I øvrigt #31

 • Bliver jeg nødt til at sige tak for de rare ord på min video i forrige indlæg. Var faktisk helt tør i munden og nervøs for om I ville hagle mig ned. Så tak for ikke at gøre det.
 • Havde jeg en fabelagtig frisøroplevelse i onsdags hos Mie i Studio Cim Mahony. Mere om det i næste uge.
 • Har vi vænnet os helt af med slyngevuggen, og har nu en baby, der falder i søvn i sin egen seng. Helt selv.
 • Kom jeg til at sluge en halv bøtte Ben & Jerrys den anden aften. Det gik så stærkt, at jeg håbede min krop ikke ville opdage det. Det gjorde den, og jeg bøder for det med virkelig grim hud i pande og på hage.
 • Er det endelig lykkedes mig at overbevise min mand om at vi har lidt for mange murstensvægge i lejligheden (fem!), så tre af dem skal mures op. Yes!
 • Har jeg endelig prøvet at spise på Fætter Fætter, der serverer toasts. Genialt koncept. Men der skal altså en del toasts indenbords for at man bliver mæt. Jeg spiste to plus en dessert og var faktisk ikke ordentlig mæt da vi gik. Så næste gang, for der bliver en næste gang, skruer jeg op.
 • Krybekravler Uma for alvor, så det er slut med at sidde ned, for os de voksne altså.
 • Kan jeg ikke abstrahere fra at pil-selv rejer og krebs ligner store insekter
 • Viser det sig at jeg har en voldsom svaghed for saltkaramel.
 • Har jeg i løbet af den sidste uges tid et par gange iført mig et par ret stramme jeans, der af min mand har fået kaldenavnet ‘Rihanna-buksen’.
 • Var jeg til Zalando Nordic Blogger awards på Statens Museum for kunst i torsdags, og blev både totalt forelsket i lokalerne, men også i den Photobooth, der var sat op, med vindmaskine og hele pivtøjet.
 • Hilste jeg lidt for ivrigt på mand i Føtex, og først da jeg gik derfra gik det op for mig at jeg slet ikke kender Kasper Eistrup.
 • Er det egentlig utroligt at jeg stadigvæk har hud i ansigtet, da Umas yndlingsbeskæftigelse, næst efter at tømme reolen for bøger og undgå søvn, er at hive mig i hovedet.

Rigtig god søndag! Jeg håber at være noget mere aktiv herinde i næste uge end jeg var i denne.
 photo 2015-10-29-21-56-01_zpsittafjuf.jpg

2 replies
 1. Sofie says:

  Ih altså, i mit næste liv vil jeg være lige så smuk som dig! Kunne du måske hjælpe mig lidt på vej (i dette liv) med en DIY til den flotte make-up, du har på billederne? Selvom den selvfølgelig kun gør det halve arbejde af skønhedssagen.
  Jeg er sikker på, jeg ikke er den eneste, der ville nyde at få et par tips og tricks fra en mester ud i make-up’ens svære kunst!

  Og hey, tak for dig. Jeg nyder, at du både kan få mig til at grine (af dine handlinger, men lige så meget af mine egne), og til at tænke eftertænksomme tanker.

  De bedste hilsener,
  Sofie.

  Svar
 2. Tine says:

  Hey! Del lige ud af hemmeligheden bag selvsovende baby! Vi har aldrig haft en slyngevugge, min kæreste synes den er åndssvag og jeg har været bange for fladt baghoved. Men så har jeg måttet agere slyngevugge ind i mellem. Aften og nat er hun go’, dog. Tidlig morgen og til daglige lure skal hun bruge mors hjælp til at sove. Så guldkorn er velkomne!!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *