Byens måske største mødregruppe

Jeg er ikke i mødregruppe denne gang. Eller det vil sige jeg blev tildelt en, men da jeg ikke kunne deltage den første gang, og derefter ikke fik svar på den sms, jeg sendte til en af de andre mødre, løb det ret hurtigt ud i sandet. Samtidigt har jeg rigeligt at se til, både med skolebarnet, ægtemanden, babyen, kaffeaftaler, møder, skriverier og den slags, så det er ikke fordi, at jeg som sådan savner det. Dog gik det op for mig den anden dag, at Uma kun har været sammen med andre babyer en håndfuld gange, og så kan jeg faktisk godt blive lidt ærgerlig over, at det ikke blev til noget med den mødregruppe. For det er jo hyggeligt, og det kunne på en eller anden måde være meget fedt, hvis Uma havde været sammen med andre jævnaldrende, inden hun starter i vuggestue næste år.

Så jeg skal vist til at få lavet nogle babydates tænkte jeg først, og så tog jeg den lige skridtet længere og lavede et opslag på instagram, en kontaktannonce nærmest, hvor jeg spurgte om der var andre babymammas (ord jeg i øvrigt aldrig har brugt), der havde lyst til at være med i en mødregruppe. Det var der, heldigvis. Men altså, jeg havde regnet med at samle 10-15 stykker, max.
Nu er vi 63.

Så nu omtænker jeg lige konceptet, for selvom vi har ok meget plads her på 2. sal, er 63 voksne plus afkom nok lige at stramme den. Men som Karoline så rigtigt påpegede, bliver det et brag af en mommy-julefrokost, hvis vi skal have sådan en (Preben er vild med mødre, så hvorfor ikke)…
 photo IMG_6989_zpswwlx8ptd.jpg

 

5 replies
 1. Maria says:

  Ha! Jeg kom til at gøre det samme i Aarhus – åbnede en facebookgruppe, og tænkte at vi måske skulle være 12-14 stykker… Nu er vi over 100! Julefrokost er en god idé 🙂

  Svar
 2. Anne says:

  Ej, det opslag gik jeg da glip af. Øv. Med en baby på 8 mdr kunne en julefrokost ellers også godt være tiltrængt 😉
  Kan dog anbefale selskab med andre babyer, Nora bliver totalt glad i låget når vi ser andre!

  Svar
 3. Tine says:

  Årh, jeg vil osse være med! Er lige flyttet tilbage til Nørrebro efter et år i Gentofte. Og den ene dame i min meget lille mødregruppe er allerede begyndt at arbejde igen. Så vi er i opløsning og min datter og jeg kunne stadig godt bruge baby hangout. Du må lave audition. Og så sende en hjem hver uge!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *