Svar #1 på video

Hold da op, hvor har I været gode til at finde på spørgsmål. Helt vildt. Tak for det. Jeg kommer til at svare over flere indlæg.
Her er runde 1, der er de ‘nemme’, som lugter lidt af venindebog. Nåhja, og det er på video.
Optaget sent i går aftes. Jeg fortæller om min livret, hvem i Sex & The City jeg er (eller ikke er), deler nogle af mine yndlingsblogs og fortæller om en hektisk aften med blodige fødder og klynket baby. Hvis I kan holde til alle 15 minutter, I salute you.

 

10 replies
 1. Emma says:

  Åh, sådan en hyggelig video! 15 minutter er ingen sag…. glæder mig allerede til de næste 😉
  Hvor er du bare smuk og naturlig!

  Svar
 2. Caroline says:

  Mega hyggelig video!

  Lige et spørgsmål til 3 runde 😉 Træner du stadig lige som op til brylluppet, eller hvordan med det?

  Hilsen Caroline

  Svar
 3. Trine says:

  Hvor er det hyggeligt at få sat en stemme på alle dine indlæg her på bloggen! 🙂 Jeg glæder mig til næste omgang.

  Svar
 4. Louise says:

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre lidt (mere) om det i gør anderledes denne gang end første gang i var kærester. Jeg ved godt det overordnet handler om kommunikation, men det ville være fedt, hvis du kan gå lidt mere ind i det og komme med nogle gode råd.

  Svar
 5. Mette says:

  Skøn film!
  Håber jeg lige kan snige et børnespørgsmål ind på målstregen 🙂
  Har du nogle tanker omkring Umas højde? Jeg er på højde med dig og min kæreste er ca. 2 meter… Vi har en lille pige og jeg må indrømme at jeg er lidt nervøs for hvor høj hun skal blive. Jeg har selv vænnet mig til at være højere end gennemsnittet, men da jeg var mindre synes jeg det var rigtig svært at “stikke ud”. Har du nogle gode råd eller tanker omkring hvordan man kan forberede sine børn på at være højere end deres venner?

  Svar
 6. Stine says:

  Jeg har også lidt soørgsmål ift. Uddannelse:
  Nu hvor du ikke har taget en uddannelse, hvad har du så lavet i stedet for? Har du en studentereksamen eller lignende?

  Tak for en skøn blog, og Instagram:-)!

  Kærlig hilsen,
  En trofast følger

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *