Noget om blogtørke + 5 facts (x2)

Nu har jeg siden i går gået og tygget lidt på, hvad jeg skulle skrive herinde. Jeg har lyst til at blogge og jeg har en del ideer på tegnebrættet, men det er som om at det ikke kommer ordentligt ud, når jeg forsøger at taste det her i WordPress. Sådan er det i nogle perioder, det ved jeg, for det er ikke første gang. På et tidspunkt kunne det godt stresse mig helt ikke at blogge i mange dage, hvilket bare forstærkede skriveblokaden yderligere. Så det prøver jeg at lade være med at panikke over længere, for det gør bare ondt værre, og min fornemmelse er, at I stadigvæk er derude, ligemeget om jeg  blogger 2 gange om dagen eller en gang om ugen. Tak for det i øvrigt.

Men nu er det rent faktisk sådan, at selvom jeg lider lidt af skriveblokade på blogfronten, så har jeg lyst til at blogge, og jeg kom i tanke om at nogle af mine favoritindlæg hos andre bloggere er de der 10 personlige facts om dem selv. Men jeg har vist adrig selv lavet dem. Så (måske) for første og (måske) sidste gang, er her 5 facts om Sneglcille, fordi jeg ikke kunne finde på 10:

1. Jeg elsker regnvejr. Især om natten.

2. Begge mine lilletæer er følelsesløse på grund af for meget upraktisk fodtøj, samt mange års fornægtelse af mine store fødder.

3. Jeg ved uhyggeligt lidt om geografi og historie, men næsten lige så uhyggeligt meget om boybands, tv-serier og dyr (!), og kan derfor sagtens vinde i Trivial Pursuit.

4. Jeg er introvert.

5. Der er mere end 20.000 ulæste mails i min inbox.

Og her er så fem mere. Fortalt af manden i den anden ende af sofaen:

1. Hun har en ting for fjollede strømper (helst med motiver af dyr eller frugt)

2. Hun danser mindst en gang om dagen.

3. Hun er virkelig god til at tale fjolle-engelsk med fransk accent.

4. Hun roder. Meget.

5. Hun kan ikke udtale ‘akkurat’ og ‘Vietnamesisk’ uden virkelig at gøre sig umage.

 
 photo FullSizeRender27_zpshndhs2a3.jpg

7 replies
 1. Stine says:

  …Og sådan ved man at man at man gifter sig med en som kender en, når han let kan nævne fem fakta om en.

  Du har I øvrigt ganske ret. Vi er her også i næste uge og om 14 dage eller hvor langt tid den skriveblokkade nu tager.

  Svar
 2. Miriam says:

  Haha, genialt. Det må du meget gerne gøre igen ;). Btw. Sneglcille. Jeg har aldrig læst blogs før eller rigtig interesseret mig for det, indtil at der var en der introducerede mig for din blog for en 8-9 måneder siden. Jeg har fulgt den trofast lige siden! TAK! Og efter det er jeg dog også begyndt at følge andre blogs og interessere mig en del mere for den verden. Så tak.

  Svar
 3. Mettemor says:

  Mens du nu venter på at ordene kommer ud over rampen på bloggen, må du afsted til bager/cafe Brødflov på Frederiksverg, lige ved centeret – LØB – de har de sygeste små kager med saltkaramel! I kid you not, køb 2 med det samme. Tak for en dejlig blog, du lyder som en supersød, lidt crazy, lidt rodet, smuk og skøn person. Jeg følger med både ups and downs og det er helt i orden med pauser. Sådan er det jo bare. Kram

  Svar
 4. Nanna C. J. says:

  Min kæreste siger også, at jeg roder (meget). Men jeg er altså stadig efter næsten tre år overbevist om, at han tager fejl. I virkeligheden er jeg jo totalt ordensmenneske.. 😉

  Svar
 5. Mette B says:

  Uha, jeg har også noget for fjollede strømper!! I den forbindelse kan jeg anbefale at slå et smut forbi Tiger butikken. De har så mange skønne strømper – også til freelanceren hvis han sku blive jaloux!

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *