I øvrigt #32

 • Hvad sker der for Lagkagehusets mersalg? Nej, jeg har lige brugt 94 kroner på dej og glasur, jeg skal ikke have mere.
 • Swiper jeg nogengange forkert i asos appen, så noget jeg godt kan lide ryger til venstre. Sker det også på Tinder, at man swiper så meget syntetisk crap til venstre at man ikke får stoppet op og smidt det lækre til højre?
 • Tager jeg åbenbart så varme bade at min familie skolder sig, hvis de bader efter mig.
 • Skal jeg lige finde ud af, hvorfor det ikke længere er muligt at få salte kastanjer? Altså slikket.
 • Har jeg en loppe-stand på Rita Blås julemarked på papirøen på søndag. Jeg sælger både mine egne ting og babysager. Kom og sig hej!
 • Kan jeg virkelig godt lide salatmayo til min pizza. Det er forfærdelig ulækkert. Men også lækkert.
 • Er jeg nødt til at finde ud af om der findes flødeboller med en midte af saltkaramel?! Hvis ikke opfinder jeg den fandme selv.
 • Har jeg hele tiden haft det sådan ’slap dog af’-agtigt når fellow Instagrammere har frabedt sig at blive tagget i konkurrencer. Men må nok erkende at jeg også snart bliver nødt til at sige tydeligt nej tak. 10 gange om dagen er ikke unormalt, men virkelig irriterende.
 • Kravler Uma! Helt rigtigt.
 • Er det lige i dette øjeblik præcis 7 måneder siden at jeg fik veer, og derfor i aften 7 måneder siden af kravlebarnet kom dumpende ned i vores liv og totalt charmede os allesammen. Det bliver hun i øvrigt ved med. Charmeriet. Hold kæft, hun er nuttet!

 photo Skaeligrmbillede 2015-11-16 kl. 14.18.18_zpsoxcoij50.png

30 replies
 1. Sabrina says:

  Jeg har virkelig også brugt meget tid på at undre mig over, at de salte kastanjer ikke findes mere. Så hvis du løser mysteriet, så sig lige til.
  Jeg ELSKER dem.
  Og Hey- TAK for en blog som jeg aldrig bliver træt af. Jeg har et kæmpe girl crush på dig. 😉

  Svar
 2. maria says:

  Lagkagehuset har flødeboller med karamelmidte – meget apropos mersalg i Lagkagehuset 😉

  Jeg ved ikke, om de er med decideret saltkaramel, men de er GODE!

  /Maria

  Svar
 3. Ida says:

  Jaaa, hvis du løser mysteriet med de salte kastanjer (det er flere år siden, jeg sidst har fundet dem et sted her i Århus), så må du endelig sige til!

  Svar
 4. Louise says:

  JA- hvor er de salte kastanjer blevet af, det har virkelig også undret mig!!! Hvis du løser gåden må du lige sige til…

  Svar
 5. Emma says:

  Jeg læste engang et sted, at Danmark var det eneste land, hvor der overhovedet blev solgt salte kastanjer, og at firmaet derfor valgte ikke at producere dem mere 🙁 Det er pisseærgerligt. Jeg er frisk på en underskriftsindsamling!

  Svar
 6. Nadia D. says:

  Det er flere år siden de salte kastanjer blev droppet. Tilsyneladende var de for dyre at producere, fordi det kun var i Danmark vi gad at købe dem.

  I en tid forfaldt jeg til bitter tankegang som “resten af verdens befolkning er nogle kræsne svin, der er for dumme til at fatte glæden ved salmiak og jeg hader dem helt vildt”, men det blev simpelthen FOR negativt for mig (og resten af min omgangskreds, der i den grad dømte emnet til at være en 1st world problem).
  Nu er jeg i stedet begyndt som salmiakmissionær. I stedet for at forære udlændinge piratos, for så at grine af deres overraskede ansigtsudtryk og deres øjeblikkelige opkastreflekser, er jeg nu begyndt at introducere dem for milde salmiak-varianter, som de fleste kan lide. Næsten alle mine kolleger i San Francisco var f.eks. meget begejstrede for salte bilar!

  Mit mål er, at resten af verden vil få øjnene op for salmiak. Dels vil det øge markedet (salte kastanjer kan få deres comeback!) og dels vil jeg aldrig igen befinde mig i en amerikansk storby med akut trang til salmiak og kun en sølle pose engelsk lakrids til at afhjælpe problemet.
  Join me!

  Svar
 7. Tine says:

  Salatmayo til pizza?? Hvordan? Smører du det ud over? Eller dypper du pizzaen i et lille bæger med mayo? Eller er det kun til skorperne? Og hvilken pizza er god til det? En med salat på? Eller bare alle slags? I’m intrigued…

  Svar
  • Sneglcille says:

   Altså, det optimale er naturligvis at man bruger en pomfrit til at smøre salatmayoen på sit pizzastykke. Er der ingen pomfritter, kan der dyppes. Selv tak!

   Svar
 8. Trine says:

  Lagkagehusets flødeboller! I tell you. Min puls steg ret voldsomt da jeg spiste sådan en søren første gang. Siden har jeg holdt mig til at dele. Den er simpelthen for crazy god!

  Og lige det med mayo + pizza. I know! Jeg er stor fan af skorper + mayo. Mmh!

  Svar
 9. Frøken Kløe says:

  Nåhmen, det der med Tinder? Det med at være så vant til at swipe til venstre, så tomlen lige sidder lidt for løs og per automatik kommer til at takke nej til den ene lækre mand, man har spottet hele dagen? Det sker. Tit.

  Svar
 10. Sarahb says:

  W.H.A.T er salte kastanjer udgået??
  Jeg synes da, at jeg stadigvæk kan få dem – fx i biografer og kiosker.
  Jeg bliver ulykkelig, hvis de forsvinder helt 🙁

  Svar
 11. Henriette // Blondinemor says:

  Åh ja jeg lavede jo et nej tak opslag i lørdags 😉 Havde regnet med folk ville tænke “sure kælling” og unfollowe, men det skete faktisk ikke! Men jeg har også gerne 10+ tags i konkurrencer om dagen og alt det vigtige i mit feed drukner jo! Siden er jeg næsten ikke blevet tagget i noget 😉

  Svar
 12. Rutsje says:

  Jeg stod netop i sidste uge og kiggede på de almindelige blandede kastanjer og undrede mig over, hvor de andre var blevet af. BEDSTE. EVER. Årrrrrrh … Underskriftindsamling, jeg er med ! 🙂

  Svar
 13. Lika says:

  Åh nu fik jeg sgu lyst til pizza. MED salatmayo. Jeg er en sucker for mayo. Men den står på Boeuf Bourguignon i aften 😉

  Svar
 14. Bille says:

  Det er nok at skyde mig selv i foden det her, for jeg goddamn elsker salte kastanjer, men vil igen anbefale Bambi Slik på Gammel Kongenevej. De har alt (!) slik det findes i hele verden, tror jeg. Både White Oreos (de bedste Oreos, intet mindre) og salte kastanjer i bland selv udgave.

  Svar
 15. Laura says:

  Jeg SAVNER også salte kastanjer noget så voldsom, så jeg satte mig derfor til at undersøge det for et års tid siden og fandt frem til det samme som HverdagsNadia. Ingen andre end os danskere gider åbenbar at spise dem. De andre ved ikke hvad de går glip af. Jeg foreslår at vi bombarderer Haribo med forespørgsler på salte kastanjer!!! Det kan jo være de bukker under 😉

  Svar
 16. Sisse Chri says:

  Åh salte kastanjer! Dem har jeg savnet SÅÅÅÅ længe, og nu hvor du mindede mig om det, kom jeg kun til at savne dem endnu mere (okay, det lyder måske også lidt dramatisk..)

  Svar
 17. Mette says:

  Hvad nu hvis vi lover Maoam, at købe så mange salte kastanjer, at det snildt ville kunne udgøre et forbrug for det meste af Europa? Jeg melder mig gerne til den gode sag! #saltekastanjer4life

  Svar
 18. kristinna says:

  ÅH nej! Nu ser jeg lige, at du har haft loppis i weekenden (jeg er på barsel og administrerer tilsyneladende hverken min kalender eller at holde mig opdateret på blogs/sociale medier). MEN min pointe er; jeg elsker jo din lille sneglscille shop på insta – er der ikke noget tilbage du kan smide derop?
  Ps. Jeg håber snart, at du kommer til at virke igen. Men indtil da; nyd din kaffe. Det andet skal nok komme.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg har SÅ meget tilbage. Orker bare ikke helt hele insta-proceduren (tage billeder, svare på spørgsmål, pakke, sende). Er. Så. Træt.

   Men det kommer på et tidspunkt, håber jeg.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *