Aftenhjernens comeback

Det her er noget jeg har nævnt for jer mange gange. At jeg fungerer bedst efter klokken 23. I hvert fald når det gælder de sådan lidt mere kreative ting. Kreative som i det med at skrive. Jeg forvandler mig ikke til en penselsvingende Van Gogh. Men mine tanker vandrer bedre og jeg kan på samme tid bedre fokusere. Det kan være en ret befriende process. Dog har jeg efter Umas ankomst ikke haft mulighed for at sidde oppe og skrive på samme måde som før. Simpelthen fordi jeg har været for træt, eller fordi jeg hellere har ville kværne noget zombie-serie eller den store bagedyst efter en dag som serviceorgan. Derfor har skriverierne, dem udover bloggen, været sat delvist på hold, eller blevet skrevet når udbryderbabyen en sjælden gang imellem sover længere end 25 minutter. Men i løbet af den sidste uges tid, er det lykkedes mig at sidde oppe hele to gange, med computer og notesbog fremme. Og selvom det er totalt ris til egen røv, når Uma finder sin græsslåmaskinelyd frem ved 5.30 tiden i morgen, er det det hele værd.

I det hele taget har jeg bemærket at jeg er på vej ud af den værste babytåge, som er det der lidt fedtede filter, der bliver kastet over en (mig i hvert fald) når man får en baby, som gør at man er konstant træt og føler at man har tømmermænd hele tiden, bare uden shots og dårlige beslutninger forinden. Den følelse er aftagende, og det viser sig at jeg er præcis lige så begejstret for at skrive og at kaffe stadigvæk smager lidt bedre når den er varm, hvilket den er, når den bliver indtaget helt uden babyer og pligter, efter klokken 23.

Det føles virkelig rart.

3 replies
 1. C & the City says:

  Jaaaaaa. Ultra-B menneske for ever! 🙂
  Hos mig er det depressionstågen, der er ved at lette. Det føles sgu også meget rart. At man bliver sig selv igen og ikke hele tiden går de der 2 skridt ved siden af sig selv

  Svar
 2. Rikke says:

  Det er bare fedt med den slags tid, til sig selv. Også selv om det er ris til egen mås den efterfølgende morgen. Velkommen ud af babytågerne 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *