et sæt dejlige tvillingedrenge jeg er privat barnepige for 🙂 De elsker alle superhelte og ikke mindst alt med lego. Er sikker på, at gaven vil falde i rigtig god jord hos dem 🙂

  Svar
 40. Victoria says:

  Til min skønne dejlige lillebror som blir 9 år ikke så længe efter juleaften og derfor er det altid super svært at være opfindsom og skrabe penge sammen på su til gode gaver.

  Svar
 41. Rie L says:

  Jeg vil give den til mine brødre med et kort, hvor der står, at vi SKAL lave det sammen, ligesom da vi var små. Lego holder hele livet.

  Svar
 42. julie says:

  Jeg ville være så glad hvis jeg kunne give min søn Eik så flot en gave, så jeg krydser både fingrene og tæerne for jeg kunne være så heldig at vinde <3 <3 <3

  Svar
 43. katrine søgaard says:

  sej præmie 🙂 min nevø skal helt klart have den, han ELSKER lego, og vil blive henrykt over at åbne den juleaften. kh katrine

  Svar
 44. TrineN says:

  Den skal vores tre drenge ha’ som fælles gave. Den midterste er autist, og derfor ikke super god til at lege. Men LEGO sætter en ramme, hvor han kan mødes i en leg med lillebror, og storebror kan supervisere, når pakken skal bygges. Det er så skønt at se, når de alle tre hygger sig sammen.

  Svar
 45. Lise Juhl Jepsen says:

  Øøøhm det ender sgu da nok med min mand og mig selv, selvom der nok skal stå Martha på til og fra kortet. Hun er 3 et halvt og en lille sjov nørd, men hun er nok lidt lille endnu. Der står rigtigt lego på ønskesedlen, ikke mere duplo. Så måske synes hun først den er sjov om et års tid eller to. Men hun har heldigvis nogle legebørn som forældre!

  Svar
 46. Christina Riedel says:

  Det skal min søn Nicholas på 5. Han er uden sammenligning den største Hulk fan, og han vil ELSKE dette legosæt.. Krydser fingre

  Svar
 47. Karoline says:

  LEGO er så fedt, det synes vi som de fleste andre også herhjemme. Mine to piger på 4 og 6 ville elske at lege med dette sæt med deres far. Og så ville jeg drikke kaffe og køre chokolade ned imens.

  Svar
 48. Berit C says:

  Jeg kender en kvinde, der gør et kæmpestort stykke frivilligt arbejde med at rådgive flygtninge juridisk, så der ikke sker fejl i deres sager. Hun er studerende og enlig mor til to. Jeg tror ikke hun har de helt store midler selv. Hendes drenge skal have dette sæt lego, hvis det ryger denne vej.

  Svar
 49. Melanie says:

  Jeg vil helt sikkert give den til min kærestes nevø. Han er 7 år og har så meget krudt i røven. Han elsker LEGO og alle superhelte 🙂 Jeg er sikker på at den vil bringe glæde .. God jul 🙂

  Svar
 50. Stefania E. says:

  Denne fine gave ville jeg forære til min nevø, Rafael, på 8 år. Han er helt tosset med både Lego og superhelte, han ville blive såå glad for denne gave <3

  Svar
 51. Camilla says:

  Burde forære pakken til mine små niecer- og det ender jeg nok også med. Dog først når jeg har rippet den for seje LEGO figurer som skal stå i min sætterkasse. Der er over hundrede rum og det eneste der får plads i dem er LEGO mænd og damer..

  Svar
 52. Kat k says:

  Den skal gå til min sæde nevø, som har Asbergers. Det gør mange ting meget svære for ham, men LEGO fastholder hans koncentration og hjælper ham til at blive motorisk mere stabil 🙂

  Svar
 53. Sandra says:

  Den ville virkelig bringe lykke hos min LEGO og superhelte pjattede søn. Jeg krydser fingre og håber gaven tilkommer mig:)

  Svar
 54. Anna Lynge says:

  Jaaaa- en fed æske! Den ville jeg give til min bonussøn på 10. Glædelig jul, og tak for en hylende morsom blog.

  Svar
 55. Maria says:

  Uh min søn elsker LEGO ligeså meget som Otto.
  Han er også seks år og avengers er det fedeste!!
  Så LEGO og avengers i en pakke, det ville gøre ham så lykkelig <3

  Rigtig god jul!

  Svar
 56. Julie says:

  Er det pinligt hvis jeg siger at jeg ville elske at give denne til min kæreste? Sønnen er ikke engang helt klart til dig Duplo endnu, men faren ville elske at samle dette og stille det til pynt, indtil mindstemanden er stor nok 😉

  Svar
 57. Louise says:

  Jeg ville elske at kunne forære denne som en ekstra julegave til min dejlige nevø, som jeg desværre ikke skal holde jul med i år.

  Svar
 58. Maria says:

  Jeg ville forære den til mine drenge på 5 og 7 år som en fællesgave, så de kunne hygge sig med at bygge den sammen.

  Svar
 59. Sandra says:

  min søn på 5 er gal med LEGO, og selvom han lige har fået en masse i fødselsdagsgave, så ønsker han sig meget meget mere:-) så mon ikke han ville få pakken:-)

  Svar
 60. Liesbeth T. says:

  Hvis jeg vandt vil le jeg give den til min lillebror på 10! 😀 Han ønsker sig alt mulig lego halløj, men som studerende er det svært at få råd til meget mere end en legomand. Så han ville nok blive ovenud lykkelig, hvis jeg kunne komme med sådan en flot æske 😀

  Svar
 61. Maja says:

  Jeg har et helt utroligt overtræk på kontoen, så hvis jeg ikke vinder det her Hulk-lego som min søn rent faktisk ønsker sig, så får han en bøtte hjemmelavede brunkager.

  Svar
 62. Birgitte N. P. says:

  Min søn er ikke helt gammel nok til det endnu. Så det bliver nok en gave til både min mand og min søn 🙂 hvis jeg er heldig 🙂

  Svar
 63. Lærke Freja says:

  Jeg ville forære gaven til min nevø som også er kæmpe LEGO fan! 🙂
  Han får somregel oplevelsesgaver af mig da vi begge nyder sjove og lærerige oplevelser – i år står den på planetariet med film og cafetur. Men en legetøjspakke under træet vil nok vække mere glæde i det øjeblik han åbner den. 😉 og nogle gange skal han bare forkæles. <3

  Svar
 64. Stinne says:

  Til min datter Ø, på 5 år, hun elsker LEGO og synes Hulk er noget af det sejeste så mon ikke den ger vil være et hit

  Svar
 65. Lisbeth says:

  Det skal min lille Frede-musen – aka Frederik ❤️ Og der er ingen lille mus over ham, men det er nu yndlings kælenavnet (mest når han savnes ☺️).

  Svar
 66. Nanna says:

  Jeg har en søn på 6 år der vil blive meget lykkelig for sådan en æske. Han er mega legofan og har ret meget allerede, men lige præcis den der, har han ikke:-)

  Svar
 67. Marlene Høj says:

  Jeg vil give æskerne til min dreng Bjarke – Der står Lego på hans ønskeseddel i år. Han er godt nok kun 5 år, men er meget fiks på fingrene og med lidt hjælp fra mor/far eller storebror AKA Legonørden, så er der en stor chance for at klodserne bliver samlet rigtigt.
  Glædelig 3. søndag i advent 🙂

  Svar
 68. Ida Burchardi says:

  Å H, jeg må lige se bort fra at der allerede er 130 besvarelser og prøve lykken…

  Det her legosæt vil jeg så vildt gerne forære til min kæreste, der udover at have købt en Marvel-trøje til sig selv i New York, også havde købt en freaking RING til mig. Den var fra Tiffanys og han faldt pladask på knæ lige midt i vasketøjet i Søndags. Jeg smeltede af lykke og sagde ja. Jeg vil give ham legosættet som den første af mange far-søn gaver til ham og vores lille søn, Kurt, på tre måneder.

  Svar
 69. Miriam says:

  Det må blive en deler til mine nevøer Asger og Sigurd. De har begge nærmest udelukkende Lego på ønskesedlen til jul (og til alle andre anledninger, for at det ikke skal være løgn), men det er lidt, som om det mest er de sjove æsker i den størrelse, som moster SU ikke helt rækker til.

  Svar
 70. Regitze Jensen says:

  Jeg vil tilslutte mig koret af SU mostre – Det kunne være fedt at give min lettere LEGO-fanatiske niece sådan en kickass gave! 🙂

  Svar
 71. Emilie says:

  Den ville jeg forære til min kæreste, og så har han et sæt LEGO, som han i øvrigt elsker, som han kan lege med sammen med vores dreng, når han bliver stor nok til det. 🙂

  Svar
 72. Iben larsen says:

  Min søn skulle have en ekstra julegave, men i virkeligheden ville det være til hele familien. 1. Juledag er nemlig den helligste af alle i vires hjem. Der skal man hygge, bygge og tygge dagen lang, dresscode: pyjamas.

  Svar
 73. Nadja says:

  Jeg ville selvføgelig glæde min snart 7-årige søn med den seje Legopakke:) Han har altid elsket Lego, og for ganske nylig er han også blevet tosset med superhelte, lige nu er Batman yndlingen meeeen kan fornemme at Hulk også er begyndt at være ret så sej! 😉

  Svar
 74. Signe Oppegaard says:

  Selvfølgelig til min søn (og lidt min mand ;-))
  Vi har en del LEGO herhjemme – og har efterhånden fået opbygget en tradition med, at vi i juledagene hiver det hele frem og samler og leger i timevis. Vores stuegulv bliver en regulær forhindringsbane med togbaner, politistation, lufthavn osv. Mega hyggeligt! 🙂

  Svar
 75. Tanja says:

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, er den naturligvis til min søn 😉

  Han kender endnu ikke Hulk – men det kunne han jo så komme til….

  Svar
 76. Maria says:

  Den skal min kærestes søn på 8 år have! Vi skal desværre ikke holde jul med ham i år, så han skal forkæles når han kommer til os mellem jul og nytår. Så kan far og søn hygge med LEGO 🙂

  Svar
 77. Maja says:

  Øøøj, sikke en fin adventsgave!

  Jeg vil krydse fingre for den til vores Søn Storm og håbe, at han bliver den heldige modtager af det seje LEGO Super Heroes Avengers-sæt – det vil uden tvivl være et hit hos den 5-årige knejt 😉

  Tænker faktisk, at jeg vist også må krydse tæerne, bare lige fordi han faktisk ville blive helt eminent ellevild med det sæt dér 😀

  Conner✩s Nest ♥

  Svar
 78. Cecilie says:

  Da jeg ikke selv kender en dreng i den rigtige alder son vil elske dette, så vil gaven blive givet til mødrehjælpen. Derved er der en lille dreng ude i det ganske danske land som kan få en glædelig overraskelse juleaften 🙂

  Svar
 79. Laura says:

  Jeg ville give den til min ene fætters 7-årige dreng! Han er kæmpe LEGO-fan og har et helt skab med lego sorteret i kasser 🙂 Jeg kender ingen andre børn, der som ham kan koncentrere sig i timer med at bygge LEGO – det er vildt imponerende

  Svar
 80. Anne Kathrine says:

  Jeg vil forære den lækre æske LEGO til min lege-nevø August, der er min bedste venindes søn. Æsken skal dog også foræres til mig selv – for han skælder nemlig ud over at vi ikke har noget “lille-lego” i kassen med legetøj, han altid kaster sig over når han kommer her. Det betyder at det skal være hans LEGO, der bor her hos mig. Det har han forøvrigt også proklameret, at han vil give mig i julegave 😉

  Svar
 81. Minela says:

  Min kæreste har to små søskende og da jeg havde nogle armbånd, jeg ikke længere gik med, gav jeg dem til min kærestes lillesøsters. Hans lillebror blev lidt misundelig over, at han ikke havde fået noget (men jeg har jo intet til drenge haha) og derfor vil jeg gerne give ham dette 🙂

  Svar
 82. Freja says:

  Den skal min dejlige datter have. Hun ville blive tæske glad og det er så hyggeligt at lave med hende, så jeg ville blive lige så tæske glad

  Svar
 83. Malene says:

  Min mellemste på 7 er vild med Lego og vild med superheroes. Samtidig er han god til at tænke på andre, og fortjener derfor at nogen tænker på ham.

  Svar
 84. Malene says:

  Skulle jeg være så heldig at vinde, ville jeg forære den seje LEGO gave til lille Otto, som er en skøn nevø, der ville falde bagover af glæde over sådan en sej gave.

  Svar
 85. Cecilia Nguyen says:

  Den skal foræres til min irriterende men søde lillebror, da jeg tror han vil blive rigtig glad for den – glædelig jul.

  Svar
 86. Stine schrøder says:

  Den skal foræres til min søn Johan, der fylder 6 lige om lidt. Han lyder til at være en type lig Otto, og min yngste datter Sarah på 7 måneder minder meget om Uma. Jeg faldt tilfældigvis over din blog i foråret, du skriver brandgodt. Udover børn på samme alder, tror jeg ikke vores liv ellers ligner hinanden – men elsker simpelthen at læse med.

  Svar
 87. Finurligt says:

  Åh, den ville jeg give til min Villum på 4,5 år. Han er vild med superhelte, som i helt vild! Og jeg tror faktisk, omend det nok ikke er muligt, at han ville elske mig en lille smule mere, hvis denne pakke lå under træet.

  Svar
 88. Rikke FM says:

  Min V på 5 (snart 6 (vigtigt)) øsnker sig ALT fra lego kataloget, så det er selvfølgelig ham der skal forkæles med den lækre pakke Lego:-)

  Svar
 89. Anja S. N. says:

  Jeg vil forære den til min 7-årige søn som bare ELSKER lego. Og jeg elsker at bygge med ham – det giver de bedste stunder, når man bliver inviteret indenfor i børneuniverset, hvor logikken er helt sin egen.

  Svar
 90. Anna says:

  Jeg ville meget gerne forære legoen til min gudsøn Zakarias, min bedste venindes søn. Verdens dejligste dreng og overraskende god til at bygge med lego, forleden havde han bygget et palads med tre etager, flere værelser og en balkon, med dyr på taget – selvfølgelig, og han er bare 1,5 år! så jeg syntes klart han fortjener denne pakke 🙂

  God jul til dig Cille

  Svar
 91. Julie Lillegaard says:

  Jeg ville glæde mine døtre, Robyn og Nanna, med det. De elsker både Lego og superhelte, så de ville blive rimelig lykkelige!

  Svar
 92. Katrine O. says:

  Den skal mim skønne og seje søn have i julegave, hvis jeg vinder! Han er kæmpe fan af superhelte og endnu større fan af LEGO 🙂 Krydser fingre på hans vegne 🙂

  Svar
 93. Mia D says:

  Min fætters store drenge skal da helt sikkert have Legopakken, hvis jeg vinder! De er så skønne og bringer altid ekstra mange smil frem hos hele familien ♥

  Svar
 94. Pia says:

  Den pakke skulle min skønne søn Hjalte have. Både han og jeg elsker at bygge Lego, og det giver skønne timer sammen.

  Svar
 95. Mai P. says:

  Det skal mand, for han er helt fjollet med Lego. Han elsker at sidde i timevis og bygge og han har tidligere nævnt at han ønsker sig Lego til julegave eller fød gave men har altid endt med noget andet. Tænkte det ville være mere cool hvis jeg kunne vinde det for ham!

  Svar
 96. Line Jakobsen says:

  Det ville da være fedt at kunne glæde med sådan en pakke. Jeg ville forære den til min venindes dreng, jeg er sikker på han ville elske at lege med det!

  Svar
 97. Sidsel says:

  Den ville jeg helt sikkert forære til min nevø, som er fuldstændig tosset med LEGO og superhelte – specielt Captain America!

  Svar
 98. Christina Christensen says:

  Super sej gave. Den ville jeg helt klart give til min søn som elsker Lego. Han ville blive SÅ glad, hvis jeg vandt den til ham.☺️

  Svar
 99. Miatilda A. says:

  Jeg kender en familie som ikke har ret meget. Der er to børn – den ene dreng kommer fast her hveranden weekend. Hans lillebror ville blive SÅ glad for det her lego.
  Så hvis jeg skulle være så heldig at vinde, går den til ham.
  <3
  Miatilda A

  Svar
 100. Jeanette Nielsen says:

  Den skal min dreng Aksel, som lige er fyldt 6 år, have. Han er ikke så god til at bygge legotingene endnu, men det er hans far, så mens farmand bygger, sidder Aksel troligt ved siden af med de små LEGOfigurer og leger og venter på, at hans far er helt færdig med at samle, så der kan leges.

  Det særlige lys i hans øjne, beundringen af fars åbenlyse talent for LEGO, forventningens glæde og samværet og samtalerne mellem ham og hans far undervejs er uvurderligt for mig – og det vil jeg elske at bruge mine juledage på at opleve 🙂

  Svar
 101. Sara says:

  Det skal min datters gode ven Sebastian, som trods to års aldersforskel (hun er fem, han er syv) elsker at lege med hende – og omvendt. Han er kærlig, sjov, sød og bare en rigtig god ven med hjertet på det helt rette sted! En af dem der siger undskyld af sig selv hvis han kom til at drille – for det må man jo ikke. Og at hans forældre derudover er se bedste rødvinsvennet… Det hjælper jo bare på det…

  Svar
 102. Betina says:

  Jeg er blevet blessed med at være bonus til den skønneste, lækre lille knægt på 5 år, der er helt tosset med lego, ligesom både hans far og jeg er, så det kunne være superfedt at vinde 🙂

  Svar
 103. SofieW says:

  Det skal min søde store dreng, som lider lidt under dels at være blevet storebror, dels at have en far med stress og en mor, som lige i går har afsluttet sin diplomuddannelse (yihaa…).

  Svar
 104. Louise says:

  Hvis jeg er så heldig at vinde, så skal min niece naturligvis have den – hun er en rigtig drenge-pige, så jeg er sikker på at den lige vil falde i hendes smag! 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *