Jeg virker ikke!

JEG VIRKER IKKE! udbrød jeg for lidt siden med et tomt dokument foran mig og en peptalkende mand ved køkkenvasken et par meter fra mig.

Sådan føles det for tiden. Jeg vil gerne en hel masse. Blogge, skrive ansøgninger, besvare mails, have rigtige samtaler. Men. Et eller andet sted imellem bleskift, havregrød og løse lår, er der nogle brikker der har revet sig løs, og nu udfordrer mig, professionelt og socialt.

De skal nok falde på plads igen, brikkerne. Stille og roligt. Men lige i dag kunne jeg bare rigtig godt bruge dem.

Måske i morgen.

Er der mere kaffe?
 photo IMG_9042_zpst4d9tqhq.jpg

6 replies
 1. Sanne says:

  Jeg virker heller ikke. Skrev mit eget navn i min søns nye flyverdragt her til morgen. Så tudede jeg lidt på badeværelset (så træt var jeg). Lillesøster styrer showet med hård hånd om natten….. ZzzzzzzzZzzzzZzz

  Svar
  • Sneglcille says:

   Hæhæ, jeg har gjort de samme ting, og i nat ved 4-tiden gik jeg igang med at lave neskaffe i stedet for den flaske til Uma jeg var stået op for. Det gik først op for mig, da jeg skulle til at hælde vand i koppen med kaffepulver. Idiot.

   Svar
 2. Celena says:

  My boys are 5, 8 and 11. On paper, I have a full time job but I don’t work either 😉 Unless I have lots of coffee… or after dinner wine… or both 😉
  You are doing a great job, mamma!

  Svar
 3. Malene says:

  Jeg er gravid og jeg virker heller ikke. I hvert fald ikke på mit arbejde, hvor det meste af tiden går med at sidde og stirre ind i skærmen mens jeg forsøger at huske, hvad det var, jeg engang var så god til og hvordan, jeg gjorde det. Graviditetshjernen har sat tidligt ind her 🙂 Gad vide hvordan det bliver, når jeg skal op x antal gange om natten, er total hormonramt og er blevet mor for første gang… Out of function

  Svar
  • Sneglcille says:

   Århmanner. Gravid-hjerne er også sindssyg, især fordi man jo stadigvæk forventes at være sådan en der præsterer. Jeg kan i det mindste bare spise kanelbrød og se Keeping up with the kardashians på de dage.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *