Spørgerunde, også til sneglemand

Det er længe siden jeg har gjort det her, og da jeg hænger lidt med blogger-mulen, tænker jeg at det er et perfekt tidspunkt for en spørgerunde. Spørg om (næsten) alt i kommentarfeltet herunder. Jeg svarer i et eller flere indlæg i næste uge. I må også gerne stille spørgsmål til min freelancer, siger han. Det gik  jo også ret godt sidst – se bare.

God fredag derude. Drik meget gerne en stor Gin & tonic for mig. Jeg trænger.

Skærmbillede 2015-10-16 kl. 18.16.54

54 replies
 1. Johanne says:

  Først tak for en spændende og sjov blog. Jeg blev selv mor for 3,5 måned siden, og ligesom dig har min mand også et arbejde som resulterer i, at han kan være væk flere dage i træk. Hvordan håndterer I det og specifikt Uma og Otto? Én ting er at skulle undvære sin mand, og at stå med det hele selv, noget andet er far/søn/datter-forholdet. Hvordan klarer Uma og Otto det? Måske især Uma – glemmer hun ham ikke? Og hvilke tanker gør din mand sig om det? 🙂

  Svar
 2. Camilla says:

  Jeg kunne godt tænke mig at vide hvorfor din blog hedder Sneglcille? Ved ikke om du har skrevet om det før, og jeg måske bare har overset det. Men det er et skægt navn, så tænker at der må være en skæg historie bag også 😀

  Svar
 3. Camilla says:

  Først og fremmest så er jeg vild med din blog, du skriver fantastisk og levende.
  Jeg har et spørgsmål som jeg aldrig rigtig helt har forstået mig på, i og med, at jeg mindes du har skrevet om det Way back – but here it goes “var Michael forelsket i en anden kvinde, da i gik fra hinanden?” Hilsener herfra

  Svar
 4. Nikoline says:

  Til Michael: Føler du nogensinde, at der er forskel på dit forhold/din far-fornemmelse til Otto & Oma og Leopold?

  Svar
 5. Simone says:

  Hvad er din livret? Og yndlingsdrink? (Selv er jeg en ølpige og kan kun lide sure drinks!)
  Hvor ser du dig selv/jer om 5 år?
  Kommer det et brudekjoleindlæg? Er ved at dø over din kjole!

  Og tak for en smadder lækker blog! Og skål i gin og tonics! Jeg har hjemmeaften – alene og med sushi. Efter nogle travle dage som sygeplejerske, trængte jeg til ‘mig-tid’. Så hurra for det!
  Og glædelig fredag til dig og din flotte familie 🙂

  Svar
 6. Sofie says:

  Uh!! Mulighed for at snage, YES 😉

  Til dig:
  Hvad har du af uddannelse? 🙂
  Hvad er din all time favorite snack?
  Hvad er din livret?
  Er du Carrie, Charlotte, Samantha eller Miranda?
  Har du nogle særheder eller sjove ting, du gør eller skal? (som ex kan jeg selv kun have volumen på tal, der slutter på 5 eller 0 og så har jeg trypophobia)
  Var du kærester med andre i freelancer-pausen?
  Hvor gammel er du?

  Til freelancer:
  Hvor gammel er DU, freelancer?
  Hvad er din favoritsnack?
  Har DU sjove ting du gør eller skal eller andre særheder?
  Laver du andet end at fotografere (skide godt)?

  Og til dig, snegl, du skriver så fedt, at en 20-årig sundhedsfreak uden (trang til) børn gider læse med. Elsker dine i øvrigt!!

  /

  Svar
 7. Liv says:

  Blandede bolcher:

  Har du arbejdet som model?

  Hvordan mødte dig og Michael hinanden?

  Hvor er du vokset op?

  Vil du fortælle noget om din egen opdragelse/opvækst versus dine børns?

  Hvad synes du om at være på barsel?

  Svar
 8. Mette says:

  Hvad er den bedste aldersforskel på søskende?
  Det mest normale i mine øjne er 2-3 år, men jeg bliver mere og mere varm på idéen om at vente ca. fem år, så man har fået livet med en baby og blebarn lidt mere på afstand. Så kan man få lov til at prøve det hele igen forfra, og jeg forestiller mig også at fem er en rigtig god alder at blive storebror/søster.
  På den anden side er jeg bange for at frarøve min datter et nært forhold til det næste barn. Og et andet klassisk argument er at tiden med blebørn ikke bliver trukket i langdrag.
  Ville du hellere have fået Uma før, så der var mindre aldersforskel på hende og Otto og Leopold (hvis og hvis og hvis, du ved..) eller senere eller hvad?
  Tak fordi vi må følge med!
  Hilsen Mette

  Svar
 9. Fru Z says:

  Hvilke overvejelser har du gjort dig om at du eksponerer såvel dig selv som dine unger på bloggen, ikke bare med ord, men også ret meget med billeder?

  Svar
 10. Christine says:

  Er der noget, du gerne ville have gjort/oplevet/opnået, før du fik børn?

  Hvilke tanker gør du dig om at opdrage dine børn – er du meget bevidst omkring din måde at opdrage på?

  Hvilke tanker gør du dig om at dele dine børns liv – både i tekst og billeder – på det store internet?

  Svar
 11. Louise says:

  Hvad er dine bedste tips til en førstegangs mor med baby på 9 uger ift;
  1) søvn.Nogle tricks udover slyngevuggen?
  2)Forholdet.Hvordan deler i hverdagen og husker at være kærester?

  Tak for verdens bedste blog:)

  Svar
 12. Trine says:

  Hvordan vidste du, at Freelance var den rigtige?

  Har du nogle tips/gode råd til hvornår det er rette tidspunkt at få børn? Selv er jeg panisk over ikke, at have uddannelse færdig, fast ejendom og et godt job. Men lysten til at få børn er der egentlig alligevel på trods af, de andre ting ikke er på plads.

  Svar
 13. Stine says:

  Hvad tænkte/tænker Michael om det smukke Goya-bryllups-sæt? Jeg er så forelsket i det sæt og hvis jeg bare havde flere penge, lå det i mit skab. Min kæreste derimod forstår ikke sæt og synes Goya-sættet ligner en 4 årigs outfit….

  Svar
 14. Chris says:

  For det første (og det vigtigste); Jeg er helt vild med din blog.. Du formulerer dig helt fantastisk og jeg sidder ofte med et smil på læben efter at have læst et af dine indlæg. Her kommer lige lidt blandede spørgsmål.. Nogen vil måske mene det er ligegyldig info.. But I am curious – so here it goes;
  – Hvad er dit/dine yndlings tøjmærke?
  – Dit dyreste sko køb?
  – Yndlings bloggere?
  – Favorit spisested nær København?
  – Bedste rejse?
  – Og sidst – men ikke mindst! Din største craving? Hvis du virkelig skulle forkæle dig selv!

  Svar
 15. Camilla Urban says:

  Jeg er vild med sneglcille og hele dit utroligt fine univers! Mega ros herfra 🙂
  Et måske ret uoriginalt spørgsmål, but here it goes;
  Hvis du vandt den helt store gevinst i lotto, hvad ville du så gøre? Og hvad ville du bruge pengene på?
  Hvad drømmer du om? Og ikke mindst hvad drømmer sneglemanden om?

  God weekend 🙂

  Svar
 16. Mie says:

  Åårh, yes manner! Spørgeleg er det bedste! Især når det er på ens yndlingsblog 🙂

  En blandet pose spørgsmålsbolcher:
  – Skal I have flere børn? (Dem er I fandme gode til at lave)
  – Hvor går drømmerejsen hen?
  – Kommer der nogensinde en bog fra dig? (Det håber jeg sådan)
  – Yndlings takeout i Kbh? (Vil gerne anbefale WOK på Vesterbrogade, men det kender du nok allerede)

  Svar
 17. Ida says:

  Jeg står lidt med dilemma, med at tage mine gamle kæreste tilbage. Hvordan vidste i (set fra hver sin vinkel) at det var det rigtige at finde sammen igen? Mavefornemmelse og god kommunikation eller hvordan? Også med henblik på at i nu har sagt ja til hinanden for altid.

  Og så til noget lidt andet, var der noget i ville ønske i vidste/havde gjort inden i fik børn? Jeg er selv lidt bange for at gå glip af alt muligt og måske føle at jeg ikke nåede det jeg ikke kan gøre med børn 🙂

  Svar
 18. Anne Kathrine says:

  Som jeg skrev den anden dag på strømpebukse-indlægget (det lyder lidt forkert…)

  “Der er en ting, jeg er dødsens nysgerrig på: Er bogen helt skrottet, nu hvor omstændighederne har ændret sig? Og en ting mere: Rachel og Nanna lyder som de herligste veninder på jorden. Er der en sjov historie bag hvordan I lærte hinanden at kende?”

  Svar
 19. Malene says:

  Jeg har ikke nogen spørgsmål! Jeg er lidt fuld og fik bare lyst til at sige du virker som den sødeste pige. En man godt gad være veninder med agtigt. Bare skriv løs, det et altid en fornøjelse at læse hvad du har på hjertet…

  Svar
 20. Anne Rechnagel says:

  Hej.
  Dejlig blog.

  Hvor er cykelrytterven blevet af? Hvis det ikke er for personligt, selvfølgelig.

  Venlig hilsen Anne.

  Svar
 21. Stine says:

  Tak for en fin blog 🙂 Det er et privilegium at følge din personlige udviklingshistorie fra sidelinjen. Modigt at dele som du gør. Jeg blev glad, da I fandt sammen efter års læsning. Smuk historie!

  Dine børn er eksponerede – både i form af billeder og tekster om Otto, der går tæt på hans personlighed. Hvilke tanker gør du dig om dine børns rolle på bloggen? Kan huske, at du på et tidspunkt skruede lidt ned for genkendelige billeder, men det er længe siden.

  Jeg er også nysgerrig på dit liv som bonusmor – og de relationer det indebærer på godt og ondt – men jeg forstår godt, at den side er privat. Det må være en svær balance: at dele ud og stadig beholde noget for dig selv. Føler du aldrig, at vi læsere skylder at give lidt igen?

  Svar
 22. Anne Mette says:

  Tak for en fin blog. Jeg gad godt høre lidt mere om din tid som model. Hvordan var det? Hvordan startede det?

  Svar
 23. Maria says:

  Elsker din blog 🙂

  Har undret mig over en lille ting; Hvorfor var freelancers forældre og søskende ikke med til bryllupsmiddagen? Og var de helt okay med det?

  Svar
 24. line says:

  Først og fremmest har jeg en tilståelse……….. har virkelig et crush på jeres forhold og hele jeres “historie”. I er simpelthen – uden at jeg overhovedet kender jeg – det sødeste, smukkeste par med et par dejlige børn! Det er SÅ hyggeligt at følge med!

  Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvordan du, Michael, oplevede fødslen af Uma. Nu har vi jo hørt Cilles beretning, men det kunne være spændende også at få en fornemmelse af oplevelsen med dine øjne.
  Synes du, Michael, det var grænseoverskridende at være med til? Og synes du, Cille, det var grænseoverskridende at have din mand med til, da det vel nok er det tidspunkt, man må være mindst blufærdig?? (Spørgsmålet kommer fra jordens nok mest blufærdige kvinde haha)

  Hvordan “opretholder” i kærligheden og gnisten i jeres forhold med job, flere dage væk fra hinanden og to små børn?

  Hvis I skulle skifte profession og kaste jer ud i et helt andet arbejde/uddannelse, hvad skulle det så være?

  Hav en RIGTIG dejlig aften <3

  Svar
 25. Sine says:

  Det er lige gået op for mig hvor nørd jeg er. Har fulgt med siden starten og kan fandme svare på MANGE af de spørgsmål der allerede er her i kommentarfeltet haha wow.

  Jeg ville høre om vi må få en rundvisning af jeres lejlighed eller bare flere billeder af den? Det lader til at i bor mega Nice!!

  Hvordan med din øvrige familie ? – er du tæt på dine forældre og søskende ? Eller hvordan er sit syn på din familie (synes nemlig ikke vi hører så meget om dem)

  Hilsner fra en stor sneglcille og malk fan

  Svar
 26. Mia says:

  Hej SneglCille 🙂

  Tak for din fantastisk ærlige blog, som jeg elsker at følge!! 🙂

  Jeg har ikke været på fra starten, men har forsøgt at læse dine opslag/blogs (eller hvad man nu kalder det – er vel jyde ;), i kronologisk rækkefølge bagfra. Hvor er det fedt, at der ikke bliver lagt filter på sandheden, og at “serien” tager en uventet, men lykkelig drejning, da I finder sammen igen! 🙂
  Jeg bliver dog lidt nysgerrig på, om der ikke har været andre mænd i billedet hos dig, i de 5 år, hvor I ikke var sammen? Måske det er et privat emne, som ikke skal deles på bloggen. Det er også HELT OK 🙂

  Mange hilsner en trofast følger!!!

  Svar
 27. E says:

  Fortryder du nogensinde, at du har delt så meget på bloggen som du har? Her tænker jeg især på hvor meget du har delt af Otto og Uma.
  Kender moren til freelancers 3. barn til bloggen, og ved du, om hun læser med? Hvordan er jeres forhold i dag?

  Svar
 28. Signe says:

  Hvorfor køber du så meget dyrt tøj? Har du det bedre personligt i Goya end i H&M? Og hvorfor?
  Hvordan får i jeres økonomi til at løbe rundt med 2(3) små børn?
  Deler Uma og Otto værelse?
  Må vi se en video/billeder af jeres lejlighed?
  Hvad giver i i husleje?
  Kunne du nogenside tænke dig at flytte fra Kbh?
  Hvor høj er du?

  Tak for en fantastisk blog! 😀

  Svar
 29. Jannie says:

  Jeg tænker på, om du vil dele lidt om hvordan det er at vokse op på Vesterbro (altså din egen opvækst), og måske også hvordan det er selv at have børn der?

  Mange vælger jo at flytte fra byen og ud til noget mere parcelhus/skov-og-frisk-luft/god-plads-at-lege-på – agtigt, når de får børn. Har I snakket om det som mulighed, eller hvad ser I som forcer ved at vokse op i storbyen?

  Svar
 30. KJ says:

  Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt mere om din modelkarriere. Hvor lang tid arbejdede du som model? Hvorfor stoppede du?
  Din uddannelse?
  Veninder? Har du mange eller få? Hvornår og hvordan mødte du Rachel og Nanna?
  Hvad er dine (og også gerne Freelancers) tanker omkring børneopdragelse. Hvad lægger I vægt på osv.?
  Og Freelancers forbindelse til Tyrkiet. Er han opvokset der? Bor hans far der (og hvis ja, boede han så også i Tyrkiet mens Freelancer var barn?)

  Mange spørgsmål, men nu spurgte du selv 😉

  PS. Tusind tak for den bedste blog. Den er virkelig en perle 😀

  Svar
 31. Nana says:

  Jeg vil gerne høre mere om jeres fremtidsdrømme 🙂

  Jeg vil også spørge, om du har planer om at udgive en bog en dag? Det håber jeg meget.
  Jeg kunne drømme om at læse en bog af dig, hvor du skriver om at være gravid og blive mor (for første gang), sådan hudløst ærligt på kvinde-til-kvinde måden. Jeg kan ikke huske om din første graviditet var planlagt, det tror jeg ikke den var – så tænker du må have en masse erfaringer og gode råd til at håndtere panik-følelser ifm. første gang, sjove anekdoter og tanker, bekymringer, osv. Det tror jeg virkelig der er mange der kunne efterspørge. Jeg synes ALLE bøger henvender sig til kvinder der har gået og drømt om at blive gravide og nu endelig er blevet det, og så ellers gennemgår alt det fysiologiske og alt det praktiske man skal have styr på inden baby kommer.
  Selv har jeg en mega skruk kæreste der presser på, og jeg ved fan’me ikke hvornår eller hvordan jeg skal blive klar til at opgive det liv jeg kender 🙂 Men det hjælper meget at følge med her, og når jeg blir mor skal det klart være på Sneglcille-måden.

  Svar
 32. Nanna says:

  Hej Cecilie 🙂
  Nu læste jeg lige den tidligere spørgerunde til freelancer som du linkede til i dette indlæg. Han skrev, at Otto ikke spiste kød – gør han stadig ikke det, og hvordan kan det være? 🙂 Det virker måske lidt ligegyldigt at vide, men da jeg ikke har indtrykket af, at I er vegetarer, synes jeg det er interessant (jeg er selv vegetar).
  Mvh. Nanna

  Svar
 33. Stine says:

  Blandede bolcher:
  hvordan vidste du at freelancer var/er den rigtige for dig?
  Hvad er dit drømmejob?
  Hvilke hudplejeprodukter/makeupprodukter er uundværlige for dig?

  Sidst men ikke mindst, tak for verdens bedste blog!

  Svar
 34. Sofie says:

  Hvordan ser du på kost og motion efter alle de kg du smed inden brylluppet? Er det stadig noget du tænker over i hverdagen, eller “fylder” det ikke så meget hos dig længere (misforstå mig ikke, du ser pisse godt ud!).
  Vil du gerne have flere børn?
  Hvad synes du er den vigtigste egenskab at besidde som menneske?
  Hvad drømte du om at blive, da du var barn?
  Har du været forelsket i andre end Freelancer?

  Tak for verdens fineste blog, elsker din skrivestil, din jordnærhed og dine altid skarpe og beskrivende iagttagelser.

  Svar
 35. Katrine O. says:

  Spørgsmål fra en nyslået mor til to:

  Mindes ikke et indlæg fra dengang, I fik Uma, som omhandlede Ottos reaktion på omvæltningen. Hvordan reagerede han? Vi har et barn på 4,5 som har reageret helt anderledes end vi forventede. Vi regnede med den vrede/kede/jaloux reaktion, men har fået drille/svare igen/sige grimme ting reaktionen. Vi er faktisk lidt på bar bund i forhold til, hvordan vi lige skal håndtere det. Lillesøster er den bedste i verden, men mor og far får nogle verbale hug i disse dage.

  Og har du været/er du i mødregruppe med Uma? Har selv sagt ja, men er lidt i tvivl om det vil holde på den lange bane. Der er dælme meget at se til med to børn! Alene mængden af vasketøj…pyha…haha 😉

  Svar
 36. Simone says:

  Tilslutter mig hende der erklærede sig “nørd” herinde – Jeg har også fulgt med fra start og kan svare på (pinligt) mange af ovenstående spørhsmål [abeemoji der holder sig for øjnene] Men Leopold har altid været lidt hemmelig her på bloggen.. Forstår ret godt at hans mor nødvemdigvis ikke er tosset med, at du lægger billeder op. Men savner lidt at høre hvordan han “passer ind” I jer fires hverdag – TAK for den bedste blog. Det er mig en gåde du ikke var nomineret til børnibyen.

  Svar
 37. Naja says:

  Beskriv behind-the-scenes i blogworld. Mommy-blogs vs. fashionblogs? De unge vs. de ældre? Bliver der bitchet i krogene, eller holder alle døren for alle? Findes der hierarki og indspisthed i jeres verden???

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *